Jump to content

Какво Audi да си купя до 15-20 хиляди


Recommended Posts

Здравей и добре дошъл.

Мисля , че трябва да дадеш още информация относно личните ти критерии за избор на кола и да ползваш търсачката примерно.Има доста теми и за дизел и за бензин, които да те ориентират.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен най-добрият избор в този ценови диапазон е А4 Б6 Авант. Ако си привърженик на бензина ще се вместиш в бюджета като може да потърсиш за 1.8Т двигателя. Ако искаш дизел гледай за 1.9ТДИ 131 коня - ако намериш читав обаче цената ще е близка до горната гранница - 19-20к лв.

Сега - тази кола е перфектна - здрава, надеждна, динамична, само че от към пространство на задните седалки не е много добра :rolleyes: ... това е един от малко то и минуси. Иначе багажника е доста обемен.

Ако иска нещо найстина голямо - гледай А6 Ц5 Авант - широко, комфортно и луксозно. То е малко по-остаряло сварнение с А4-ката и малко по скъпо за поддръжка, но е по висок клас лимузина. Даже А6 може да дойде и по-евтино от А4-ката - там също слагат 1.8Т - 150к.с. Ако гледаш за дизел само избягвай 2.5ТДИ 150к.с. че е един от малкото несполучливи мотори на компанията.

Успех с покупката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен с колегата Speedy.. Първо виж тук във форума имаше няколко А 4 и А 6 и ако не ти харесат право в Германия или Швейцария.Не те съветвам да обикаляш родните автокъщи..Успех :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А4-ката Б6 мисля ,че не може да се числи към широките коли.Според мен се ориентирай към А6 ц5 ако искаш семейна,голяма кола.Ако харесваш и комбита ще ти е идеално когато тръгнеш да пътуваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човека търси голяма кола къде го прати ти.

ДДС не дължиш, ако колата влезе на автовоз, току що ми ъпдейтнаха инфото, а ако е след 96-та година има табела евро2/квот и да значи това/ и мое да не се наложи да минаваш техно тест, ако все пак те наебът да минеш, техно теста е 480 Уева, та пак не е болка за умиране. А състоянието на Швейцарките е..........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

същото като на италиянките, германките и всички други - по тясно от А6 :)

Тва даже и вечер на раздумка в тесен приятелски кръг няя го споделяш. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен заглавието четеш ли и друго от темата :)
Б4 коНби малко ли е ве смотан? Ти верно си мноЛ глуп.
Ти виждал ли си това к"во преставлява бре ? :)
Не селяко, а ти? И по-леко с пръстите ти ги не набутам в едни тъмни и влажни места.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б4 коНби малко ли е ве смотан? Ти верно си мноЛ глуп.Не селяко, а ти? И по-леко с пръстите ти ги не набутам в едни тъмни и влажни места.

Верно пред клавиатурата ги набутваш . Кат си прост нЪл знаеш че нетребе да си даваш мнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега "quattro_forever",

и аз съм решил да си сменям колата А6 C5 2002г. и то с правилният мотор 1.9 PD! Цената и е в бюджета ти и не към горният праг!!!

Ако имаш интерес пиши на лични.

Редактирано от MCI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А6/Ц5 е маалко по-ретро според мен от А4/Б6. Първото тръгва от началото на 97 г, а второто от края на 2001 г. Ако за колегата това е от значение, ОК, но ако говорим за пространство, разбира се, че А6 е неговия избор. И в двата случая по моему моторетката трябва да е 1.9 ТДИ/п.д.-131 к.с. ако го интересува икономичност и прилична динамика. Ако само динамиката е важна, то 2.5 ТДИ/163 к.с. е моторът. 1.8 Т също не е никак лош избор, но нали съм си заклет дизелджияя... :bia:

Успех на колегата!

Редактирано от daks
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте на всички!Задавам си въпроса тук,за да неотварям нова тема.Хлътнал съм и аз по Ауди А4 Б6 2002-2003 година,за тези пари горе долу като в заглавието на темата,реших се на дизел и от изчетеното тук реших да е 1,9 TDI 131 коня.Предпочитам да е автоматик.Тук е и основният ми въпрос.От форума разбрах,че мултитроника давал проблеми и е много скъпа подръжката му ако се счупи,затова коя автоматична скоростна кутия за този модел е за предпочитане,типтроник или има и други,и при покупката как точно може да се разбере дали има проблем с автоматика.

Другата ми алтернатива е БМВ 320 дизел,което е и вторият ми въпрос,пак автомат,същите години,гледам че вървят на почти една цена с аудитата,но аудито ми е по на сърце,единствено ме плаши скоростната му кутия.

Без значение е дали ще са комбита или лимузини.Комбито на А4-ката е може би най-красивото комби,което съм виждал!

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БМВ 320 има по-добър мотор и автоматика е доста по-надежден много слабо място им е турбото на 150 кс другия 136 кс не го гледай въобще ,като цяло върви една идея по-добре от точно това ауди. На лошо време аудито му скъсва трътката на БМВ-то и като цяло има по-модерно излъчване музиката ако те вълнува е далеч по качествена за разлика от возията :lol: И двете са достатъчно тесни особено ако си висок зад теб човек повече от 150 с вдигнати ръце надали ще се вози :lol:

Ако не те притеснява разхода виж 330Д там дилема няма само разхода е по-голям около 12 градско и 7-8 извън но пък удоволствието е голямо а изпреварванията стават на шега

Редактирано от optimist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...