verter Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 (Редактирано) Sprint Boosterпрограмируем.....Имам познат , който кара BMW 5 (Е60) 525D със 177 коня. В събота се видяхме и е монтирал въпросното устройство .Монтажът е на педала на газта. Първо се пробвала колата, след това ако си доволен от резултата се плаща.Повози ме на бимата за да ми докаже колко вървяла. Наистина върви прилично, но нямам представа как е вървяла преди. Той твърди ,че разликата е осезаема и е много доволен. При ауди има спортна позиция на автоматика , която върши точно това според мен, което уж елиминира въпросната джаджа. БМВ-то няма позиция "S". Не правя реклама на продукта, а по скоро ми е любопитно на какъв принцип работи според вас и виждали ли сте нещо подобно? Редактирано 28 Декември 2009 от verter Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo-G Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Като гледам, че се предлага за разни AMG-та и 911ки (turbo, GT3 и т.н.), нещо не ми се вярва... Едва ли една GT3-ка има нужда от "по-бързо предаване на сигнала от газта към електронния блок". Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jimi Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Незнам за спринт буустер-а, но имам чувството, че колкото и да се опъваш рано или късно ще я чипнеш тая кола Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 28 Декември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Незнам за спринт буустер-а, но имам чувството, че колкото и да се опъваш рано или късно ще я чипнеш тая кола Никога !!!просто ми е интересно какво всъщност прави тази джуджавка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Така както е обяснено излиза че електронният педал на газта има времезакъснител и ако натиснеш газ до дупка не го изпълнява рязко а след време и то по някаква функция. Това устройство премахва закъснението и "подава" пълна газ почти моментално. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 а дали това закъснение, не е сложено с презумция и ако се премахне да последват не толкова хубави неща за автомобила? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Oyama Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Тва като го гледам ми прилича много на резистор тунинг. (резисторче за 2 стотинки дето лъже температурния датчик че е много студено за да пуща повече нафта) Ако е правилно сметнат резистора в някои случаи има ефект но е много не-надежден. По добре е да си сложиш чип. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 мине се не мине време и на Владо му се доиска повече повер... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ц Е Ц О Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Ако е правилно сметнат резистора в някои случаи има ефект но е много не-надежден. По добре е да си сложиш чип.Особено на тая цена дето го предлагат тоя "спринтер",по-добре си е чип. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 28 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2009 Така както е обяснено излиза че електронният педал на газта има времезакъснител и ако натиснеш газ до дупка не го изпълнява рязко а след време и то по някаква функция. Това устройство премахва закъснението и "подава" пълна газ почти моментално.ами доколкото аз знам няма такова нещо в педала на газта, а има просто потенциометър, но също така знам че самото ECU си има driver wish мап, по която интерпретира какво да прави в зависимост от това как ЗКУ-то натиска педала.следвайки тази логика, мен ми се чини, че Оямата е много прав че става въпрос само за резистор тунинг, но нека и някой авторитет в тез среди да го потвърди. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 29 Декември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 29 Декември 2009 с колко да се е вдигнала мощността? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 29 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 29 Декември 2009 с николко - променил се е начина по който идва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlobil Публикувано 29 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 29 Декември 2009 И на мене ми се вижда нелогично..... пък и доста скъпо при положение че няма разлика в нМ и К.С. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PESHO OT MARS Публикувано 30 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 30 Декември 2009 (Редактирано) От така шуротия има нужда онзи кенеф Опел Вектра 1.8 140 коня модел 2006г. Тоя ковчег можеше да преброиш до 3 преди да усетиш някаква реакция на мотора при натиснат педал до ламарината.Но не ми се вярва че тази джиджавка може да го направи, в самия блок на педала има просто един конструктивно по здрав потенциометър с малко подобрено износоустойчивост и никаква интелигентност. ЕКУ-то на колата си решава как да реагира на така подадения сигнал от педала. И в тази връзка ми се струва че на всички коли които заради еко нормите имат подобен проблем едно качествено препрограмиране на ЕКУ-то ще е в пъти по-ефективно.Някой спомена че се предлага и за доста спортно ориентирани коли които нямам начин да повярвам че има такъв "лаг" досега клиентите им публично да са ги линчували и да са фалирали ако беше така. Редактирано 30 Декември 2009 от PESHO OT MARS Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 30 Декември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 30 Декември 2009 Някой спомена че се предлага и за доста спортно ориентирани коли които нямам начин да повярвам че има такъв "лаг" досега клиентите им публично да са ги линчували и да са фалирали ако беше така.аз също се учудих, че се предлага за Поршета и M3-ки примерно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil Публикувано 30 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 30 Декември 2009 Влад, стига увъртакажи каква машина си взелче хем не спах, хем изхвърлих всичкия боб вече... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 31 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 31 Декември 2009 (Редактирано) Това с нищо не покачва мощността....понижава нивото на портфейла единствено и създава плацебо ефект,по-добре от всякакви хапчета!Най-убаво отиваш при и ште напраи да летиш...и полета ше е успешен Редактирано 31 Декември 2009 от Yavor20V Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nasti Публикувано 31 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 31 Декември 2009 Влади, БМВ-то има S режим, включва се когато преместиш лоста в позиция за типтроник там е S...Ако е новата Е60-ка с новите скорости пак има... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване