Jump to content

АКБ в подкрепа на Биляна


RED-AUDI

Recommended Posts

Някой ако може да направи банер с тези размери Banner (468 x 60) говорих с познат в Радио Витоша за да го сложим на сайта им ... само някой да действа по бързо !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 184
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ето кода за банера с линк към сайта на DMS

<.a href="http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=194&start=0">

<img src="http://img227.imageshack.us/img227/7863/biliana.jpg" />

<./a>

Като го слагате някъде само махнете . (точките) пред А-то в началото и пред / (наклонената) в края

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всяко нещо може да е полезно, но си мисля, че наистина най-голям ефект би имало, ако някой от колегите, както се спомена по-горе има персонални контакти из разни медии, да се опита да направи бърз сондаж как и какво да се излъчи и ако може с посредничеството на дадената медия (особено ако е от по-престижните) да се свърже семейството с лица и фирми, които е ясно, че имат такива възможности. ако щете футболни клубове (в Левски, Литекс и ЦСКА това са им стотинките за закуска на техните играчи....., за собствениците да не говорим!!)

тъй като наистина времето е много малко, нещо подобно, ако се случи, би имало по-бърз ефект (по-голяма сума накуп) и заедно с нашата кампания се надявам да помогне. все пак за 5-6 дни се събраха 7-8 хил лева от дребни ( и някои много сериозни :flehan: към колегата!!!).

това не пречи да се действа паралелно и по другите идеи, в случая няма значение как ще стане, въпроса е да се получи резултата и то бързо! ...ако ще да е и с "тупане по гърдите" кой колко е дал - аз съм за. като чета темата, виждам, че така става дори по-добре !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До тук:

- правим шествие ( хайде в рамките на 2-3 дни да станат ясни желаещите да се включат) .

Цели на шествието:

* медийно известяване на случая "Биляна"

Основни задачи:

* ИСКАНЕ - ДА СЕ МАХНЕ ДДС-то от дарителските СМСи

* ИСКАНЕ - ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМЕ ФИНАНСОВО ЛЕЧЕНИЯТА НА ТЕЗИ ДЕЦА В ЕС, ВИНАГИ КОГАТО РОДИТЕЛИТЕ ПОЖЕЛАЯТ

* Обикновените зрители и слушатели да не видят разстроени родители, а обикновени хора, които са взели присърце идеята, които призовават всички да се включат в кампанията

За да се случи това е нужно:

- поне 30 човека да направят шествие като да има говорител пред медиите ( от тези 30, на 10 може да им възникне нещо в последния момент, та сигурни да са 20);

- печатница, поне 20-40 постера А3 или А2, които са се залепят на колите по време на шествието

Може и шествието да бъде заменена с някаква акция - тип облечени в клубни принадлежности да се съберем някъде и пак да поканим медиите да ни снимат...

Като мине ИЗВЕСТЯВАНЕТО, вярвам, че самото то ще събере парите.

Всички възможни варианти на популяризиране на събирането на средства само ще помогнат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето кода за банера с линк към сайта на DMS

<.a href="http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=194&start=0">

<img src="http://img227.imageshack.us/img227/7863/biliana.jpg"'>http://img227.imageshack.us/img227/7863/biliana.jpg" />

<./a>

Като го слагате някъде само махнете . (точките) пред А-то в началото и пред / (наклонената) в кравя

При мен се получи така:

[.url="http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=194&start=0"][.img]http://img227.imageshack.us/img227/7863/biliana.jpg

Като червените .url и .img се заменят със същите, но без точка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де Неделя нали има Ауди среща втората неделя от месеца е . Давайте да се съберем всичките и ако трябва да поканим медиите горе на НИМ ? Даже може някакво търгче да спретнем и парите да ги пуснем на сметката ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...замислих се още един вариант:

в статистиката на форума пише, че има ок. 30 000 "активни и регистрирани" потребители. може би тези, които администрират форума имат информация, колко от тях кои наистина се включват във форума, а и всеки регистрирал се има активен имейл.

може да се направи едно съобщение от името на АКБ с 5 реда , банковите сметки и линк към темата на колегата Милен, и да се изпрати целенасочено към имейла на всеки един регистриран потребител с молба за помощ. от тия 30 хил, 10 хил да са наистина активни последните месеци или година, и да получат имейлите си ще е добре. (тук наистина нямам наблюдение колко реално е активността....)

ако наистина форума има такава аудитория или подобна, и всеки направи усилие да преведе (или отиде до близката му банка и внесе по сметката) да кажем 5 лв или 10 лв - аз мисля, че сумата ще се получи много бързо !!

темата с личните финанси е деликатна, особено за хората с ниски доходи, но все си мисля, че при добро желание 5 лв са възможни за всеки от тукашната АУДИтория - всички карат коли, дават пари за бензин и ремонти, или разни гъзарии - всеки ще преживее да сипе 2 литра по-малко бензин тая седмица.....

ако трябва - да платим на някой 1-2 надници и да има задачата за 2-3 дни да копира съобщението на всеки един от регистрираните потребители с огромната молба за незабавна реакция !

ако може нека някой от модериращите форума да даде инфо / впечатления колко хора реално се включват в форума напоследък !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да идеята с имейли на всички регистрирани е добра ;) Преди 1-2 месеца по-този начин получих имейл от WV клуба за тяхна акция и пуснах СМС. Няма да е лошо да се направи ;)

Също и идеята за плакати на задния прозорец е много добра :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да идеята с имейли на всички регистрирани е добра :bia: Преди 1-2 месеца по-този начин получих имейл от WV клуба за тяхна акция и пуснах СМС. Няма да е лошо да се направи :bia:

Също и идеята за плакати на задния прозорец е много добра :hilezh:

Аз съм на същото мнение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже жената работи в КТ "Плевен спринт" и се сетих, че може да пусне в информационния им канал призив за набирането на средства за Биляна, само колегата Милен да пише дали е съгласен и веднага пускаме нещата.

Това вече е факт!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да идеята с имейли на всички регистрирани е добра :) Преди 1-2 месеца по-този начин получих имейл от WV клуба за тяхна акция и пуснах СМС. Няма да е лошо да се направи :D

Също и идеята за плакати на задния прозорец е много добра :D

Това наистина е добра идея. Нека админите пуснат имейли до всички регистрирани, едва ли е трудно. 1/3 да пуснат СМС пак ще е успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...да поканим медиите горе на НИМ ?

Според мен на НИМ не е идея. Трябва да сме в центъра близо до Богопомазаните на жълтите павета. Не, че нещо ще помогнат те но според мен медиите там по ще се отзовът. Пред парламента винаги има два дежурни пътни телевизионни станции или така наречените ПТС-и Помислете пак и за светлоотразителните жилетки. Аз лично нямам кола но ще дойда на мероприятието. Предполагам доста хора ще се съберем. Мисля, че идеята с жилетките няма да е лоша. Проблемът е вече с разрешението за автопоказа. Ако ще има хора като мен пеша дайте да го решим с жилетките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накрая ще хвана и ще направя някакви колкото да разлепя по квартала, но ме опасява, че ще приличат на нещо което не искам да приличат на такова...

Добре, де, като внушение, визия и т.н. банерът, който ти и Цветан83 сте сложили в подписите си, не е ли напълно достатъчен за идеята за листовките? Имаме наготово обработен файл (не да го "съчиняваме"), трябва да го "обърнем" на подходящ хартиен носител. Ако греша или изпускам нещо, моля, поправете ме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...банерът, който ти и Цветан83 сте сложили в подписите си, не е ли напълно достатъчен за идеята за листовките? ...

Нямам си и представа как би изглеждал, но според мен няма да е удачно - много е малък и тъмен. Трябва да е нещо от сорта във формат А4 и отгоре да пише примерно ЗОВ ЗА ПОМОЩ с по едър шрифт и кратко резюме със снимка на Биби може би тази на дивана, че е по-светла или тази с маймунката от сайта. Повечето от нас включителноо и мен разполагаме с черно-бяли принтери и тъмна снимка излиза кофти. Единственото което ме притеснява е д ане излезне много накичен и да прилича на.... сещаш се с тази снимка. Мисля да избегнем всякакви рамки по листа поради тази причина или ако има да е някаква тънка и изчистена. Ох идея си нямам как да изглежда. Не исках да се захващам и с клипчето понеже нямам опит с мувие мейкъра но като гледам нямаше желаещи да направят клипче и сам действах. Надявам се да се е получило както трябва. Ако скоро никой не се заеме и с листовките ще гледам да изработя нещо на уорда ама на дали ще е сполучливо.

