Jump to content

Покупка на А7/А8/Q7 от Щатите/Канада

Recommended Posts

В това няма съмнение, все пак само преди седмица някъде го написах това за въздуха, има и линк към официалните каталози на Ауди където си пише всичко черно на бяло ;)

Аз пък като видя американка и получавам ерекция.... не зная що тъй става. Това към Кора

Вече 4 съм си внесъл за лично ползване и въобще ня'ам никакво намерение от германия да си купувам.,

А иначе, бахти глупостите дето се изписаха последната страница... всичко в стил ЕЖК

Определено има вярни неща, но мен лично ме побърква пищенето на колана! Давам пример: запалваш или даваш на контакт само и чуваш, забележете 6 тона напомнянка да си сложиш колана! И това всеки път. Аз може да искам да си изкарам колата от гаража само и всеки път това безумие. Европейските еквиваленти започват да пищят само ако не си го сложил, след като вече си потеглил и са минали някакви секунди. Хората слагат щуротии от сорта на belt extensions и тн. Питанката ми е няма ли начин да се изключват софтуерно тия дивотии? Почти убеден съм че на БМВ могат да се коднат, но как е при Ауди?

Друга съществена разлика, която не се спомена тук е липсата на Матрикс при повечето модели, поне до определна година.

Capture1.PNG

Capture.PNG

Edited by kriss

Спира се разбира се, Матрикс фарове имат новите модели и в Щатите и в Европа(C8).C7 са фул лед доколкото знам, независимо от локализацията. Само че Аудита за трансатлантика се правят в Германия, а тия за Европа в другите им заводи. На съквартиранта Бмвто в Мексико.... 

• 3 weeks later...

Здравейте, колеги! Благодаря за инфото, вчера спечелих желанта от мен кола. В крайна сметка се сдобих с А7 2013 с 3.0 ТФСИ и 8ZF. Темата може да бъде заключена!

• VBI locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...