Wizi Report post Posted October 29, 2020 И нека наводнението с Андроидни телефони с плоски страни започне СЕГА! 😂 Дреме ми за зарядното и слушалките, никога не съм ползвал мизерният чарджър (просто нямам модерен iPhone 11 Pro, първият въобще със смислено такова), еле пък слушалките им, които са........ 🤮 Яд ме е единствено, че това ги прави да печелят повече Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAPTO7007 Report post Posted October 30, 2020 А дали най-продаваният продукт няма да се окаже Iphone 12 Mini? Трябвало е само в заключение да му сложат и на него таз военна екстра LiDar сензор ама ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopi90 Report post Posted October 30, 2020 (edited) Чай да го видиме и него на живо колко е голям, че трябва да ъпгрейдвам, а не искам да си нося вратата на хола в джоба Edited October 30, 2020 by VBI Не цитирай предходно мнение! Quote Share this post Link to post Share on other sites
s7r3l0k Report post Posted October 30, 2020 Mini е с размери, сходни с тези на SE 2020, минимално по-малък е на височина. Другите разлики са толкова малки, че са пренебрежими. Подкрепям теорията, че мини ще е най-продаваният, защото като цяло е доста слаба цялата тазгодишна серия и в никакъв случай не може да се нарече ъпгрейд. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopi90 Report post Posted October 30, 2020 (edited) Само батериите са кофтЕ ! Не ми се дават поече от 1К за тея парцали ! Минито бих го зел, ако е адекватно и адекватно на цена Edited October 30, 2020 by Prokopi90 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dafil Report post Posted October 30, 2020 6 hours ago, MAPTO7007 said: А дали най-продаваният продукт няма да се окаже Iphone 12 Mini? От сега го заглеждам Повече прилича на старото SE с алуминиевата рамка,но с дисплей от край до край Quote Share this post Link to post Share on other sites
s7r3l0k Report post Posted October 30, 2020 Преди 4 часа, Prokopi90 написа: Не ми се дават поече от 1К за тея парцали ! За мини цените започват от 780 евро за 64/4 варианта. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopi90 Report post Posted October 31, 2020 (edited) Чакай бре, от оператор 12-ката е около 1400 лева... минито трябва да е надолу... Ама да видим Edited November 2, 2020 by VBI Не цитирай предходно мнение! Quote Share this post Link to post Share on other sites
oMil Report post Posted October 31, 2020 Изненадах жената с.... 12 про. В следващите дни очаквам коментари. Аз съм с 11ка... мнооого ми тежнеее (дали само при мен е това.... идея нямам). Искам да пробвам също минито,.... чи ми писна от тоя “китюк” Quote Share this post Link to post Share on other sites
s7r3l0k Report post Posted November 1, 2020 @Prokopi90 Не сме се разбрали просто. Аз говорих за цена без план. С план пак не ми се връзват нещата, да отиде на под 1100-1200лв. Много им е малка разликата в цените между стандартен 12 и мини. Има-няма 100евро. Но да видим, те нашите оператори вадят цени от задниците си. Забелязвам, че известен брой модели са по-евтини в "Техно" магазините, отколкото в операторските магазини. Това отново без план. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dafil Report post Posted November 1, 2020 Вчера или онзи ден гледах мини-то в Плесио на цена 1759лв/128ГБ Сега са без цена на сайта. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ole Report post Posted November 1, 2020 Изненадах жената с.... 12 про. В следващите дни очаквам коментари. Аз съм с 11ка... мнооого ми тежнеее (дали само при мен е това.... идея нямам). Искам да пробвам също минито,.... чи ми писна от тоя “китюк”Про модела тази година е мега безсмислен според доста хора, които им правят ревюта. На хартия така изглежда. Sent from my Samsung Galaxy S20 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
zhelyazA6 Report post Posted November 1, 2020 +1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopi90 Report post Posted November 2, 2020 Преди 16 часа, s7r3l0k написа: вадят цени от задниците си. Ще се търси някой,който да го домъкне от щатите Quote Share this post Link to post Share on other sites
s7r3l0k Report post Posted November 16, 2020 Е, както си и мислих стана. Ходих да плащам сметка, предложиха ми Мини за малко над 1100 с най-високия план. И тая година няма да е ябълка. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAPTO7007 Report post Posted November 17, 2020 И Аз очаквах тука безобразието да е на ниво. 749 долара за 128ГБ в щатско са си 1240 лева към днешна дата. ( добра цена бих казал) 1720 лева за 128ГБ в нашите географски ширини е лакомия. Те се оправдават с мита,ддс и печалба ама това са си 480 лева разлика,които ги плащаш със план,без план към оператор,че и отгоре. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SeldoM Report post Posted November 17, 2020 Аз се чудя друго. Въпреки високите цени, народът пазари, а в същото време се реве, че било кирза? Quote Share this post Link to post Share on other sites
CCNA Report post Posted December 17, 2020 Почна да зарежда бавно батерията,battery health 83% https://www.ikream.com/iphone-slow-charging-after-ios-13-3-40821 Някой с подобен проблем ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yavor20v Report post Posted December 17, 2020 Пичаги, не пиша тук защото не съм разбиратор, ама иам разни ядове. Първо, знае ли некой защо постоянно , ден през ден, се налага излизайки навън от wi fi да ми забива нета и да трябва да рестартирам? Също така, от няколко дни постоянно ми иска парола за apple ID , въвеждам я и след некой час пак ми я иска? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovcho Report post Posted December 18, 2020 Паролата може да си пробвал с грешна на друго устройство или си пробвал да смениш акаунт на устройтво. Абе помисли какво си правил на скоро с епъл ИД това с интернета си е бъг и по някога се оправяше с ресет, по някога с хард ресет. Ъпдейтни с последната ОС Quote Share this post Link to post Share on other sites
yavor20v Report post Posted December 18, 2020 Последста иоС е. скоро си смених паролата щото вече не я помнех мама им дееба Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovcho Report post Posted December 18, 2020 Логваш се на всички устройства включително itunes и https://www.icloud.com/ , ако си ползвал, с новата парола и трябва да се оправи. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yavor20v Report post Posted December 18, 2020 👍🏻 Ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
SinisteR Report post Posted December 18, 2020 Някой може ли да препоръча доверен сервиз в Пловдив, в който да изтеглят снимки от починало SE с дефектирал дисплей и невъзможност да зарежда. Благодаря предварително! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovcho Report post Posted December 18, 2020 Няма ли ги качени в клауда? Quote Share this post Link to post Share on other sites