Jump to content

Моля за мнение !


Recommended Posts

Въпреки всичките козметични интервенций колата изглежда доста свежа.Километрите със сигурност са нереални,но този дизелов мотор е доста здрав така,че това не е голямо притеснение,друг е вече въпроса че този мотор ще е слаб за тежкото купе на А-6,но ако не търсиш голяма мощност това е един от най сполучливите дизелови двигатели на Ауди.Нищо няма да загубиш ако отидеш да я погледнеш,ако не ти хареса или нещо те притеснява продължаваш да търсиш друг автомобил и т.н.Успех с търсенето и намирането на автомобил !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам колко ще е слаб за "тежкото купе" на А6 , ама ще е в пъти по адекватен от атмосферен 1.8 ADR в А4 ! 

 

Конкретния екземпляр наистина е с претапициран волан, което май му е най-малкият проблем. Според мен е с обръщан волан. Копчето на ESP не е където трябва. Копчето за фаровете е някакъв хибрид между преди и след фейслифта. Синия интериор даже не го и коментирам  :stupid: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е била камион,после пикап,и сега вече е кола!Най вероятно е далечна роднина на трансформърс :hilezh: :hilezh: :hilezh: .Друго си е в форума да има  гадатели :flehan: :flehan: :flehan: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне половината табло е от англичанка и в моторния отсег отвори за окомплектовка на кола с десен волан са ползвани и после са спрели да се ползват.

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш на място с човек който разбира, правите и хубав оглед и диагностика и ако всичко изглежда наред я отнасяш! Тук от снимките само може да гадаем! На мен лично колата ми изглежда свежа, но цената и не е никак малка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже съм обръщал волана на такава 6ца,мога да говоря от опит че по дадените снимки освен по разменените места на чашката и копчето ESP по нищо друго не може да се каже дали е обръщана!На место може да се познае по няколко неща,но така по снимки ...извинявайте.

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте корите на вратите, таблото и седалките, такава комбинация няма фабрично, вероятно при обръщането са разполагали с такива. И това табло не стига, че е синьо ами и цялото е цъфнало...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обявата вече е с нови снимки и ESP-то вече си е на мястото. :)

Явно, тариката чете у форумО.

До автора: Бягай далече от тази кола. С тия обръщани кошове, не знаеш, кое къде ще се разпадне. Да не говорим, че не се знае как са преправили инсталацията и вероятността, да имаш проблеми с тоците, е голяма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина е обръщана, както казвате колеги, то тая цена е безбожно висока, особено с тоя мотор и ръчка и липса на всякакви други екстри....

По тази логика моята стара А6-ца, на същите години и 10 пъти по-добра, трябваше да съм я продал за 12000 лв.

И за да не съм оф - към автора:

Колега, тая кола реално струва 5500 лв. Ти си решаваш дали ти се дават 8к.

Хайде със здраве

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, зависи- за някои ръчката е проблем, за други- екстра :hilezh:

Дори да е кадърно обърната, факта, че се спестява тази информация, допълнително се махат снимки, които ясно показват тази манипулация би ме накарало да бягам от тази кола. За справка- последния, който ми твърдеше, че една еС 8- ца е на истински 130 000км и вътре миришела на нова кожа, или е бил много наивен, или много отвеян, пропускайки, че скоростната и кутия вече е правена-  това става от 3-4-кратно по- голям пробег. Та тогава послушах разума, въпреки ниската цена и не съжалявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дясното огледало все още е 'пораснало' и с мъртва зона.

При фейслифта на ц5-чката не е ли вече с голямо дясно огледало или аз нещо съм останал с грешно впечатление :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...