Jump to content

Recommended Posts

Я разкажи за тези преходници и само за Logitech ли са, понеже ми се намира един волан с педали, съвместим с PS3?

 

Въобще не ги гледай, има лаг и се губи цялата идея на ФФ. Само Logitech отсвириха воланите си, на другите производители и старите волани вървят под пс4.

Кола, мотор, дете, жена, май няма да ми остане време за PS3, камо ли за PS4. Няма спор, че графиката и характеристиките са на по-добро ниво, ама за сега ще взема едно GTA5 и The evil whitin и ще си цъкам с PS3. Време нямаааааа.

 

Да не говорим, че уж се мисля за сравнително добър на Gran turismo 6 и сега нали има турнир GT Academy и съм некъде около Номер 40 000 - 50 000.

Щом цъкаш ГТ6 спешно ти трябва пс4. Проджект карс вече излезе, а Асето корса също обявиха, че ще излизат за конзоли. Очаква се и ГТ7. Така, че симулатори има и ще има. А за отмора винаги може да си пуснеш driveclub.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 240
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Препоръчайте някоя игра на PS4 (извън Фифа), която да става за локален мултиплейър!? Нещо с коли или друго (извън бокс и т.н.)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още като излезе Проджект КАРС я взех (за PC). Много як симулатор. Много реално е поведението на автомобилите, настройки хиляди... Кажете обаче какъв волан да си взема за PC, че с клавиатура и(или) мишка е мега тегаво?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Играех GT с на Logitech волана и педалите + седалка. Ръчните скорости са много калпаво напавени, просто едно евтино такова. Самия волан и педалите са супер обаче. Зависи колко пари ти се дават,  T500 RS, Forza Motorsport CSR, Porsche 911 GT3 RS, все хубави воланчета.... Най-хубаво иди в някой магазин и ги разгледай на живо. Не знам къде конкретно да ти препоръчам за съжаление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За PC - G27-ца. Имах такъв, доста приятно воланче за парите си. Кожа, алуминий... не е някъв пластмасарник. Освен това са оправени бъговете от G25. Педалите и шифтъра също са готини. Много е тъжно, че Logitech и Sony не са успяли да постигнат договорка за PS4 съпорт на досегашните модели. Иначе се говори, че ще има нов модел, който ще се съпортва официално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги, случайно попаднах на темата Ви, имам един чисто нов волан Hamma Thunder V12 за компютър. Подарихa ми го за рожден ден преди 2 години, но вече не съм геймър и съм го отварял само за проба - 5 мин да се уверя че всичко му работи. Предполагам вече му е изтекла гаранцията, но ще си бачка доста време. Ако има някой заинтересован да звънка - ще го спазарим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Играя Destiny. Чаках я доста и заради нея си взех 4-ката. Играта е изключителна и изпипана във всяко отношение. Заради нея не ми остава време даже да пусна Killzone Shadow Fall и Call Of Duty Ghosts, Metal Gear Solid V. Взех си и Expansion-ите(2 до момента). В комбинация с Playstation Plus акаунта игровите възможности, нива, развитие и  multiplayer са много. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Някой да има впечатления от Assasins Creed, кое е по-добро, Black flag или Unity? Тия дни трябва да ми пристигне The last of us, ще споделя. 
Мъчих се доста време с The witcher 3 wild hunt - не съм впечатлен, определено. Уж много хвалби, красиви пейзажи, нооо не е моята игра...
Впечатления от Dying light?

Редактирано от Dummkopf
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

и аз съм на the last of us, ся ше правят операция на лапето, има ли още много до края?  :hilezh: много е добра, като забележки - искам повече свобода в тичането насам-натам и ....много тъмница бе, като дойде някой екшън в тъмното ми се взима здравето......
врътнАх и assasins creed black flag - не е лоша като изпълнение, ама сюжета е слабичък...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dummkopf - ще те разочаровам щом питаш... - на края си :(

За тъмницата - нали за това имаш фенерче бря, какъв е проблема :) калибрирай си тИлИвизора, без нея щеше да е много "плоска" визията. Тичането си е ок според мен - при толкова дълга и разнообразна игра. Аз в един момент още преди средата на играта качих трудността, че да се зоря повече и по-дълго :))

Не схванах много събирането на Firefly медалиони обаче... Мислих, че ще послужат за нещо в някакъв момент.

П.с. След като превъртиш има някаква странна бонус под-игра дето цъкам. Моменти, които не са представени в главната история. Пак е нещо за утеха :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

жалко, много е готин сюжета  :unsure: 
аз почти винаги съм на фенерче, ама пак ми е тегаво, другото е че ми се схваща пръста да слухтя  :hilezh: 
от вчера се боря да стигна до операционната и все съм на капка живот и ми остават 1-2ма от десетима....
пробвах мулти-то - бозаво е

някой да има gta v за разменяне/продаване?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Dummkopf - там масово изтребване и после дебнене му е цаката - и аз умрях едно 20 пъти докато ги сваля всичките :D Нямах и никакви оръжия и муниции, пълна магия, само дето с тухли не ги бих накрая :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@злобил, пусни няк'ва цена на лично, като игри имам само the last of us remastered, понеже в момента в който изиграя нещо го продавам или подарявам....

@moonland, баш последното, преди да стигна до операционната е някакъв ужас, и аз 20тина пъти го играх, 3 пъти се отказвах и чак сега го минах... първите в коридора с пищова с оптика, шишета и тухли в стаичките да ги удуша и последните няколко зад масите - 1 с гранатата с пироните и другите с револвер на магия - много тегаво  :hilezh:  врътнАх я и пуснах бонусите, ама чувството не е същото, въпреки че като се появи тая уж умрялата Райли - адския plot twist  :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...