martinich Report post Posted October 30, 2018 Дали не е била на оперативен лизинг? Практичен немец каращ по 50 000 км на година едва ли ще си купи лична кола. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ц Е Ц О Report post Posted October 30, 2018 Изобщо не се знае вече какво и как се кара. Вчера гледах една М4 2016, уж съботно-неделна кола..... Две години 120 000км Quote Share this post Link to post Share on other sites
martinich Report post Posted October 30, 2018 Какво те учудва Цец, взел си е съботно-неделна кола човека покарал я е през уикенда е осъзнал колко умряла му е служебната каруца за през седмицата и я е подкарал както трябва Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
moto_fan Report post Posted October 30, 2018 Преди 1 час, fifipaldi написа: Изглежда супер даже, това никой не го коментира, просто пускам какво съм намерил. И при мен може би би имало някаква бариера да взема кола за близо 60к на 3 години и да е на 200 000 км. Нашата обява е от преди седмица, немската не знам от кога е, @moto_fan може да чекне за километрите по рамата ако му се занимава. Ко ми остане време ще погледна. Нашите изкупиха една такава от която има произведени само 20 бройки в този цвят и я дадоха под наем на некъв DJ . Май я платиха 30 к на 70 000км 2013 би турбо. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Performance Report post Posted October 30, 2018 Благодаря на всички за отговорите! Мен лично ме притеснява моторът (поради причината, че не съм запознат с него). Колата ми хареса, че е почти фул екстри. Реално желаниета ми са за 313 коня или 320-326. Мисля, че са доста по- добри, как мислите? Другата кола, която наистина е точно това което искам, но цената е 82К, което мисля, че е безумно много!! https://m.mobile.bg/details/11530089081428156 Quote Share this post Link to post Share on other sites
moto_fan Report post Posted October 30, 2018 Добре де що не палиш гуменките към немачко и не си вземеш кола от официален търговец? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Performance Report post Posted October 30, 2018 Реално ми по- удобно някой да ми я докара. Къде мога да разгледам обява от официалните търговци в Германия? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ц Е Ц О Report post Posted October 30, 2018 преди 4 минути, Performance написа: Благодаря на всички за отговорите! Мен лично ме притеснява моторът (поради причината, че не съм запознат с него). Колата ми хареса, че е почти фул екстри. Реално желаниета ми са за 313 коня или 320-326. Мисля, че са доста по- добри, как мислите? Другата кола, която наистина е точно това което искам, но цената е 82К, което мисля, че е безумно много!! https://m.mobile.bg/details/11530089081428156 Тия са полудели........даже не е фейс и 80хил. И аз подкрепям за немско. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fifipaldi Report post Posted October 30, 2018 Изперкали са тия с А6-тицата... Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted October 30, 2018 14 minutes ago, Performance said: Реално ми по- удобно някой да ми я докара. Къде мога да разгледам обява от официалните търговци в Германия? Колега, обърни се към MGT Auto Performance и им кажи какво точно търсиш: цък! Преди година вкараха на един мой приятел едно Ауди RS8 на годинка и е много доволен. (Правя им реклама но не съм свързан с тях по никакъв начин.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
HUGO Report post Posted October 30, 2018 И аз да споделя личен опит. Купих си А5 на 3,5 г. На реални 270к обслужвано до последно и само в Ауди и за първите 10 000 смених освен стандартните консумативи първо, маховик, после съдинители и ремонт на мехатроника и сега вече колата е топ. Така че лошо няма, че е на км. просто трябва да си има едно наум, че малкото години не са фактор. Всичко си е на късмет. Това е моя опит. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AALEXANDROV Report post Posted October 31, 2018 Абсолютно съм съгласен, че годините не са основния фактор. 90% от амортизацията е функция на пробега. Единственият плюс от по-новата година дори в рамките на един и същи модел е изчистването на началните, "детски" болежки. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DLS Report post Posted October 31, 2018 Не бих се съгласил, че цифрата е 90%. Във времето не се прецакват единствено железата - трасмисия и т.н. Обаче колата не само това - кожения салон, пластмасите, тампони, ако е на по-малко км и повече години шанса е да е видяла повече студени стартове. Абе нито едното нито другото са добър вариант, но като трябва да се влезе в бюджет няма начин... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ц Е Ц О Report post Posted October 31, 2018 Ако не е тайна, горе долу какъв е бюджета за кола? Предполагам около 60к? @Performance Quote Share this post Link to post Share on other sites
Performance Report post Posted October 31, 2018 (edited) С точност не съм определял бюджет, първо да е нещо добро и да си струва и второ да е до към 60-70К, защото нагоре вече по-добре да е НОВА!! Някой знае ли дали на тези модели Bang & Olufsen озвучаването е добро? Защото доста държа на тази опция, но почти няма такива. Edited October 31, 2018 by Performance Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted October 31, 2018 Вземи си една нова. Старата кола колкото и да е нова си е стара кола. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JusttRelaxx Report post Posted October 31, 2018 Каква ще му предложиш, дето да се доближава до посочената в първия линк? Quote Share this post Link to post Share on other sites
petrishki Report post Posted October 31, 2018 Да се доближава как? Човека не е посочил критерии. Иска А6, да взима А6. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Excellent86 Report post Posted November 18, 2018 Аз си купих преди няколко дни а7 фейслифт , предложиха ми още една на 52000 , но е без кожа , иначе фейслифт , върната от лизинг , ако търсиш нещо такова ,мога да ги питам ако решиш. Купих я от Германия , ходих до там и си я взех. Quote Share this post Link to post Share on other sites