2.6 quatro Публикувано 30 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2006 след дълго проучаване на нещата стигнах до извода че 2.6 quatro не е за мене. обаче сега се двоумя м/у 20. 16 quatro или 2.3 quatro. кой от двата двигателя е по добар, здрав, икономичен, мощност и поддръжката. кой от двата мотора работи по дпбре на газ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Seagirta Публикувано 30 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2006 Карал съм 2.0 16В на Ауди 100/А6 и не ми хареса - много шумен и високооборотен. Предполагам 2.3 ще е по добре. Колегите ще кажат повече.Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 30 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2006 само да ти кажа , 2.0 16в ;2.3;2.6;2.8 /куатро/горят по един и същи начин на ауди 100/а6!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 30 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2006 2.3 и не му мисли. Справка: Inkozi, SUMISTA, Nico (Ex), Observer, Fossil и да ме извинят пропуснатите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorata Публикувано 1 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2006 Първо - пише се QUATTROВторо - 2,3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thor Публикувано 1 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2006 5>4 => NG класически двигател! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi A4 1.9TDI Публикувано 1 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2006 2.3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 1 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2006 ма зарадвайте го човека и за механичната инжекция и на 2-те кочини че да не цъфне скоро,скоро туканка с оплакванията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 1 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2006 Първо - пише се QUATTROВторо - 2,3Jorata, батко.. не си прав.. quattro се пише Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpeedyMan Публикувано 16 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 16 Декември 2006 2,3 като принцип на работа е по-здрав. 2,0 16V е по-форсиран за кубатурата си, затова е и по-високооборотен.. 2,3 съм карал и това нещо ми е един от любимите мотори. Определено залагам на 2,3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xeterov Публикувано 16 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 16 Декември 2006 Нямам впечатление от 2.3. За 2.0 16в мога да кажа че наистина е малко шумен, ако нямаш музика в колата Шумен е над 3000 оборота(то кой ли двигател не е шумен), но и удоволствие идва тогава. Има един много приятен ряяяяз , който леко те залепя за седалката(особено на 2-ра предавка). При изпреварване поведението е доста добро, това че примерно съм с 4 човека и пълен багажник не ми създава никакви проблеми, всичко става достатъчно бързо за да не създадеш главоболие на останалите участници. От към подръжка мога да кажа че не е чак толкова капризен, особено ако правилно се експлоатира и настройките на инжекциона са направени коректно(мерси на Мишо). Примерни цени на части: запалителен модул - 70 лв., бенз. помпа pierburg - 400 лв., бенз. филтър - ~20лв, задни спирачки + задни дискове(2 бр.) + верига за двигателя + всички гасрнитури по двигателя + маслен филтър + въздушен филтър + гумички за клапаните - ~230 лв(мерси на адаша thesaint11). За quattro-то ... само добро или много добро П.П. За 2.3 само суперлативи чувам, не се и съмнявам че е така, но ще се радвам ако на някоя среща някой колега ми даде да усетя "духът на петака" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AuDi_RuLzz Публикувано 16 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 16 Декември 2006 ще се радвам ако на някоя среща някой колега ми даде да усетя "духът на петака" Бате не ти требе после ше си продадеш колата и ше търсиш Авант с петака и квадро,ама ако знаеш колко трудно се намират Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 16 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 16 Декември 2006 (Редактирано) 2 точка 3 - това е ... Както бях казал в една тема, за да приключат едни спорове: Най-лошия мотор е моя ... Оправяйте се.P.S: Колега 2.6 quatro... Молим ти се. Бате. Ти баща ти майка. Немой с това quatro повече. Напомняш ми за певицата Suzzie Quatro, която щяла да съди Ауди за използване на нейното име... Смех ме лови нон стоп. Имай милост. Редактирано 16 Декември 2006 от Inkozi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MadFan Публикувано 16 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 16 Декември 2006 след дълго проучаване на нещата стигнах до извода че 2.6 quatro не е за менеСлед дълго проучване на нещата все още не знаеш как се пише quattro... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 17 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 17 Декември 2006 какво точно те отказа от 2,6???? газовото ли? или разхода?2.0 16V e най-икономичен, но и най анемичен от изброените двигатели, пък и тея механични инжекции, може да ти скъсат нервите при дадени обстоятелства.мисля си, че и ти търсиш да е максимално хубаво, но и максимално евтино, само да не стане така, че да пълниш после форума с въпроси, как?, колко? и защо?Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xeterov Публикувано 17 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 17 Декември 2006 Бате не ти требе после ше си продадеш колата и ше търсиш Авант с петака и квадро,ама ако знаеш колко трудно се намират Няма опасност да търся петак с куатро, ще скачам по-високо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AuDi_RuLzz Публикувано 17 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 17 Декември 2006 Няма опасност да търся петак с куатро, ще скачам по-високо Бате нали знаеш че от петак с куатро няма по големо та да скачаш недай си боже да земеш некой 2.2 20V - честито близнаци Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 18 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2006 П.П. За 2.3 само суперлативи чувам, не се и съмнявам че е така, но ще се радвам ако на някоя среща някой колега ми даде да усетя "духът на петака" Не е куатро, ма нема па да я фърлим ся сега след нова година я вкарвам в бокса за малко рефрешмент, и после имаш обещано возене. Нещо сектата на петаците почна да оредява та тряят нови попълнения ми се струва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 18 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2006 Щото се увеличават шестаците .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 18 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2006 Мани мани, аман от киселяци вече направо не можеш се размина...... Яворе ти сега кво да не тръгна и ти по тоя грешен и еретически път. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nico Публикувано 18 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2006 (Редактирано) Яворе ти сега кво да не тръгна и ти по тоя грешен и еретически път. ами може след неделното чайче дето му сипах да си вземе истинска кола п.с. колега, вземи си едно АВК, тури си му газ и си пей Редактирано 18 Декември 2006 от Nico Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 18 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2006 У лево изменник кислеяк, не ме занимавай с камази. П.П Мнооо е арна Танасе, което си е си е. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 18 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2006 Щото се увеличават шестаците .... ааа се сетят оратаа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xeterov Публикувано 19 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 19 Декември 2006 Не е куатро, ма нема па да я фърлим ся сега след нова година я вкарвам в бокса за малко рефрешмент, и после имаш обещано возене. Нещо сектата на петаците почна да оредява та тряят нови попълнения ми се струва Не е проблем, че не е куатро, няма цял живот само куатро да карам я Ще има нови попълнения, ама не към сектата на петаците, а към сектата на "Т"(DI) Нова година нов късмет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgmade Публикувано 22 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 22 Декември 2006 Яворе ти сега кво да не тръгна и ти по тоя грешен и еретически път. Не знам Явката дали се замисля за 6-ак,ама аз сериозно се замислям напролет да Ьпгрейдна МПС-то... или нещо 2.2 20..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване