Jump to content

ПРОТЕСТ НА 27 МАРТ !!!


pace

Recommended Posts

Кво им е на служителите на бензиностанциите?????Аз сам си сипвам,сам си мия прозорците,сам си помпам гумите,другите също.Отивам плащам си на касата,давам им бакшиш(който за първи беше двойно по-голям от сумата за която съм заредил :) ) и си тръгвам.Всички така правеха(или поне тези около мен),и всички бяха щастливи.

За другото имаш право и този въпрос вече е дискотиран и много хора спряха да зареждат от Лукойл,сред които и аз.Друг е въпроса дали ще има ефект,тъй като до колкото съм запознат а и от прочетеното тук май само ЕКО и Ромпетрол не зареждат горивото си от Лукойл.

Редактирано от Konstantin993
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 176
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

но по- разумно е да не караме седмица колите, да ползваме градски транспорт по- често. Така ще ги ударим по джоба.

Иво, прекия контакт с монополистите в последните години показва, че когато си ограничиш потреблението за да си намалиш разходите, тогава монополиста дига цените за да си задържи нивото на печалбите и в крайна сметка потребителите го ду... винаги

Затова по скоро трябва да се търси държавна намеса на монополизирания / олигополизирания пазар. Което не виждам специално за Лукойл как ще стане в сегашното управление.

Трябва джабала да има, да ги е страх.

Аз спирам да зареждам на лукойл вече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На луукойл горивата винаги са били гадни! Там спирам само в краен случай и то за да отида до тоалетна. Нито газът, нито дизелът им е добър. Някак си не е нормално да замръзне нафтата по време на движение след преход около 60км или при смяна на филтъра на АГУ-то да изпада графит!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седнал поредния умник с мазна мутра да ни плаши, че да намалят разходите за производство означавало поредни съкращения на персонал. Инетересно в цяла Европа как го произвеждат на по-ниска цена, само тук не им излиза сметката. Като стане въпрос за разходи, били високи щото технологиите били по-стари, а като се заговори за екология веднага се напъват да обясняват колко са съвременни.

Май единственото адекватно за момента предложение си остава, облекчаването на вноса на горива от големите потребители. А това вече със сигурност ще рефлектира сериозно върху бургаско-руските мазници и бързичко ще открият техногии за сваляне на производствените разходи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен супер ме издразни тва изказване на тоя глист,че видиш ли той нямал сметка от скъпо гориво,щото продавал по-малко,а всеки бизнесмен би искал да продава повече......Ебаси шибания мазен боклук да ти го.... 80% от клиентите ТИ зареждат на пари а не на количество бе тупан.Само дето са за 30 кинта получаваш по-малко.Къде ти е загубата?????че за 30 кинта даваш по-малко гориво ли?????.....

Ако големите производители започнат да внасят горива от Австрия примерно,и може да се зарежда на техните бензиностанции,аз ще съм им задължителен клиент!Това ще доведе и до така мечтаната от нас конкуренция и до желаното сваляне на цените,а ДАНО и до повишаване на качеството на горивото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегите от БМВ форума са започнали нещо като мини протестна кампания,цяла сутрин се върти из социалните мрежи и се предава от потребител на потребител.Съобщението гласи:

ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА!!!От 4 април /понеделник/ до 10 април /неделя/, никой да не зарежда горива, на бензиностанции "Лукойл"! Разпространявайте това съобщение, по всички възможни начини!!!

НЕ! На високите цени на горивата

Редактирано от Konstantin993
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина модераторите могат да променят заглавието на Протест на 27.03.2011 за да не отваряме нови теми.Хората си мислят че става дума за нещо минало и не следят нищо така!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НА 27 МАРТ 2011 г ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВТОРИ ПРОТЕСТ! НАЧАЛНИЯТ ЧАС Е 13:00 ЗА ВСИЧКИ ГРАДОВЕ! ПРОТЕСТЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ В БЛОКИРАНЕ НА ВАЖНИ ПЪТНИ АРТЕРИИ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД! КАТО НАПРАВИМ СЪБИТИЯ ЗА ОТДЕЛНИТЕ ГРАДОВЕ, ЩЕ ГИ ПУБЛИКУВАМЕ НА ТАЗИ СТРАНИЦА!
Редактирано от okops
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще се блокират пътища ли?

Неделя е много подходящо време за блокиране на пътищата. Нито една цистерна на Лукойл няма да стигне до крайната си цел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само протести!

Миналият път пропуснах, но сега ще отида.

От зареждане със жълти стотинки няма голяма полза,

блокиране на пътища и бензиностанции е следващата стъпка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

27 март 2011, 13:00 часа, не са определени места за среща и блокада.

Координатор за града - Емил Митрев - 0886 832 997 , скайп -time2winmob

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седя пиша си и се чудя , защо аджеба цените на горивата в Турция са

като при нас , а там кило домати струва 20 стотинки а у нас 2 лева .

Чудя се защо доматите у нас и в Гърция са на една цена , ама кото

ядеш дамат в Гърция е истински , а нашият си е чиста пластмаса .

Седя пиша си и се чудя .

Добре ще си плащаме горивата на "определената" цена , няма проблем ,

ние сме "великани" , "богатири" и нас 2-20 стотинки на литър няма

как да ни "бутнат" , всичко е наред , няма проблем , бълха ни ухапала .

Поне да караме с качествени горива .

Седя пиша си и се чудя .

Безобразие и срамна работа .

Редактирано от V.8
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...