franchesko Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Има ли някой owner manual-а за а4 99-00 на Английски, старите линкове не работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No7 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Има ли някой owner manual-а за а4 99-00 на Английски, старите линкове не работят.Аз го имам на английски за А4 1999. Кажи какво ти трябва да ти го сканирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franchesko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Аз го имам на английски за А4 1999. Кажи какво ти трябва да ти го сканирам.Нищо конкретно, искам да си я сваля цялата от някъде, но удрям на камък, намерих я на всички езици без английски и немски . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.o.m Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 - Книжката във вид на PDF файлове (на английски език) 98,4 MB RARаз немога да ги отворя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Данаил Петров Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 аз немога да ги отворяЕто още една добра документация за Б5*** Zamunda.NET *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmzk Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 От къде мога да си изтегля книжката на руски или на английски език ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecko_tdi Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Някой може ли да даде или да ме насочи къде да потърся User Manual (упътване) или както се води за а4 1.9tdi 110k.c. AFN '97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukera Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Колеги днес открих в замунда всичко за VAG просто пишеш в търсачката на замунда etka и изтегляш програмата малко е голямка 2GB но пък има всичко.Дано сам ви полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Колеги днес открих в замунда всичко за VAG просто пишеш в търсачката на замунда etka и изтегляш програмата малко е голямка 2GB но пък има всичко.Дано сам ви полезен.това се знае отдавна шефе,въпрос на умело боравене с "търсачката".И етката далеч не е "всичко за VAG" за съжаление. Edited March 24, 2009 by NIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivaylo Raklyov Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Здравейте колеги ,някой да има ръководство или сервизна книжка за Audi A4 Avant 1999 2.5TDI V6 Предварително благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.penchev Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Здравейте,може ли някой да качи или да ме насочи къде да потърся User Manual (упътване) или както се води за а4 1.9tdi 110k.c. AFN '97. Всички линкове, които са постнати не работят!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecko_tdi Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 дайте книжка за AFN-а де Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Колеги ето това е книга която си купих преди 2 год. Имаше я само в една книжарница и само 1 брой. Тя е за дизел, и е на руски, но много пъти ми е вършела работа. Струваше 22 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecko_tdi Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 (edited) Дотук добре поне има картинка на колата за която търсим, а и хората са разбрали какво търсим :D Зае*и го тва ръководство за ремонт искаме оригинален документ Edited October 4, 2009 by cecko_tdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.penchev Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 И аз това искам, ръководства за ремонт има на доста места, но истински User Manual не мога да намеря никъде за този модел. Има за следващия но е доста различно и не върши работа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako8222 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 И аз това искам, ръководства за ремонт има на доста места, но истински User Manual не мога да намеря никъде за този модел. Има за следващия но е доста различно и не върши работа!!!и аз не намирам никъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icolinio Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Колега, каде мога да намера инструкция за употреба за климатроника, аз имам ама е на немски и . . . . . . . . .. . . благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskalibur_74 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Много хубаво е това за сервизните книжки,но може ли да ми каже някой как да я дръпна на друг формат,защото сега не мога да я отворя!!!Момчета да ми каже някой добър сервиз за Ауди в София,където да има резервни части а не да се чака доставка с седмици.Пишете ми на емейл: "eskalibur_74@abv.bg"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lego Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 . . . но истински User Manual не мога да намеря никъде за този модел. Има за следващия но е доста различно и не върши работа!!!Колега, виждам, че в тема за сервизни документи търсиш User Manual . . . Успя ли да видиш тази тема дали няма да ти свърши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anatolias Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Днес попаднах на това ръководство на руски за Audi.A4.1995-2000.Service.Manual http://www.dzenno.com/index.php?option=com...oad&cid=483 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demiro Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Здравейте колеги!Карам "Мондео", а не "Ауди", но един приятел скаран с интернет, ме помоли да му намеря ръководства за новото му старо Audi A4 B5 96г. Така попаднах на долния руски сайт и реших да го споделя с вас, доста е изчерпателно инфото:Инструкция по эксплуатации AUDI A4/S4Смъкнах почти всичко в уордски файл, надявам се да не съм повторил нещо даже :Инструкция по эксплуатации AUDI A4/S4 B5 1994-2000Понеже моя човек е нов с аудитата, намерих му и ръководство, как се работи с бутоните около дисплея на климаалагето. Ще го споделя и тук, като предварително ви се извинявам, знам че е елементарно!Климатроник Audi A4Ел.схема климатроник Audi А4Успехи ви желая и дано скоро да имам възможността, да се включа в редиците ви, с някое "Ауди А6" модела след 2002г.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashkinrock80 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 За улеснение на всички колеги пускам директните линкове:- <a href='http://overboost.centrum-group.com/Audi/Audi_A4_rus.zip' target='_blank'>Книжката във вид на софтуер със снимков материал</a> (<span style='color:red'>На руски език</span>) 94.1 MB ZIP- <a href='http://overboost.centrum-group.com/Audi%20A4_B5-Manual.pdf' target='_blank'>Сканираната книжка във вид на PDF файл</a> (<span style='color:blue'>На френски език</span>) 34 MB PDFЖелая ви по-малко и по-успешни ремонти!колеги много се извинявам за тъпъчкия си въпрос колко свещи има ауди а4 в5 1.8 1997г.защото аз виждам само две моля да ми отговорите предварително ви благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_gada Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 колеги много се извинявам за тъпъчкия си въпрос колко свещи има ауди а4 в5 1.8 1997г.......Колега виждаш само две защото другите две са под бобините и тяхното оребрение за охлаждане. Самото то се сваля с 4 болта ако не бъркам и излиза заедно с лолите на останалите две свещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezemengin Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 ако постнете едно ръководство и на английски ще съм ви много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Kayshanov Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Някой може ли да ми каже смяна на всички консумативи какви пари ще ми излезне с работата? Имам Ауди А4 V6 2.4 1999godina avtomatik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts