Jump to content

Recommended Posts

Туй то момци, било квот' било с даунгрейдите... от 8.1.3 (сега) не дава даже 8.1.2, последната възможна дата за 8.1.2 е била 10 февруари.

Остава да се надявам на чудо в следващия ъпдейт, чувствам се като човек с андроид.

От как си замина Стив Джобс, всичко върви яко надолу...

 

може да се свали само на версия, която Епъл подписва.

в случая 8.1.3

има понякога прозорец, примерно точно при излизането на 8.1.3, известно време се подписваше и 8.1.2.

 

Преди се правеше нещо като виртуален сървър, който лъжеше itunes да взима тези "подписи", под формата на SHSH blobs(ако си ги запазил локално от компютъра ти).

 

А беше време, когато Епъл подписваха всичко, тоест нямаше проблем да сваляш

 

 

По настоящем можеш да ползваш само актуалната версия, без значение дали правиш рестор или ъпдейт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно при излизането на iOS 8 имаше прозорец от около седмица и нещо когато iOS 7 се подписваше. Точно него използвах след като ъпгрейднах 4S-а на 8 да го сваля след това на 7ца.

 

За мен е пълна мизерия да няма downgrade и отказвам да го разбера. Най-малкото заради факта, че дори и да се върнеш назад рано или късно ще си принуден да се качиш нагоре защото програмите ти ще спрат да се ъпдейтват изисквайки по-нова версия на iOS. Страшна простотия! <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се оплаквайте с 4с-ките си, че моята си прави каквото си иска.
А липсата на downgrade ме лишава от възможността да пробвам дали не са от ios 8 проблемите..
Чуствам се доста по-зле отколкото при Андроид!  :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комбинацията iOS + iPhone 6+ e най-бъгавото нещо, което ми е попадало. Ебаси, по-голямата част от ОС-а се бъгва постоянно. То не са бъгове в Messages, то не е по управлението и настройките на ОС-а... Чудо някакво. За сметка на това същия OS работи rock-solid на iPad Air. Но с iPhone 6+ положението е трагично. Сега му спряха бутоните за усилване и намаляване на звука. Ънбиливъбъл. Никъде не излизат. Ни в главно меню, ни в приложенията. Рестарт -> тръгва да се рестартира, започва да си мига зъбното колелце, но идва позвъняване - > телефонът забравя да се рестартира и почва да звъни?! :huh:

След рестарт -> Меседжис се ебава. Селектираш съобщения, които искаш да изтриеш, долу в ляво иконката на камерата става кошче - до тук добре. НО ако в тоя момент, когато ги селектираш дойде друг ивент, примерно нов месидж или нотификейшън -> ап-а се бъгва и вече няма кошче. Кошчето става камера отново и нищо не е в състояние да му "обади", че всъщност има селектирани месиджи. Трябва рестарт на приложението, пускаш пак и се оправя, докато не дойде друг ивент, докато селектираш съобщения. Ужас най-ужасен. Звъниш на някой, на който в момента му дава заето телефона. Виждаш, че е "бизи", но ако си врътнеш телефона в лендскейп, интерфейсът се насира ужасно, местейки само тулбара в лендскейп. И още 100-на такива мега недомислени неща.

 

Просто не мога да повярвам колко пропаднаха Апъл-ци... Тоя мазен педал мистър Кук трябва спешно да го разкарат от топ-стола на компанията преди да я е потопил тотално. Откакто има иФон съм с тях, заедно с маковете им, ама такова чудо от бъгове не съм виждал никога до сега. Даже Майкрософт не са чак толкова зле. Бах-маа-му... 

 

От ревностен техен фен съм на път да стана ебати Апъл хейтъра. СъсипАха я тая компания купчината бездарници, оставени да управляват... никаква мисъл, деа... Идва ми да ходя и да съживявам чичо Стиви... 

 

== Edit == 

Сега пробвах и на iPad-a, Месиджис се чупи по същия начин - селектираш съобщения -> някакъв ивент и вече няма кошче докато не се рестартира ап-а. Bravo, Apple!

Редактирано от =Alex=
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, екстра е. "Страхотна" екстра <_< разрових се на момента как да я разкарам. Иначе можеше да бъде къде по-интелигентно просто ако директно набираше номера, а не те пита.

При мен с iPad 3 и сега с iPad Air след iOS 8 има супер дразнещ дефект Сафари-ту. Крие му се клавиатурата като цъкнеш text field :huh: Да живее тъпия Dolphin и Chrome :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен да чукна на дърво дет се вика няма проблеми нито с Yosko нито с 8-цата, всичко си работи напълно нормално и както се очаква  :nixweiss:

 

 

пс:

само чат пат селектирането на текст на 5s-a нещо се бъгва, пълен ужас  :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен няма драми, единствено с един малоумен впн клиент, но там нещата понякога и под виндовс не вървят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам и аз каквито и да са проблеми...

 

Това става като погаля хоум бутона :)

 

да, сваля целия екран надолу, че да можеш да цъкаш горните редове с една ръка на големите телефони. Две тапвания на хоум бутона го правят. Бая полезно е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко пъти проверих дали не съм сбъркал темата. ;) При мен всичко си работи повече от добре, моите проблеми винаги са били свързани с батерията, но го отдавам на начина на употреба. Отдавна съм свикнал да имам по едно зарядно вкъщи, в офиса и в колата :)

Оставам с впечателнието, че повечето цитирани проблеми са с FB и техния Messanger. Възможно ли е грешката да не е в Apple?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спрете си бекграунд рефреша просто :) Иначе отдавна не се бях смял толкова като на Алекс мнението по-горе направо си го представям как седи и троши айпада в ръба на мивката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, вероятно след преноса на номера ми към друг мобилен оператор, при всяко стартиране на iTunes ми вади това съобщение

"An update to the carrier settings for your iPhone is available. Would you like to install it now?"

Винаги избирам Update, но при следващо стартиране се появява отново. Вече ме ДРАЗНИ!

Дайте съвет, ако някой се е сблъсквал с проблема!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FB не ми е проблем, но Viber е голям... Нещо напоследък много модерно стана всички да се правят на FBI агенти и да се "пазят от подслушване", като звънят и пишат основно по Viber. 1 час разговори така и батерията е чао.



Спрете си бекграунд рефреша просто :)

Спрян е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам проблеми в комбинацията 5S - iPad Mini - MBP 13 Retina 2013 с последните ъпдейти на iOS i MacOSX. Изчисти се забавянето в Mini-то.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Апком - Това е най дразнещият сайт, който съм посещавал. Избираш продукт - изпраща те в сайт с данните за него. До тук ОК, избираш "От къде да купя?" и те връща в тъпият им сайт. Честито - вече си в омагьосан кръг :) Е как да купиш от тях? Те не продават на дребно, а само на своите партньори. 

Що се отнася до самата статия, че стартира свободната дистрибуция..... това не го разбрах ?! До сега каква беше дистрибуцията? Техномаркет, Полис и т.н от къде ги купуваха до сега? Нали ги продават отключени и те?! Нещо влязох във филм  :wall: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Използвам темата да споделя много позитивните ми впечатления от Apple по отношение на сервизно обслужване!

 

Миналата седмица се събуждам и докато разцъквам в интернет с телефона установявам, че дисплеят ми играе леко от единия край спрямо шасито при натискане и дори издава "лепнещ" звук при малко по-силно натискане в този край  :shock: Функционално телефонът си работи безпроблемно, но очевидно дисплеят се бе освободил леко от шасито в единия край. Т.е. на практика по-скоро козметичен проблем.

Трябва да призная, че преди месец ми падна от ръцете право по дисплей на земята - нямаше никакви видими щети, но този дефект може да е в резултат от това. 

Както и да е, телефонът е в гаранция, реших да не отлагам и още на другия ден право в Apple. Показах им дефекта - приеха го без излишни въпроси или увъртане с уговорка да го прегледат и видят какво може да предложат. Това беше в понеделник.

В сряда получих обаждане да си взема чисто новия телефон от тях, покрит изцяло от гаранцията! :eusa_clap:  :eusa_clap:

(Разбира се новият телефон се води refurbished спрямо серийния номер, но не се отличава външно по нищо от чисто нов телефон, дойде си с фолиатата...)

 

В рамките на 2 дни имам чисто нов телефон, с нова, прясна батерия и без "цънката" в алуминия отзад, която имах на стария от катастрофа с един айпад и която ми бодеше очите всеки път! Не мога да искам повече от гаранционно сервизно обслужване!!  :rock:  Това е сама по себе си немалка причина да остана верен на марката и в бъдеще!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това в коя държава? Щото тия помяри от криейтив ти гледат телефона с микроскоп и все едно си отишъл залъка от устата да им земеш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съмнява ме да е у нас  :hilezh:

 

Айде и аз да се похваля,

 

горе-долу месец ползвам 6-чката. Нямам никакви проблеми и редовно натривам сол по главата на колегата, който е с Андроид. Оказа се, че всички митове за iPhone са пуснати именно от китайски производители с корейски произход  :hilezh:

 

Батерията държи 3 дни при 30-40 обаждания дневно. Навъртях му 14 часа разговори без нито едно прекъсване, глъхнене или прочие.... Нито един път не е забил  :flehan:  :flehan:  :flehan:

 

Въобще, като пропуснем идиотската цена от М-Тел, всичко друго е на 100% ОК!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...