Jump to content

ИЗвинете , а за MEGATRON


Recommended Posts

Сега се бъзикате, ама като почукат мутрите на врата ви, тогава ще ви видя? :all_coholic:

е аиде сега няма как да ни видиш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • Отговори 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Колега или просто ДЖОИ - обясни ми ако можеш по конкретно -Цитирам те-Мегатрон умее да събира. Също така на такива умници им се прекратяват договорите, колите се прибират моментално и загубите за тях са в хиляди левове / относно това дали Мегатрон си прибира колите успешно може да се поразпитат други умници/.

Първо -как по точно умеете да си събирате парите?

Второ как може да наричате Ваши клиенти УМНИЦИ ?

Трето виждам че изпитване удоволствие от това вашите клиенти да търпят загуби - Аз си мислих че добрия бизнес се прави когато е изгоден и за двете страни .

Четвърто убихте всичко детско в мен

Пето Джои - Внимаваите тази негативна енергия която носите и тези заплахи да не се стоварят върху вас

Шесто по добре нова кола от вносителя или секонд ханд от къде и да е но не и от ВАС

Седмо ГОЛЯМ СИ КОМПЛЕКСАР

Здравей колега. Много се забавлявм,като чета твоя коментар. Ти или си невероятен психолог или си медиум.Като прочетох изказването на "JOY" ,се досетих кой е той. Той е шефа на Мегатрон и ти много точно си го определил най вече в "трето" и в "седмо"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако JOY e наистина директор на Мегатрон то още по зле за него

ЗА неговата фирма

и за неговата РЕПУТАЦИЯ .

Второ - абе ти къде се бъркаш къде не ти е работата

Аман от збозаджии :wall::flehan::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мухахахахахаа верно ли ве? Ебаси мутрите! Ми то 94 та мина отдавна ве надъхан!

:) :) :)

:2gunsfiring_v1::flehan::)

Редактирано от Jorata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мухахахахахаа верно ли ве? Ебаси мутрите! Ми то 94 та мина отдавна ве надъхан!Аз пък знам един случай където не само не сте си събрали глобите, ами и сте ударили на камък с вноските! Става въпрос за 2 S-class 320 CDI! После ша питам човека дали мога да му кажа имената и ако няма нищо против ще ги научиш, макар че съм сигурен че се досещаш :)

:2gunsfiring_v1::flehan::) А бе, ти сърце нямаш ли бе? Е може ли така да го насереш човечеца? После се чудите, че не влиза повече и не пише! Щеше да стане толкоз забавно, а ти го изгони. Баси човека си. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ти отговарям колега! Представи си, че ти си въпросния баровец, решил да изръси 400 000 лева за кола! След 5 месеца примерно по една или друга причина закъсняваш с вноската или пък можеш да я платиш най-рано следващия месец!.........

Нали са сещаш, че тоя дето извади 400 хил. за кола не е случаен. Нито тия от мегатрон са случайни :hilezh:.

Гаранция ти давам, че ще се разберат за паричките... Ние да му мислим обикновените хорица дето не зависимо дали ще закъснеем да си платим тока, парното или каквото и да е не дай си боже да имаме кола на лизинг и да си забавим вноската са ни приготвили един дебел дето да ни го заврат на момента га стъпим на криво.

Относно смелчаците с мутрите и в ДЗИ да идат пак може да попаднат на такива момчета. Само че сега са застрахователите са ги отделили в някви ДЗД... не се сещам каква беше абревиатурата ама се водят дружества за задълженията и договорите :flipoff: - вие се сещайте. Та всеки лош кредит се прехвърля към тях.... основния кредитор вече е чист, а вие со кротце со благо и малко кютек па ша си върнете дължимото. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде ми кажи човек дори и да го пребият - като няма пари от къде ще ги намери .

Вие сте много интересни или сте шубеци

Като че ли боят оправя всичко.

Освен това има хора инат само една дума на криво да му кажеш - ше си видиш парите през крив макарон

И наи накрая я ми обясни кои трябва да е по тактичен -в смисъл от коя позиция 0- този които има да взима оли този които има да дава .

Щото съм имал клиенти по 100 000 лева са ми били длъжни и според теб ако му отворя телефона и му тегля една маина дали ще си ги взема или ако го коткам маи по има шанс да си ги взема .Говорим за честния бизнес .

ТА така много много на бои не се хвърляите и заяричате - защото винаги ще се намери някои което е МНОГО МНОГО по от вас

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
ако JOY e наистина директор на Мегатрон то още по зле за него

ЗА неговата фирма

и за неговата РЕПУТАЦИЯ .

Второ - абе ти къде се бъркаш къде не ти е работата

Аман от збозаджии :hilezh::D:D

Ти ли определяш къде ми е работа и къде ми не е ? :( Ако "збозаджия"означава "злобаджия" ,то за да се вписвам в твоята характеристика трябва да ти кажа,че това А6 2.5TDI,където си си го купил е страшен боклук и проблемите който имаш с него са само началото. За МЕГАТРОН съм чувал доста и то от достоверни източници,така че знам за какво става въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АМА ти освен това си и СЛЕПЕЦ .Къде видя че имам проблеми с аудито И да възникне случаино да не мислиш че ми пука .Веднага се оправяя всичко .Гледаи от злоба да не ти излезе некои циреи... .. О извиняваи забравих да ти добавя :(:hilezh::D Да ти е много сладко .Много внимаваи с кои се заяждаш да не ядеш попара после

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АМА ти освен това си и СЛЕПЕЦ .Къде видя че имам проблеми с аудито И да възникне случаино да не мислиш че ми пука .Веднага се оправяя всичко .Гледаи от злоба да не ти излезе некои циреи... .. О извиняваи забравих да ти добавя :hilezh::hilezh::hilezh: Да ти е много сладко .Много внимаваи с кои се заяждаш да не ядеш попара после

Аз не знам дали съм слепец,но ти искаше съвет какъв може да ти е проблема на колата, та неще да върви над 3000 об. Оказа се клапа на турбото ако си спомняш или поне така каза след като си реши проблема. Не знам как реши ,че съм злобен,но позна.Аз наистина съм такъв,само че с хора,които първи покажат злоба към мен. Между другото попарата си я ям така или иначе,така че не е нужно да ме плашиш и вече съжалявам,че в началото ти се изкефих. Все пак дано да нямаш проблеми с колата щом държиш да караш А6 2.5TDI ,но си задай въпроса ,защо А6 1.9TDI е по скъпо. Ако е минала 250000км хубаво ще е да и смениш хидравличните повдигачи и да и прегледаш скоростната кутия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Между другото попарата си я ям така или иначе,така че не е нужно да ме плашиш и вече съжалявам,че в началото ти се изкефих....

Понякога голямата любов завършва много драматично, но човек трябва да се надява в светлото бъдеще :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам ,че в тоя форум се обсъждат всякакви врели некипели от хора, които не са наясно за какво става въпрос, особено за фирма Мегатрон. Първо Мегатрон не дава коли за събота и неделя на никой. Фирмата се занимава с внос на автомобили само от Германия и с лизинг на автомобили със срок на изплащане от една до 5 години с 0% оскъпяване. Все още рент-а-кар МЕГАТРОН не предлага. Мегатрон има клиенти, които са взели на лизинг по няколко автомобила и ги дават рент-а-кар, но това е съвсем друга тема. Само едно мога да кажа,4е на тия които са взели коли и ги дават на тоя и на оня да им се раздава докрай ще им излезе много скъпо удоволствието. МЕГАТРОН е собственик на един от най модерните и големите сервизи в София ,където всяка кола която се внася минава на оглед и ако има забележки се отстраняват на място. Във връзка с раздаването докрай искам да вметна, че всички коли на които пише на талона МЕГАТРОН са длъжни на всеки 10000км да минават на обслужване в нашия сервиз. Ако при обслужването се установи, че колата подлежи на ремонт то се дава срок от един месец , повредите да се отстранят само в нашия сервиз, за което се носи и съответната гаранция. В случай ,че сроковете за обслужване и отремонтирване не се спазват има сериозни глоби,които Мегатрон умее да събира. Също така на такива умници им се прекратяват договорите, колите се прибират моментално и загубите за тях са в хиляди левове / относно това дали Мегатрон си прибира колите успешно може да се поразпитат други умници/. Но който сам е решил да си вкарва автогол никой не може да му попречи. И Мегатрон кокошарници не продава, тъй като всички коли минават през сервиза и се носи гаранция за автомобилите. На другия човек искам да кажа ,4е ходенето до Германия за автомобил крие доста рискове и понякога цената на колата става двойна, но който не е опитал не е видял. Който иска приключения си плаща!

Колега, така както Мегатрон имат най - модерния сервиз, така там работят най - некадърните майстори.Аз имах нещастието тези идиоти от мегатрон да се опитват да ми ремонтират А3 - ката.Излезе от сервиза в по - лошо състояние отколкото влезе.

един колегиален съвет към всички - НЕ ХОДЕТЕ В САРВИЗА НА МЕГАТРОН.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, така както Мегатрон имат най - модерния сервиз, така там работят най - некадърните майстори.Аз имах нещастието тези идиоти от мегатрон да се опитват да ми ремонтират А3 - ката.Излезе от сервиза в по - лошо състояние отколкото влезе.

един колегиален съвет към всички - НЕ ХОДЕТЕ В САРВИЗА НА МЕГАТРОН.

Ето на има недоволен клиент -Аз като ви казвам че така бизнес не се прави - Отсреща пиклювци се праат на мутри.

Аз като видях какво е отношението на фирмата към клиенти ------ еми това е достатъчен показател да е губеща

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси, времето на мутрите мина отдавнаB) Май некои деца са поизостанали в развитието си:respekt:

НЕ МОЖЕ ДРУГА ФИРМА ОСВЕН ОФИЦИАЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ДА ДАВА ГАРАНЦИИ ЗА УПОТРЕБЯВАНА КОЛА, JOY ДА СИ ГО НАБИЕ В ГЛАВАТА

Треа да си мноу смотан да си купиш Туарег на 2 години по-скъпо от Мегатрон отколкото в момента струва новия модел чисто нов от официалния вносител.

Нека МЕГАТРОН да му почукат на вратата а аз да писна за рекет в НСБОП, нема да успеят да слязат до първия етаж. Тия времена отминаха преди 13 години. Най-мноу некоя квартална недоизживяна или с носталгия по миналото муцунка да опере пешкира

Редактирано от Audi_90
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Видях, че някой се е разтревожил, че не съм влизал и не съм говорил отдавна. За него искам да кажа,че не съм влизал,защото не съм вярвал,че изказаването ми ще предизвика толкова много коментари и ще се наговорят куп глупости отново. Явно съм сгрешил и това се е изтълкувало неправилно. Първо искам да кажа ,че не работя в Мегатрон,а работя в една от правните фирми ,които обслужват Мегатрон и затова съм запознат с някои неща по подробно. За човека който твърди,че някой е завлякъл фирмата с някаква S320 искам да го уверя,че се е заблудил дълбоко или някой го е излъгал много яко. Такъв случай някой да е завлякъл МЕГАТРОН НЯМА! Този който говори за мутри също се е объркал.Мегатрон ползва услугите на сериозни лицензирани фирми,които обслужват и големите банки в България. Тези фирми предлагат цялостен мениджмънт на задълженията на некоректни длъжници, като ги изкупуват, събират,водят дела или изземват лизинговите вещи ,като ги връщат на лизингодателя. Искам да попитам професорите,които се изказват тук с мненията за мутри, според тях дали големите банки ,които имат собствени лизингови компании, сами обикалят по къщите да си събират колите или може би пращат някой чиновник от банката, или как не се сетих, пращат мутри,аааааааа а може и да ходят да се молят на длъжниците да им направят по една свирка , че да си платят вноските към банката. Брей много умни хора има в тая държава. Толкова много мисъл как се е събрала в главите им чак се чудя. Разбират от всичко. Отделно искам да кажа,че на когото не му харесва Мегатрон може да ходи и на други места. Никой никого не е набил да отиде в Мегатрон. Като е толкова лошо там и е информиран за неустойките и как се процедира,защо си е взел кола от там. Ами да отдие в банката. Даже от сега нататък може да ходи в която банка пожелае. Ще го посрещнат с отворени обятия. Или пък друг лизинг? Защо не ? Хипо вече дават с 30% първоначална вноска. Такива прекрасни условия. Моля. Пак казвам . Никой никого не бие по главата да ходи в Мегатрон. Все пак всеки е свободен и като не му харесват условията да прхвърли лизнга на друга компания или просто да извади пари и да си плати предсрочно колата и да приключи с тия "страшни" неща които стават в Мегатрон. Относно сервиза искам да кажа, че за всяка болест си има доктор и както при всеки доктор не всички пациенти са доволни. Това е нормално в бизнеса. Не може всички клиенти да са доволни. Винаги има и недоволни. Мегатрон все пак са доволни, че на сервиза са се доверили компании като Мобилтел, Шел България,Сименс България и много други. Лично съм участвал в преговорите и сключването на договорите за обслужване. Мегатрон се опитва да създаде някаква култура в хората,които карат автомобили. Да знаят как и кога да се грижат за автомобила си,за да не се пребият по пътищата. Чувал съм от сервиза за фрапиращи случаи,граничещи с лудост. Масло, което само е доливано и не е сменяно две години, напукани до скъсване спирачни маркучи,каране с летни гуми през зимата и много други проблеми, които норамелн човек, ако знае какво би мусе случило няма и да се помисли да седне да кара такава кола. Има много добросъвестни хора, които просто не знаят и някой трябва да им покаже и да се погрижи за колите им. За останалите, които не се интересуват резултата е налице. Затова в България има толкова много катастрофи и убити по пътищата. Защото много хора карат коли, които в нормалните държави ще са отдавна в моргата. Да не говорим ,че съм чувал ,че някои автотърговци вкарват точно такива коли от моргите в Европа. За такива търговци вече се чува по новините и как ги разследват европейските служби за измами,а там не се шегуват. Толкова от мен засега.Ако някой има да каже нещо ново,понеже гледам ,че определени хора повтарят едно и също, бих обяснил,ако съм запознат. За удитата ,това което съм чувал не е добро. Все пак сме във форума на ауди и бих искал да кажа какво съм чувал. Който има Ауди 2,5 TDi да го подари на някой ,колкото се може по бързо и ако може да не е най-близкия му приятел. Същото важи и за новите А4 и А6 с автоматични скоростни кутии, които не се 4х4. Кутиите им били по 15000лв и трябвало доста често да се сменят. Проблемът го нямало единствено при Аудитата 4х4 с автоматични скоростни кутии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и тоя ми бил правен консултант.... ебати на къде вървим.... ??!!?!?

брат на тебе няма да ти поверя преговорите по сделка за 2 кила ракия и 3 стръка пресен лук , да не говорим пък за няква по-голяма сделка.....

а познанията ти на тема ауди се свеждат точно до "доколкото съм чувал" е ..... запали си ся МЕГАТРОНСКАТА кола и иди в МЕГАТРОНСКИЯ сервиз където МЕГАТРОНСКИТЕ майстори като почнат да говорят за МЕГАТРОНСКИТЕ аудита слушай малко по-добре :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брейййййййй ,те злобарите сън не спяли! Ха,Ха,Ха! Чак стават смешни вече! Явно има няколко човека в тоя форум дето са били некоректни към фирмата и сън не спят да висят тук и да повтарят едни и същи глупости и да показват средни пръсти. Ами искам да ги поздравя с упоритостта,ама да вземат да си насочате енергията към нещо полезно,защото тук само си губят времето. Явно нямат друга работа и мизерията, в която живеят ги кара да злобеят и да пускат лъжи,като си мислят,че ей сега Мегатрон ще фалира,заради тяхните простотии. :dance: Не мога да не се посмея на салбоумието на тия хора. На всичкото отгоре си и вярват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...