Jump to content

Дълбока драскотина с ключ


Recommended Posts

Здравейте колеги,

Тази вечер си намерих колата с голям "Х" на дясната предна врата под огледалото. Не съм компетентен по темата с бойте, затова питам как мога да залича въпросните драскотини. Човека, който я е одраскал се е постарал (натискал е със сила). Оригиналния цвят на боята е тъмно син, по драскотината на места е до ламарина, на други е свело син. Възможно ли е да ги залича сам - ако е възможно подскажете с какви препарати? Ако не е възможно къде мога да я оправя с възможно най-малко главоболия в София и околностите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип има едни маркери/пастели по бензиностанциите които ужким ги дават за такава употреба вървят в комплект с няква вакса/паста колко работят обаче не съм сигурен...... аз си мисля че сам няма как да си я махнеш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо шлайф до ламарина, после филер, пак шлайф, облепване и боичка. Мдаааа, друг вариант нема измислен все още.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за подкрепата. Първото нещо, което ще направя утре е да я откарам да я снимат :unsure:.

Но драскотината седи и още ме е яд :hilezh:

Ами за яд си е, аз съм така със сегашната кола. Някой и е теглил една черта от задна дясна връта чак до задния калник . А винаги внимавам къде паркирам и да не преча на някого. Но въпреки това.....

Само боядисване, няма друг начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе не мога да си го обясня. Ако случайно в тоя момент идвам и го видя?

Аз бях спрял с десните гуми на един тротоар, но не на целия. Имаше още метър и нещо да минават хората, пък и там не е някакво голямо движение да си пречат. Ама на някой му се е видяло малко тва място и така- от предна врата, задна, та и задния панел, ама яко, с натиск. Направо побеснях, ама...кво ли не бих дал тогава да го видя.

Редактирано от bokouser
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А винаги внимавам къде паркирам и да не преча на някого. Но въпреки това.....

Адаш, същия съм като тебе. Паркирам ли на непознато място дори и да бързам оглеждам всичко наоколо неколкократно, но зверовете са навсякъде.

Преди около 4-5 години спирам съвсем правилно в пряка на Христо Ботев и след мен един изрод с очукан Голф ми вика "Тука аз паркирам и се махай, ако не искаш да си намериш одрана колата". Какво да правя, махнах се и отидох да търся друго място защото този имаше свиреп вид, като на превъртял наркоман, а бях сам. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е много грубо... :hilezh: Издразнил си някого... Това не е в следствие на пишлеметата дето нямайки 'кво да правят минават покрай колите и ги дерат. Тука има "ясно изразен" X... пък и е дълбочко, тоя явно доста се е постарал... изхабил е повече време, а и това че е стоя до колата (не е минал просто покрай нея, да я одере от край до край) го е изложило на по-голям риск - явно е имало защо (е поне според тоя идиот, де).

Ама такъв наистина си заслужава да го сгащиш докато опропастява колата ти.... :unsure: Бой, бой докат' му посинеят зъбитИ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам от заден ляв калник до преден ляв калник през цялата страна (калник, заден панел, врата, преден калник ) даже и завъртулка си е направил завистливия ми комшия. Аз съм го проклел с тая ръка само пишки да държи :)

Редактирано от tox
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това само с боя ще го оправиш.Не се набутваи за разни препарати,нищо няма да направиш,само оскъпяваш ремонта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се оскъпява ремонта, просто си личи каквото и да се направи. Трябва си боядисване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Тази история не е от хубавите с хепи енд <_< Застрахователите ми казаха да пия една студена вода, защото при маркирането на вратата са видяли малка драскотина, която след пастиране 3 месеца след маркирането е заличена, но не съм ходил да го отстранят от застрахователната полица. Или с две думи да го духам защото вратата при маркирането е била за боя. От тук на там ще трябва сам трябва да се оправям, не че е голям разход, но ще дам пари на вятъра, защото някой си е решил да се направи на отворен и да драска.. къде живеем :)

Редактирано от Yordan Ichev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази история не е от хубавите с хепи енд :) Застрахователите ми казаха да пия една студена вода, защото при маркирането на вратата са видяли малка драскотина, която след пастиране 3 месеца след маркирането е заличена, но не съм ходил да го отстранят от застрахователната полица. Или с две думи да го духам защото вратата при маркирането е била за боя. От тук на там ще трябва сам трябва да се оправям, не че е голям разход, но ще дам пари на вятъра, защото някой си е решил да се направи на отворен и да драска.. къде живеем :hilezh:

Дааам... това е последния трик на легализираните рекетьори, наречени застрахователи :hilezh: И на мен ми описаха видими само за тях драскотини на задния калник... Няма сектор на икономиката, в който така нагло да се гаврят с клиента, но пак казвам - това не е търговска сделка, това е легализиран рекет :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...