Jump to content

Конкретна обява ц5 С6


Recommended Posts

Обявата е това цък .

Как ви се струва, дали може да е на такива километри? Относно дирекцията, май просто в Япония са я карали с обратен волан, а си е произведена с лява. Направо си изглежда чисто нова. Вчера конфигурирах една октавия в техния сайт, то като й сложиш всичко както си трябва и тя става 60к, ебахти и октавията. Тая С-ка май е в пъти по-оферта, как мислите?
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-оферта от кое? От чисто нова кола от магазина, не е по-оферта със сигурност. По-оферта ще е С-ката за някой селски тарикат, само че в случая дори няма да е тарикат, като даде 30к за 12-годишна кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като знам там че единственото на което можеш да му платиш данъците е Кей-клас кола тая требе да е била на някоя Якудза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ебахти и октавията. Тая С-ка май е в пъти по-оферта, как мислите?

 

 

Ебахти и ц5 - цата.По оферта е нова октавия,чисто нова пред тая голяма оферта.И като стана дума за С-ки ето ти една по-нова,по мощна и за по-малко пари:

 

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=211069580&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortOrder=ASCENDING&isSearchRequest=true&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=21&pageNumber=1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М,да

И такава,че като каже нещо под капака БАУ и се сменя целия мотор за едни 10 000евра.

А за тая цена ще се обади и то скоро

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо,ако това беше към мен мога да кажа няколко думи,доколко правилни всеки си преценява.Всеки си прави сметката какво може да плати,поддържа,ремонтира.Като искаш С-ка трябва да си подкован за плащането на данъци,големият разход на бензин,скъпата поддръжка и евентуалното БАУ,а не да търсиш начини да ти е еФтинко - няма такъв филм при такъв тип коли.Аз незнам някой чужденец със солидни доходи и подобен тип кола,който да е боднал една газова,търси нещо 2ра употреба или е притеснен,че ще смени мотора.

Някак не върви на скъсаното чорапче на сложим маркови обувки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1) не мога да размера тея "чужденци" защо ги имаш за толкова голяма работа и уникални мозъци

2) не мога да разбера защо мислиш, че да сложиш газ е нещо лошо

3) не мога да разбера твърдението, че да купиш и поддръжаш новата кола е толкова по-евтино от 5-6 годишна премиум кола. Често сметките показват друго, примери доста.

Съгласен съм с теб, че трябва да си подготвен за тази кола, но човек с 500 лв. заплата му е скъпо, а този с 5000 лв заплата (доходи) може да му се струва разумно.

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо.

Не :)

Просто С-ка на тая цена.

Известно е ,че тоя мотор ,заедно с С8 от тея години са си бомба със закъснител,поради т.нар. Фабричен дефект.Забравих какво точно беше.

Боби/ghostdog/ беше обяснявал надълго

Чупят се ,а целия мотор е консуматив.

Незнам ,все още,да се предлагат части.

Сменяш го целия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам нищо чудно - в мобиле.де си има редовно душегубчета на олроуд ц5 по 15-16 евра и даже не са фул екстри.

По ирония на съдбата тия 2004-2005 са с код на мотора БАУ :)

Редактирано от ogip
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто ми направи страшно впечатление колата. Ако беше тука със сигурност щях да я огледам. Тя ако е на тия километри си е почти нова. Като стана въпрос за доходи, изваждането при новите коли е доста по-голямо от колкото може да стане при, ц5-цата... Да не говорим, че разликата само в каското на кола за 70к и за 20к са едни лесни за пари за обслужване годишно. Аз лично бих предпочел тая С-ка пред нова Октавиа, та затова и реших да спитам и останалите форумни фенове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я кажи,ти смяташ ли да купуваш С-ка,Шкода или никаква.Ако доходите са ти достатъчно голями и смяташ,че можеш да караш С-ка мятай се на едно по-ново В10/нали този мотор се слага и в Р8/ и карай.Ако ли не какъв е смисъла на темата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шкода не смятам да купувам за 60к :) С-ка може, макар че ще е трудно да убедя жената, че кола 2003-4 година си залсужава да се търкаля още и да се дават един куп пари за нея :) Темата е за разсмисли и страсти, нищо необичайно за форума, даже напротив. Ц5-ците много хора не ги харесват отзад, а аз обратното, смятам че ги откроява в положителна насока, затова и тях гледам. В10 не смятам да взимам, точно заради двигателя, че е консуматив и все някога има мяу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само откачен мазохист би дал над 30 000 лв за кола, която не струва повече от 10 000 лв. Не знам дали не е майтап тази обява? :hilezh:

 

 

иначе голямо +1 за стара С-ка пред нов галабарник :)

Редактирано от HannoSLM
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пределно много пари са това за ц5-ца вярно е. Там само километрите са ми впечатляващи, ако са реални е разбираемо да искат много пари и някой ценител-любител да я плати и да я грабне. Иначе по 10к в БЪлгария ги гледам, няма нищо прилично в момента. Но аз съм много ограничен, понеже желая седан :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

RS-ките повече си заслужават колосалната сума, защото са зверове в овча кожа :)

 

Колкото и да е ценител човек, никой няма да даде 3 или 4 пъти повече пари, в сравнение с конкурентни коли. Представи си че си купуваш С-ката за 10, вместо за 30 .... ще можеш да мислиш, какъв компресор да й сложиш и каквато и разлика да има в износването ще можеш да го оправиш. Така една кола, става любимия на джамбазите "уникат" :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си Цецо, обяви всякакви :) Иначе РС-a на б5 също страшно ми харесва, но са само аванти мисля. А й поне малко проходимост ще ми е нужна понеже карам ски, а семейният джип не винаги е свободен, затова и за РС изобщо не съм се замислял - не е ли много ниска кола :?

Както и да е. имам поне 6 месеца да търся и да мисля, кой знае до тогава я камилата я камиларя.

Б6-ццата на Shoxx май беше името, е страхотна също дейба и за нея мислих, като я беше пуснал, но пак авант ...

Редактирано от petrishki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

S6-ичката донякъде си заслужава само ако човек е ценител на този модел и то заради това, че идва от Япония. Там едно че движението е в лявата лента и второ ограниченията за скоростта са зверски. Имат камери навсякъде, а глобите са големи. Едно време японските бегачки идваха у нас с ограничение на максималната си скорост на 180 км/ч. В този ред на мисли на тази S6-ца не й е подавано ГАЗ до избушване и никога не е вдигала колкото може. Доколкото знам не хвърлят въобще сол там или друг вид препарат за топене на снега и леда. Само яко изриване с роторни снегорини. Виждал съм снимки от по над 2 м навалял сняг и колите са като в бобслей по шосето.

Това не може да се каже за RS6 от линка от Германия. Иначе много кефи тая ер-ес шест дева. Само това че е комби и не е ръчка не ме кефи. Другото е 10 точки. Особено този цвят много ми харесва, както и комбинацията със светлата кожа. Идеал Петроф в това отношение и брат му Кофти (за комбито + автомата).

Редактирано от Andy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

petrinski, може би утре ще ходя до Билефелд, ако искаш мога да мина и да погледна тази с6 от първия линк, стига да си сериозен, ищото не ми се занимава с глупости през почивните дни:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нужно за сега, но ти благодаря за предложението.

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...