Jump to content

Всякакви въпроси за А6 4F - Част 11


petio_venkov

Recommended Posts

Аз на репликите с които взех колата спуках 3 от джантите, като едната два пъти :). А ги карах със стандартни 18-ки...

 

Ей сега след последното ходене до вилата ме е страх да отида до гумаджията... Почва много да ми прави впечатление как 90% от вниманието ми отива да гледам пътя за дупки, вместо за останалите участници в движението...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2,1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

На 26.06.2017 г. at 21:31, Mitko1962 написа:

 

Хубаво си тръгнал да махаш ДПФ-а и катализатора, ама слуша ли новините днес какво са решили нашите управляващи? Има предложение да започнат проверки за премахнати катализатори, и да спират от движение автомобилите. Не знам дали може да се получи на практика това при нас, но явно някой големец ще открива завод за катализатори в България.

Може и да се получи след 10-15 години. :D

 

 

ПС: В крайна сметка махнах само ДПФ-а и оставих катализатора. За сега всичко е наред няма миризми или пушеци. На мястото на кюмбето има права тръба, ако се върне празното кюмбе става симфония голяма. 

Редактирано от Papi123
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, Papi123 написа:

Може и да се получи след 10-15 години. :D

Не разчитай толкова скоро да се случат подобни неща. Все пак за България говорим - център на чистотата и екологията :verweis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже не довърших проекта с изважданетто на бууста на таблото, сложих ей това нещо и засега ме радва.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги понеже съм в чужбина и сцепих гума, но резервната ми е с 33мм по малък диаметър от тези с който карам, проблем ли е да карам с резервната 500км?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, 

 

Нов съм във форума, поизчетох доста теми и коментари, имам няколко въпроса за Audi A6 4F седан. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете:

 

1. Имам само един advanced key. Къде мога да изкарам още един, каква е цената на обикновен и advanced такъв? Може ли да се закупи ключ от olx/ebay и да се отиде при някой да го обучи? За някои пише, че не подлежат. Като цяло бих дал до 200лв, но не 400+, ако това е цената на advanced.

 

2. CD changer поддържа ли DVD audio дискове? Или само CD (последното го тествах и тръгнаха, но са малко песните :) )

 

3. Напречни греди на покрива от къде? И кои биха паснали, бих взел и втора ръка, някой, ако има и му се продават, може да се разберем :)

 

4. Маслата в дифовете и раздатката четох, че си се сменят, мисля в най-скоро време да го направя, ще видя къде, маслата - оригинални. Усещам леката вибрация при обратен в някои моменти. Не са сменяни отдавна (ако въобще са!)

 

5. Маслото на tiptronic е сменяно в Порше преди 84 000км, на 60к ли се сменя или това е за s-tronic и dsg? Вероятно е добре да го сменя.

 

6. Отзад багажникът при натискане на копчето се отваря да кажем само на една трета, до край ли трябва да се отвори, предполагам амортисьорчетата, от къде ще ми препоръчате да взема?

 

7. На info ми изписва No TPC - предполагам няма в БГ

 

8. Може ли да се гледат dvd филми на MMI 2G? 

 

9. Нямам кората в резервната гума, заедно с крикове и всички неща от комплека, може ли да помоля някой да снима как изглежда кората с нещата вътре?

 

Уж колата е широка, а с две столчета отзад и няма място за трети човек в средата :) на предната кола имаше, но това са подробности :) ще го преживея. Като цяло колкото повече я карам, толкова повече ме феци/кефи/густи :)

 

Благодаря, много станаха нещата, дано  ви се чете!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

35 minutes ago, OvivO said:

 

Колега,

накратко:

1 - по-скоро си задай въпроса къде е втория ключ :), иначе по форума е коментирано, нов от представителя и кодиране
2 - не, чете само CD (audio и mp3)
4 - добра идея
5 - ако е типтроник не би трябвало да го сменяш всеки 60к км.
6 - по принцип когато е топло трябва докрая да се отваря, може да смениш амортисьорчетата ако решиш
7 - да
8 - не

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. открадната чанта при предишния собственик, в нея е бил ключът, в момента има активен само един ключ и са сменени ключалките

 

2. при мен cd changer чете само Audio CD, не MP3 :( нещо аз ли бъркам или има и такива модели

 

5. на колко се сменя при типтроник?

 

9. излезе, че си имам и крик и ключ, отдясно в багажника са, при бушоните :) Значи нямам само кора над резервната гума, ако има такава...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Кои ключалки са сменени??? Има 1 на шоф. врата и 1 на волана.... Ако са сменяни трябва да имаш 2/3 ключа. Нещо не се вързва...

2. Не си се объркал. Ако колата ти е преди 2008 забрави за мп3. Преживява се. Ще печеш дискове и това е.

5. Можеш и на 60 000 можеш и на 120 000. Зависи от възможностите ти. По-добре по-често. Кутиите са стари и амортизирани. Смяната не е точно смяна, а опресняване....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, някой с по-добра идея от моята(лепило), да се е сблъскал с този проблем на жабката. Вчера, реших да я отворя и падна изведнъж, цъках малко лепилце и заспа, но тази сутрин щракам първият път - ОК, вторият пак изпада...

IMG_3150.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не точно, примерно:

 

http://www.ebay.de/itm/AUDI-Handy-Adapter-Ladeschale-iPhone-5G-5S-A6-S6-RS6-Avant-C6-C7-4F-4G-A5-S5-8T-/201042400498?hash=item2ecf0f94f2:g:EU0AAOSwEppUUiq-

 

дефакто това са стойки, където си монтираш твоя телефон, и го връзва с блутута и го зарежда

 

би трябвало  това да е за безжично зареждане

https://www.ebay.co.uk/p/Audi-Universal-Mobile-Phone-Holder-Plus-Wireless-Charging-Qi-4G0051435B-Genuine/1461472231?iid=272672195842

Редактирано от Manniakk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,някой има ли инсталиран кабел за флашка и ipod в жабката,ако може да ми обясни как и къде точно е свързан защото понякога моя прекъсва и не ми зарежда флашката а само чейнджъра  и ще трябва да го свалям за да видя от какво е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път карах колата на дъжд днес, скъса ми нервите сензорът за дъжд. Чистачките ги пуска на макс, вярно си валеше, но така е супер дискомфортно. Не намерих начин да го накарам да заработи на малки интервали. Цъках малкото копченце върху самия лост, който трябва да намали или увеличи интервалът - без резултат. Включих на втора степен - и там беше бързо, не знам дали отново се командва от сензора. Преди имах пасат 5.5 и беше супер сензорът.

Някой може ли да потвърди така либси работи, има ли начин да се изключи или играе с интервала?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги мисла си за слагане на фейсови фарове! Намерих едни но са с завиване! Някой правил ли е упражнението с поставянето им ? Какво е нужно какво модули и прочие ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...