pakitoB7 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Здравейте колеги,реших и аз да стана с нещо полезен на форумаи да споделя с вас това което направих на моята Б8 А4 2,0 тди 143к.с. 2009г.След доста четене на други форуми и с помощ на колеги поставих cruise control (CCS)на аудито.1. Ако "кабелната пружина" аз си я наричам така,тази под волана ако ви е с код 8K0 953 568 F можете да си я ползвате вашата и остава само да си намерите лосчето с платката под него.Или ако намерите целия комплект лостчета -мигачи,чистачки и темпомат са с код 8K0 953 502 BK последните две букви и да не съответстват пак ще стане.Ако колата ви е седан или комби пак става,следователно се разместват лостчетата за чистачките - става и от А5 на А4 и обратно. Нужни са мако отверки,сестограм,компютър VAG COM и 1 час търпение . 2. Завъртате волана първо на 90° на ляво,махате с малка отверка отдолу има малки капачки.После завъртате на противоположната посока на 180° махате и другата капачка и след това завъртате волана направо. 3.Изваждате контактния ключ изчаквате няколко минути през,който се приготвяте да откачите клемата на акомулатора.поставете нещу между клемата и акомулатора и оставете багажника отворен защото без ток не се отваря. 4.Отвъртате двете болтчета под тапите който преди сте махнали и аербега започва да се мърда след което внимателно му разкачате буксите 5.Отвъртате централния болт на волана и го изваждате.Има белези,няма как да го монтирате после погрешно. 6.С малка отверка повдигате нагоре горното капаче на волана и след това развивате двете фронтални болтчета и едно отдолу. 7.След това отдолу има две букси,едната подобна на тази като на аергега,охлабвате с шестограм пръстена и изваждате мигачите навън. 8.Прегрупирате мигачите ако вашата кола е комби а всичко ви е от седан най лесно е да преместите само лостчето за темпомата заедно с зелената планка под него,тя е на буквата( L )Може също пък към другата да преместите само вашето лостче за чисачките заедно с неговата зелена платка.Внимавайте под зелената планка има плъзгачи да не ги убъркате.След като сте пренаредили всичко започвате да монтирате по обратния ред. 9.За долния капак на волана може да си изрежете с фреза отвор от 40мм.и леко с пила и шкурка да го оформите.Ако сте по перфектните неща може да си поръчате ново с дупка за темпомат с код 8K0 953 512 E 6PS - черно. около 70лв. е След като сте монтирали всичко трябва да се обучи с компютър.Кодовете са. 09 - Cent. Elect -> coding 07->Long Coding->bite 6-bit 0 на binary 00100001 и отметка на cruse control installed Cent. Elect -> coding 07->Long Coding->bite 2 -binary 00010111 bit2 cruise control sistem(CCS)installed След това сканирате за грешки и ги изтривате.Възможно е да ви даде грешка в ъгала на волана тук се действа по следния начин. Завъртате волана 30° наляво и надясно и след това го слагате направо.Влизате в [security Access - 16] въвеждате 40168 - DO ITосновни настройки - 04 група 001 [! Go]активирайте основните настройки [ON / OFF / Next]впоследствие кликайте докато не излезе прозорец - 3 "OK" [Done, Go Back] [Meas. Blocchi - 08]група 033 поле 3 (ъгъл на завиване-G85-Sensor) определи: 0.0 ° допустими стойности (когато е прав): ± 1,5 ° [Done, Go Back]когато си около 0 натисни DONE Наслаждавайте се на темпомата. Надявам се да съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Браво, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggger Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Колега кажи отзиви няколко месеца по-късно. Всичко наред ли е при теб, работи ли безпроблемно? И аз се запалих да слагам, защото прочетох, че работи и с ръчни скорости без проблем.Намерих в е-бей комплект всички лостчета и капак за 200 евро и съм решил да го поставя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Mu Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 (edited) Потвърждавам, работи си на 6 на ръчна скоростна кутия(моя е фабричен) Edited December 22, 2014 by @Mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosio86 Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Много готин мод. Отдавна искам да го направя но дебна за бежови лостчета които са рядкост май.... Ако някой засече по иБей такива да ми прати едно лично с линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Няма бежови лостчета, само черни са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakitoB7 Posted January 11, 2015 Author Report Share Posted January 11, 2015 Колега кажи отзиви няколко месеца по-късно. Всичко наред ли е при теб, работи ли безпроблемно? И аз се запалих да слагам, защото прочетох, че работи и с ръчни скорости без проблем.Намерих в е-бей комплект всички лостчета и капак за 200 евро и съм решил да го поставя.След поставянето при мен работеше без проблеми,колата беше автомат.Продадох я есента на един роднина а преди 1 месец я откраднаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosio86 Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Жалко за колата,Аз си купих лостчета сега само трябва да ми остане време да го направя. Ще пиша после как се е получило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosio86 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) Днес след работа си сложих темпомата. Сблъсках се със следните проблеми:1. При махането на еърбега не ми беше много ясно как се разкача жълтия куплунг-дърпа се към вас синята част силно докато се откачи целия 2.Болта за сваляне на волана е специален М12 и доста трудно намерих такъв камък.3.Лостчетата който бях взел бяха точно за моята кола (завършват на BD) и нямах нужда да разглабям сменям каквото й да е-директно ги смених с кабелната пружина(на колата тя завършваше с F тази на новите лостчета беше G)-искаше калибриране както е описано в началния пост и стана без проблем.Ако не искате да заменяте лостчета от единия комплект на другия трябва да гледате много неща: Дали са за комби,дали имат Lane assist и ACC копчета, както и дали лоста за фаровете като се бутне напред за дълги остава или не. На по стари версии остава, на по-новите не.По-чести са по-новите.4. Кодирането описано тук не беше правилно поне при мен. Направих следното за да тръгнат нещата:А.Потвърдих че 16 Steering Wheel>Coding>Long Coding Helper>Byte 2>Bit 2>Cruise Control System installed e чекнато.При мен беше чекнато тк смених целия комплект лостчета със все модула на волана.B.Чекнах 01 Engine>Coding>Long Coding Helper>Byte 6>Bit 0>Cruise Control installed Edited March 11, 2015 by kosio86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggger Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 (edited) Аз не разбрах сега работи ли ти? Аз реших въпроса лесно-сервиза тук, който ползвам се оказаха специалисти в това и си имам от месец...още не съм го тествал на дълъг път само на кратки разстояния, но на стария модел лоста мисля е по удобен за боравене.... и в този ред на мислr се чудя кво да правя старите лостчета Edited March 13, 2015 by roggger Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakitoB7 Posted March 14, 2015 Author Report Share Posted March 14, 2015 Днес след работа си сложих темпомата. Сблъсках се със следните проблеми:1. При махането на еърбега не ми беше много ясно как се разкача жълтия куплунг-дърпа се към вас синята част силно докато се откачи целия2.Болта за сваляне на волана е специален М12 и доста трудно намерих такъв камък.3.Лостчетата който бях взел бяха точно за моята кола (завършват на BD) и нямах нужда да разглабям сменям каквото й да е-директно ги смених с кабелната пружина(на колата тя завършваше с F тази на новите лостчета беше G)-искаше калибриране както е описано в началния пост и стана без проблем.Ако не искате да заменяте лостчета от единия комплект на другия трябва да гледате много неща: Дали са за комби,дали имат Lane assist и ACC копчета, както и дали лоста за фаровете като се бутне напред за дълги остава или не. На по стари версии остава, на по-новите не.По-чести са по-новите.4. Кодирането описано тук не беше правилно поне при мен. Направих следното за да тръгнат нещата:А.Потвърдих че 16 Steering Wheel>Coding>Long Coding Helper>Byte 2>Bit 2>Cruise Control System installed e чекнато.При мен беше чекнато тк смених целия комплект лостчета със все модула на волана.B.Чекнах 01 Engine>Coding>Long Coding Helper>Byte 6>Bit 0>Cruise Control installedБраво колега,важното е че си успял. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosio86 Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Работи перфектно, само се чудя какво да си правя старите лостчета и пружинен кабел Сложих дори и на една б7-ца там беше доста различно обаче сменяше се само едно лостче но не бих казал че беше особено по-лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoan4o Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Браво за темата.И аз ще правя процедурата и ще споделя опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerche Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 (edited) При мен се получи по метода на kosio86, по описаното в първия пост, нищо не стана с кодирането... Edited September 24, 2015 by gamerche Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoan4o Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 (edited) Колеги, днес започвам монтаж и аз, но имам въпрос. Намерил съм си лостчета от фейслифт. Дали ще станат? Edited June 6, 2016 by yoan4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks67 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Долният капак при добавяне на круз контрола явно търпи промяна, вие ли го модифицирате или търсите оригинално нов? И с какъв продуктов номер? Само превключвателя на круз контрола може ли да се добави към наличните и с какъв продуктов номер да се търси? В Порше ги правят нещата, но цифрите са покъртителни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daramusss Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 И аз искам за комбито ми търся си от доста време ако някой има да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian peas Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 (edited) Виж тук http://vagretrofits.com/ , на колегата fifipaldi e сайта !!! Edited October 12, 2017 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daramusss Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 (edited) Последно колегата Fifipaldi имаше ама за седан не за комби. Edited October 12, 2017 by daramusss Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 (edited) То реално разликата при седан/комби е в ръчката за чистачките, нея може да си я сложиш от твоя комплект :). До колкото си спомням ти писах да провериш дали модула на волана ти поддържа темпомат за да знаем какво ти трябва, останалото е лесно. Мога да ти намеря и с лостче за комби, но с 10-14 дни доставка, не е проблем. Edited October 12, 2017 by fifipaldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
daramusss Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Ох аз не съм разбрал ,че и така може. Как да разбера за модула да ти снимам волана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Log от VCDS имаш ли, там го има номера на модула? С мултиволан ли си? Не пречи да ти пратя лостчетата да ги пробваш така или иначе и ако не ги поддържа ще ти пратя и модула после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daramusss Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Да мулти е волана а ще ми трябва ли и друг капак за волана като добавя още един лост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Долната кора ще трябва да се смени или изреже, ако беше от София щях да ти я резна по шаблон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daramusss Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Скоро ще съм от София От декември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks67 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Привет отново! Вече е факт наличието при мен на темпомат или крузконтрол, както се води. С помощта и водеща роля на колегата fifipaldi (благодаря ти!) успяхме успешно да присадим от конзолата, която си бях поръчал от иБей на моята или обратното... необходимите елементи, след което всичко си работи като фабрично. За съвети и детайли мисля, че може да ви е полезен в рамките на столицата, ама хайде да не му ставам промоутър... Освен това се оказва, че колата има потенциални глезотийки, които могат да се активират допълнително, за което той любезно ме светна. Успех на четящите темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Екстра се получи, мерси за хубавата пила ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsdnikolov Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 преди 15 минути, onas написа: мога да снимам буксата като на клипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilnull Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Здравейте, Имам в предвид да прикачи снимка на шаблона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilnull Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 (edited) Нещо поста ми е станал на наполовина Търся шаблон да си изрежа дупка за лоста на темпомат. Колата е седан. Благодаря. Edited January 22, 2018 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Монтирах всичко и следвах описаните стъпки, като при мен не се получава по първия описан начин за активиране, а по втория. Но не мога да калибрирам ъгъла на волана, дава ми тази грешка: 00778 - Steering Angle Sensor (G85): Defective Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 И аз това го питах, казва, че не го е пипал. Клаксона работи, което значи, че не би трябвало да е "скъсан". Казах му утре да провери това: To confirm the status of the G85 calibration see MVB group 032. If the basic setting group results in an error message verify the