Jump to content

Ауди във Формула 1


pacho_d

Recommended Posts

Задравейте фенове,тъй като утре започва Формула 1 си помислих,защо ние нямаме Отбор там?Мисля че има какво да покажат инженерите от Инголщадт...???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е тенденция, а правило!

Всеки нов член на даден клуб (форум) задава въпроси и публикува теми, разисквани хиляди пъти. После се чудят защо никой не отговаря...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си прав... Човека не пита 2.5 TDI срещу 1.8Т или как да си сложи газ на 16 волта. На мен също ми е много интересно защо няма Ауди във Ф1 при положение, че конкуренцията е там (Мерцедес и БМВ). Ама на тоя въпрос отговор няма. Само тиквите от VAG си знаят :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря "raiders" и "Cherepaha". :D

"trespasser" - хвърлих едно око на търсачката и точно такава тема не намерих и между другото нокой никого не е задължил да отгодаря...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми защото Ауди си дават парите за развойна дейност на автомобилите, не за глупости :D

Точно и това е причината да изпреварват толкова сериозно конкуренцията в последните години :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауди ще участват във Формула 1 от 2007 година, ако намеря темата в която сме го разисквали ще пусна линкче. Странно tsvet40 No2 по постове в "сектата" и не го знаеш това?

Редактирано от AUDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Това със сектата си го избий от главата... Това е форум на Ауди Клуб БГ, не секта :D

2. Много добре знам за тази възможност, към момента обаче тя не е реализирана и дано не се реализира! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майтап си правя със "секта", мисля че имам достатъчно престой тук за да знам за какво става дума, ако мислиш друго яче, избий си го от главата. Аз бих се радвал да видя Ауди във форула едно, мисля че искушението да се състезаваш директно с Мерцедес, БМВ, Тойота и Ферари е доста примамващо за амбициите на Ауди.

Редактирано от AUDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са ми странни коментарите за това, че не бивало да се дават пари за "глупости", а за развойна дейност... Начи от Инголщад вече са сглупили, та хвърлят пари от не знам си колко години в автомобилния спорт :shocked: От шест сезона в сериите Льо Ман пет победи за мен не са глупост :flehan: Тъй че и аз бих се радвал да гледам нашата марка във Формулата :shocked:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен пък ми е било интересно след като АУДИ е имал страхотен рали автомобил-S1 защо и сега не се завърнат по трасетата на световния рали шампионат?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото съм запознат VW group имат намрение да влизат в F1 точно чрез Audi,се говореше за 2007 след това за малко покъсно но нищо официялно до момента.Естествено само къто доставчик на двигатели а не като цял отбор.И ако стане,отбора на Red Bull който привлече Нюи от McLaren и още много други спецове ще има тази привилегия да бъдат с двигателите на Audi!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да... да се чешкаме тука, че виж Audi биха тоя и оня във Ф1 е готино, но нали се сещате постоянно с какво са пълни сервизите? Еми няма го старото качество. Автомобилите от година на година стават все по-тежки и тежки, а се чупят на поразия. Тъкмо се хвалех пред приятели, че Audi нямат върнати автомобили за ремонт, както беше при Mercedes A Class и другите там буклуци, и ето че и Audi излязоха с изявление, че връщат за безплатна поправка еди-колко си десетки хиляди автомобила. :shocked: А после защо Honda нямат и една повредена ViTec система... С безсмислена реклама не се получава нищо, освен това, че хората след като си закупят дълго мечтания автомобил и се чувстват излъгани като влязат в сервиз за нещо глупаво. "Еми то на тези модели е така!" Това ме убива. Как така "то си е така". Искам здрав автомобил мамка му! Аз да не съм банка, че всеки месец да наливам луди пари в куп ламарини и да се бия по гърдите, че съм горд собственик на Audi, Mercedes, BMW, VW... и пр.

Размислете малко бе хора! По-добре е качеството да е приоритет, отколкото рекламата. Тя сама ще си дойде от първото.

Плюс това ще е къде, къде по-приятно да видим Audi в рали шампионата (WRC). Нали точно за това преди време Wizi се сърдеше, че новото Audi RS4 било с атмосферен двигател. Еми същото бе пичове - припокриваме се с останалите големи имена. Вместо да изпъкваме, любимата ни марка се мъчи да стане по-плътна сянка на Mercedes и напоследък най-вече на BMW...

Уникалността се губи, а с нея и чара. Ако не сте го разбрали до сега... никога няма!

Без лоши чувства към никой

Редактирано от trespasser
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауди куатро е емблема на рали спорта, още от преди 20/25 години. Заедно разбирасе с пежо 205турбо 16, ланчия, рено 5 турбо.....

Все си мисля, че автомобилния спорт е доста голяма реклама за кой да е производител.

ВАГ се проба в рали шампионата с шкода.

Иначе АУДИ е фирма, дала много на автомобило-строенето, да не изброяваме нещата в една кола измислени, разработени и пуснати в експлоатация от АУДИ! Последната революция в автомобилния спорт, за мен поне, е именно AUDI QUATTRO! А следващата такава май се казва R-10! Може да си въобразявам, ще видим! R-8 си беше, и Е почти непобедим! :shocked:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами мисля че за 2 години биха направили доста добър автомобил с който да бъдат конкуренти в WRC шампионата.много бих искал да ги видя по пистите на световнияя рали шампионат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ситроен много бързо успяха. Ама и в ралитата до голяма степен е тенденциозно- трябва непрекъснато и бързо развитие, наливане на огромни инвестиции и т.н. Защото в днешно време не може да се разчита само на уникалността на даден модел, технологиите (особено електрониката) правят прогреса. Ама щом ФИАТ налива такива безумни пари във Ферари (след Тойота са по бюджет) какво им пречи на ВАГ да заемат определена ниша в автомобилните спортове :magic: Май за това трябва да се допитаме до хората, които изграждат фирмените стратегии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...