Dj example Публикувано 16 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 16 Февруари 2012 Аз пак с глупости се занимавам Понеже като си взех колата и забелязах това петно, което съм 100% сигурен че е от някакъв ароматизатор. Реших да взема някакво решение по въпроса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 17 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2012 (Редактирано) аз щях да използвам фолио, това е спрей доколкото виждам, събира прах и не се почиства лесно. Редактирано 17 Февруари 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj example Публикувано 17 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2012 аз щях да използвам фолио, това е спрей доколкото виждам, събира прах и не се почиства лесно.Колега в грешка си това не е спрей, а и относно праха на черното се забелязва повече. Снимките ги правя с телефона, но тези заради теб се постарах и ги направих с апарат. Дано да ти хареса. Поздрави!!!Препоръчвам на хората, които неса се занимавали с лепене на фолио да опитат върху нещо преди да се заемат със същинската работа. Процеса не е лесен и изисква много нерви. Ще помогна на всеки, който иска някакво разяснение по темата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 17 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2012 за това говорим, на първата снимка ми изглеждаше със спрей Добре се е получило игра ли сешоара ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj example Публикувано 17 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2012 за това говорим, на първата снимка ми изглеждаше със спрей Добре се е получило игра ли сешоара ?И сешоара и доста неща играха ето още малко снимков материал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 17 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 17 Февруари 2012 браво браво аз съм с такава разцветка на интериора и много ми харесва. п.с. сега се загледах, че си с три врати, аз бях останал с впечатление, че си спортбек. п.с.2 водя неуспешно издирване на контакти в БГ за x car link на по-добри цени, но не ми се получава под 200лв не мога да намеря нищо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 18 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 18 Февруари 2012 давай капачките на огледалата тъкмо си усвоил техниката. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj example Публикувано 18 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 18 Февруари 2012 давай капачките на огледалата тъкмо си усвоил техниката.За капаците трябва да взема фолио с цвят хром. Може да ги направя и тях поне за темата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj example Публикувано 18 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 18 Февруари 2012 Още идеи за ентусиазтите Това ше го направя с хром фолио, сега само за проба.Поздрави!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 18 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 18 Февруари 2012 халогените не ми допадат нещо. Огледалата на S3 не са хром доколкото знам, на А8, а6 от старите години да , но новите са точно сив мат и са алуминиеви доколкото съм запознат. Пък и хрома ще е прекален кич според мен. Видях някъде из темите в чужди форуми, че един пич беше правил хромовата рамка на декоративната решетка с такова фолио като теб, по-семпло е и изчистено. На него му се люпеше хрома и това беше с цел да пооправи нещата временно , но ефекта беше много добър според мен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj example Публикувано 19 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 халогените не ми допадат нещо. Огледалата на S3 не са хром доколкото знам, на А8, а6 от старите години да , но новите са точно сив мат и са алуминиеви доколкото съм запознат. Пък и хрома ще е прекален кич според мен. Видях някъде из темите в чужди форуми, че един пич беше правил хромовата рамка на декоративната решетка с такова фолио като теб, по-семпло е и изчистено. На него му се люпеше хрома и това беше с цел да пооправи нещата временно , но ефекта беше много добър според мен.И на мене неми допада много, но с хром може и по-добре да станат халогените. А относно огледалата с това ще е кофти понеже имарелеф и ще трябва друго фолио което е гладко. Ако имам време може да си направя една проба, но определено с това няма да седи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 19 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 (Редактирано) Поздравления за ентусиазма, но цялата тая работа с фолиото, прекалено кичозна ми се струва, подхождаща на някоя кочина 2-3к лв., нещо Голф II/III .Аз лично никога не бих вкарал в кола фолио, колкото и зле да е някой елемент, бих го заменил с нов, колкото и да е скъп, но в никакъв случай няма да прибегна до фолио. :rotcol: Поздрави ! Редактирано 19 Февруари 2012 от Holz_8885 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 19 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 Поздравления за ентусиазма, но цялата тая работа с фолиото, прекалено кичозна ми се струва, подхождаща на някоя кочина 2-3к лв., нещо Голф II/III .Аз лично никога не бих вкарал в кола фолио, колкото и зле да е някой елемент, бих го заменил с нов, колкото и да е скъп, но в никакъв случай няма да прибегна до фолио. :rotcol: Поздрави ! kолега а ти защо мислиш че покритието на лайстните от завода е нещо по различно от фолио ? Да определено е по-качествено, но мисля, че като е направено с желание и е изпипано резултата е много добър, на мен дори релефа на това фолио супер много ми допадна. Пък и защо да е кичозно, моя салон е с подобна разцветка, а колата ми си е абсолютен сток. Въпрос на вкус казал дявола и легнал гол в копривата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 19 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 (Редактирано) Въпрос на вкус казал дявола и легнал гол в копривата. колега аз не го казвам с лошо, а и фабричните покрития са си друга изработка трябва да се съгласиш, правят се на матрица и т.н. Със сигурност при теб ще изгелжда добре, както всяка друга заводкса направия при братята германци. Просто не ми допада мисълта за саморъчно облепяне на каквото и да е с фолио в което и да е Ауди,без значение модел и година, просто не отговаря на класата на бранда. Редактирано 19 Февруари 2012 от Holz_8885 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miro_A3 Публикувано 19 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 Не че ми е работа да се меся, обаче и на мен ми харесва доста как се получава, конкретно с това фолио. Даже прилича малко на алуминиевите лайстни в А8 (и те имат подобен релеф), и определено изглежда по-класно отколкото фабричното покритие Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobu Публикувано 19 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 Oблепените лайсни и пепелник и около скоростния лсот, седят чудесно според мен. Браво ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sergeio Публикувано 19 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2012 Браво колега, на мен всичко без халогените ми харесва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 21 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2012 колеги ето малко стари снимки на моята кола от преди година някъде, снимките са от стария собственик, аз още не съм снимал но то няма нещо по-различно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 21 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2012 Колата е хубава, от тука ли е купувана нова или е внос, каза ли ти това предишния и собственик? Единственото, което ми се стори притеснително е ауспуха и мазното и черното върху него! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 21 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2012 Колата е хубава, от тука ли е купувана нова или е внос, каза ли ти това предишния и собственик? Единственото, което ми се стори притеснително е ауспуха и мазното и черното върху него! купена е на 20хил от Германия от представителството на Ауди. Докарана е в БГ и е карана 4 години за които са навъртяни 50хил км. Човека ми е познат и километрите са реални, а това за ауспуха нещо на снимката така е излязло, ауспуха си е чист и колата не изпушва дори при рязко изфорсиване, мазно няма, минах й около 5хил км за последните 5 месеца и гледам , че маслото си е все на максимум. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 21 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2012 (Редактирано) щом ще си ги показваме :hilezh: - с първия собственик Редактирано 21 Февруари 2012 от Holz_8885 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
owwyxw Публикувано 21 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2012 (Редактирано) добре си си поиграл с снимките браво нека покажа дупеи една преди да я взема , с 17ките Редактирано 21 Февруари 2012 от owwyxw Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 22 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 22 Февруари 2012 (Редактирано) ... Колега благородно ти завиждам за хромовите релси на тавана, и аз имам но са черния вариянт, твоите са по-хубави.Гледах и цените като доплащане, разлика в цените няма, просто каквото си избереш и се чудя защо човек би предпочел черните обикновени релси пред твоите.... много приятна джанта колега. Ако имаше 17' веднага щях да си взема. п.с. да те питам, тези фарове хубаво ли светят ? Слагал ли си ксенон или си със стандартните H7 , съпоставял ли си ги с фарове с лупа и ксенон ? Редактирано 22 Февруари 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marseille Публикувано 22 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 22 Февруари 2012 (Редактирано) само да ти кажа, че на оригиналните лайстни няма фолио ами си е чист алуминий, иначе се е получило доста успешно, поне на снимките е така Редактирано 22 Февруари 2012 от Marseille Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 само да ти кажа, че на оригиналните лайстни няма фолио ами си е чист алуминий, иначе се е получило доста успешно, поне на снимките е така при мен не е така, а лайстните ми са оригинални Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marseille Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 при мен не е така, а лайстните ми са оригиналниако говориме за оригиналните алуминиеви лайстни то те на допир са метал, а не фолио на 100% Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 (Редактирано) ако говориме за оригиналните алуминиеви лайстни то те на допир са метал, а не фолио на 100% да алуминиеви са, но върху тях има фолио, винил който придава различни шарки. Редактирано 23 Февруари 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 ето и снимки на моите да видиш как изглеждат ето и една благинка , която е супер полезна, даже във VW форума се продава сега една за 80лв чисто нова от джета след 2006 , която мисля , че е идентична с нашите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnay Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 Снимките са супер зле , но общо взето това е колата .Нов съм тук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 (Редактирано) страхотни седалки и волан колега, интересна добавка и на задната броня. Добре дошъл! Редактирано 23 Февруари 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnay Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 страхотни седалки и волан колега, интересна добавка и на задната броня. Добре дошъл! Благодаря колега , колата я взех без да знам много много какво купувам , обаче съм очарован от нея . Не знам защо има някаква разлика в задната броня, аз така я взех , и предната забелязах в последствие че е по различна . Само волана си смених , между другото , продавам оригиналният ... S-LINE, много е запазен , с аер бега , но няма мулти . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj example Публикувано 23 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 Снимките са супер зле , но общо взето това е колата .Нов съм тукКолата ти е много красива. Поздрави!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miro_A3 Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 (Редактирано) И е с мечтания 2.0 тфси КУАТРО Редактирано 23 Февруари 2012 от Miro_A3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 (Редактирано) Благодаря колега , колата я взех без да знам много много какво купувам , обаче съм очарован от нея . Не знам защо има някаква разлика в задната броня, аз така я взех , и предната забелязах в последствие че е по различна . Само волана си смених , между другото , продавам оригиналният ... S-LINE, много е запазен , с аер бега , но няма мулти .Добре дошъл! Да те питам тази кола същата ли е "моята мечта", с която се разминах в рамките на 3 месеца след като купих сегашната си А3-ка, в автокъща Ауто Комерсиал Сливен дойде тази А3-ка, стоя около 3 месеца и беше купена на цена някъде около 18 000 лева, последно беше 18 555 лева, но предполагам момчето е свалило малко от парите и замина за Пловдив! От там ти си я купил от него за около 19 000 лева ако не се бъркам, тя беше обявена и тук във форума за продажба! Мисля че това е историята на твоята кола! Редактирано 24 Февруари 2012 от audiceco Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
