quantic Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) За улеснение на всички колеги пускам директните линкове:- Книжката във вид на софтуер със снимков материал (На руски език) 94.1 MB ZIP- Сканираната книжка във вид на PDF файл (На френски език) 34 MB PDFЖелая ви по-малко и по-успешни ремонти! Edited July 11, 2006 by quantic Link to comment Share on other sites More sharing options...
quantic Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 - Книжката във вид на PDF файлове (на английски език) 98,4 MB RAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercy Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 евала пич си, много е ценно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyShooT Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Благодарности на quantic за помоща ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exangel Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ако ви интересува, в zamunda.net попаднах на това:Audi A4 B5 1994-2000 - рък. за ремонт ТУК Audi A4,S4 - 2000-2005 - рък. за ремонт ТУКAudi A3 - рък. за ремонт ТУК Значи аз си свалих ръководството за А3 и съм мн. доволен. Под формата на ISO-та са и софт-а е руски, но въпреки беглите ми спомени по този език, горе-долу си разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitro Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ако ви интересува, в zamunda.net попаднах на това:Audi A4 B5 1994-2000 - рък. за ремонт ТУК ............................... .............погледни тук колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exangel Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) хих , това съм го пропуснал , но съгласи се , че в "Извън темата" много малко хора(особено по-нови) ще го видят П.С. а и за съжаление нещо не мога да отворя http-то на Гълъбов, което е дадено Edited January 18, 2007 by Exangel Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexxxxx Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 А нормална книжка - така наречения User Manual има ли някой само, че на английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Колеги, моля Ви да ми кажете от къде да дръпна owner's mdnual може и на руски може и на английски! Не мога да го намеря, откривам само книжки за ремонт. Помогнете моля Ви се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corso Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Колеги, моля Ви да ми кажете от къде да дръпна owner's mdnual може и на руски може и на английски! Не мога да го намеря, откривам само книжки за ремонт. Помогнете моля Ви се! Нема! И аз търся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhINoX^ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Аз имам Owner`s manual на англииски и сложих преди седмица скенирани пасажи...кои какво го интересува да пу снимам,че нямам време за цялата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiN Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Къде са тия пасажи??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhINoX^ Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Тук Вчера си редактирах мнението,но явно не е станало нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuchev Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Ей,златни сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
drk Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simeon67 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 За улеснение на всички колеги пускам директните линкове:- Книжката във вид на софтуер със снимков материал (На руски език) 94.1 MB ZIP- Сканираната книжка във вид на PDF файл (На френски език) 34 MB PDFЖелая ви по-малко и по-успешни ремонти!Защо не мога да отворя на руски? Аз я имам обаче е на италиански и нищо не разбирам. Ако някой я има на немски нека я качи за което му БЛАГОДАРЯ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Защо не мога да отворя на руски? Аз я имам обаче е на италиански и нищо не разбирам. Ако някой я има на немски нека я качи за което му БЛАГОДАРЯ.Цъкни на черния облак в подписа ми и там по папките ги има нещата, мисля че в папката на колега Ivo-G бяха сервизните книжки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simeon67 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Благодаря Ви момчета!!! Супер сте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Тук има Owner`s manual за А4, само че на холандски.Между другото има и за всякакви автомобили.http://www.andreig.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
1c01342 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ЕЕее добре де ами то има само за бензинови двигатели в тея книжки няма ли и за дизеловите двигатели по нещичкооо аай ако някой има и за дизел да го пусне материала Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-M@X Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Аиде някои да качи всичките минуали за Ауди в дата.бг ако има сървар там и мойе да ка4ва 4е от торентите много бажно се свалят!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiN Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Колеги, действително ли никой няма така наречения user manual било то на английски или на руски в електронен вид. Не искам книжки за ремотн, трябва ми само "наръчника на потребителя". Поне кажете от къде може да се купи.Не ми се вярва че не искате да помогнете или пък си го пазите само за вас. Това не ми се вярва. Предварително благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 users manual-a мога да ти го сканирам на немски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexKey Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Здравейте Дави питам за линк за подобно ръководство за а4 самоче за TDI 1.9 Quattro. Това руското е ного хубаво, но няма нищо за дизеловите мотори а това на английски немжах да го сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermeer Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 http://www.ebookee.com/Audi-A4-B5-Workshop...5-00_69391.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts