Zhivko Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ако модераторите са съгласни имам две имена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceci145 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 аз съм за имам и гласувам с 2-ръце за emsi_audi и колегата 100Е (продава купе на части)пазарувал съм и при 2-мата и са супер колегиални, разбрани и точни Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3asgr Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Колеги аз вдигам и 2-те си ръце и съм ЗА тази тема.Нека се знае кой е точен и коректен и кой не! Edited August 18, 2008 by a3asgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васко Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Правя темата важна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhivko Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 Agent SmithиACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Agent SmithТочно така Agent Smith е изключително коректен човек - евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
levis Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Agent Smith emsi_audi -Честни и коректни хора. Edited August 18, 2008 by levis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkozi Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Emsi_audi - всякакви части втора употреба за B3, B4Satriani - компютърни компонентиthesaint11 - нови части двигатели, ходова системаNasti - коли втора употребаbbs - продажба и монтаж на ксенон системиshwepi - нови части и консумативиKOKO 100 C4 - нови части и консумативиpavcho_7125 - нови части и консумативиПоствам само имената на колегите с постоянен бизнес. Edited August 18, 2008 by Inkozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evildevil Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Колегите didoberg и ddrodman. И от двамата съм пазарувал и двамата ми се видяха разбрани и точни момчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staniola Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) още един глас с две ръце за emsi_audi Edited August 18, 2008 by staniola Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceci145 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Emsi_audi - всякакви части втора употреба за B3, B4Satriani - компютърни компонентиthesaint11 - нови части двигатели, ходова системаNasti - коли втора употребаbbs - продажба и монтаж на ксенон системиshwepi - нови части и консумативиKOKO 100 C4 - нови части и консумативиpavcho_7125 - нови части и консумативиПоствам само имената на колегите с постоянен бизнес.Този пост на колегата Inkozi ми харесва много и според мен така е редно да се направи и за в бъдеще Всеки, който е доволен от някой колега или е пазарувал от него, нека да напише nick-a му и срещу негос какво се занимава (продава и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 babuna - ксенон Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Поствам само имената на колегите с постоянен бизнес.Явка, за съжаление това никак не ми е постоянен бизнес и всичко почна почти на майтап, когато ме помоли огромният твой адаш Magnus за гуми Maloya.Не изключвам на моменти да съм бил бавен и някой да е останал неудовлетворен от моята бързина, но това не ми е професията.Старая се доколкото разполагам с време и съм си сам началник да върша услуги. От няколко месеца условията на вносителите с които имам стари контакти са още по-добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staniola Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) gsb (Жоро) авточасти Ауто 1 супер точен и разбран човек вече незнам колко бири му се събраха Edited August 22, 2008 by staniola Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 gsb (Жоро) авточасти Ауто 1 супер точен и разбран човек вече незнам колко бири му се събраха Аз също препращам понякога колеги и приятели към Жоро, защото асортимента на фирмата, в която работи е огромен.Гарантирам за неговата точност и колегиалност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilik Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Искам да запиша и колегата hellix в списъка със съвестни потребители, в моя случай той не ми продаде, а Подари два спирачни диска за Ауди 80, тъй като не съм от София, колегата се съгласи да ми прати дискчетата по куриер, за което съм му много благодарен. Просто евала на такива хора, ангажира се да носи нещата до куриера, при положение, че ги подарява . Имаш бири от мен колега. Дисковете са супер, точно както ги беше описал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaDi_b4 Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Само за emsi_audiСъщо така не много по темата, но колегата g5bg - Изключително коректен в заниманието, което за него е хоби, за нас страст. и за него.За бога на времето, като атмосверно явление, няма просто какво да кажем : SUMISTA Edited August 24, 2008 by RaDi_b4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 За КОКО - много съм ти благодарен за частите, които ми уреди и за стикерите заедно с лайсните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wes7 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Agent Smith,вероятно скоро и още един колега ще се присъедини Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsnlll Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Защо не им извадите nickname-четата на първата страница да се виждат всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 За Ivo_Dinkov :hilezh: - много коректен човек. Много съм ти благодарен за акумулатора, в много добро състоятние е. :hilezh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Koko 100 C4 и Shwepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todor Todorov Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Още един глас за didoberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ripper Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 AGENT SMITH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Vitorio Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Гласувам за колегата КОКО_100_С4! много точен и коректен човек!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts