Jump to content

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕКОРЕКТНИ КОЛЕГИ

Recommended Posts

Темата я пускам, с надеждата, че може и да привлече внимание и да се премести малко по-нагоре.

Идеята ми е в нея всеки (след като се почувства измамен или некоректно обслужен от друг колега), да постави името на потребителя, който е извършил въпросното деяние, по възможност с линк към конкретната тема. Така други колеги ще могат да се ориентират сравнително по-добре в морето от постове тук, кой, какво, как и защо не би следвало да публикува повече обяви в КУПУВА/ПРОДАВА.

п.с. На вниманието на HITMAN, Wizi, tsvet40, audi200avant, tita

За сега имаме следните оплаквания:

"knikov - относно - ТУК

stilqn - относно - ТУК

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 631
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Закачам темата като важна! :hilezh:

И предупреждавам да не се правят опити за разчистване на лични сметки чрез необосновани нападки в тази тема. При доказан опит за подобно нещо ще се предприемат най-сериозни мерки. Всеки сигнал следва да бъде придружен с подробно описание на случая и по възможност доказателства. Разбира се, обвиненият ще има пълно право да се защити.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко само да отклоня: като се пуска тема за коректни търговци, нека има и такава за коректни търговци. По този начин всички ще знаят от кого могат да пазаруват спокойно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето още един от коректните лъжци - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=41507

За доказателство мога да постна тук и кореспонденцията ми на ЛС, протекла с въпростния коректен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За доказателство мога да постна тук и кореспонденцията ми на ЛС, протекла с въпростния коректен...

Направи го :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съществува и следната некоректна постъпка:

1. Звъни се!!!

2. Спешно е!! Закъсах!!

3. Предвид на ситуацията и от доброчовечност снасям пълна информация, след което ми се казва "Мерси" или даже без него. И колегата потъва някъде си! Дори забравя да ме черпи долнопробна лимонада. :respekt:

Въобще няма да крия, че това бяха audison, raiders и fireblade929.

Първите двама дори ги смятах приятели, а третия ме огорчи преди 2 дена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновенно така става като някой иска да спести парици... Всичко, което купувам е ново от магазин, сложено е от моя майстор и до сега не съм имал никакви проблеми.

(простете за откровенността, но това са новобрански грешки).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съществува и следната некоректна постъпка:

1. Звъни се!!!

2. Спешно е!! Закъсах!!

3. Предвид на ситуацията и от доброчовечност снасям пълна информация, след което ми се казва "Мерси" или даже без него. И колегата потъва някъде си! Дори забравя да ме черпи долнопробна лимонада. :bia:

Въобще няма да крия, че това бяха audison, raiders и fireblade929.

Първите двама дори ги смятах приятели, а третия ме огорчи преди 2 дена.

я обясни по-подробно за кво става въпрос

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето още един от коректните лъжци - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=41507

Аз съм въпросният човек.Аз държа този господин да публикува ЛС от мен,за да видят хората че единствено и само той е некоректен.Такива като него трябва да се изтребват още в зародиш-интриганти ,които правят само интриги и пречат на хората да си вършат работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Дори забравя да ме черпи долнопробна лимонада.....

...леле и аз попадам в тази графа, колко пъти си ми правил услуги...

но като се засечем следващият път някъде, ще те удавя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм въпросният човек.Аз държа този господин да публикува ЛС от мен,за да видят хората че единствено и само той е некоректен.Такива като него трябва да се изтребват още в зародиш-интриганти ,които правят само интриги и пречат на хората да си вършат работата.

АКО ДЪРЖИШ ДА ИЗТРЕБВАШ ТАКИВА КАТО МЕН, МОЖЕ ДА ТИ ДАМ АДРЕСА СИ ДА МЕ ПОСЕТИШ :flipoff::hilezh::):flipoff:

КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПО ВЪПРОСА, ЩЕ ПРОЯВИШ ЛИ ЖЕЛАНИЕ, ИЛИ КАТО ФАЛШИВАТА ТИ ОБЯВА ЩЕ МИСЛИШ ЧЕ СИ АНОНИМЕН И МОЖЕШ ДА СИ ПИШЕШ САМО ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ И ТЪПОТИИ АНОНИМНО В НЕТА ?!?

И ДА, ВИНАГИ ЩЕ ПРЕЧА, КОГАТО МОГА, НА ИЗМАМНИЦИТЕ КАТО ТЕБ, ОСОБЕНО НАГЛИ, ДА СИ ВЪРШАТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА РАБОТАТА!!!

Редактирано от DEN34
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.......

Вместо да размахваш средни пръсти, по-добре с аргументи ни обясни кой крив кой прав.

А с главни букви и да пишеш, все тая - идеята на темата е друга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно друга е идеята на темата, но винаги се стига до тук - караници, един обвинява втори, и това няма край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АКО ДЪРЖИШ ДА ИЗТРЕБВАШ ТАКИВА КАТО МЕН, МОЖЕ ДА ТИ ДАМ АДРЕСА СИ ДА МЕ ПОСЕТИШ :):hilezh::hilezh::wub:

КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПО ВЪПРОСА, ЩЕ ПРОЯВИШ ЛИ ЖЕЛАНИЕ, ИЛИ КАТО ФАЛШИВАТА ТИ ОБЯВА ЩЕ МИСЛИШ ЧЕ СИ АНОНИМЕН И МОЖЕШ ДА СИ ПИШЕШ САМО ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ И ТЪПОТИИ АНОНИМНО В НЕТА ?!?

И ДА, ВИНАГИ ЩЕ ПРЕЧА, КОГАТО МОГА, НА ИЗМАМНИЦИТЕ КАТО ТЕБ, ОСОБЕНО НАГЛИ, ДА СИ ВЪРШАТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА РАБОТАТА!!!

С такива постове само доказваш че обвинителя ти е прав. идеята на темата е да си защитиш по цивилизован начин. В този случай реномето на обвинителя ще се срине и едва ли някой ще го приема на сериозно. Да се уреждат дуели тук едва ли би убедило някого в твоята невинност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До тук имаме "оплаквания" от :

knikov

stilqn

CARDIAG

audison

raiders

fireblade929.

DEN34

Колегите, ако желаят да се аргументират в защита.

Колега, като правиш обобщения, първо се научи да четеш по-точно. АЗ се оплаквам от един гаден, прост лъжец, при това на дребно, така че я първо почети нагоре по-внимателно и после ми слагай името в тоя списък. Просто моя ИЗМАМНИК единствен се опитва да се защити като комунягите - нападението е най-добрата защита. Явно номера минава, щото явна не всеги може да схване няколко малко по-сложни и разбъркани поста. То и за това ни е на това дередже държавата - колко процента се хванаха на лъжите на царчето, а и сега отново на комунистчетата. Ама какво да се прави. А за тези с повече сиво вещество ще приложа пак линка http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=41507

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С такива постове само доказваш че обвинителя ти е прав. идеята на темата е да си защитиш по цивилизован начин. В този случай реномето на обвинителя ще се срине и едва ли някой ще го приема на сериозно. Да се уреждат дуели тук едва ли би убедило някого в твоята невинност.

Не аз имам обвинител, ами АЗ ОБВИНЯВАМ ТОЯ В ЛЪЖА. И явно има нужда от още по-големи букви, за да схванат другите за какво иде реч. Щото трябваше като 99% от овцете в тая държава след като установих, че лъже да си затрая и да си кажа аз го разкрих и няма да правя нищо с тоя пък другите да се оправят както могат. Ама явно и за това такива, че и много по-големите мошеници и измамници процъфтяват тук, щото за доста е сложно да се ориентират в такъв съвсем прост и ясен случай - в обявата пише, че дава МИНИМУМ 100ЛВ НА КАТАЛИЗАТОР, а на мен за кола с 2,8 двигател, т.е. най-големия за модела и съответно с най-големите катализатори ми предлага по 75лв. Та пояснявам, явно има нужда, кво дава тогава за по-малките катализатори и още по-интересното, за кои дава по 100 и повече лева.

Редактирано от DEN34
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен трябва да се напише какви са привиненията на въпросните колеги и не е зле темата да се разчисти включително и моето мнение :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен трябва да се напише какви са привиненията на въпросните колеги и не е зле темата да се разчисти включително и моето мнение :hilezh:

Напълно си прав колега, само с едно доуточнение - не тук да се обясняват нещата, щото ще стане като с моя ИЗМАМНИК, ами само да се посочва линк към темата, пък в нея да се изяснява кой какво. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лоша идеята,но ми се струва че ще стане мазало.Не може да се обвини някой в некоретност само защото друг е казал така.Може да включим в темата и некоректни купувачи,аз съм един от тях и ще използвам да се извиня на Димо (The Saint),като почерпката е задължителна от мене,дано не съм го ангажирал с някакви поръчки,просто продадох колата и частите не ми трябват вече. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно си прав колега, само с едно доуточнение - не тук да се обясняват нещата, щото ще стане като с моя ИЗМАМНИК, ами само да се посочва линк към темата, пък в нея да се изяснява кой какво. :hilezh:

колега, мисля че реагираш много остро, и че работата при вас е просто недоразумение, вярно катализаторите са два , но грамажа на активната част при тях поотделно е по -малка отколкото на мотрора на 2,3 примерно, според мен цената която ти е предложил колегата отговаря на количеството на ценния матрериял който се намира в катализаторите ти , останалото е недоразумение причинено от неточна комуникация

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не аз имам обвинител, ами АЗ ОБВИНЯВАМ ТОЯ В ЛЪЖА. .....

Който и да е колегата, не му викай "тоя". И не ни крещи с главни букви. Аз казах, хората, които искат, да се аргументират.

На мен не ми пречи да ти слушам заплахите и простотиите, все пак всеки ден с клиенти работя. Само да не стане така после да съжалябаш за неща, които е било излишно да постваш тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам да направим тема КОРЕКТНИ КОЛЕГИ(бял списък) предполагам, че повечето сме такива пък и като ни трябва нещо и прочетем добри думи от колегите по-спокойно ще заявяваме стоката! Аз не съм копувал кой знае колко неща 4 от които 3 от Agent Smith и съм доволен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...