Raino Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 (edited) Реших да последвам така създалата се традиция в нашия форум да се отварят теми съдържащи всякаква информация и въпроси относно даден модел. Ето сега има и за Audi А6 4G (C7) и А7. Аз от месец съм с такава А6ца и ще се радвам да си помагаме и разучаваме заедно тези коли. Edited January 20, 2017 by VBI Заглавие Link to comment Share on other sites More sharing options...
petio_venkov Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Честито! Много безаварийни километри, а ако имаш нужда от части - Райно е човекЪТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted November 12, 2015 Author Report Share Posted November 12, 2015 Хахаха, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Какво взе бре Райно, я раздуй Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misho 82 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Райно кажи верно човек щото и аз съм замислил сериозно плашат ме коментарите само за качеството на материалите вътре както и супер тъпият проблем с шума от страничните огледала при скорост ти имаш ли такива драми и с кой мотор си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaabbcc323 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Има ли някъде owners manual в електронен вариант за а6 4ГSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted November 22, 2015 Author Report Share Posted November 22, 2015 Райно кажи верно човек щото и аз съм замислил сериозно плашат ме коментарите само за качеството на материалите вътре както и супер тъпият проблем с шума от страничните огледала при скорост ти имаш ли такива драми и с кой мотор си?Качеството на материалите е безупречно.Имал съм Б6ци, Б7ца, Б8ци, карал съм Q7, в семейството имаме 4F и мога да ти кажа, че 4G е много по-добре в това отношение.Относно шума аз съм много капризен и чувствителен на всякакви такива неща.Честно казано нещо такова не съм усетил.И аз четох за тези шумове и доста се ослушвам, но не чувам нищо което да не е в реда на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misho 82 Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 (edited) Има инфо за сега че се чуват само при английската версия днес го коментирах с човек от VW в Брентфорд UK...Това е неговата информация. Както и случаи на тотални откази на Ауди концерт при А6/7,и наистина отново проблем с покритието на отделни елементи по интериора това от клиенти на марката. Същите ги имало и при VW това нормално...Аз пътувам след месец и ще взема подробна информация за всичко което мога като отзиви на клиенти там Edited November 22, 2015 by Misho 82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka359 Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Да попитам : Когато сменях гумите Октомври не намерих крик и място за крика в багажника ,че се наложи да взимам от 4F-ката. Порових из нета но , не намерих инфо . Та въпроса ми е има ли крик този модел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted November 22, 2015 Author Report Share Posted November 22, 2015 Моят стои като махна резервната гума и от лявата страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka359 Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 (edited) Аз нямам резервна гума , нито 4F нито 4G-то. И на двете от ляво ми стои компресора и пяната за гумите . Edited November 22, 2015 by mitaka359 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola2012 Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Здравейте,Да, темата е повече от уместна, дано станем повече, та да си помагаме.Аз съм в съвсем пресен, и след изчитане на грешките, отбелязвам 2 в модул 5F, които не са ми ясни, а са отскоро:Прилагам ги във файла 4G.txt Моля някой по-запознат да даде предположение. 4G.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Райно, с кой двигател си и коя кутия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted December 3, 2015 Author Report Share Posted December 3, 2015 3.0 ТДИ не е би турбо, кутията е S tronic.Много исках 3.0 TFSI ама не можа да изпадне нещо на много малко километри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 3.0ТДИ 245 коня или 204 коня? То имаше ли 204 коня 4x4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 То понеже километрите са най-важното, като имаш собствен сервиз и вземаш оригинални части на половин цена...Райно, Райно не ти давам и 6 месеца с тоя трактор, след като знаеш какво искаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted December 3, 2015 Author Report Share Posted December 3, 2015 За мен са най-важното, всичко е различно при колата на малко километри. Честно казано ме кефи, очаквах да не й се радвам толкова.Това със сервиза е грешно схващане. Ако си правя личния автомобил там и точесто отнемам време на механик, заемам крик и така прецаквам клиенти и целия график и обещани срокове отиват на кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 За сервиза е така, но за километрите сам знаеш, че има коли и коли...150-200к на магистрала за година-две е едно, а 5+год и на 50к е съвсем друго, хеле пък в БГ.Виждал си повече коли от повечето тук, та си наясно, за какво става дума. Имам предвид, че ако това ти е определящия критерии за кола 2-ра употреба вероятността да е грешен е доста голяма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted December 3, 2015 Author Report Share Posted December 3, 2015 Димо, те са низ от фактори. Държах да е quattro, 6 цилиндров мотор, много екстри и малко километри, цената също дойде много по-добра от очакваното. Върната е от оперативен лизинг, карал я е изпълнителният директор на Нестле, купена от Порше и поддържана само там. Смятам да я покарам до 100 000км., живот и здраве и после да се метна на някоя Sка, като S7 си ми е най на сърце. Лошото е, че по моите критерии за екстри, километри и произход 3.0TFSI има само в Германия. Изборът е малък, а цените високи, не че не си заслужават парите, просто на мен не ми е неограничен бюджета. Иначе хубава 3.0TFSI до 70 тина хиляди километра е 35 000евро, с докарване, застраховки, нещо да посменя и хоп 75-77 000лв., които ги нямааам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola2012 Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Мерси, колега, ако е часовника, в момента е ок и няма да пипам.Някой помни ли как се махаше защитата срещу възпроизвеждане на видео по време на движение?Правил съм го на предната кола, ама беше преди 3 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 И сега колко е проблемна 4G спрямо 4F? Има ли някакви детски болежки? S-tronic как е спрямо типтроника? Аз от няколко месеца се мятам м/у 4F и 4G и колкото го гледам 4G все по-грозен ми става. Особенно с централната конзола. От всичкото на 4G най-харесвам таблото. Просто ако 4F беше с таблото на 4G....Как е качеството на материалите при 4G спрямо 4F? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Нямат много място за сравнение ZF6 и DL501 ...Единствената причина да предпочетеш ~10 години по-старата технологично 4F е по-ниската цена за придобиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 (edited) Влади, не зная какви точно заглеждаш, ама ако са някои постни базовици с онея тънки гуми - и на мен те ми грознеят... А иначе интериора е далеч по-добър от 4Ф, дори базовиците. Аз заглеждам само битурбото (чувам че носило много на тунинг).... ама още държат цена. Edited December 4, 2015 by zhelyazA6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Заглеждаш грешния мотор, които носи на тунинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Кутията дето върви с тоя мотор и тя носи на бой...Според теб кой мотор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts