Jump to content

хайде и аз да се похвалям, че неиздържам вече


Recommended Posts

Здравейте колеги, вече ми се иска и аз да се похвалям с моята колица.

Преди време си взех Audi A3 след фейлиста, доста добра количка - 131 дизелови кончета, екстри, глезотийки, има долу-горе визия но имаше нещо което не ми допадаше много - какво точно незнам но исках малко да я променя.

И така - отначало изглеждаше така:

p103089501ai1.jpg

p103092202om3.jpg

p103089403kq1.jpg

p103091804qh4.jpg

после реших да променя нещо и се получи това:

p10500471zz0.jpg

p10500482fy3.jpg

p10500533sd3.jpg

p10500626fr1.jpg

p10500674id6.jpg

p10500785ds9.jpg

надявам се че няма да ме обвинявате за промяната на визията - все пак и това е линия на Audi A3 (макар и доста по ново)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 88
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

колега колата е станала уникална :hilezh:

МНОГО МНОГО рядко някоя такава доработка да ми хареса, но твоето се е получило много добре !!!

Ако не е тайна какви пари ти излезе глезотията ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е професионален тунинг според мен. Колкото и да не съм в час с тунинговането ...като парички- колко удари това удоволствие?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дамм, и на мен ми допада много. Много стилно е според мен, не е поредният селски псевдо-тунинг.

Ако трябва да съм искрен, има едно нещо, което не ми хареса - решетката на маската е права, а на бронята решетките са тип пчелна пита, което леко се набива на очи, но все пак респект за проекта, като цяло много кефи! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предницата е супер обаче отстрани тоя праг няма нищо общо с линиите на колата да не говорим за задния спойлер и иска големи джанти :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

станала е уникална красавица . уважение и :flipoff: пред вложените усилия и средства. Любопитно е каква е цената на едно такова удоволствие?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги, много се радвам че Ви хареса (поне на повечето).

Виждам че доста от Вас се интересуват какви пари ми е излязло това удоволствие - не са малко (поне за мен) - около 1800лв.. Честно казано ако знаех че ще ми излезе толкова нямаше да се захвана. Плановете ми бяха около 1300лв. максимум, но явно си правих сметка без кръчмар. Поръчвам си броня, към нея се оказва че отделно трябва да си поръчам маска, халогени, решетки, букси за халогените понеже крушките са Н11. В деня преди да я закарам на бояджия един пич ме удари леко отзад колкото да ми счупи бронята и ми отвори още работа, в последният момент притиснат от времето трябваше да търся задна добавка, после реших че и прагове трябват (и тях ги търсих по бързо). И така направих сумичката около 1800лв. Добре че пича които ме удари си плати ремонта, а и от каското ми дадоха някои друг лев, иначе щях да мина сигурно 2000лв.

До колегата които ме пита за маската защо не е пчелна пита - не съм виждал досега да слагат оригинално голямата маска тип пчелна пита, а идеята беше да направя реплика на S3, само дето при нея маската е с никелови пръчици (която струва много много пари)

Колкото до джантите - А3-та може да понесе по-голяма джанта като например 19" и нагоре, но по нашите пътища и с тези 17-ки е като лагерна количка, а аз искам да си я ползвам ежедневно и да не ми изпадат пломбите от зъбите :lol:

Още веднъж Ви благодаря за хубавите приказки и пожелавам на всеки от Вас някои ден да има възможността да си направи автомобила една идея по-красив (макар че е трудно да направиш едно Audi по-красиво - тези коли са си заводско красиви) :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала много добре е станала,но само праговете мисля,че не са за нея.Ако бяха обли и плътни(без отвора) щеше да е лудница

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знам че праговете можеха да са по-добри, както и задната добавка не ми допада много много, но както писах, трябваше в много кратък срок да намеря нещо което да става без преправяне а и в нашият смотан град :hilezh: и околноста - това беше най-доброто. нямаше време за поръчки и доставки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гениален проект пич! Бравос! :lol: Уникално е станало. :bia: Възхищавам се на търпението и старанието ти. :bia: Крайният резултат е просто брилянтен. :lol::hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предния капак нов ли е или си деформирал стария? Ако е нов каква цена си го взел? Кажи някаква цена само за бронята + халогени + решетки и т.н. И аз мислех преди време да слагам тази броня, но хич не ми харесва колата с прагове, а ако се сложи тази броня трябват и прагове...няма как. А и колата ми идва много ниска :steinigung: Все пак съвсем информационно ми трябват цените на тези неща, които те попитах и от къде си ги взел. Най-вече бронята с частите по нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за първи път виждам български тунинг, който явно е изпълнен технически много добре, освен това е правен с акъл и стои страхотно!!!

чак не мога да се освестя още!!!:-))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предния капак нов ли е или си деформирал стария? Ако е нов каква цена си го взел? Кажи някаква цена само за бронята + халогени + решетки и т.н. И аз мислех преди време да слагам тази броня, но хич не ми харесва колата с прагове, а ако се сложи тази броня трябват и прагове...няма как. А и колата ми идва много ниска :dance: Все пак съвсем информационно ми трябват цените на тези неща, които те попитах и от къде си ги взел. Най-вече бронята с частите по нея.

ориентировъчно; броня - 450лв. заедно с добавката за капака, маска -260лв. (евтиният вариянт - имаше и по 600лв.), решетки за халогените - 75лв./бр., халогени - 150лв./бр., букси за халогените - 20лв./бр. (неможах да ги намеря по автоморгите). Това са долу-горе цените, без монтаж и боядисване.

за прагове и задна броня само сложи оригиналните от S3 (8L) и колата ще стане един път...

много исках да сложа точно такива прагове и броня, но в БГ неможах да ги намеря, а за поръчка отвън ще ми излезе доста скъпичко. предната броня я търсих близо една година, предполагам че след време ще може да се намери и задна и прагове от S3. незнам тогава на какъв акъл ще съм но може и да ги сменя ;)

исках да сложа и стопове от новата А3-ка, но извивката им е доста по различна и ще трябва да се прави някакво раздуване на калника и е възможно да не се получи както трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...