kalin3000 Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Темата я пуснах тук,понеже ще е изцяло в духа на направи си сам.Като изключим турбото,имам намерението всичко да е ръчен труд. Все пак ако някой от модераторите прецени,че не и е тук мястото ,нека я премести там където сметне за удачно.Днес дойде и моята ,турбинката "втора ръка" от Англия и много се надявах да е читава,но уви. Все пак всички сме наясно с рисковете на втората употреба.Веднага след огледа,реших да я разчастя,имаше голям луфт,цепнатини на гейта и за капак, изглеждаше че е задрала студената перка в охлюва.Цепнатината на гейта от вътрешната страна.Първото замерване е малко символично,понеже входа е конус към 1см навътре.Нямам идея къде стои на субаруто,но явно е ниско и водата и "разказва играта" защото има не ръжда,а направо гнило,падат цели парчета.Ето и на тази се вижда предполагаемото задрало...Викам си тея "нинджите" не са добре, ква "пиклива" скобичка са сложили да държи чугуна...Махнах скобата и очаквах топлия охлюв да падне ,ама нещо не познах......След половин час киснене със спирачна течност и почукване ,взе че лъсна истинския захват....1см добре набито!Има щифт,не може да си върти човек горещия охлюв,на където му е кеф. Иначе топлата страна е екстра,няма цепнатини.Всичко очаквах да видя, но не и червен силикон!Тук вече се шокирах! Това което мислех за задрало се оказа че просто размазано масло върху предполагам текстолитов пръстен(поне на такова прилича) от вътрешната страна на студения охлюв.Ударих му един кореселин...и светна,за моя радост нямаше и следа от задрало!Баси космическите технологии....изглежда оригинално,няма вид на доправяно,алуминиевата част също е перфектна,но това текстолитовото седи малко по-високо,от алуминия,демек ако започне да опира някъде перката от износени лагери ще е първо там на текстолита...предполагам ще започне да издава странни звуци...и човек би трябвало да се сети...."айде на сервиз",но без всичко да е на мармалад. Ако това е идеята на Японците...евала,гениално замислено!Мисля да си взема едно готово ремонтно комплектче, за домашно сглобяване с всичките му там джуджавки,болтчета,сегменчета, втулки и прочие После едно освежаване на цялата турбинка и ще стане бомба. Тъкмо после като сваля К03-ката ще я нащракам за последно на тази кола,да се допълни и нейната тема. Като своевременно ще направя и тест на новия "тел" с едни 4-500 снимки... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Вземи я дуани на един песък тая турбина че така с това пране и киснене в белина не си е работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 После едно освежаване на цялата турбинка и ще стане бомба. А момента с баланса какво го правим? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 (Редактирано) Баце орисан си да рециклираш турбини. Явно никога нещата не стават по лесния начин. Хубаво, че не е задрало, че тогава щеше да е по тегаво. Редактирано 13 Юли 2011 от shpeksi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 По- добре е сега, още преди да е монтирано ... отколкото след това.Втора ръка и лесно май са несъвместими понятия ?!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 По- добре е сега, още преди да е монтирано ... отколкото след това.Най добре никога ама като е имал луфтове нема как.Втора ръка и лесно май са несъвместими понятия ?!?Всичко е до късмет. Въпреки, че както се оказва ще се размине само с ремонтен комплект което така или иначе си е предвиден сценарии и затова и двамата рискувахме с турбини втора ръка. А и поне той ще си я направи като хората и едва ли ще му се наложи някога пак да я пипа. Е освен ако не я надуе на 2 -3 бара. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 13 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 А момента с баланса какво го правим?Ами принципно...трудя се по въпроса,но по-скоро защото ми е интересно ,не заради това да печеля по някакъв начин.Ето малко снимки,макар че вече изглежда съвсем различно....но ей така за цвят. Понеже повдигна въпроса, в София питах на няколко места за предишната турбинка К03-ката,само за баланс,едните мисля че изобщо не ме разбраха за какво говоря...другите ама съвсем сериозно, буквално от вратата ме посрещнаха с "Ооо на тая ремонта е към 750лева...." а дори не я бяха видели,държах си я през цялото време в ръцете....както и да е де,просто това ми направи грозно впечатление ,типично по нашенски всеки си мисли че искаш да му вземеш хляба,или пък ще вземе да настане някаква масова истерия..от хора които си ремонтират сами турбините...все едно на всеки му се занимава да се вре в мазньоча...а не съм такъв,да търся да я давам на познат...той да я носи на друг...на трети..за да стигне пак до същите сервизи. Та така,и тази ще я "зацепя" като си направя белези,както си "зацепих" и К03-ката,която все още си работи отлично,надува,тихичка е ,не издава странни звуци...е сега пърпоря,но е от меката връзка,и не ми се ще два пъти да разглобявам едно и също,като заслагам тази...ще нащракам и другата,макар и да няма повече от 5-6000км и то предимно извънградско. А за баланс машинката, която си правя,като цяло има много работа по нея и то пипкава, срещам трудност с точното позициониране,в кое положение каква е амплитудата....след 15 000 оборота започват да се топят тефлоновите втулки. Трябва да се направи смазване на страниците...помпичка за масло...отделно перките с оста (голи) се държат по един начин...а сложени в тялото по-друг.... Ще стане и тя,но иска време нерви и занимавка,а напоследък ,нямам много от тях,все пак ако някой ден я направя 100процента действаща без недъзи, ще се похваля само заради техническото решение.Вчера съм пропуснал тези снимки:Владо,ще я духна на песОк...ама като си направя,не само да точа лиги по ваще с на Митака. За втората употреба..от България не взимам при никакви обстоятелства,колкото и да е примамлива цената.По кофтито е че все по-често ми се налага да доправям нови неща, качеството бавно но славно си заминава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Калине, на това Елди вземи му забучи едно товарно съпротивление че да не се разхождаш до сервиза. Виждам че мотора е максимум 2.2 но все пак "Вържи попа да е мирно селото"Прати чарковете, аз ще ги дуана или за по-лесно, ела на по кафе и дуането на охлювите ще е по между другото Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Franky Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 И все пак не ми е ясна работата с балансирането на турбинката с тая машинария дето си я започналИначе браво за ентусиазма !! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 И все пак не ми е ясна работата с балансирането на турбинката с тая машинария дето си я започналХитра машинка, дано стигне до крайния вариант че имам една-две за балансиране. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 14 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 14 Юли 2011 Прати чарковете, аз ще ги дуана или за по-лесно, ела на по кафе и дуането на охлювите ще е по между другото Благодаря и за предложената помощ!Подозирам обаче,че ще си направиш лоша услуга при това в геометрична прогресия,щото после ще има,ей супер стана,а ша мое ли едни джанти,ти лесно ша ги напраиш......абе ти така и така докът си почиваш,не мое ли набързо да тръкнеш е тая каросерия от камион....абе Владо,ей тука гледам един танкер,ама мноо му ръждиви резервоарчетата ...А пъ и така няма си направя моя никога... Пак благодарско!Ето какво свърших днес:Направих си една линийка от ламарина,да не са много зигзагообразни белезите...Белезите така изглеждат,че все едно съм ги направил с брадвата..обаче всъщност са доста финни. Валчето изглежда екстра,няма посиняло или повлякло изобщо....сравнявам си с К03-ката Ама пък поне масло е думкала доволно...И на тая аксиалния лагер е бетон,то се вижда къде и колко е работил,явно аксиално не са толкова натоварени.Собственика на субаруто явно е бил баси хамалина...към вала хлабината е 7 стотни,а хлабината външен размер на втулката към тялото 1десета...Доразчастих и започнах почистването на ръждата:Тук една снимка за контраст:Подводница в масло да не ръждяса...Чистенето продължава,бахти тея в Англия за антифриз май не са чували...Чудя се впоследствие с какво да боядисвам,хич не ми се ще с оня спрей,ама в краен случай... Питах за хромиране на колектора,но ми казаха че това хромово покритие е само естетическо,демек кьопаво... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 14 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 14 Юли 2011 Крайно време е да си направиш пясъчник, че като те гледам с тия телени четки и ми става жал Анодиране пробвай, или в краен случай оксидация и да се приключва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 14 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 14 Юли 2011 Ае от мене първото плюсче.И баце не бързай толкова, че така или иначе камилата от Япония ще пътува месец. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Todir Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 Браво за пореден път Калине Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 16 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 16 Юли 2011 Крайно време е да си направиш пясъчник, че като те гледам с тия телени четки и ми става жал Анодиране пробвай, или в краен случай оксидация и да се приключва Така е,че даже и днес ми трябваше,ама кое по-напред,хванал съм 100 неща да правя,и нищо не е готово... За осидацията се сещам за два варианта,единия химически,ама не държи,преди продаваха в оръжейните магазини,а другия начин пльос в горяло масло и варене до спукване...обаче след тва пак си ръждясва.За анодирането,ще погледна какво е това,че нищо не ми говори.... Днес отметнах още малко работа по турбинката.Язвите по гейта, които се виждат, са всъщност отлюпен нагар на няколко пласта,на помощ дойде "дремела"Работата започна със свалянето на шпилките...Сега ако си бях направил песъкоструй...нямаше да се мъча да чистя с бръмчалката.Мислех да заваря само двете цепнатини,но като почистих видях, че те са две големи и още много в зародиш,е поне реших дилемата дали само двете големи или всичко.Охлюва е добре направен, въпреки че няма перка ,потока правеше няколко завъртулки дори,като вече не е в чугуна......такива явления не съм забелязал в К03-ката. Дали няма ме застрлят ако ме видят тея от Sandvik ...Е не стана особенно красиво и нарочно не оправих отвора на гейта,после ще ме яд ако отнема материал и вземе че цъфне.Сега е малко по високо гейта към 1,2..1.5мм там някъде.Иначе премина успешно теста с водата,т.е. затваря се плътно.Добре полирах и двете повърхности и се надявам да не хваща пак толкова много нагар...или по скоро се надявам да се отлюпва и да излита в гърнетата,чудя се и дали да не полирам и останалата част в изхода на чугуна..че даже и входа до където мога. Обаче май е безмислено,че съм на газ,пак всичко ще стане ръждяк ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 16 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2011 (Редактирано) Само да ти кажа че пак ще се пукне. Най-добре е да отстраниш пукнатините и да вложиш нов материал, който да завариш. Другия вариант е да пробиеш по една малка дупка в края на пукнатината и да я запълниш. Целта на този отвор е да спре процеса на пукане.Спестявам ти дълбокия провар, защото такъв няма как да реализирашДано не се окажа лош пророк но това е което знам за чугуните.пп: верно тия от Sandvik coromant ше те шибат много лошо ако видят какво си сътворил с тяхна пластина Редактирано 16 Юли 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 16 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 16 Юли 2011 (Редактирано) Няма бре! (баси обръщението) Ей как ми нямаш вяра! А за дупчиците...повече дупчици за да се спрът пукнатините няма да направя през живота си на чугун....посмъртно...пак така.... никога ,а иначе знам,че и баш мастерите с чугун в кръвта така знаят и съветват,в спец. литературата също.... такава беля си докарахме...че даже не искам да си спомням,но за да не си помислиш,че се правя на интересен накратко: Един картер от машинария...чугун...сцепен...нали знаеш,без значение дали се нагрява или не с годините понякога се измята,някой малко,други много,някой изобщо...та спукан....колегата вика дай да ги спрем,аз викам дай само заварка...не ще ги спирал...викам спирй айде....тръгна да дупчи...както си вървяха стружки като прах....абе ей така без зор...прас счупи се бургията....дали е имало шупла,дали леяра си е хвърлил дъвката не знам...... пет часа мерене...пулене и почесване...викам ,махай се кърък си....пробих от другата страна...почти точно....извадихме бургийката...малко по голяма дупчица,(малка-малка 4мм)разпробих супер-внимателно специално огледах дали няма цепнатинка в дупчицата...викам екстра,айде пълни........след седмица...........МАЗАЛО От същта дупчица тръгнали две цепнатини до дъно.......маслото...на земята ...машината завлякла и блокирала ....не можем да намерим картер...Чугунолеене още бачкаха...айде там...Сериозно не искам даже да си спомням.Само казвам защо не искам аз да практикувам решението със спирането чрез дупчици...заваряване без подгряване и така,не е идеята да се спори дали е правилно или не.А иначе турбинката е на провар до колкото позволява и после навар за да си оформям...но днес нямах много време да се заигравам ...иначе реално сега отвора на гейта е с около 2мм по малък от страните на цепките,за това е румбоиден и 1,5 по високо,но не мисля че е фатално,тъкмо ще компенсира умората в пружината на соленоида,в крайна сметка ,колкото изкара,няма сега да седнеме да ревеме,че се е спукала,ако се спука де.. все пък мисля че няма да се спука по-рано от след 5 годинки или поне 200 000км,времето ще покаже. Редактирано 16 Юли 2011 от kalin3000 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 16 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2011 Ае баце като сглобиш турбото дано ти тръгне линейката е така: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niikoo_1 Публикувано 16 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2011 Колко пари ти се върза с доставката това ИХИ, ако не е тайна? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 17 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 17 Юли 2011 Ъъъ ,че тя мойта си върви така с К03-ката на 0.6 бараЕй,чичо Владо, ти сега да не се разсърдиш,че като говориш не слушат!? Турбото струваше 320 паунда и 45лева доставка,всъщност доставката беше 90 лева,но си я разделихме с приятел,който си поръча дисплей за телефона и още някакви джунджории. Ще имам допълнително 55паунда за ремонтния комплект,доставката не знам със сигурност колко ще е,като дойде тогава. Чудех си дали да не е и VF34 ,беше за 350 паунда(то май още си седи в и-бей)обаче е лагерно и ако дойде зле,трябва да го хвърля,до колкото съм разглеждал ремонти комплекти за него няма. Нали не питаш за да кажеш: Е що толкова пари си дал я виж за 500-600 лева отгоре какво можеше да вземемш....Лимита на цялото занимание ми е до 1000 лева,говоря за всичко като цяло (без труда,той ще си е от мен),железата ги имам,както и по-голям кулер.На бензин няма да я правя, тоест ще видя със стоковите инжектори до какво налягане ще устискат...до колко мога да си играя с електрониката...бензиновия регулатор.... бензиновата помпа и е такива неща. В краен случай ще си "скова" един електронен буст-контролер и така. Целта на заниманието от части е и самото занимание... напълно аматьорски,за това и темата е в "направи си сам" Е,естествено и колата да стане малко по-силна,отколкото е с К03-ката,нямам намерението да ходя да се състезавам с нея,а и тя просто не става за това...1600кг. е празна на кантар. Не гоня и някакви постижения... Подобренията мога да си ги "точа" във времето и 2 години.... дали впоследствие ще се дигнат 30 или 1130 коня,не е чак толкова важно за мен. На твоята кола,помниш ли колко е вътрешния диаметър на тръбите на колектора? На моята мисля да е къс колектора на 36мм. Но ще видя да измеря и градусите на газоразпределение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 17 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 17 Юли 2011 (Редактирано) Ей,чичо Владо, ти сега да не се разсърдиш,че като говориш не слушат!? Нема причина това да се случи.Нали си коментираме и всеки излага позиция и някакъв опит.Има резон в случая който описваш.Аз просто споделям, какво съм учил и чел по книгите. Наистина, практиката показва друго но за всеки конкретен случай се подхожда различно. Това е лично мое мнение.Както ти казах по-горе, бих разстъргал до здраво, после влагане на нова втулка и една "декоративна" заварка за цвят.Целта на заниманието от части е и самото занимание... После да не се чудиш и ти що ни сравняват с разни освидетелствани типове от психодиспансера Редактирано 17 Юли 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi_bulgarian Публикувано 17 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 17 Юли 2011 Лудница! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 20 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 20 Юли 2011 те лудите едно време ги пребираха,ама сега се разхождат на свобода...и по форумите! Така де,така с нов материал го правя и аз,ама под формата на електроди високовъглеродни... Бъзикам се ,разбрах те!Малко тромаво върви трансформацията но сигурно,като ей тая баба,която е истинско куатро с усилено купе,не като мойто! История в картинки: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 20 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 20 Юли 2011 Фланеца за колектора ли е това ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 20 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 20 Юли 2011 аха,не ти аресва...на лазерна ръка е рязан И другия от към главата е готов,само трябва малко да го пооформя и ще му пльосна и на него снимките,по турбинката нищо не мога да свърша,че още го няма комплектчето,изкушавах се да си направя втулчици,че изглеждат супер по-лесни от на оная,обаче ми се ще и сигментчетата да сменя,за това ще почакам още седмица...и колата в бокса и я разчаствам да меря и да сглобявам колектора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 20 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 20 Юли 2011 Калине Скоро не се беше раздвижвал подфорума добре, че си ти та да пускаш свж материал! Евала за търпението и старанието, с което вършиш всичко!п.п. и да си вземеш един върток за метчици, че така с тоя ключ ще ти стават неконцентрични резбите на отвора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 20 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 20 Юли 2011 аха,не ти аресва...на лазерна ръка е рязан И другия от към главата е готов,само трябва малко да го пооформя и ще му пльосна и на него снимките,по турбинката нищо не мога да свърша,че още го няма комплектчето,изкушавах се да си направя втулчици,че изглеждат супер по-лесни от на оная,обаче ми се ще и сигментчетата да сменя,за това ще почакам още седмица...и колата в бокса и я разчаствам да меря и да сглобявам колектора. И на лазер няма да го докарат толкос убав Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
leo Публикувано 20 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 20 Юли 2011 Браво КАЛИНЕ!!! Екстра си! :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 21 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 21 Юли 2011 Митак имам един голям върток,който още ми връщат,и един малък който счупих в неръждавейка.....Иначе с ключа си придържам с другата ръка,,днес изрових счупения да се подсетя,че забравям.Дадоха ми назаем един колектор преди известно време да си сваля мерки ,направих си шаблончета и го върнах,иначе трябва да си разглобя колата...а така ще съм подготвен,да е разглобена максимално кратко. Пълних го с вода,чудих му се и така:Изрових едно парче шина:Един резервен шаблон.Готов е,остава и третия да доправя... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AsK Публикувано 21 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 21 Юли 2011 евала колега, за ентусиазма и сръчността Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 21 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 21 Юли 2011 Калине, голем си мазохост Евала за мерака с който твориш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 24 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 24 Юли 2011 голем си мазохост Нали знаеш оня виц за "чукчи" с моторния трион,дето режел по 5 кубика дърва с резачката,без да я пали... И още малко по делото... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 27 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 27 Юли 2011 (Редактирано) Днес имаше малко време и за хоби,изрових една стара сонда,врътнах си две втулки за нея и пътьом си напазарих разни железа,които остава да сглобя. Правя сметка да я разчастя от понеделник,че до тогава има да и врътна и още някой километър за изпроводяк и следва разчастване но да не се заканвам...Тръбата като диаметър пасва екстра на отвора на фланеца.. Редактирано 27 Юли 2011 от kalin3000 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Бърз въпрос Тръбето шевно или безшевно е ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Май шЕ си отговориш сам Ако са с шев моЕ се получи нЕкой бонус. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinich Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Зависи какъв в шева и тип ана тръбата. Не винаги бешевна, означава по добра тръба. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Зависи какъв в шева и тип ана тръбата. Не винаги бешевна, означава по добра тръба.Е какъв да е типа на шева освен електрозаварен на индуктор и ламба Стискат до 40 бара и после настава екшън Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinich Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Има тръби с почистен заваръчен шеф, висок клас стомана, хидротест на 70 бара с приложение съдове под налягане, както и има безшевни стоманени тръби за конструкции, нисък клас стомана. Първите са в пъти по добри от вторите. Имах предвид да не се ползва термина "безшевна" като най добра, а не че шевните тръби като цяло са по добри от безшевните. Да не говорим, че начина на изработка на безшевна тръба не позволява еднаквост на размера по цялата и дължина, което не е фатално в случая. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Franky Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Фланеца за колектора ли е това ?Може да е тъп въпроса - но се надявам да не се получи като написаното в подписите на колегите за това в кой форум като питаш какво ти казват...Защо е нужен този фланец, както и този който го е направил няколко поста по-надолу -ако може някой да обясни , че ми се губи нещо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 28 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 Има тръби с почистен заваръчен шеф, висок клас стомана, хидротест на 70 бара с приложение съдове под налягане, както и има безшевни стоманени тръби за конструкции, нисък клас стомана. Първите са в пъти по добри от вторите. Имах предвид да не се ползва термина "безшевна" като най добра, а не че шевните тръби като цяло са по добри от безшевните. Да не говорим, че начина на изработка на безшевна тръба не позволява еднаквост на размера по цялата и дължина, което не е фатално в случая.Прав си но аз питах от чисто любопитство, какво е парчето тръба, защото гледам че колената са изтеглени а тръбата не се вижда каква е...Може да е тъп въпроса - но се надявам да не се получи като написаното в подписите на колегите за това в кой форум като питаш какво ти казват...Защо е нужен този фланец, както и този който го е направил няколко поста по-надолу -ако може някой да обясни , че ми се губи нещоМалкия е към колектора а големия с четирите отвора е към главата. Процедурата се налага, защото явно сам ще си прави колектора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 28 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 28 Юли 2011 ...за какви екзотики си говорите......да не правя Ролс-Ройссещам се и за един лаф:Баба ви все с безшевни тръби си е правила турбо-колекторите.... Всичко е шевно,по път спрях в една борса,имате ли колена на 36мм вътрешен....нямаме,имаме на 37мм....а тръба на 37мм.....имаме...безшевни има ли.... не...ми добре,давай каквито има... Нищо де,ако всичко останало излезе сполучливо,не пречи по натам да си поръчам да ми изрежат фланци от подходяща неръждавейка..тръби колена...но на този етап ще е така,а и всичко да е в тон, ....втора ръка турбина при това изтропала ...шевни тръби... Ааа да, имам и някой "малки" претенции...трябва да си остане филтърната кутия в коша на колата ..турбината да я наместя на мястото на старата...да остане място и за подходящ катализатор... всичко да е естетическо издържано... такива неща,ще се постарая,пък ще видим.За налягането в колектора съм предвидил щуцер в най-големия диаметър,фланеца на турбината,да се види колко е противоналягането .....или казано по фецко: Бек-прешъра.. още малко от днес:Даже с малко фантазия, човек може да придобие представа как горе долу ще изглежда. Само дето този обединяващ тройник ще е на втори цилиндър,сегя обърнах внимание че е на трети. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 29 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2011 Мноу арно бе танасе Аз пак като не доразбрал да си питам. Що ги завари отвътре тия колена? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 29 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2011 Калински гоУем си! Аз пък да допитам след на Владо въпроса... а няма ли и от вън да ги завариш (да е мирно селото) и после да ги зачистиш? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 29 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юли 2011 Вижте тази снимка ,ако мислено продължиш завоите на двете тръби там където в момента е остро,би трябвало този връх да стане по-висок с 3-4мм,така мисля че газовете ще имат максимална насоченост към турбината и няма,да се отклоняват и да отиват към други цилиндри (принципно е ясно,че винаги ще има някакво разреждане към останалите цилиндри,но поне да е максимално малко) за това и са заварките,после ще ги подостря колкото може,като ще гледам да станат и гладки от към завоите,първите аеродинамични тестове с фас в уста и пушилка през тръбите,показват много добри резултати...А иначе докато се почесвах по главата и се пулех над стоковия колектор...уливах с вода.....запушвах-отпушвах различни краища и т.н.Установих че дължините на първи и трети цилиндър е равна по обем с дължината на втори и четвърти.Във заводския колектор също има извивка да насочва газовете,точно и на нея се е спукал но според мен е нормално там е най-силно натоварен термично ето за справка:Едно условие не мога да изпълня обаче,на стоковия тръбите са конус,постепенно се стесняват към фланеца на турбото, но пък за сметка на това взех доста идеи от него,обединяващия тройник при него пак е на втори цилиндър,логиката която намирам да е точно на втори при една теоретична постановка е че реда на цилиндрите е 1-3-4-2 Демек експлозия на първи понеже е къс ще има малко разреждане,демек силен ,след това "пуква" трети при който ще има по-голямо разреждане понеже е по-дълъг,но за сметка на това когато гръмне четвърти ще засили и остатъците от мотаещи се газове останали от трети,и накрая втори който пак е силен,така според мен съвсем хипотетично се получават все едно имам само 3 тръби с еднакви дължини и съответно някаква уравновесеност на потока. Така че като цяло за това си избах колектора да е като стоковия,понеже мисля,че той не само че не е мъртво роден,както го наричат някой,ами даже доста е помислено преди да го направят.Кажете си мнението с какво да го оплюя....мисля VIG че ще стане готино,e и не само за заваряването Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 29 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2011 Разгадал си му малките тайни на тоя колектор. Това заваряване с волфрамовия електрод и добавъчен матРял... иска си опитна ръка, но ти си имаш тъкмо две такива! Имам някви спомени, че тоя метод предимно се използва за заваряване на цветни метали и неръждавейка. Но пък не помня да изклюва заваряването на стомана. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 1 Август 2011 Автор Доклад Share Публикувано 1 Август 2011 Днес направих още едно парче от пъзела:Леко го капнах...После пилинг и сверкаЧудя се дали да не го направя целия така,няма да има обособени заварки ще изглежда като излят. Втулкитте от "японско" стигнаха Лондон....в неделята която идва,ще тръгнат насам.....значи поне още две седмици.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jsracing Публикувано 2 Август 2011 Доклад Share Публикувано 2 Август 2011 Калински евалата много добре се справяш! Проблема с пукането на чугуна може единствено да го забавиш като пуснеш колата да работи на по богата смес и по този начин ще имаш по ниска температура на изходящите газове. Колко точно ще изкара заварвания чугун божа работа... иначе всичко по тези коли е мислено много, но повечето тунингисти казват това не става онова не става като не отчитат факта, че автомобила не е направен за състезание а да служи дълго без да създава особени проблеми при коректно обслужване и съответно да бъде максимално ефикасен. Включително и електрониката му която я обявяват за глупава изобщо не е ,,глупава" просто не знаят как да се справят с нея. Като се поразрових в електрониката се оказа че има един куп опции които са заключени от завода, но не е невъзможно да се отключат в това число и торк лиметери и много друго опции. Успех пожелавам! с Колев се питахме кога ще се разходиш към нещо село?Калински евалата много добре се справяш! Проблема с пукането на чугуна може единствено да го забавиш като пуснеш колата да работи на по богата смес и по този начин ще имаш по ниска температура на изходящите газове. Колко точно ще изкара заварвания чугун божа работа... иначе всичко по тези коли е мислено много, но повечето тунингисти казват това не става онова не става като не отчитат факта, че автомобила не е направен за състезание а да служи дълго без да създава особени проблеми при коректно обслужване и съответно да бъде максимално ефикасен. Включително и електрониката му която я обявяват за глупава изобщо не е ,,глупава" просто не знаят как да се справят с нея. Като се поразрових в електрониката се оказа че има един куп опции които са заключени от завода, но не е невъзможно да се отключат в това число и торк лиметери и много друго опции. Успех пожелавам! с Колев се питахме кога ще се разходиш към нещо село? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Franky Публикувано 4 Август 2011 Доклад Share Публикувано 4 Август 2011 Мале , мале , мале "От кога почваш масово ребилдване на ко3-ки и хИХИ-та + от време на време някой колектор ??? "Евала за ентусиазма , завиждам -благородно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 14 Август 2011 Автор Доклад Share Публикувано 14 Август 2011 Още малко по моя туткав проект..Пристигнаха джунджориите от японско:Личи си къде е играло CNC-то...Това от другата страна на "малкия" аксиален лагер...има даже тефлоново покритие,на определена светлина изглежда като прозрачно...така мисля,понеже същото покритие имат и някой бутала от мотор,на които "полите" са покрити по същия начин...но там си пише,че имат такова.Низнах и единия сигмент върху тялото да сравня ключа спрямо старияКомплектчето изглежда качествено иработено,не ми харесва че хлабината отвън е 6 стотни,въпреки че сравнено със стария "лагер" десета и кусур,пак е добре......вътре е супер 3 стотни. Дали на "Танака-сан" му е избягал малко самурайския меч,докато ги е сякъл....или умишлено е с по-голяма хлабина от да речем трите стотни вътре.!? Мерих всичко около 20 пъти ,вътре тялото и от двете страни си е еднакво,правилна форма е ...няма бронз по стените...демек няма проблем с тялото...а и не виждам как бронз може да язяде чугун при това еднакво и без да остави следи.....съдя и по старите втулки че отвън бяха с повече хлабина....предполагам така са били и още от слагането,с по-голяма хлабина... Дали пък не е стъргано тялото "едно към гьотере" Чичко,питай твоя "съсед" с турбинките,ако ти се занимава де, дали е замервал някога хлабината спрямо лагерното тяло,колко е....на турбина,на която се върти и втулката спрямо тялото(понеже на Ко3-ката си лагеруваше само вътре вала,отвън е застопорена втулката) е и естествено ако ти каже де...Не е зор,и без това чак другата седмица ще я подхващам,че нещо се заринах от бачкане,просто ми е любопитно да сравня,иначе няма драма,и така ще работи,щом на почти 11 стотни към тялото и не е имало проблем...Малко и с колектора се позанимавах...заварка,пооформяне на заварката....прилично стана. Тази снимка е малко подвеждаща,защото малко да мръдне човек с ръка ...и веднага пропорциите се променят...идеята беше да го понапека и дали ще стане на макарон,все пак не мръдна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 14 Август 2011 Доклад Share Публикувано 14 Август 2011 Чиче, тръбето е бомба Евала ти правя за мерака и старанието Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 15 Август 2011 Доклад Share Публикувано 15 Август 2011 +1 Освен това че споделяш труда си тук с всички! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 22 Август 2011 Автор Доклад Share Публикувано 22 Август 2011 Малко снимки по грубото пасване на новата-стара турбина:За маслото ще видя да изровя неръждавейка за преходник:Ще трябва само малко по-голям диаметър завой:Иначе има доста място,може катализатор,може и някакво проходно гърне...още се чудя. като цяло има място Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HCOHCO Публикувано 24 Август 2011 Доклад Share Публикувано 24 Август 2011 Колега,евалата за ребилда на 2-те турбини.Продължавай в същия дух ! Имам само едно питане. Гледам че новото старо ХИХИ има водно охлаждане.Смяташ ли да го връзваш към водата ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 26 Август 2011 Автор Доклад Share Публикувано 26 Август 2011 (Редактирано) Мисля всичко да вържа.Като дойде турбината,водната магистрала в турбото ,я надух с компресора на 10бара,не изпуска,мисля че няма да има проблем с водата..но ще е най-сигурно като я подкарам ще си покаже ако има цепнатина между водата и маслото,ако за това де.Излезна малка спънка,оригиналната "лапа" на мотора пречи от към ауспуха....a не исках да я пиля,режа.....и т.н. за това реших проблема генерално,направо нова...направи си сам.Малко алуминиева ламарина 0.5 ..другото си е оригиналния термо-щитНаправих и една малка дупка в най-ниската част,да изтича ако влезе вода...конденз ...Самия тампон има силиконов щит отгоре като шапка..от същия силикон са ми изработени маркучите около Н75 Но все пак реших да си има и термо-щит върху "новата" лапа на на мотора.хвърчащото болтче е за подпора на турбината и колектораЕто и термощита,който стана от алуминиевата ламарина,да не пече на стартера и тампона въпреки че тампона си има силиконова шапка:Има окло 3-4мм между лапата и термощита.От към филтърната кутия и "рога"си има оригинален щит,сега вече всичко е опаковано.. Иначе лапата стана много здрава,но и доста тежка,спрямо оригиналната,макар и привидно да изглежда финна,но това не е чак толкова важно за мен.... +1кг....добре че не произвеждам коли....че ще стават по 5 тона... Редактирано 26 Август 2011 от kalin3000 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RISTEE Публикувано 8 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 8 Септември 2011 Колега не знам къде работиш, се едно е в Коларов Браво за сръчността и за ентусиазма с който си правиш колата. Турбо пътищата ба какъв диаметър ще ги пуснеш ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 9 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 9 Септември 2011 (Редактирано) И на мен леко ми е втръснало с пръдня боя да правя...ако имах някой и друг милион в излишък щях направо да си купя едно ламборджини и изобщо нямаше да се разправям с глупости...ама няма начин,за сега така.Турбопътищата мисля да са на 55-60мм ,но като цяло съм далеч от тях,не ми остава време,за работа по каляската.Ето и докъде съм стигнал...до "под кривата круша"От видимо износените неща,само сигмента от към топлата страна:Малко са разхвърляни снимките.Белезите си паснаха добре:Позачистих....Ей това е силикона с който затворих турбинката и мазах наляво-надясно И термо-щита наплесках от към стартера да не вземе да стане някой сакатлък... Взех да сглобявам и леко греда...една от шпилките на колектора взе да се разтяга...усетих се и тръгнах да я свалям,ама късно минке....скъса се,та падна играчка докато я извадя...както и да е де.....успях да я извадя без да скапя резбата,след което смених всички останали шпилки.Това си е оригиналния термо-щит който пази маслената магистрала към турбото....бях я свалил за нещо...и така остана ..но сега я мернах и си я сложих.Извъртях си един преходник от неръждаемо джелезо за маслото, с жигльор 1.4ммТова е едната вода, другата още не съм я вързал.Вързах и входа на маслото:малко тефлонов маркуч с метална оплетка за изхода на маслото,не исках гуменяк за да не се разкашква от врялото масло.Направил съм си един импровизиран радиатор,тези дни ще налея масло и антифриз,да я оставя да поцъка,така без предница за проверка....да се види турбината как е....дали не подлизва масло антифриз от някъде....ей така за всеки случай. Редактирано 9 Септември 2011 от kalin3000 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 9 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 9 Септември 2011 (Редактирано) Чиче, види му се края С голем мерак го попипваш евала ти за което Редактирано 9 Септември 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 9 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 9 Септември 2011 шшшш събра ми точките човек Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KiroKN Публикувано 13 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 13 Септември 2011 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jsracing Публикувано 14 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 14 Септември 2011 Калински чакме да наминеш към наше село скоро да видим какъв е кратния резултат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 14 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 14 Септември 2011 Чиче, види му се края С голем мерак го попипваш евала ти за което :bia: чичко знаеш...напльоскам ли го всичко временно....во веки ще си остане така! после всеки път ще ми вади очите като дигна капака леле....като гледам с кви темпове я правя....май с първия сняг ще съм готов! Нищо вие стягайте двете бегачки...че за състезание не знам,ама поне ако потъна някъде с толкова желязо по тая кола ,да има кой да ме дръпне ......ще мина,само да я сглобя. Иначе сега ми дойде нов SMS от космоса...правя си клапа преди меката връзка...и от два дена сгъвам един катастрон за макет за тръба съсипа ме тая артия......после да притичам до М-комплекта да я сгънат да не се занимавам да заварявам колена...а да.... и понеделнишки си чакам маслото. Иначе май само си намирам оправдания за мързела...Малко снимки:Врътнах си едно неръждаемо щуцерче за водата.Щуцера е такъв малък понеже си пречат взаимно с един от болтовете на колектора и маркучлето минава близо,за това и силиконов,отгоре имам намерението да го опаковам за всеки случай с една тръбичка от клингирит....и ще стане бомба.Един приятел си поръча силиконови тръби за газовата та се възползвах и аз...поръчах си един метър черен силиконов маркуч да няма снадки по това трасе с малкия щуцер за водата.Това за кюнеца..Хопа гарнитури...Ейго къде стърчи кашона:Тва за клапата,ма не е готова още...Няма кво да ви лъжа,клапата е от чисто злато!!! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 14 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 14 Септември 2011 Добре че не може да те заболи, толко колкот те мързи Аз не видех хартишката по снимките И друго не разбрах. Тая клапа чи ще го клатушка там едит: едно пюсче да ти цвъкна забравих 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 14 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 14 Септември 2011 Клапата е за събуждане на квартала като дава газ. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 14 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 14 Септември 2011 Клапата може дя се каже че е чиста проба олигофрения...отварям и започва да трещи....директно оставам все едно без гърнета,затварям..минава си през всички останали гърнета........ правя я с единствената цел да видя дали ще се спъва от гърнетата и ако да.... колко...понеже за сега ще е само с тръбе...а съм си харесал и катализатор,но ще го сложа след време,също ми е интересно ако стигна някой ден до замерване каква ще е разликата с всички оригиналдъ гърнета(едно централно и още две паралелни след него) или с отворена клапа....демек без гърнета. А иначе не ме кефи някоя кола да трещи,даже да има как на моята да и сложа още едно две гърнета..Та за това е това с клапата...само ей така от любопитство. За това и я направих конус,да е плътна,нищо да не пропуска като е затворена. Гледах подобни при които затварянето прилича на "дросел-клапа" но при това затваряне мисля че е невъзможно нищо да не пропуска.Забравил съм да я снимам кашонената тръба отгоре,иначе се вижда малко от нея отдолу Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 14 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 14 Септември 2011 А сега вече стоплих. На мен трябва да ми се обяснява като на малоумник Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jsracing Публикувано 16 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 16 Септември 2011 Разлика ще има и то доста голяма във вървежа и в шума разбира се При мен е с 2 гърнета на 70мм и за извънградско не става ако ще караш нормално, иначе след 4500 турбото заглушава всички останали шумове А що се отнася до маркучето по добре ползвай парче от твоето и алуминиева тръба, защото това е топлата вода от блока която е минала и през турбото температурата е брутално висока (Антифриза започва да кипи)и силиконовото маркуче от силиконово след няколко хубави давания на газ става пластмасово, а оригиналното гумено колкото и невзрачно да изглежда се оказа по здраво от всички силикони (но трябва да има и изолация отгоре, че там го пече топлата част на турбото) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 20 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 20 Септември 2011 Малко развитие по колата:Малко неръждаема ламарина 1.5мм ,да посъживя леко една връзка:тея колци моеше да ги резна,но въпреки това непречат,неръждавейка са,поне няма да ръждясат скоро.Още малко неръждаема ламарина за щит на клапата:Тест турбо:http://vbox7.com/play:7ccece2131Доволно,не тече масло от където и да еТест клапа:http://vbox7.com/play:2d63b3a139Остава да реализирам управлението на клапата ,не че и с летвата не е добре.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KCV Публикувано 20 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 20 Септември 2011 Маниак си! Получава се нешТо страшно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ikan Публикувано 24 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 24 Септември 2011 Това, което си направил е цяло изкуство! Освен все положителни коментари друго в тази тема няма да се види Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 25 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 25 Септември 2011 Леко подобрение за охлаждане на комутатора...Посъбрах....Намерих "виновника" за безвъзвратно заключилата ми се предна-дясна врата.... Вода където не трябва...Не успях да изровя из боклуците ми подходящо като големина редукторно моторче за клапата,най-малкото което имам е от чистачки на кола,но е прекалено голямо.....имах някъде моторчета от парно(климатроник),но не можах да ги открия. За това на първо време клапата е с "жило" до купето.Време е за миене....Благодарско на Санчо-панса за готините силиконови мЪркучлета! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 25 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 25 Септември 2011 Аз с нетърпение още от сега ще очаквам следващият ти проект! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AsK Публикувано 25 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 25 Септември 2011 Е супер, тества ли я вече как се държи и доволен ли си? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 25 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 25 Септември 2011 Ами честно казано нямам кой знае какви впечатления,все пак днес съм и врътнал 20-ина километра след като я позамих. Иначе съм доволен,няма странни шумове от към турбото,малко е по-шумна от преди,все пак и махнах катализатора,но като пусна музика не може да се направи разлика. Иначе на първо четене,съвсем субективно върви по-леко,с по-малко газ. Мисля да я покарам малко така на 0.8 ако всичко е наред,не тече ,масло.... вода,...продължава да няма шумове и.т.н. остава да я донастроя-донадуя.... Ако някой ден има кинти за по-големи инжектори ще стане и на бензин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jsracing Публикувано 26 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 26 Септември 2011 Евалата Калински трябва да направим едно виждане та и на живо да добием вчапетления Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 1 Октомври 2011 Автор Доклад Share Публикувано 1 Октомври 2011 (Редактирано) Минах стотина километра на ниско налягане...последва 1.5-1.6 barготино джитка,обаче ми излитат маркучите... Един месец я правя тая кола,обаче да направя "бордове" на маталните тръби не се сетих... Ей тук на магистралата излетя от към турбото и се прибрахме безславно с оператора.. http://vbox7.com/play:773d2e6a26На новата магистрала към Перник същата работа,само че тоя път от към дросела излетя...Свалих налягането на 1.4 и няма ядове вече...филмчето е с отвратително качество: Не тръгвам рязко съвсем умишлено,гледам да си щадя съединителя че не ми се лежи под нея.http://vbox7.com/play:4a805854feИначе съм много доволен и да се похваля,колата не е вървяла така никога....е логично ама да го отбележа. Дърпа здраво в общи линии след 3300об. преди това се мотаят 0.5-0.6bar някакви такива. Корекци по "кнок" до 4-5 При това ги внася някой път без изобщо да е в буст...но и преди си ги внасяше със старата турбина,може би е време да и взема нови свещи,един Господ знае на колко километра са тия....с тях купих колата. Температурата на входящия въздух не се е качвала над 34-35 градуса, но и навън не е било топло за да видя реално на колко ще станат. На бензин съм я ограничил до 0.6-0.7bar. нагоре беднее...колкото да може да се придвижва човек като му се наложи. С отворена клапа на ауспуха е нещо непоносимо,така трещи че човек не може да си чуе мислите в главата..покарахме малко по магистралата. Интересно ми е какво би показала на "дино" ,но като знам че за 150 кинта може да си намеря инжектори да я направя да върви и на бензин....май само с "интереса" ще си остана. Грубо...думка към 20 газ,обаче ме кефи как върви! Толкова за сега,благодарско на всички които ми нацъкаха плюсчетата,все пак си е морална подкрепа! Редактирано 1 Октомври 2011 от kalin3000 4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
myrco Публикувано 4 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 4 Октомври 2011 Супер е станала бегачката Калине... Ти си нечовек+++ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Franky Публикувано 16 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 16 Октомври 2011 Колега какви са размерите на това кулерче?Какъв ти е лага, и какво стана оправи ли пооблема с изкачащите маркучи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 17 Октомври 2011 Автор Доклад Share Публикувано 17 Октомври 2011 Мисля че беше този размер 550.180.65 Лага..зависи си от обороти,предавка,мисля че е малък,но нямам и голяма база за сравнение. Колата за сега така се кара на 1.4 и няма ядове ,не остава време да оправя тръбите за по-голямо налягане ,а и излиза занимавка с разни други щуротии: да е готова моторетката,ако хванеме моби-дик на плувка,да го дърпаме към брега! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0858 Публикувано 6 Декември 2011 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2011 С какво ще зарадваш двигателя този път? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HellFire Публикувано 25 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 25 Септември 2012 (Редактирано) Златни ти ръце! И най-вече евала за желанието и идейността. И аз имам подобни проблясъци, но като седна и изчакам и ми минава... При теб явно са по-силни или направо действаш! Евала!P.S. И защо, аджеба, вместо часовник в скоростомера имаш налягане на масло??? За това иде реч: http://www.vbox7.com/play:7ccece2131&start=26 Редактирано 25 Септември 2012 от HellFire Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 25 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 25 Септември 2012 Калин къде се загуби, някой знае ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexvan Публикувано 26 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 26 Септември 2012 Владо - може да влиза на други места - там му пиши.цък Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts