Jump to content

Нови модератори! Нови правила!


Recommended Posts

Един_Луд, просто следвам информативния пример на Гризли и като съвестен ползвател на форума предлагам теми, които са със същия статус, като затворената! По този начин някой от модераторския екип би могъл да каже, коя е такава и коя не според него! Така аз също ще мога да пресявам подобни теми за в бъдеще и да сигнализирам чрез бутона "нередност" :respekt:

Ради В4, би ли дал пример с мой линк, който не е тагнат?

Адрес на коментара

Караконджулче, този разговор сме го водили с теб доста дълго на лични съобщения. Мисля, че успях да ти обясня (дадох ти примери) защо не трябва да се пускат само линковете към песни, без тези линкове да имат имена или само постерите на филмите, без да е написано името на филма. Това го знаеше и преди обяснението, но поне лафчето си беше готино. :bia:

При това положение, не виждам смисъл от споренето в момента (с линкове препрапратки, примери), освен ако не искаш да повторим същия разговор, които имахме с теб, но вече в темата. Сиреч, да спретнеме една спортно спамене. :respekt: Викам да пропуснем. :zustimm:

Редактирано от Marcus Aurelius
Адрес на коментара

Мен също са ми адски неприятни нетагнати линкове и дори с Анди преди години сме го обсъждали този въпрос, но аз лично не разбирам, кое не е по правилата, когато пусна дадена песен от ютуб, с таг [медиа][/медиа]? Трябва ли към нея да прилагам препратки към официален сайт на изпълнителя/групата или нещо подобно? Въпроса ми е, какво трябва да поясня, като пусна дадена песен?

Едит: да, стига ни толкова :respekt:

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара

Да .За песен от youtube, с таг , също трябва да има написан един ред със заглавието и изпълнителя. Иначе търсачката не ги намира.

Така всичко става по-лесно, пригледно и полезно, а в крайна сметка и по-приятно. Нали това е целта? :respekt:

Редактирано от Marcus Aurelius
Адрес на коментара

Не! Тежестта на доказване е твоя.

Интересна доказателствена тежест :respekt: .

Темата за музиката беше приятна. Затриването и е крайно и несполучливо решение, според мен. Може да се помисли за подобна нова тема, в която просто е засилен контрола от модераторите.

Адрес на коментара

Така и така сте на вълна клипове от YouTube и постване на линкове от там... в момента не виждам темата за пускане на музика в Извън темата/ Кой каква музика слуша? Да не е изтрита? :respekt: Снощи поствах клипове, днес не виждам темата.

Edit: Извинявам се за въпроса. Видях отговора от grizzly на предната страница. Жалко, една от любимите ми теми... Аз самата пусках само линкове.... :zustimm:

Редактирано от Angelina Slavkova
Адрес на коментара

Обръщам особено внимание на всички онези (той е само един основно), които са си позволили вчера волни коментари в темата за А64F! Колегата Иво Динков доста спам е зачистил, няма санкционирани, но се надявам това да е за последно!

Адрес на коментара

Пазят се и касаят словестна престрелка между теб и Стоил. Не смятам, че е редно да се виждат тук. Има си хора, преценили са, ако смяташ, че Динков е постъпил неправилно, пусни си доклад. Има кой да ги прегледа!

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара

Лично съм се убедил в максимално обективната преценка на колегите от модераторския екип. Смятам, че и доста други са на същото мниние. Имам усещането, че непрекъснатото доказване е излишно, особено погледнато от гледна точка на изразходваното време, което може да се използва за по-полезни неща.

Въпреки това, при изявено желание и необходимост, коментарите могат да се преразгледат, както и наложените/неналожените санкции.

Адрес на коментара

Нямам никакви възражения срещу Динков, а и както се разбра, действията му са заради друго. Не заради темата с А64Ф.

Това се изясни с негова помощ, не с твоя.

На Стоил се извиних лично и то преди да ми казвате каквото и да било.

Извиних се за това, че не съм се изразил ясно.

Marcus Aurelius – благодаря, не изявявам желание. Ради Б4 ми е писал лични, но не е обяснил за какво, и ми отне време докато разбера.

Това е всичко, благодаря.

Адрес на коментара

Не мисля, че само саг е виновен. На стоил си му е практика да каже/покаже нещо което са му правили по колата но да не може да се обоснове. И се цупи като момиченце като го питаш. :gruebel::unsure::bia:

Адрес на коментара
  • 3 weeks later...

Колеги, извинявам се, ако тук не е мястото за питането ми.

(ама ми се струва горе-долу подходящо).

Възможно ли е да качим следният емотикон във форума?

Този е от БМВ форума и е доста подходящ в някои случаи :hilezh:

Редактирано от Veselin Milev
Адрес на коментара
  • 8 months later...

Напомням, че правилата са за всички. И ако са правени компромиси преди, вече са минимизирани и по изключение.

Разбирайте го така- както от потребителите се очаква да спазват павилата, това се изисква и от модераторския екип, в частност да налага определените санкции според нарушенията.

Много ми е неприятно да се оплакват колежки от напористи свалячи на ЛС. При нови оплаквания, ще повдигна въпроса в модераторския форум за вземане на 'еднопосочни' и еднократни мерки спрямо кандидат-Казановите.

За голяма моя изненада, отново си имаме форумни биячи, хакери, парадиращи с бизнеса на родителите си.

В едно изречение- в този форум има и други, разбиращи от ИТ технологии, подържащи добър жизнен и физически тонус, умеещи да се защитават и имащи прилични доходи. И то не един или двама, но не парадират с това, или поне тези, които познавам. Смешното става, когато келеш '90- ти набор го раздава в стил 'дядо ми има 100 декара център', но сбърка човека, който да заплашва ( как искам да му видя изражението като се убеди в това лично :hilezh: )

Хора, това е виртуално пространство, чиято цел е ДА ОБЕДИНЯВА ХОРА С ОБЩИ ИНТЕРЕСИ. Като странични ползи са контактите, взаимопомощ, обмяна на полезна информация и приятните моменти, посветени на каузата 'Ауди'. Това не е сайт за запознанства, не е битака в Орландовци или дискотека в краен квартал, където да изпробвате нов модерен лаф, който сте чули.

На всеки следващ батка-бияч ще му бъде налаган бан по ИП.

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара

Подкрепям мнението на Иво ... макар и да няма кой да го зачете щото живеем в такива времена "игри на думи и т.н"

Нека се обявяват имената на въпросните да знаем и знаят колежките от кого да се пазят и да взимат превантивни мерки.

Адрес на коментара

Нека се обявяват имената на въпросните да знаем и знаят колежките от кого да се пазят и да взимат превантивни мерки.

Нищо няма да се обявява. Идеята на Ivo_Dinkov, пък и на модераторския екип като цяло е, че никой не трябва да си мисли, че е имунизиран от наказания, защото е във форума от години, или пък защото познава този или онзи. Правилата са за всички и съответно санкциите ще се налагат на всеки, който ги наруши! :zustimm:

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...