petertyp44 Публикувано 23 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 23 Декември 2006 През 1976 год. започва производството на Второто поколение Ауди 100 и така до края на 1982 год.Ауди 100 С2 остава в историята на автомобилопроизводството в Европа като една от първите коли, в чието серийно производство се въвежда 5-цилиндровият двигател. От друга страна с този модел Ауди започват осезаеми опити да намали челното съпротивление, което от своя страна намаляма разхода на гориво и увеличава стабилността на колата при по-висока скорост.Резултатът е Cw 0.41Когато през 1983 година ето този прототипприема облика на "новото" Ауди 100 С3"властващия" аеродинамичен коефициент (в този клас е средно 0,42) е разбит и то значително!!!Третото поколение Ауди 100 става Аеродинамичен шампион със своят коефициент от 0,30. Ауди 100 става синоним на Аеродинамиката и дори в някои немски автомобилни публикации се казва, че:"...по критериите на Аеродинамиката Ауди 100 дисквалифицира останалия автомобилен свят!" Ауди 100 С3 става "Кола на годината 1983" и спечелва титлата "Das Goldene Rad" - "Златното колело"Показателен пример за аеродинамичните качества е факта, че при 120 км/час с двигател 2.3, 136 коня аудито постига завидно малък разход за времито си - 8.5 литра на 100 км., докато за сравнение БМВ 520i, 120 коня при 120 км/час дава разход 9.7 л./100 км!!!През 1989 год. след 11 годишни проучвания Ауди създава на базата на Ауди 100 С3 Авант първото ТДИ. "Облякано" в аеродинамичната обвивка с двигател 2.5 литра, 5 цилиндлов дигател, 120 коня и 265 Нм въртящ момент, ауди дава още по-малки разходи на гориво: 4.2 л./100 км. - при 90 км/час, 5.8 л./100 км. - при 120 км/час и 7.2 л./100 км. - градско!!!РАЗХОДИТЕ През 1990 год. Ауди 100 С3 е изместено от Ауди 100 С4 произвеждано до 1994 год.и последвано от първата А6-ца - последния "динозавър" в историята на Ауди - поне за мен с този модел донякъде се слага края на истински правените аудита Заедно със семейството на Стотиците правещо името на Ауди от края на 60-те до средата на 90-тесе развива и линията на 80-ките, от които най-емблематично място заема Ауди 80 В3То излиза на бял свят през 1986 год.Известно още като "Яйцето" поради аеродинамичните си характеристики - Cw 0.29 Но по-малко известно е че през далечната 1982 год. излиза прототип, който много прилича на 80-ката, но е с още по-оптимизирана аеродинамика - Cw 0,198Разбира се малко грозновато - за разлика от излязлата през 1986 В3-ка, но поради тази си аеродинамика прототипът оборудван с 5 цилиндров 2,3 литров двигател с мощност 136 коня развива завидните километри - 250 км/час Трябна да се отбележи факта, че днес Cw 0.30, 0,29 са едни от най-разпространените аеродинамични коефициенти!ЗАКЛЮЧЕНИЕ Автомобилите на Ауди продължават да изглеждат все така елегантни, благодарение на прогресивните си идеи, които ги правят едни от лидерите в автомобилния дизайн. Всичко това е постигнато и заложено в мотото на фирмата "Vorsprung durch Technik" - "Прогрес чрез технологията" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 23 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 23 Декември 2006 Страхотно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ole Публикувано 24 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 24 Декември 2006 Евала колега,все полезна информацийка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlado Публикувано 24 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 24 Декември 2006 БРАВО станало е като филм Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
raiders Публикувано 24 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 24 Декември 2006 БРАВО и от мен!!! Обичам когато има такава информация да има и снимки сега ако допълниш и малко за интериора ще стане много добро Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 24 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 24 Декември 2006 Малей тоя протип на 80-ката прилича на лада 10-ка Добре че не са го оставили така! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petertyp44 Публикувано 24 Декември 2006 Автор Доклад Share Публикувано 24 Декември 2006 Ето и някои от интериорите на горепосочените модели, както и на някои други модели от същите години Почваме с прототипа на Ауди 100 С3Продължаваме с Ауди 100 С3 от 1983 до 1988 год. ( преди фейслифта )Старите дръжки отвънИ старото табло отвътреФейслифта от 1988 год.Новите дръжки отвън подобряват обтекаемостта и намаляват шума в купето на Ауди 100 при висока скорост!И новото табло отвътреАуди 200"оптичен тунинг" а и не само на Ауди 100 Визуалните разлики открийте сами Таблото "Новото" тогава Ауди 200ОтвътреИдва ред на великолепното Ауди V8 1989 - 1994 год.Интериора е Ауди 100 С4А6-цатаИ накрая Ауди 80 В3 1986 - 1990 год.за сравнение ето и интериора на старата 80-ка - В2-ката Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord of the Rings Публикувано 25 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2006 Браво! Темата е като коледен подарък за клуба!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AuDi_RuLzz Публикувано 25 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2006 Мен ако питате няма какво да говорим,темата е за Златен фонд Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ole Публикувано 25 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2006 Мен ако питате няма какво да говорим,темата е за Златен фондабе ти да не би кей логър да имаш на мойта клавиатура буквите ми взе! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AuDi_RuLzz Публикувано 25 Декември 2006 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2006 абе ти да не би кей логър да имаш на мойта клавиатура буквите ми взе!Нещо завиждаш че те изпреварих ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petertyp44 Публикувано 4 Януари 2007 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2007 Ето още малко снимки на екстериора на Ауди 100 С3 Понеже ми е любим този модел не мога да не сложа още някоя друга снимка СеданаАванта - както се казва: "Красивите комбита се наричат Авант!" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ole Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 Нещо завиждаш че те изпреварих ли? да бе,ще се изям от яд Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Me4kov Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 (Редактирано) Не мога да им се нарадвам на наще красавици- егати кефа!!! Нека и за вбъдеще да ни радват,макар че последните модели малко по малко нямат това излъчване(лично мое мнение) в сравнение с предшествениците си може би през 80-90 години наще красавици изпъкваха за разлика от другите марки и модели коли,но какво да се прави-такава е сегашната мода в съвременното автомобилостроене. Редактирано 5 Януари 2007 от Me4kov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yan4o Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 (Редактирано) Много интересна темичка, особено за хора като мен - не особено запознати с историята на Ауди (както се подразбира и от автомобила, който карам). Все ми убягваше каква е точно поредността на тея A, B, C серии, но така унагледено и със снимков материал е много добре . Ето още малко снимки на екстериора на Ауди 100 С3 Понеже ми е любим този модел не мога да не сложа още някоя друга снимка ...Тук мисля, че имаме съвпадение на вкусовете - често се заглеждам по запазени екземпляри от тоя модел и тъй честно казано бих сменил Пежото с една такава стотачка , пък била тя и на същите години. Абе, хубав автомобил, наистина носи духа на Ауди ...А онова - V8 ли беше - мисля, че няма нужда да коментирам Редактирано 5 Януари 2007 от Yan4o Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 Ауди 100 С2 81' - първата ми кола.... Както беше написал един колега в подписа си, НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorata Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 Янчо, ако прочетеш и Златния фонд, ще ти стане като настолна книга. Хеле пък темите на Вертер. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yan4o Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 Попрочел съм това-онова . А и Вертер пописва чат-пат и в нашия форум (винаги има какво да научи човек ).P.S. Sorry, че малко off-topic стана . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackStar Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 (Редактирано) тая година ново AUDI (моето пожелание за всички във форума ) , търся повече техническа литература а 2,5 AEL мотор , никъде не намирам графика за въртящ момент и конски сили Редактирано 5 Януари 2007 от BlackStar Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 5 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2007 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho_d Публикувано 6 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 6 Януари 2007 Браво на колегата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AUDIST Публикувано 10 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 10 Януари 2007 гласувам за ЗЛАТЕН ФОНД Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ibonev85 Публикувано 30 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 30 Януари 2007 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shwepi Публикувано 30 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 30 Януари 2007 (Редактирано) Малей тоя протип на 80-ката прилича на лада 10-ка Добре че не са го оставили така! Имаш за домашно РАСАТ 15 години по късно открийте приликата Редактирано 30 Януари 2007 от shwepi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord of the Rings Публикувано 31 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 31 Януари 2007 Имаш за домашно РАСАТ 15 години по късно открийте приликатаА какво е това "РАСАТ"....??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts