Jump to content

Recommended Posts

1,3 колега ето :D:) а за въпроса за фаровете съм го помислил най скоро ще я обурудвам :)

Или аз съм тъпанар, или ти показваш, че си сложил надлъжен двигател вътре? :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 66
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ей сега вече разказаха играта на колегата,аз бих се покрил завинаги в случая,заводско А3 с надлъжнен двигател няма,иначе тунинга добре е станал,аз бих предпочел оригиналния вид,но всеки си знае <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееееееее вие пък не разбирате от бъзик много ясно че не е тоя двигател то се знае тва в бг мисля че го няма и не го взимайте че нещто се ебавам с колегите за тея дето искат дазнаят с къв мотор съм с 1,8 и все пак не се засягайте нищо лошо нямам против вашите мнения за моят лек тунинг всеки си има мнение :hilezh::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да не би да е невъзможно?

За Булгаристан-тунек-мунек щпартен-кирхен е абсолютно невъзможно :) А човек, на когото колата му изглежда по такъв начин отвънр, просто НЯМА как да си направи силовия тунеК в чужбина !

Редактирано от Audi_Fan_3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По дискавъри гледам предаването "стрийт къстамс" поръчкови коли. Няма да е лошо колегата малко да го погледа че да има усещане за стил. Верно е обаче че щом той си я харесва- няма лошо. Само една забележка относно функционалността:-) Ако караш тази кола във Варна точно на втория ден ще останеш без брони или поне ще ги разпориш отпред и отзад. Абе....здраве да е. Другото е въпрос на вкус:-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако караш тази кола във Варна точно на втория ден ще останеш без брони или поне ще ги разпориш отпред и отзад.

точно това си помислих и аз,много ниски бе колега тия бронета,че си ти харесват на теб това е важното(моя кола не бих я направил така),но не ги ли удряш например в бордюрите като паркираш да речем?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1-во един колега от варна ги има същите и даже по ниски от около 1год и няма проблем досега ,а за качването по тротоарите аз не паркирам по тротоарите а до тях ако исках да паркирам по тротоарите щях да си взема джип а не лека кола :bia: а пък нали ще ставаме европейци стига с тва паркиране по тротоарите пешеходците трябва да са с кокили по тротоара :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

друго имах предвид,когато захождаш за (да речем) успоредно паркиране назад,понякога или не преценяваш,или бързаш (и пак не преценяваш) разстоянието и минаваш със задната броня над бордюра,та ако същия е новопоставен и височък какво правим?Плачем?

С моето "спортно" окачване (да го еба) вече сменях предна броня и боядисвах задна два пъти(на третия път се отказах),а се оглеждам внимателно и съм със стоковите бронета......

Има едни улички из Варната,лично ще водя някой път и ще те прекарам оттам,с тези бронета нямаш никакъв шанс да останеш цял и непокътнат,както и да се пазиш и пълзиш внимателно,а такива "настилки" из БГ има,не е като да няма :bia:

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич не му трябват бордюри. Минава един път по локалното на "Борис III", където няма нито една дупка, но за сметка на това влизаш в едни "долини" и изкачваш "хълмове" на всеки 2 метра...гарантирано ще смита броните след това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакви снимки не виждам аз :birthday:

Не ти и трябва да виждаш. Тъкмо спомена, че си станАл друг човек и това ще те върне към старото ти "АЗ" :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...