Jump to content

Samsung Galaxy S4,HTC One или iPhone4S


Recommended Posts

Реших да сменям телефона, че почна да прави някакви бъгове. Та,чудя се кой от тези да си избера. Най съм склонен да си взема Самснга,но не мога да реша. 

Другия ми вариант е Асус Падфон 2 + станция, но за него нямам никакви впечатления.

Редактирано от Shash
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 125
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Вземи си НикЯ с фенерче. Никога няма да започне да ти прави бъгове... И батерията кара по седмица...

 

Човек, тая тема е поинтлесс. От 10 човека ще имаш 10 различни мнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tumblr_mlk0gtHh3T1s373hwo1_400.gif

 

Зависи какво търсиш в един телефон като визия, хардуер, софтуер, големина и т.н. Най-добре отиди в някой магазин и разцъкай трите телефона и си реши! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро разцъках Asus Padphone 2 и да ти кажа, доста впечатлен останах. Но както казват другите, иди на място, разцъкай и който ти допадне най-много него вземи :) HTC-тата специално, имат зор с root-ването на Андроида, ако ще ти трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

За какво са ви тия телефони с цена колкото на б4?

За работа. 

 

Ще го ползвам за браузване в интернет ,имейли ,скайп,вайбър и разговори.

Редактирано от Shash
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено обърни и внимание на Sony Xperia Z, в случай(а и не само), че цената е определяща, която е доста приятна напоследък. Успех! :gut:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не ти се дават купчина с пари погледни Prestigio 4300Duo- 280лв със всички екстри вече 3 месеца съм с такъв и съм страшно доволен другия модел на Prestigio с двуядрен процесор е със 20лв по-скъп и също е стока или Privileg 16+ или 18+  = 300лв съквартиранта е с такъв и също е много доволен. Според мен емблемата на фирмата производител ( Samsung, HTC, Sony) wdiga cenata sys po 100 200лв Батериите на тези телефони, който ти предложих също държат колкото на скъпите "маркови". Моята например при нормално ползване до 4дена иначе с яко бачкане 7 8 часа.

Редактирано от alter_breed
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за НТС-то. Но там трябва голямо оглеждане при покупка, че има много дефектни бройки с проблеми с изработката и изгорели пиксели. Айфона е морално остарял и не бих го сложил до другите два телефона, ценово също е надолу от тях, иначе е страхотен телефон. Самсунга е хубав също, за мен е на кантар с НТС-то и като цяло е въпрос на лични предпочитания между двата.

Редактирано от dimitrov788
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих взел или HTC-то или Samsung S4. Ползвам съм доста телефони и от двете марки и никога не са ме разочаровали. Кой от двете, по-скоро ще разбереш като отидеш на място и видиш кое как ти стои в ръката и ти е по удобно за ползване. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самсунг с пластмаса от рециклирани кофички за кисело мляко срещу алуминиев красив корпус на HTC-то.... не да имат разлики когато нямат никакви прилики. :) 

 

Тоя iPhone за цвят ли си го пуснАл между двата раздроида? Вземи го махни, не се занимавай с тия остарели техники!

 

 

Телефон с Андроид за мен е Нексус 4 или всичко, което идва със Андроид както майка му Гугълска го е родила. Всекви други измишльотини на Гнусмас, Сони, ХашТеЦе и тем подобни е гняс.... <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки ще ти каже неговото мнение и едва ли ще можеш да се ориентираш. Ето ти и моето. Аз съм с HTC One вече 3-4-ти месец, ползвах 3 години един Desire HD, но ми писна. Отидох в първият магазин, където намерих S4-ка налична, разгледах я. Отидох в следващият магазин където не успях да намеря HTC One, накрая през нqкaкъв познат намерих една бройка и нея разгледах. За мен HTC-то е по-добре направеният телефон, просто изглежда по здрав за мен. Едва ли едното ще ти предложи много повече от другото. С интернет и служебната поща на телефона и двете играчки са изключително полезни и удобни. На мен лично ябълката не ми хареса.

Редактирано от ghostdog
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самсунга използва маркетинговия трик с 0.2мхц повече клок и сега видиш ли S4 > all ??? Хардуеъра е еднакъв с HTC-то... и като ще се дават пари по-добре да е за алуминиевата опаковка, отколкото евтината пластмаса ;) Самсунг е толкова комерс, в топ телефона си С4 за да спестят 1-2 цента на аудиочип, сложили някъв  по-тъп.... По-същата причина не е и с алуминиев корпус, така и така хората го купуват, давай да си слагаме пластмасата да спестим пак някой лев от изработката. 16gb вградена памет от която само 9gb са ти достъпни... и пак си играй да слагаш карта памет и да очакваш, че ще е бърза колкото вградената. Пълен комерс си е, то HTC не че не е, но поне са се постарали този път с One-то.

 

А докато си пиша поста, едно кученце се облиза под опашката усмихна се и ми каза 'въпрос на вкус' .. та така, всеки с вкуса си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам опит и с двете марки, визирам Samsung и HTC, и съм 100% за HTC-то, по оптимизиран андроид и 10 пъти по хубав корпус от пласмасовите Samsung.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с Айфон 4с, бях се засилил към андроид и в няколко магазина продавачите ме засилиха към Самсун С4. ХТЦ-то за сега много дефекти давали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...