Jump to content

Recommended Posts

Продавам на части ударено отпред от страната на шофьора B4 1.9TDI. Роговете и моста са ударени. Останалите неща - двигател, скоростна кутия, врати и купе са в много добро състояние.

Продавам и алуминиевите джанти (пълен комплект) 15" и 2 зимни гуми Bridgstone 195/60/15 (на 1 сезон). От катастрофата оцеляха и 3 стоманени джанти 15" (четвъртата е леко ударена и може да се изправи).

Ако трябва ще кача и снимки на колата или детайли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега корите на вратите от по - дебелите ли са? Коя година е колата? Ако са от дебелите за 4 ел стъкла ли са? И колко пари евентуално?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега помоли някой модератор да ти я премести в продава-купува,иначе имаш ли плафоните дето са над вратите,и какъв цвят са и цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега корите на вратите от по - дебелите ли са? Коя година е колата? Ако са от дебелите за 4 ел стъкла ли са? И колко пари евентуално?
колата е февруари без ел.пакет. Само това инфо мога да ти дам ако те устройва
Колега помоли някой модератор да ти я премести в продава-купува,иначе имаш ли плафоните дето са над вратите,и какъв цвят са и цена.
доколкото си спомням са черни (и колата е черна - забравих да напиша). Ако ти вършат работа ще ти пусна цената като ЛС
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко подробности за колата:Година на производство - 1994Купе - СеданЦвят - черенДвигател - 1.9TDI (1Z) Скоростна кутия - механичнаКлиматик - неЕл. пакет - неOBD - даABS - даQuattro - не

салона плюш ли е и ако е запазен дай цена
не е
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко подробности за колата:Година на производство - 1994Купе - СеданЦвят - черенДвигател - 1.9TDI (1Z) Скоростна кутия - механичнаКлиматик - неЕл. пакет - неOBD - даABS - даQuattro - нене е

седан ли е или купе

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай снимки на джантите колега.И цена.
Снимки на летите мога уикенда да дам, а стоманените се виждат на снимката.Летите са с 10 лъча, но една от капачките е със счупена загерка и не държи.
седан ли е или купе
Седан е...Не знам какво разбираш под купе
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата е февруари без ел.пакет. Само това инфо мога да ти дам ако те устройвадоколкото си спомням са черни (и колата е черна - забравих да напиша). Ако ти вършат работа ще ти пусна цената като ЛС

Тя и мойта е черна колега,но салона е светъл и плафоните са сиви на цвят,виж ако са сиви пусни една цена на лично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя и мойта е черна колега,но салона е светъл и плафоните са сиви на цвят,виж ако са сиви пусни една цена на лично.

Ще ги снимам и ти си прецени дали ти вършат работа. Днес просто не стигнах до сервиза да направя снимки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цена на тези лаисни за четирите врати, ако нямат забележки
Колега, незнам какво разбираш под "няма забележки". Не са от магазина, а е карано на нашите пътища, но нямат някакви удари или изкривявания. За всичките 4 цената е 30.Пуснал съм снимки на 4-те лети джанти в "купува/продава" за всички, които питаха за снимки.Пуснал съм снимки на летите джанти в "купува/продава" със снимки, за всички, които попитаха.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продавам на части ударено отпред от страната на шофьора B4 1.9TDI. Роговете и моста са ударени. Останалите неща - двигател, скоростна кутия, врати и купе са в много добро състояние.

Продавам и алуминиевите джанти (пълен комплект) 15" и 2 зимни гуми Bridgstone 195/60/15 (на 1 сезон). От катастрофата оцеляха и 3 стоманени джанти 15" (четвъртата е леко ударена и може да се изправи).

Ако трябва ще кача и снимки на колата или детайли.

Здравеи колега! Интересуват ме отделни части от ДВГ,къде мога да огледам колата и да купя някой неща? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи колега! Интересуват ме отделни части от ДВГ,къде мога да огледам колата и да купя някой неща? :flipoff:
Виж ЛС
Колега интересува ме цената на скоростната кутия.
Колега, виж ЛС
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега 2 бр. железни джанти има ли?Цена ако са здрави.

Има. Задните са напълно здрави, както ще видиш от снимките. 20лв бройката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има. Задните са напълно здрави, както ще видиш от снимките. 20лв бройката

От къде си?За да знам колко на куриера. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде си?За да знам колко на куриера. :)

От София. Драсни ти откъде си евентуално ако пътувам натам да ти ги нося. По куриер джанти незнам колко е добра идея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От София. Драсни ти откъде си евентуално ако пътувам натам да ти ги нося. По куриер джанти незнам колко е добра идея.

Русе.Ще проверя с Еконт колко ще излезе.Но не по-вече от 20 лв. офис -офис.Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

десен фар? трябва ми само рефлектор, но при добра цена може цял :flipoff: кви парички колега?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Колеги,

съжалявам за известното изчезване от форума, но бях извън БГ и без нет достъп.

През това време баща ми е почнал да прави колата и няма да я давам на части вече.

Извинявам се на хората, на които бях обещал някои неща, но нямаше как да пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 11 months later...

Михич, утрепа ме ,брат, с тая стрела :flipoff:

Пък и не виждащ ли какво пише в последния пост, датиращ от далечната 2009 - 2 март :

През това време баща ми е почнал да прави колата и няма да я давам на части вече.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...
  • 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...