Редактирано от REPLAY
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега кво стана със Зонтата и със Ивайло -М'нстер!?

За сега успях да се свържа със Зонта. Ще помогнат най-малкото с полезна информация.

Току що ми се обади и Ивайло от Мюнстер. Разбрахме се преди да дойдем да му пиша мейл. Също ще окаже съдействие.

Във връзка с "Новината" от днес за нов лъчетерапевтичен комплекс в Университетската болница "Царица Йоанна" (ИСУЛ) ЛИНК КЪМ НОВИНАТА. Запознати сме ,че има закупена нова техника за лъчетерапия. За съжаление обаче все още тя не е пусната в експлоатация тъй като няма обучен персонал за работа с нея. Твърди се, че до краят на годината ще започне да работи. За нея обаче също се чака (за старата техника до 6 месеца, за тази ще видим...)

А ние трябваше да сме на лъчетерапия още октомври месец...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще е хубаво листовките и плакатите да са в същите или близки цветове с тези на банера. Идеята е да сме последователни в действията си, за да може тези хора, които ги видят (в нета или залепени на колите) да направят веднага асоциация между едните и другите, и да ги свържат с кампанията -АКБ в подкрепа на Биляна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак не сме се разбрали. Аз си мислех за листовки които да разлепим по спирки и обществени места. А тези на колите хубаво би било и да са си цветни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още нещо - нека ЗОВ ЗА ПОМОЩ да го забравим като етикет.

Всяка нова кампания трябва да е отличаваща се от отминали такива.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ има във всеки смотан вестник, всяка 4-а интернет страница ... и човек автоматично отбягва повече от Зововете...

Оригинално обръщение кара хората поне да зачетат това, което е написано...

Оригиналното послание ще накара не малка част от прочелите и разбралите да реагират.

Ще направим такова съобщение.

Нека видим първо КОЙ СЕ НАЕМА с печат???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно си прав за ЗОВ ЗА ПОМОЩ отгоре и за резюмето, но за второто не смятам, че ми е по силите да го направя аз ;) . От друга страна според мен добре е да си стои точно този банер. За домашно принтиране и дума да не става, несериозно ми се струва спрямо това, което целим да излезе - ще му търся колая, само файла да сглобим; ще се разходя до някоя от печатниците, които са ми на сгода, и ще се ориентирам за нещата на място. Най-точно казано, смятам да се примоля на един приятел да ми изработи продукта, който сме утвърдили, и... действаме!

Поздравления за клипа!

П.П. Сега видях поста на RED-AUDI, права е за "заглавието".

Редактирано от edger
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че най-бързото и неизискващо никакви средста и подготовка за момента, е, да разпечатаме листовки, които да залепим на колите. Просто трябва да се уточни визията и формата, за да бъдат еднакви за всички. Ако някой успее да направи такава листовка, нека я качи тук, за да може, който желае, да се включи в инициативата и да я залепи на колата си. Всеки разполага с цветен принтер вкъщи или в офиса, евентуално Office 1 Superstore.

Колкото до шествието, аз бих се включила. Мисля, че ще е най-удачно да се проведе в почивен ден, за да могат да се включат повече хора. За медийна подпрепа мога да опитам да говоря с Про БГ. Случаят трябва да получи силен обществен отзвук. Тогава имаме шанс да се включат и големи компании (нали трябва да си направят PR ;) ;) ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драги колеги,

В Нова ТВ ударих на камък засега, но пък намерих контакт в бТВ!

Обясниха ми, че се навиват да отразяват подобни шествия и събития, с идеята някой лично да го отрази пред камера и подробно да обясни за какво става въпрос!

Та... дали не е по-добре да се обади някой от УС на АКБ, по представително ще е, да помолим въпросните PR и репортери да направят нещо за Биляна?!

Какво правим?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...