Performance

Съвет за конкретен автомобил Audi A7 3.0TDI

Recommended Posts

Дали не е била на оперативен лизинг? Практичен немец каращ по 50 000 км на година едва ли ще си купи лична кола.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Изобщо не се знае вече какво и как се кара.

Вчера гледах една М4 2016, уж съботно-неделна кола.....

Две години 120 000км 

Какво те учудва Цец, взел си е съботно-неделна кола човека покарал я е през уикенда е осъзнал колко умряла му е служебната каруца за през седмицата и я е подкарал както трябва

Sent from my iPhone using Tapatalk

Преди 1 час, fifipaldi написа:

Изглежда супер даже, това никой не го коментира, просто пускам какво съм намерил.

И при мен може би би имало някаква бариера да взема кола за близо 60к на 3 години и да е на 200 000 км.

Нашата обява е от преди седмица, немската не знам от кога е, @moto_fan може да чекне за километрите по рамата ако му се занимава.

Ко ми остане време ще погледна. Нашите изкупиха една такава от която има произведени само 20 бройки в този цвят и я дадоха под наем на некъв DJ . Май я платиха 30 к на 70 000км 2013 би турбо.  

audi-a7-sportback-blau-zu-verkaufen.jpg

Благодаря на всички за отговорите! Мен лично ме притеснява моторът (поради причината, че не съм запознат с него). Колата ми хареса, че е почти фул екстри. Реално желаниета ми са за 313 коня или 320-326. Мисля, че са доста по- добри, как мислите?

Другата кола, която наистина е точно това което искам, но цената е 82К, което мисля, че е безумно много!!

https://m.mobile.bg/details/11530089081428156

Добре де що не палиш гуменките към немачко и не си вземеш кола от официален търговец?

Реално ми по- удобно  някой да ми я докара. Къде мога да разгледам обява от официалните търговци в Германия?

преди 4 минути, Performance написа:

Благодаря на всички за отговорите! Мен лично ме притеснява моторът (поради причината, че не съм запознат с него). Колата ми хареса, че е почти фул екстри. Реално желаниета ми са за 313 коня или 320-326. Мисля, че са доста по- добри, как мислите?

Другата кола, която наистина е точно това което искам, но цената е 82К, което мисля, че е безумно много!!

https://m.mobile.bg/details/11530089081428156

Тия са полудели........даже не е фейс и 80хил.

И аз подкрепям за немско.

14 minutes ago, Performance said:

Реално ми по- удобно  някой да ми я докара. Къде мога да разгледам обява от официалните търговци в Германия?

Колега, обърни се към MGT Auto Performance и им кажи какво точно търсиш: цък!

Преди година вкараха на един мой приятел едно Ауди RS8 на годинка и е много доволен. (Правя им реклама но не съм свързан с тях по никакъв начин.)

И аз да споделя личен опит. Купих си А5 на 3,5 г. На реални 270к обслужвано до последно и само в Ауди и за първите 10 000 смених освен стандартните консумативи първо, маховик, после съдинители и ремонт на мехатроника и сега вече колата е топ. Така че лошо няма, че е на км. просто трябва да си има едно наум, че малкото години не са фактор. Всичко си е на късмет. Това е моя опит.

Абсолютно съм съгласен, че годините не са основния фактор. 90% от амортизацията е функция на пробега. Единственият плюс от по-новата година дори в рамките на един и същи модел е изчистването на началните, "детски" болежки. 

Не бих се съгласил, че цифрата е 90%. Във времето не се прецакват единствено железата - трасмисия и т.н. Обаче колата не само това - кожения салон, пластмасите, тампони, ако е на по-малко км и повече години шанса е да е видяла повече студени стартове. Абе нито едното нито другото са добър вариант, но като трябва да се влезе в бюджет няма начин...

С точност не съм определял бюджет, първо да е нещо добро и да си струва и второ да е до към 60-70К, защото нагоре вече по-добре да е НОВА!!
Някой знае ли дали на тези модели Bang & Olufsen озвучаването е добро? Защото доста държа на тази опция, но почти няма такива.

Edited by Performance

Вземи си една нова. Старата кола колкото и да е нова си е стара кола.

Каква ще му предложиш, дето да се доближава до посочената в първия линк? :)

Да се доближава как? Човека не е посочил критерии. Иска А6, да взима А6.

Аз си купих преди няколко дни а7 фейслифт  , предложиха ми още една на 52000 , но е без кожа , иначе фейслифт , върната от лизинг , ако търсиш нещо такова ,мога да ги питам ако решиш. Купих я от Германия , ходих до там и си я взех.

2E389B16-2B7F-4BA3-807B-982A45F79ABB.jpeg