Jump to content

Едно проектче за А6 2,8 30V automat

Recommended Posts

в началото - АНА 2,8 30 клапана , 192кс . Колата е А6 автомат куатро

11030610036dz.jpg

цялото КИТче преди да го монтираме

11030610019ss.jpg

прекрасен и чисто нов Итън компресор, 315 дюзи и подходящо направен софтуер допълват цялата картинка

вече монтиран ...

26030614344qd.jpg

доста добре се държи , изчезна всякаква мудност , особено на около 4000 оборота направо полудява. По предварителни данни - около 300кс

26030614350mg.jpg

И за финал и направихме чип тунинг на скоростната кутия - автомата направо полудя - оборотите падат по 900 на всяка смяна (преди беше по 1500-800) и поема перфектно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, добре изглежда! :D

А добре ли е хванато това компресорче, че до колкото знам ги гонят проблеми с центробежните сили....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, добре изглежда! :D

А добре ли е хванато това компресорче, че до колкото знам ги гонят проблеми с центробежните сили....

тва сериозно ли питаш :D Така е хванато , че си е част от мотора вече :D В смисъл захваща се на мястото на оригиналния всмукател.

Целия КИТ беше доста добре оборудван за разлика от всички турбо КИТ-ове досега поръчвани. Сега чакам да дойде за Кайен същото нещо , но ми обявиха 3 месеца срок на изработка и доставка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен Кит-а и софт-а, друго сменял ли си по колата? Оси, спирачки, окачване...?

ами да - спирачките отпред са от S6 заедно със шенкелите. Сток спирачките бяха много зле , а идеята за компресора дойде в последствие. Окачването е сток, все пак това си е лимо а не бегачка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D:D браво браво евала!! я ми кажи как излезе като цена тва колега ??инересно ми е !цели 100 коня отгоре на атмосферка си е луда работа! :D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после някой да направи качествен тунинг с използване на чарджър а не на турбо, евала колега :D:D

И аз се интересувам каква дойде крайната цена на кит-а.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е разреждана , налягането е 0,4 стабилно откъм 2500 оборота (не съм гледал точно).

КАто пари всичко с чипа за автоматика отиде на 6000$. Имайте предвид , че всичко като части е ново и не са правени никакви компромиси

засега толкоз , скоро като му омръзне на човека ще я буустнем още малко , поне варианти има за това

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооо съм зле... въобще не видях като хората първите снимки как изглежда това "нещо" и как с хваща с двигателя. :) Бих си сложил такова одма, ако имах такъв 2.8. Сигурен съм, че е станало адски приятно за каране, особено щом е автомат. Още веднъж браво, Владо! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как да се задъхва бе човек, то на високите полудява направо АУДИто. Тва си му е стандартната ролка, работи си идеално до към 7000 оборота. Повече не смея да го пускам да ходи :hilezh:

Въобще комбинацията V6 + Supercharger си американска класика :hilezh: само да не беше с немски номера , доста бих се поотпуснал :hilezh::hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това жувотно няма нито турболаг нито някакви резки промени в налягането, хвала и от мене. Дали има шанс тази кола да дойде на някоя среща на АКБ че да се порадваме и на живо :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами за срещата няма проблеми , около Великден колата ще е при мен за няколко финални настройки - да я закачиме на wide-band и да видиме сместа (макар че се обзалагам , че е презапасена отвсякъде) , а и трябва да анулирам грешките след махането на КАТализаторите.... пустата кошница е с 4 ламбда сонди и веднага хвана липсата на катализаторите.... (тука ако някой има идеи ще е от полза :hilezh: ) Също и по генерацията ми се иска да се заиграя , да паднат големите гърнета дет са отдолу и куп други малки нещица

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам за ламбдата и катализатора се слага ламбда симулатор :hilezh:

КОЛАТА Е СУПЕРРР :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...