mashsh Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 (Редактирано) Здравейте, колеги!Сетих се, че не съм споделил моя фото материял от посещението ми в Audi Forum Ingolstadt , и по-точно Audi Museum преди 2 години.Понеже имам роднини в Инголщадт бяхме там покрай нова година и вечерта преди определения ден за посещение, въпреки че беше може би около -5 градуса малко преди вечеря реших да отида с едно колело към центъра на града за кратка разходка. След около 5 минути, малко преди центъра видях табелата за Ауди и за миг забравих, че съм тръгнал към центъра и след около 30-40 минути следвайки табелите, които ги има в целия град стигнах до Ауди! Беше тъмно - около 18.50 часа и работеше само магазина към музея, където влязох за 5 минути, а след това на площада пред музея повисях сигурно около час загледан в това което ме очаква на следващия ден. Студа не го усещах и поех по обратния път, мислейки само и само за утрешното посещение. На другия ден отделих около 3 часа в музея и половин час в сградата за продажба на нови автомобили. Стори ми се че препускаме прекалено бързо, но имахме и други планове за деня и нямаше как да останем повече. Ако не бяха останалите запланувани неща сигурно щях да вися двойно повече време. Пожелавам на всеки истински фен на марката един ден да посети това място!Надявам се снимките да ви харесат. Приятно разглеждане!П.П. Опитвам се да пусна нов пост с останалите снимки но има проблем. Редактирано 19 Февруари 2011 от mashsh Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mashsh Публикувано 19 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 (Редактирано) ... Редактирано 19 Февруари 2011 от mashsh Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Komandira Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Поредното голямо ЕВАЛА за mashsh !!! Наистина си е цяла приказка да се отиде и разгледа всичко, особено за истинските фенове! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mashsh Публикувано 19 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 (Редактирано) Редактирано 19 Февруари 2011 от mashsh Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Супер! Искам и аз. Някой път ще посетя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Благодаря за виртуалната разходка! Ако имаш и още снимки-давай... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mashsh Публикувано 19 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Радвам се, че ви харесват Иначе това са снимките, други - на следващото ходене към Инголщадт Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Много хубава тема! Харесах си Horch 855, може и 853. Представям си какво чудо е било 1938 година. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
doco78 Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Супер снимки, дано всеки който има възможност посети този музейл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ATon Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Прекрасна тема, снимки и разбира се музей! Дано всеки има тази възможност да го посети! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lego Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Отдавна ми е мерак да ида до Инглощат . . .Но сега вече този мерак е с приоритет №1 !!!!mashsh, БЛАГОДАРЯ!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sacheto Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Уникална снимкова история,БРАВО БЕ ЧОВЕК Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Доста се е променило от когато бях последно там..... живях две години на 50м от него и го посетих 2 седмици преди да се прибера окончателно за България Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GSI90 Публикувано 19 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2011 Незнам кои коли ми харесват повече новите или старите модели.Страхотни снимки.Браво Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DAKINE Публикувано 20 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2011 Страхотна разходка.Много ме впечатлиха фаровете на А4-ката.Чудя се дали са останали само концепт. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rad0 Публикувано 20 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2011 Брагодарско за труда който си положил за да можем ние да се радваме на тези фотоси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oldtimer Публикувано 20 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2011 Честно ви казвам колеги... гледам снимките и ще зарева Как ми се ходи до Инголщад направо яд ме хваща. Да видя коли които ако не отида там няма да ги видя през живота си. Само за тръпката е така. Като се знам къв съм сигурно като застана и зяпна Спорт куатрото не ми мърда ден в тая поза Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 20 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2011 Прежали(замалко само) проекта си, отдели някой лев и се разходи до там!Ще ти остане за цял живот... Няма да ти излезе и много скъпо даже... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedko555 Публикувано 20 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2011 Това местенце съм го прецелил от доста време ,но все не ми се отваря парашута Това ми е най съблазнителното място в света Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
v_stamenov Публикувано 24 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2011 (Редактирано) Евала колега! Стахотна тема си направил! и аз миналата година имах щастието да посетя това местенце, но все не ми се занимаваше да кача толкова мн снимки.. btw това е единствения град, в който масово видях Audi 80/100 да си се карат от местните и естествено колите нямаха нищо общо с кошарите, които сме свикнали да виждаме в бг.. За мое огромно съжаление самият завод нямаше отворени врати в неделя, иначе имаше мн добри възможности да видиш как любимата марка се сглобява буквално пред очите ти Пожелавам на всеки да отиде да разгледа! не знам как да сложа самите снимки в поста ми, слагам линк(снимките са от подземния гараж към музея, т.е. собственост са на служителите там...)!http://dalabepa.snimka.bg/automobiles/ingolstadt.573389.22524386.big Редактирано 25 Февруари 2011 от v_stamenov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mashsh Публикувано 28 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2011 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiro_ludiq Публикувано 18 Март 2011 Доклад Share Публикувано 18 Март 2011 Мястото е уникално и аз бях там преди година и половина . Това е сбъдната мечна та всеки един от Ауди феновете. Пожелавам го на всеки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daiksa93 Публикувано 28 Март 2011 Доклад Share Публикувано 28 Март 2011 Темата заслужава да е в Златен фонд Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts