Jump to content

Въпрос за една букса в багажника ?


Христо

Recommended Posts

Колеги искам да попитам някой знае ли за какво е въпросната букса от снимката.Колата е ауди а6 4f 3.0tdi 2004г.седан буксата се намира във багажника зад десния капак.

post-5702-0-97909300-1393794937_thumb.jp

Редактирано от Христо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако е това което виси, това не е букса а бушон. ръгни там един бушон и ще видим какво ще стане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо няма да излезе, това е номера на самата букса, а такиав има хиляда в колата сигурно. Така като гледам някой модул е останал без ток. Може би парктроник модула?! Може и колата да е имала хладилна чанта примерно там или запалка и предния собственик да си я е прибрал..

Редактирано от N1995
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще изгори..... кафявия кабел е маса а жълтия плюс.

може би не е е маса защото кабела е кафяво/бял, а с жълт кабел (ремонтен) обикновено се замества негоден стар кабел. От друга страна, ако е бушон единствения самотен такъв, който се поставя на допълнителните щипки отдолу е за подгрева на задното стъкло на по-старите версии до 10.2005г. А точно такъв виждам на 40А вече закачен там. Другото за което се сещам е ако колата е с рядката "паник" система, но пак не би трябвало от там да се вее така, или да е слагано допълнително ГПС проследяване в страната на произход и после да е откачен бушона да не хаби ток с напразно набиране. Ако колегата направи един VCDS скан може и да излезе нещото ако е оригинал и да сподели тук. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази букса обикновено е за стоп мъглата на десния стоп ,защото повечето коли имат само от ляво ,но всичко е подготвено от дясната страна за поставянето аз на Б4 имах същата букса и просто вземах от другата кола фасунгата щракнах буксата и светна :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е вероятно да е както казваш колега. Единствено за дясната мъгла, според Елзата кабелите са бяло-син и кафяв за моделите с тази опция. Ами... трябва да се пробва  :hilezh: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Колеги парктроника си работи реотаните на задното стакло също , за маглата не е мерих го преди малко при включена светлина за мъгла няма никакво напрежение. А като гледам кабела си е заводско бандажиран затова ми е интиресно за какво е.

post-5702-0-86956900-1394023008_thumb.jp

Редактирано от Христо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги да ви го нарисувам ли с пластелин да разберете.... 2 кабела по 2,5  квадрата са за допълнителна запалка в багажника (за хладилна чанта примерно..) и си има бушон 20 ампера...И е на букса щото се сваля капака отстрани при сервизни дейности...Ако няма захранване просто е изваден бушона..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не няма никакво напрежение независимо дали е на контакт или на каквото и да е .

На черната бушониера петия бушон отдолу нагоре липсва - виж дали има пинчета там и сложи един бушон на 20А, да я видим тая запалка ще тръгне ли. 

 

Мойта запалка (при авант) не е на този сервизен капак, който се сваля, а е фиксирана на кората в близост до задната врата, но така или иначе Арсов е прав че на 2,5 са запалките :mrgreen: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...