live G85 reading is ±1.5 °. Readings such as 359° would indicate the slip ring is mechanically out one full turn. От мен е купуван коплекта иначе и по спомен точно този беше свален от моята кола когато си сложих фейслифтовите лостчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Клаксона си свири,не съм въртял преди монтажа. Както пристигна така го монтирах, Пак ходих да проверя, все още си свири клаксона, но не позволява калибриране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Автопилота също работи,борда не работи. Грешката е само дефектен датчик за ъгъл на завиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Имам си работещ автопилот и борд, благодарение на fifipaldi , кодирането сега мина за броени минути. Само дето не тръгна борда от начало. За момент се зачудих, защото бях изпълнил процедурите както е написано, но има един пропуск, поне при мен. След кодирането в Engine & Steering , се наложи и да кажа на таблото, че имам инсталирана информационна система на водача. Остана да тръгне мулти волана, но там явно имам проблем с кабела и ми дава, че няма комуникация с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 (edited) Имам нужда от помощ, за да подкарам мулти волана. Понеже кабела ми беше без мулти, му присадих кабелчета с букса от А6, като спазих подредбата от А6. Но така не тръгва, търся информация за положението на пиновете към лентовия кабел и към волана съответно. Нещо като това, ама е за В7 и не става ясно къде отиват. Edited February 16, 2018 by plamen_iv70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Волана светна, грешки няма, а не работи мултито. Мисля всичко съм кодирал. Волана е от А6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Айде честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 . Най-накрая :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsdnikolov Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Наистина, най-накрая. 1 седмица борба си е добро постижение. Честито за новата глезотийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Благодаря! Утре ще и се наслаждавам вече! Кой да се сети по-рано да кодира радиото, че има мулти волан.......... Неволята учи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilianito81 Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 (edited) Здравейте колеги. Имам спешно питане относно темата!? Реших и аз да сложа круиз на моето Ауди 2.0tdi 143коня комби 2009 година. Та днес ми дойде лостчето от ебай. Ама нещо много разглобено ми изглежда. Та моля който е присаждал листче да каже така ли трябва да изглежда (ше прикача снимки) Да знам дали да се захващам през уикенда или да го връщам. Ето и снимки Edited March 15, 2018 by ilianito81 Снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Така изглежда, защото при B8 това лостче не се продава като отделна част, а заедно с останалите 2 и конзолата към която са закрепени. Така на пръв поглед ми изглежда, че всички чаркове са налични, но без да се пробва не може да се каже 100%. Опитай и ако не стане тогава го върни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilianito81 Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Ох много благодаря колега. Малко надежда ми даде ? И само да те питам пружината къде стои? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilianito81 Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 (edited) Здравейте колеги. Лостчето го връщам, защото се оказва че липсват плъзгачите за платката иначе щеше да се получи. Сега съм намерил в ебай цял комплект с лостчета (само лостчета)с номер 8K0953502BD, а моите са 8K0953502BJ . На снимката са само моите. Та въпроса ми е ще са ли съвместими. Също така цената е 60 евро добре ли е като цена? И лесно ли се отделя модула за волана от лoстчета? Edited March 18, 2018 by ilianito81 Снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Модула се държи на 2 щипки и едно малко винтче, отделя се много лесно. Лостчетата би трябвало да са съвместими. Разликата в номерата може да е защото едните са с борд, адаптивен темпомат, комби и т.н, а другите без. Ако ти трябва само лостчето за темпомата и не е с дистроник ще можеш да го преместиш. Плъзгачите наистина ги няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilianito81 Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Колеги и аз вече имам успешно инсталиран круизМного благодаря за темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsan81 Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 Моля за малко помощ. Колата А4 Б8 2009. След сваляне на старите лостчета с кабелната пружина и монтиране на нови с темпомата не ми работят дългите светлини. Лостчета на дългите са различни, на външен вид иначе са еднакви. Разликата, е че на старите се буташе на пред за да се пуснат дългите, на новите няма ход на напред, ако задържа лост натиснат напред светят, но пусна ли го се изключват дългите. Не знам дали не трябва да направя адаптация с ваг ком. Нека някой ако знае какъв е проблема да помогне. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian peas Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 Здравей колега. Аз имах същия проблем при смяна на лостчета. Новите ти лостчета са със датчик за насрещна светлина, или казано се самовъзвръщат на къси светлини , ако има насрещно идващ автомобил на фарове. Трябват ти от старите да си вземеш лостчетата за светлините и си готов. Но най-добре се обърни към bsdnikolov - той е твоя човек ! Успех в начинанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsan81 Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 Благодаря за отговора. Ако сменя лостчета ( старото лостче монтирам на новият модул ) дали ще се получат нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian peas Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 (edited) Все пак препоръчвам връзка с bsdnikolov или fifipaldi -тези хора разбират (да не им ставам промоутър) ! Успехи в начинанието. Edited August 6, 2019 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted August 14, 2019 Report Share Posted August 14, 2019 Работи перфектно, само се чудя какво да си правя старите лостчета и пружинен кабел [emoji4] Сложих дори и на една б7-ца там беше доста различно обаче сменяше се само едно лостче но не бих казал че беше особено по-лесно.лосчето за чистачките пазиш ли го, ако не ти трябва ще ми го дадеш ли? Ако може и снимка да видя дали е същото.Благодаря Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ttazmanov Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 On 10/12/2017 at 3:26 PM, fifipaldi said: То реално разликата при седан/комби е в ръчката за чистачките, нея може да си я сложиш от твоя комплект :). До колкото си спомням ти писах да провериш дали модула на волана ти поддържа темпомат за да знаем какво ти трябва, останалото е лесно. Мога да ти намеря и с лостче за комби, но с 10-14 дни доставка, не е проблем. Може ли комплект от комби да се монтира на седан? ясно е че лостчето на чистачките има функции, които няма да се използват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 Принципно може, но най-добре си премести лостчето от твоя комплект на новия :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ttazmanov Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 :), моята кола е Б8, а лостчето е от Б8.5 . Новите са много по-красиви, та като цяло съм склонен на компромис да имам лост за чистачки, който има повече функции от тези на колата. Ако някой има обратното (комби с комплект от седан) може да менкаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 Купил ли си ги вече лостчетата, с какъв номер е модула на тях? Защо не си намериш от седан направо, дори да са малко по-скъпи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ttazmanov Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Пътуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanimir Chukov Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 (edited) Здравейте, колеги търся темпомат за моята A4 B8 Avant 2010 в повечето случай намирам само темпомат от седан, в който липсва функцията за пускане на задната чистачка на комбито. Ако някой от вас знае парт номера на темпомата за моята А4 да сподели нямам търпение да ретрофитна. Благодаря предварително. Edited April 2, 2020 by Stanimir Chukov Link to comment Share on other sites More sharing options...
единак Posted April 4, 2020 Report Share Posted April 4, 2020 Здравейте, колеги. Замислям да си сложа темпомат, но се чудя дали воланът ми подържа тази функция изобщо. Ето това е логът: Address 16: Steering wheel (J527) Labels:. 8K0-953-568.clb Part No SW: 8R0 953 568 Q HW: 8R0 953 568 Q Component: Lenks.Modul H02 0171 Revision: 00000000 Serial number: 20130411000424 Coding: 000013 Shop #: WSC 06325 000 00000 VCID: 4FAC4BA01EDD2D3E43-801A Ако може да се сложи, дали част с номер 8К0 953 568 L ще стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambada Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Здравейте в момента съм с круиз контрол и модул 8К0953568Е но нямам мулти волан и искам да сложа трилъчов трябва ли да търся модул с друга буква или ще стане и този.. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now