Jump to content

Хайде да изберем най-удачния вариант за джанти.


qnkov

Recommended Posts

Здравейте на всички.

Искам да си избера модел джанти за моята а3- ка за да търся нещо конкретно тъй като в момента съм много раздвоен и размножен :bia: По принцип искам да ги намеря оригинални - харесвам предимно оригиналната визия на джантите, които се предлагат за а3-ките (97-03). Май доста трудно се намират обаче.. Та ето ги и моделите по долу които ми харесват. Чудя се дали размерът да е 17 или 18, мисля че 17 ще е най-добре поради обясними причини - пътища, кривини, скъпи гуми за 18 ките, но кажете и вие. А може и да предложите нещо друго но да е по изчистено. Та оставам на вас да споделитe дори ако някой кара с такива да изкаже мнение. Също и с какви гуми като размер е най-добре да се карат.

12 спицовите изглеждат смешно когато са 17". Тия които не са оригинални много ми харесват виждал съм ги, но не съм сигурен как се казват. Аз клоня най-много към петолъчките или 9 спицовите.

http://imgur.com/d2Ych

http://imgur.com/VAFMW

http://imgur.com/iIhq4

http://imgur.com/VSKrR

http://imgur.com/tmmff

Редактирано от qnkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен най-красивите джанти са 2 и 3.В момента съм с 1, но много искам да ги махам с посочените по-рано :stupid:Преди време колата беше с 18ки 9 лъчеви и изглеждаше по-уникален начин, ама тея дупки по пътя и с това спортно окачване, могат да ти паднат пломбите :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 или 3 - 3. даже не са ли оригиналните към S3? Най-добре стоят като че ли. 1 и 4 определено не, а 5 са селската гъзария по мое мнение. Като 4 имаше един колега тук със същите - еми според мен въобще не си отиват на визията на А3 - това са джанти от А6 и А8, а и по А3 няма нищо хромирано и лъскаво, че да се върже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един глас за 1.

И да ти кажа според мен 17" ще е по-добре .Аз сега съм със 17 и от време на време ми идва в повече друсането, ако бяха 18 щепе да е по-зле съ сигурност..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, А3 си има твърда возия каквото и да си говорим, а колкото по-големи са джантите, толкова по-зле става. Особено по родните пътища за едната гъзария според мен не си заслужава човек да се прости и с малкото комфорт, който има. А3 е правена за хубави пътища, за нашите колкото е по-дебела гумата, толкова по-добре.

Редактирано от A3_Ambition
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаа остават вариант 1-2(3) които са едни и същи.. Въпроса ми е 17 или 18 - номер 1 като 17" изглежда добре тъй като спицата стига до самия борд и изглеждат по големи, докато 9 те спици изглеждат малки и се губят в калника. Някой който да кара с 18 и 17 да сподели колко пъти изправя, заваря при нормална експлоатация по нашите български макадани и возията също без пипнато окачване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой който да кара с 18 и 17 да сподели колко пъти изправя, заваря при нормална експлоатация по нашите български макадани и возията също без пипнато окачване.

Мойте са 17 и съм със стандартното окачване - твърдо си вози, подрусва си ми стабилно на калпавия асвалт, на някой легнали полицаи откровено си псувам. Джантите ги карам горе-долу 4 месеца и не съм усетил да са се изкривили. Ама то това не е показателно - джанти и джанти има.

... ама като сложиш и една широка гума 225 235 и стъпиш на магистралата всичко ще си дойде на мястото :bia:

Редактирано от Lo_Ridah
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не трябва да са лъскави като тези на картинката горе, а по-скоро с покритието като тези на Амбишън с 6-те лъча. Такова покритие на мен най ми допада - нито циганско лъскаво, нито умряло-матово.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...