Jump to content

Recommended Posts

Пускам нова тема защото сте заключили конкретната тема а и всички теми в които можеше да се изразява мнение и задават въпроси към модераторите.

Не мога да повярвам, че зрели хора могат да реагират по този начин на едно съвсем нормално питане отправено от човек, който никога не съм виждал да обижда или спами във форума. Напротив винаги е помагал в теми в които съфорумнците можещи да дадат компетентно мнение се броят на пръстите на едната ръка. Постъпката на grizzly и всички последвали примера му е детинска, достойна за тинейджъри в тинейджърски гейм форум а не на зрели хора каквито сте всички. Постъпете като мъже и се извинете ако сте такива.

Не познавам лично колегата, но откакто видях темата ме човъркаше отвътре тъпотията, която сте сътворили и реших да си кажа мнението.

  • Like 27
Адрес на коментара
  • Отговори 81
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Абсолютно подкрепям мнението ти :)

С риск да почивам още една седмица,ще изкажа за пореден път възмущението си от отношението на власт имащите и конкретно в онази тема,в която се изумих от отнешението им...абсолютно ненужно беше обиден и нахокан,от хора които би било редно да нямат проблем с общуването с хора и разясняването на техните проблеми свързани с форума.

Дано изразяването на мнение по дадена тема не се сметне,като акт на заяждане и да се приеме положително критиката B)

  • Like 2
Адрес на коментара

ne виждам , що се хабиш .... принуден си да станеш консуматор и да си трайкаш.... така че си пий ракията и не си го слагай :magic::eusa_shhh:

Редактирано от kolio kioravoto prase
  • Like 2
Адрес на коментара

Някои от постовете в темата бяха изтрити и то без основание включително и мой.

Пак подчертавам, че Мишо ми е съсед и добър познат и по много некоректен начин беше раздразнен, което доведе до острата негова реакция, но той имаше основателно право за нея и аз му направих приятелска забележка.

Повече не желая да коментирам защото вече неколкократно пишем аз и други срещу съществуването на лъжерейтинга +/–.

И още един силно тревожен и неприятен проблем: някои модератори си нацелват "жертви" защото пишат срещу управляващото в момента правителство и тези, които са гласували за него без да има конкретно посочен и обиден гласоподавател-форумен потребител.

Това е абсолютно непочтено и нечестно! :unsure:

Адрес на коментара

Нещо ви е напекла жегата и е скучно?

Постъпката на grizzly ...

И искаш на всеки чел - недочел да се дават обяснения още повече като не си е направил труда да прочете за какво става въпрос?

Със заповеден тон?

Та и му ходатайстват. :steinigung:

Нали рейтинга нямал значение? Явно за някои е прекалено важен.

Човека си получи това което заслужи - никой не го е обиждал за разлика от това че той се опита да обиди много хора.

Или на "шефчетата" не мога да слагам минуси? Какъвто се чувства явно този потребител.

  • Like 3
Адрес на коментара

Покажи къде в този форум има тема със заглавие "Промяна в правилата за оценка на мнения и репутация" и признавам на момента, че имаш право.

Не го карай на его знам, че нивото ти е по-високо от това.

Адрес на коментара

Точно твоето заглавие ли искаш да видиш?

ТАЗИ тема дали не е достатъчна?

И забележи че ако Майкъл не ме беше наругал нямаше да се стигне до там да му се смее целия форум. Но за него явно плюсчетата са основна житейска мечта. :wall:

Съответно резултатът не закъсня. "Каквото повикало, такова се обадило."

Забележете че "рейтинговата система" не касае колко е "важен" даден потребител а колко са харесвани / нехаресвани мненията му. Както е известно тук се получават ПЛЮСОВЕ за най-големите глупости или за забавни мнения. Тия които реално помагат във Форума не получават такива.

Инфлация.

  • Like 1
Адрес на коментара

Това е спам тема в спам форума първоначално нямаща нищо общо с промяната и в която срахме на едро. Наистина ли я приемаш като официално съобщение за промени в работата на форума и която потребителите са били длъжни да прочетат преди да питат?

  • Like 1
Адрес на коментара

Не е "спам" тема и не е в спам форум защото такъв няма.

Темата е създадена, отговорено е и се е приключило. Бас ловя че и да имаше тема по въпроса винаги има няколко ВАЖНИ личности за които четенето не се отнася и пак ще искат обяснение.

От друга страна кога си виждал тук официално съобщение за каквото и да било?

Особено за ТОЛКОВА "маловажен" въпрос като този ДЕТАЙЛ от форума? :D

И какво общо има това с ругатните от някой получил "-" за конкретно свое мнение?

Майкъл се осра а ти търсиш извинение. :nixweiss:

Адрес на коментара

Нещо ви е напекла жегата и е скучно?

Мечо, не ти прави чест да държиш такъв тон!!!

Уважавам старите си приятели, но в случая не съм съгласен с теб.

Другото страшно неприятно явление е модератора ГЕРБ-аджия. За сега не го споменавам, но отчитай, че преди време се отнесе много обидно към тебе и аз направих всичко възможно да те защитя. :gruebel:

Тогава и двамата не бяхте модове, но вече сте един екип, както се подчертава. :steinigung:

Адрес на коментара

Мерси Кокич, нямам нужда от защита. Както и никой тук надявам се.

Както пише в Конституцията - Всеки има право да се изложи максимално.

И "тона" е смехотворен.

Адрес на коментара

Тия които реално помагат във Форума не получават такива.

Точно затова ги премахнете Мечо.

Аз командата наречена АКБ я напуснах миналата година по ВАШЕ ВСЕВИЩНО РЕШЕНИЕ и се чувствам много по-добре.

Толкова ли бяхте тънкообидни да ми наложите позорният неоснователен БАН "Flagged as Spammer" за 40 дни та се наложи почти на всеки честитил ми рождения ден да му благодаря, като партизанин от землянката.

И ВИЕ ЩЕ МИ ЧЕТЕТЕ МОРАЛ??

Адрес на коментара

Добре, че извън темата не е спам форум и там се пишат само смислени мнения в смислени теми, ще го запомня за в бъдеще и никога повече няма да се бъзикам в темите на Зефса :hilezh:

Явно не желаеш да помислиш дали имаш грешка в ситуацията и аз спирам да пиша повече. Каквото съм искал да кажа съм го казал. Не съм му адвокат на Майкъл, не го познавам и въобще не му търся извинение за това което е писал. Още повече, че не подкрепям реакцията му по начина по който е написана.

  • Like 1
Адрес на коментара

Мерси Кокич, нямам нужда от защита. Както и никой тук надявам се.

Да ти напомня, че говорим за темата за "нефелното".

Ти имаше нужда от защита и аз, Галина и други те защитихме максимално тактично въпреки, че на пръв поглед изказването ти звучеше зловещо. Обаче ти беше абсолютно прав и само ти казахме, че си писал в доста пряка форма.

И викаш нямам нужда за защита от модераторски своеволия.

Просто ме съсичате и готово!! Браво! :flehan::respekt:

и аз спирам да пиша повече.

Аз също спирам, но нещата отиват към пълна нетърпимост.

Предлагам да има скрит подфорум за подобни проблеми за да не се излагаме и да се постави лимит примерно минимум 2000 поста.

Нещо подобно на прословутата и ликвидирана отдавна "спамилня", но без право на никакъв спам и обиди.

Редактирано от KOKO 100 C4
Адрес на коментара

Нещо подобно на прословутата и ликвидирана отдавна "спамилня", но без право на никакъв спам и обиди.

такъв "те" си имат....не ми е интересен ,щото е стерилен...там се правят ,че имат власт над нещо,а то всъщност са разни копчета и бутончета... :hilezh:

Светиня вече нема да има,но пък и да има ,никога нема да е тоа смех дето беше :zustimm:

КОлкото до темата....нема особен смисъл...

Гризли мисли,че на подобни въпроси тряа да дава "обяснения" ,демек от позицията на неква институция сигурно???Аз бих дал просто "мнение" или "позиция" по въпроса ....

ай със здраве! и наздраве :hilezh:

  • Like 2
Адрес на коментара

На Гризли, не му ли е простена простащината, защо му сладни повече алкохола?

Към момента, са изключителна рядкост хората, които са получили допълнителни бутони и не се изявяват, като всезнаещи и можещи (тук силно визирам Марин)?! Другите, като Гризли и всеки му известни "патрони", са на гребена на вълната и раздават ли раздават :steinigung:

Редактирано от Караконджул
  • Like 1
Адрес на коментара

Аз предлагам схемата "утрото е по-мъдро от вечерта" ....

Аз пък ти набих последния си плюс и не можах да уважа "Зъбчо"! :lol:

Утре, (впрочем днес) дай да се чуем и да пием по кафе и най-вероятно с Чич Динч, а "Зъбчо" и той ще бъде поканен и задължен да присъства! :D

Много Ви обичкам! :bia::biggthumpup::gut::knuddel:

Адрес на коментара

Супер тъпо ми стана като видях какво стана във въпросната тема. Дали човека е прочел или не е, дали има голяма информационна тема или няма пак не е толкова важно, важно е неадекватната реакция на някои хора.

Съвсем човешки можеше да му се каже, че има такава тема и да се пусне линк, а не да се изредят един куп хора да го хранят.Смятам, че Michael Petrov не заслужаваше такова отношение, винаги е писал смислени и полезни неща, не е дразнел със спамене и е жалко, че нечия простотия гони читави хора от форума.

  • Like 6
Адрес на коментара

Според мен всяка тема където първото мнение гласи подобно на това

Защо е изчезнала репутацията в моят скромен профил?Нека модераторът или админът пряко отговарящ за това да си свърши работата и да я НАМЕРИ :hilezh:

е нормално да последва подобно развитие. В моите очи запитването е грешно формулирано и от там автоматично всичко минава по каналния ред.

И защо точно grizzly ви е трън в очите при положение, че цели едва 15 човека са разписали с минус само в това мнение на Мишо? :huh:

Стига правили от сапунен сериал мега продукция!

Адрес на коментара

Да ти превеждам ли какво значат емотиконите? Може да не е най-сполучливия опит за питане в лешперски стил като хиляди други в този форум. От момента в който рестартирахте репутациите сте били на ясно, че ще се появи такова питане, какво ви подразни толкова?

Споменал съм Гризли защото е модератор и е повел хорото в спамерски стил, което въобще не му отива. Повечето от другите съм сигурен, че дори не са обърнали въобще внимание за какво става дума а просто са се повеселили да сложат минусче е така щото им е паднало.

Сапунката беше сътворена от модераторския екип и неадекватната ви реакция.

Адрес на коментара

Няма какво да ми превеждаш иконки - четем текста и всичко става ясно. Колкото е успял да напише го е направил.

Под Гризли е Ради, но да чукнем на дърво за него нищо не се споменава, така че теорията ти кой бил повел хорото също не е напълно вярна.

Темата ти в момента е пълен ташак. Сори.

Адрес на коментара

Държиш ли да ги изброя поименно?

Темата можеш да я затриеш или заключиш когато си решиш, като гледам така действате при всяка критика. Модовете сте безпогрешни и няма никакъв вариант да сте сбъркали.

  • Like 1
Адрес на коментара

Изинявай ама това е като да ти раздават минерална вода в жегите и ти да мрънкаш, че обичаш друга марка. И да се караш чак. ;)

Тук хората са на доброволни начала, и модератори и юзери. Никой не е длъжен на никого.

...

Както виждаш на теб не ти бацат толкова минуси. Сети се що. Щото се държиш нормално, а не влизаш с кубинките. :)

Редактирано от Zaharieff
  • Like 3
Адрес на коментара

Не разбрах какво искаш да кажеш с примера за водата. Не влизам с бутонките и да се опитвам да запазвам добрия тон е защото темата не ме засяга лично освен чувството ми за справедливост. Ако ме засягаше лично щях да сипя с големия черпак и нямаше да се логаутна а да си кажа всичко "право куме в очи".

Забелязвам, че доста технически грамотни хора вече не пишат във форума. Каква е причината не искам да пиша тук. Някой виждал ли е скоро да пише Jacob12 или пък Kalin3000 например?

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...