RED-AUDI Публикувано 19 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 19 Януари 2009 (Редактирано) Уточнение: Смятам текущи теми с текущи цели да се пускат не в закачената, а тук. Така, хем ще се четат от повече хора, хем като си постигне целта конкретната тема, ще пътува назад. В закачената тема ще пускаме само линкове към текущите теми, така че всички да се ориентират какво се е случвало, какво се случва в момента и какво предвиждаме.Както обещах - след новогодишните празници стартирах преговорите с управата на дома. Към момента обсъдих със социалната работничка, която познава чудесно нуждите на децата, идеите, които разисквахме тук, а също така и със счетоводителката, която пък е наясно какви са разходите по децата в дома.За момента в дома има 2ма абитуриенти - едно момче и едно момиче. И двете деца са силни ученици, ходят редовно на училище ( което е голяма рядкост!!) и са съвестни и коректни в дома. С други думи - готини хлапета.Момчето има нужда да събере 350 лева, за да може да си плати абитуриентската екскурзия в чужбина. Както се сещата и някой лев джобни парички ще му трябват за там.МОмичето ще празнува в София, няма предвидени пари за джобни, незная дали и куверта й е платен.Към този етап предложението ми е да се съберат средства за абитуриентите, да платим екскурзията на момчето и да им подсигурим някой лев джобни.Гарантирам ви, че държавата не отделя и 1 стотинка за абитуриентите - каквото и както успеят да изпросят те и възпитателите им - това е.ЗА бъдещите дарители - ако решите да дарявате през фирма, за да се отчетат тези пари на края на годината като приспадащи от печалбата - нямате никакъв проблем да се издадат официални документи за дарението.Предлагам да се открие банкова сметка, в която да се внасят паричките и после титулярът да ги изтегли и да се разпореди с тях.Предвид, че ще поема доста от организационните функции бих искала да имам помощ в лицето на друг запален по идеята съфорумец, който да се разполага с финансовата част. ------------------------Иначе за момента на децата са купени дебели якета, обувки и всякакви дрехи от първа необходимост. Тази седмица или най-късно другата ще ида специално да поговоря и аз с децата. Ако има желание някой да дойде с мен - на драго сърце ще се разберем кога да стане.Чудесно бе приета идеята и за джамбуре на двора на дома, но предлагам да го организираме като се постопли малко - да речем след около месец и десетина дена (около първи март).До тогава - дано сме събрали паричките за двамата абитуриенти. Редактирано 19 Януари 2009 от RED-AUDI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 19 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 19 Януари 2009 Ако решиш да ходиш в сряда, аз съм в София и имам в 11 час при Сумиста, та значи следобяда съм наблизо и мога да дойда с теб. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kinjal Публикувано 20 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 20 Януари 2009 Само кажете как ще става със събирането на средствата и така,лично ще уведомя колегите от Б-с. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RED-AUDI Публикувано 20 Януари 2009 Автор Доклад Share Публикувано 20 Януари 2009 Само кажете как ще става със събирането на средствата и така,лично ще уведомя колегите от Б-с. ти счупи 24 часовата кутия на Пандора! Надявам се до утре да пусна банкова сметка тук! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 20 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 20 Януари 2009 Чакаме човекът с банковата сметка.Мисля,че ще е срамота да не съберем поне 1 000 лв. за текущите цели и то в недълъг период от време. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Djack_ Публикувано 20 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 20 Януари 2009 Чакаме човекът с банковата сметка.Мисля,че ще е срамота да не съберем поне 1 000 лв. за текущите цели и то в недълъг период от време. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aivi Публикувано 21 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 21 Януари 2009 И аз ще се присъединя , каузата си заслужава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RED-AUDI Публикувано 21 Януари 2009 Автор Доклад Share Публикувано 21 Януари 2009 ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА :ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА клон София ЮГCECBBGSF IBAN: BG91 CECB 9790 10A3 6940 00титуляр : Владимир Димов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 22 Януари 2009 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2009 (Редактирано) 30 лева от мен Редактирано 22 Януари 2009 от nmm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 1 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 1 Февруари 2009 Нещо ме притеснява липсата на активност в темата.Дано колегите да внасят без да шумят. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 1 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 1 Февруари 2009 (Редактирано) И мен ме притеснява, идеята за "шумене" беше по този начин да се ъпва постоянно темата, както и да се види че не е нужно да са огромни сумите, стига да сме достатъчно на брой. Иначе за момента на децата са купени дебели якета, обувки и всякакви дрехи от първа необходимост. Тази седмица или най-късно другата ще ида специално да поговоря и аз с децата. Ако има желание някой да дойде с мен - на драго сърце ще се разберем кога да стане.Галя, ако не си ходила вече, тази седмица в края (петък) вероятно пак ще идвам, ще ти потвърдя до няколко дни. Редактирано 1 Февруари 2009 от nmm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 1 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 1 Февруари 2009 ...не е нужно да са огромни сумите, стига да сме достатъчно на брой.Точно.Днес врачани събрахме нещичко,утре ще го внесем по сметката.Трогнат съм,че инициатива проявиха колеги,които не исках да притеснявам,защото знам,че не са им излишни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zaharieff Публикувано 1 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 1 Февруари 2009 ...Дано колегите да внасят без да шумят. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 16 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 16 Февруари 2009 Чудесно бе приета идеята и за джамбуре на двора на дома, но предлагам да го организираме като се постопли малко - да речем след около месец и десетина дена (около първи март).До тогава - дано сме събрали паричките за двамата абитуриенти.Понеже първи март наближава, викам да събудя малко темата... Аз лично точно за първи март май отпадам Но като гледам и едва ли ще се организираме за тогава. Галя, ако имаш актуални новини - пиши тука Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dragomir Публикувано 17 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2009 30 лева от мен От мен също.. Хубава инициатива колеги! Темата наистина трябва да се ъпва постоянно, а защо не модераторите да я качат горе??.. само предложение де.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
=Alex= Публикувано 17 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2009 Галя, аз също ще се включа. Имаш и ЛС с друга идея по темата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RED-AUDI Публикувано 17 Февруари 2009 Автор Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2009 новини от Дома Момчето, за което събираме пари за екскурзия, отпрашило за Гърция, за да поработел 2 месеца. Принципно го разбирам, защото след 3 месеца ще му се наложи ад си тръгне от този дом завинаги, но не да отиде в следващия...а на улицата. Разбирам го, че иска да се осигури поне в първите 1-2 месеца, докато заработи и изкара първата заплата.Всъщност, парите, които и до момента са събрани, са си налични в сметката, която управлява vladi_di. Така или иначе от тези парички се нуждае и момичето, което ще стане абитуриентка, а дано и студентка.С други думи - продължаваме да събираме парички, капиталът си стои и при първи важни цели - ще замине по предназначение. Всъщност, целите можем да ги обсъждаме и тук. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivanova Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 Във връзка с по-лесното набиране на парички, мога да предложа съдействие и чрез ePay.bg. Работя във фирма, която е собственост на Датамакс (както и ePay) и мога да поразпитам колегите с какво могат да помогнат...още повече сме в чудесни партньорски отношение с ЦКБ и предполагам, че кампанията може да се засили и извън рамките на клуба... От мен поздравления за инициативата! Радвам се, че мога да съм част от всичко това... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 Галя, съвсем не съм следил темата. Отдавна съм приготвил 115 лв "излишъци" от събиранията ни на ЕКО Елда и Трифон Зарезан.Средствата са гласувани без против и ще ги пусна в понеделник.Кажи какво да пиша, като основание? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 Галя, съвсем не съм следил темата. Отдавна съм приготвил 115 лв "излишъци" от събиранията ни на ЕКО Елда и Трифон Зарезан.Средствата са гласувани без против и ще ги пусна в понеделник.Кажи какво да пиша, като основание?дарение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
buzzi Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 и аз съм в джаза,понеделник внасям малко пари. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 дарениепо добрия вариант мисля е - захранване на сметка, за даренията има специален закон, ала бала...А и сметката е на Влади Димов, и не даряваш на него! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RED-AUDI Публикувано 21 Март 2009 Автор Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 Мда, а какво ще кажете някой слънчев уикенд да направим и едно дворно парти с децата ? Нещо около Великден, говорим за някоя слънчева неделя. Или по-добър вариант - да ги заведем на кино/театър/ зоологическа и после в РОМАНСА ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 (Редактирано) по добрия вариант мисля е - захранване на сметка, за даренията има специален закон, ала бала...А и сметката е на Влади Димов, и не даряваш на него!Любе, мисля не е никакъв проблем щом запиша "Дарение за дома за сираци - Горна Баня". Затова се записва какъв е повода. Напълно е ясно, че не дарявам него и, че няма да злоупотреби, защото е много точен човек!Мене друго ме притеснява - парите не дарявам само аз, а широк кръг от хора и ти вкл. имаш участие, но ще дискутирам със служителката. Редактирано 21 Март 2009 от KOKO 100 C4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 21 Март 2009 Доклад Share Публикувано 21 Март 2009 Мене друго ме притеснява - парите не дарявам само аз, а широк кръг от хора и ти вкл. имаш участие, но ще дискутирам със служителката. Адаш, сакън недей да обясняваш на банковата служителка такива неща, че ще я докараш до самоубииство Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts