Jump to content

Recommended Posts

Нищо не съсипвам... Телефона го ползвам от няма и месец и мога да ви кажа вече слабите му места, но не това е идеята на темата. Може глобул да имат проблем с мрежата, защото преди седмица получих смс, че ще сменят оборудването. Ъплоуда ми е 0.05, което обяснява някои неща. 

 

Друго да попитам, с прехвалената клавиатура на iOS, къде се намира този символ - Аз както винаги не го намирам  :wall:

На ASCII се води номер 96 - Grave accent

Редактирано от sky
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече, разкарай го този телефон, очевидно не е за теб.Купи си нещо което ще те кара да се радваш от притежанието му.Аз на твое място щях да го изхвърля много по-рано

Тази тема е за обяна на впечатления и опит, а не е туториал "how to...."

Редактирано от thesaint11
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wizi, имаш една бира от мен.

 

бате дай да ти давам 200лв да те избавя от мъките с тоя дяволски телефон  :hilezh:

 

 

 

Напомня ми една случка, преди години продавам на 1 приятел 3GS-a, идва след няколко дена видимо смутен "Аз такова да те питам къде е @ че не мога да си вляза в пощата"  :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината взех го телефона заради по-добрия wifi и уж батерията да държи повече. Оказа се, че съм сбъркал. Нито батерията държи, нито wifi е по-добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте му един златен скункс на това момче бе, многократно е заслужен, а вие - никакво уважение към този талант всестранен и несериозен...  :flehan:

Пич, обади се в Глобул (зелено кръгче с бяла слушалка -> кийпад -> 123 -> зелено кръгче с бяла слушалка -> IVR -> 9 и получаваш оператор, ако не можеш и това да намериш), и ги помоли да ти рисетнат дейтата при тях в бекофиса, рестартираш и си в джаза.

Станаха две бири, няма само Вици да намазва.  :hilezh:

 

П.С. Е ти за по-яка батерия па намери точно 5С да си вземеш... взима се 6+ за батерия ве мой... :)

Редактирано от =Alex=
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, имам един въпрос, надявам се по темата. Поддържа ли iphone 5s Usb On The Go, а.к.а да си вкарам външна памет към телефона?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, имам един въпрос, надявам се по темата. Поддържа ли iphone 5s Usb On The Go, а.к.а да си вкарам външна памет към телефона?

Никак... ако ти малее, следващият път си взимаш телефон с по-голяма памет

И на мен тези 16GB вече за нищо не ми стигат.Следващият ще е 64-ка задължително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми малее, за друго питам. Просто днес в движение се сетих, че трябва да си принтирам  едни неща от мейла в един копи център. Влизам и ми викат нямаме интернет, чакаме да ни го прекарат, и аз почесах почесах, влязох си в пощата от на авера ми LG G3-то, той имаше кабелче и ги метнахме нещата на флашка, затова питам. Иначе моя е 32ГБ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да се закриват, бахти студиото за печат дето няма Интернет, смех :) И блутут нямали. Само USB порт викаш имаха и един корел от 94та. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам ви сеира и в друга тема - с избор на домашен рутер - баси зора е там - къстъмизации, DD-Wrt; Open Wrt, па стоковия фърм не става нищо от него, едно чоплене, едни чудеса, па едното работи добре, ама САМО на 2.4GHz, щото на 5 - се чупи... Пффффф.... Същия паралел - Взимаш си една ТК или ЕърПорт Екстрийм и буквално забравяш за проблеми. Ама била по-скъпа (ние пак сме царе на тънежа) - МИ ДА, логично - само фактът, че просто работи ROCK SOLID "Straight out of the box" е rock-solid причина да е и 5-торно по-скъпа. Щото нормалните хора по света НЯМАТ време за глупости (за разлика от нас) - той/тя има по 3ч път в едната посока до работа всеки ден, скъсват си гъзовете от бачкане, после грижи за дом, сем-во, деца... Как си представяте в един супер забързан град като Мосва, или Токио, някой да ти има 2ч време днес да се занимава с оправяне на рутери, компютри и прочее? Кога? След като за сън ще има едни 3-4 часа. Който е живял навън знае много добре за какво говоря. И какво става? Че това си заслужава в пъти пред всякакви "губи-време-фактори", и дори и да не можеш да си го вземеш в кеш, веднага, ще е много по-умен ход да си го купиш на изплащане, вместо да си бъгваш ума денонощно дали след ъпдейта на dd-wrt ще работи куул, или ще си е*е мамата (тоя път)?! Че гледам има и обратното - досега е било "да си е*е мамата", ама след ъпдейт - я, чудо - заработва. 

 

Само да вметна едни 2 цента за две благинки, които Алекс е пропуснал да каже, а са доста благи: като зададеш бекъп към Time Capsule и си с по-модерен лаптоп на Епъл със SSD влиза в сила една екстра Power nap, която не те занимава да бекъпва докато работиш на лаптопа, а едва когато го оставиш в Sleep режим да ходи да се върже и да си преточи каквото има, а реално никой не си гаси лаптопа, всички само го приспиваме. Та, иначе казано минимум веднъж на ден това се случва и си имаш пресен бекъп на разположение.

Другата благинка е, че точно с два клик-а и Apple ID-то си отваряш remote access до Time Capsule-та през WAN порта. Сиреч където и да отидете извън вкъщи ще можете да си влезете в сториджа да си дръпнете/качите нещо.

 

Не е нужно нищо да разбирате, да отваряте портове, да имате VPN връзка до ТС-то, да се подсещате и чудите дали или кога последно направихте бекъп. Нещата просто се случват!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:wub:

 

Абе, я кажете как ви се държи батерията с 8.1, има ли разлика или аз си внушавам, че не е по-добре? Даже малко по-зле.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно и също нещо всеки път. След ъпдейта всеки гледа телефона като луд и точи батерията и следват коментари "малко по-зле е". Освен това телефона събира кеш и логове първата седмица-две по-сериозно, което също твари. Тя излезна вчера, как реши, че е по-зле или по-добре тая батерия не знам :D Сега в 12:00 разкачам телефона и ще видя утре по-това време колко му е юзиджа при нормална работа :) за 6+ говорим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-се радвам,че изчезна забавянето при вдигане.Просто това ме побъркваше, сега си е както преди, докато си сложа телефона на ухото и вече мога да се чувам с отсрещната страна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...