owwyxw Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 Колега благородно ти завиждам за хромовите релси на тавана, и аз имам но са черния вариянт, твоите са по-хубави.Гледах и цените като доплащане, разлика в цените няма, просто каквото си избереш и се чудя защо човек би предпочел черните обикновени релси пред твоите.И аз много благородно ти завиждам за фарките Ти с 17ки ли я караш твойта?Дали има някои с 18 да каже как се чувства Адмирации за турбалана по-горе , много е лачен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 И аз много благородно ти завиждам за фарките Ти с 17ки ли я караш твойта?Дали има някои с 18 да каже как се чувства Адмирации за турбалана по-горе , много е лачен 17" да взех си същите но в оригиналния цвят и за лятото , че имам нови гуми. Мислех си за 18" този модел, даже ги намерих на 420лв 4-те перфектни, но при леко пресмятане се отказах. Моите гуми са нови 17" Yokohama runflat и струват по 490лв бройката, за да сложа 18" трябват 4 нови по-скъпи гуми а тези да ги дам на някой ей така. И се отказах от инвестицията. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
owwyxw Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 Чакай чакай, искаш да кажеш че си намерил като тези от снимката 17ки ли?Аз от доста време търся абсолютно същия модел само че навсякъде са 18ки?Незнам и аз все още де,предполагам че ще вози грубичко , а и с тия дупки..ше видим де.Иначе ето ги - 18' RS6 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 Чакай чакай, искаш да кажеш че си намерил като тези от снимката 17ки ли?Аз от доста време търся абсолютно същия модел само че навсякъде са 18ки?Незнам и аз все още де,предполагам че ще вози грубичко , а и с тия дупки..ше видим де.Иначе ето ги - 18' RS6 не , имам предвид че си купих още едни 17 като моите от снимките само, че в фабричен сив цвят. Иначе тези които съм показал и тези от твоя линк са само 18". Поне оригиналните, реплики има всякакви. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnay Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 Искам да благодаря на всички колеги тук .Много ми е приятно че има такива готини хора с една и съща страст . понеже не знам как се пуска обява , продавам този волан тук . с аер бега е . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
4ipika Публикувано 24 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 24 Февруари 2012 Искам да благодаря на всички колеги тук .Много ми е приятно че има такива готини хора с една и съща страст . понеже не знам как се пуска обява , продавам този волан тук . с аер бега е .Здр колега Можеш ли да кажеш новия волан откъде го взе Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 25 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 25 Февруари 2012 п.с. да те питам, тези фарове хубаво ли светят ? Слагал ли си ксенон или си със стандартните H7 , съпоставял ли си ги с фарове с лупа и ксенон ?Колега всичко си е в оргинален вид, от магазина, ако фабрично вграждат H7, значи са такива, иначе специално с лупа и ксенон на А3 не съм, с ML '06 мога и изводът е, че светят прилично, в смисъл не знам точно какво разбираш под " хубаво ли светят ", поздрави за 3-вратото А3 с нов волан. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnay Публикувано 25 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 25 Февруари 2012 Здр колега Можеш ли да кажеш новия волан откъде го взеда колега , волана си го взех от ebay , от тук си взех само един модул който трябваше да подменя за да заработят мулти бутоните на волана . Всичко ми легна към 750 лева . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnay Публикувано 26 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 26 Февруари 2012 Колеги , може би е писано много , но какво масло е най добре да сложа на моята 2.0 ТФСИ , и има ли значение това че идва лято . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 27 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 27 Февруари 2012 Castrol Edge 5W-30 VW LongLife Spec Може и 5W-40 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 27 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 27 Февруари 2012 Чакай чакай, искаш да кажеш че си намерил като тези от снимката 17ки ли?Аз от доста време търся абсолютно същия модел само че навсякъде са 18ки?Незнам и аз все още де,предполагам че ще вози грубичко , а и с тия дупки..ше видим де.Иначе ето ги - 18' RS6 айде колега , ти си http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=58&t=309822 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valentino77 Публикувано 27 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 27 Февруари 2012 Колеги искам да ви попитам някои да ми обясни как деиства електро-механи4ното управление на волана/или ако така се казва/имам съмнение 4е при мен е нещо такова нямам казан4е за хидравликата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 2 Март 2012 Доклад Share Публикувано 2 Март 2012 (Редактирано) занимавка с амортисьорчето и осветлението на жабкатаотбелязаните със стрелки места са болтовете закрепващи забката към таблото, с глави 8ммтова е познатото счупване, голямо рамо, слабо място, силен амортисьор, недомислица...ето и парченцето, което се счупва, свалено от амортисьоратова е каналчето, по което се плъзга пластинката играеща роля на контакттова пък е направения от мен канал маллко по-нагоре, защото скъсих рамото, така ми се видя по-лесно, а амортисьора има достатъчно голям ход и не е проблем да се изважда повече, пак си остава аванс, като товарната му характеристика е линейна.измерваме диаметъра на остапробивате отвор с този диаметър в пантичката на вратичката на жабкатаизваждате оста като леко я пристискате с клещи,защото си има контричка, разстягате амортисьора, намествате го в каналчето слагате оста, тя щраква в предварително направения отвор и воала, готови сме. Понеже след разпробиването и предвид вече споменатата прекомерна сила на амортисьора има риск, след време при рязко отваряне от някой технически неграмотен човек , когото возите отдясно, а те имат навик да пипат навсякъде, отслабналото място да дефектира отново. За да си спестя операцията отново сложих и една кабелна превръзка тип свинска опашка да държи цялата конструкция и да служи за арматура. това е всичко, 40 минути работа, 20 стотинки за свински опашки, защото скъсах 3-4 докато намеря перфектния начин за да се скрие главата и опашката да не си личи, че е там. Не че се вижда, но като е да е дето се вика. Редактирано 2 Март 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 3 Март 2012 Доклад Share Публикувано 3 Март 2012 колеги днес открих, че имам още една екстра, електрически нагласяема лумбална функция на предните седалки в четири посоки. Което съчетано с подгрева на седалките ме навжда на мъсилта,че май не е удачно като на всяка кола да правя основно вътрешно почистване включващо пране на седалки с толкова електроника. Какво мислите колеги ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tarambuka Публикувано 6 Март 2012 Доклад Share Публикувано 6 Март 2012 Колеги, имам едно питане за следното явление:Прави ми впечатление когато карам например с 2500 оборота на 2-ра и рязко подам газ до края, колата веднага поема но след 1 секунда може би,усещам все едно нещо цъква и колата започва да се напича още по добре.Тъй като двигателя е атмосферен 2.0 фси това някакъв клапан ли е или нещо не наред защото е ясно,че не е турбо ?Същото го усещам и на 3-та на 1-ва го няма.Колата е 2.0 ФСИ 2004Г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valentino77 Публикувано 6 Март 2012 Доклад Share Публикувано 6 Март 2012 Здравеите колеги днес платих данъка на колата за град Варна сумата е 254лв с отстъпката стана на 242лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 16 Март 2012 Доклад Share Публикувано 16 Март 2012 40MPh Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 16 Март 2012 Доклад Share Публикувано 16 Март 2012 (Редактирано) Здравеите колеги днес платих данъка на колата за град Варна сумата е 254лв с отстъпката стана на 242лв аз днес в София 151,84лв след отстъпкататвоя данък в София щеше да е 213,09лвДанъчен калкулатор Редактирано 16 Март 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 16 Март 2012 Доклад Share Публикувано 16 Март 2012 237 лева и 93 стотинки е в град Добрич на А3 2.0 TDI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 16 Март 2012 Доклад Share Публикувано 16 Март 2012 няма ли да слагаме летните гумета колеги ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tarambuka Публикувано 16 Март 2012 Доклад Share Публикувано 16 Март 2012 Аз нямам ,трябва да копувам.205/55/16 ми трябват карам много малко 5-6 хил. километра на година и мисля да взема втора ръка някои по запазени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 18 Март 2012 Доклад Share Публикувано 18 Март 2012 колеги днес ми беше топличко в колата и намалих градусите на 16' обаче имам чувството, че се включва климатика, а аз искам просто да вкарвам свеж външен въздух, околната температура беше 18 градуса, външния въздух определено беше по-топъл от това което духаше от духалките. Как може просто да си пусна вентилатора без да е включен климатика ? "auto" бутона е изключен, "econ" бутона също, клапите са изключени, пускам си да ми духа от средните духалки на 1-2 степен с леко открехнат панорамен покрив без да ми работи климатока. На предната кола, ако не е натиснат бутон "air condition" компресора просто не се включваше. Какво трябва да направя колеги ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 18 Март 2012 Доклад Share Публикувано 18 Март 2012 ... е изключен, "econ" бутона също ... тук ти е грешката. При натиснат бутон " econ " компресорът по дефиниция е изключен и системата не го пуска. Много на студено стоиш колега , внимавай да не настинеш. При мен и зима и лято на 21.0 C и на двете зони и на бутон " AUTO ", мисля че е най- разумно да мисли системата вместо мен. Щом си имал такова копче " air condition " значи не е било климаТРОНИК ( ключова дума " троник "- мисли вместо теб един вид ) тук си задаваш градусите и при достигане изключва компресора и ги поддържа на тази стойност. Веднъж приемчикът при VW дилъра ме светна, че тая система при новите Аудита била толкова интелигентна, че при изпреварване или натискане педала на газта ( електронен, няма жило )инцидентно за момент изключва компресора с цел да облекчи мотора, така да се каже да даде всичко от себе си. Чети в упътването там всичко ти е описано много добре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miro_A3 Публикувано 18 Март 2012 Доклад Share Публикувано 18 Март 2012 (Редактирано) Трябва да направиш магия и да се получи така, че бутона "Econ" да е включен (поне аз така мисля, за топлото важи тая схема) Редактирано 18 Март 2012 от Miro_A3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 19 Март 2012 Доклад Share Публикувано 19 Март 2012 тук ти е грешката. При натиснат бутон " econ " компресорът по дефиниция е изключен и системата не го пуска. Много на студено стоиш колега , внимавай да не настинеш. При мен и зима и лято на 21.0 C и на двете зони и на бутон " AUTO ", мисля че е най- разумно да мисли системата вместо мен. Щом си имал такова копче " air condition " значи не е било климаТРОНИК ( ключова дума " троник "- мисли вместо теб един вид ) тук си задаваш градусите и при достигане изключва компресора и ги поддържа на тази стойност. Веднъж приемчикът при VW дилъра ме светна, че тая система при новите Аудита била толкова интелигентна, че при изпреварване или натискане педала на газта ( електронен, няма жило )инцидентно за момент изключва компресора с цел да облекчи мотора, така да се каже да даде всичко от себе си. Чети в упътването там всичко ти е описано много добре. да, клматик беше на предната кола и не съм го ползвал почти никога, защото от климатик ме боли глава. Нямам книжка с упътване това ми е най-големия проблем. Аз си вкарах логика, че на ауто е климатик на висок капацитет на работа, а екон е по-икономичен режим но пак да работи климатика, аз си искам просто външен въздух, така правех на старата кола, киматик на изключено, градуси на най-студено, така затварях клапата да не минава през топлия радиатор и от там само външен въздух ми влизаше, пък бил той и на 40 градуса външна температура. Аз жега обичам, на студ не трая. Тия дни ще пробвам с екон, мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 19 Март 2012 Доклад Share Публикувано 19 Март 2012 AUTO режимът е най- оптималният според мен, по- неефективно би било ти да си го нагласяш- интензивност и посока на духане, но това си е мое мнение. ECON с две думи си е чист вентилатор. За упътване провери в Porsche би трябвало да могат да те сдобият или в краен случай в ebay.com / ebay.de / ebay.co.uk А относно главоболието, от докторска гледна точка, вероятно имаш проблемни синуси. За частчно решение на проблема задължително си вземи дезинфектант за въздуховодите на климатичната система, пораждат се различни бактерии и гъби в дръбите, за да подобриш ефекта от спрея, лятото няколко минути преди да изключиш двигателя, с него и климатичната система да спре, цъкни ECON с цел да спреш компресора предварително и свеж въздух да проветри въздуховодите с цел да се предотврати зараждането на проблемните организми. П.П. Ползвам това лично и съм доволен: . Естествено най- доброто е механичното почистване на цялата систеа, но само по себе си е турдоемнко и струва време и пари. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 19 Март 2012 Доклад Share Публикувано 19 Март 2012 да за бактериите знам, на пасата преди бях чистил цялата система и не гъбички ами мунъл , жаби и какво ли нямаше вътре и миришеше все едно имаш нещо умряло във въздуховодите. Със синусите нямам проблеми, просто ми е некомфортно да ми духа студено независимо колко е топло, предпочитам да е 40 градуса пред това да е 15. За спрейчето също съм чувал, даже съм ползвал едно такова но на Wurth. За бутона ECON много благодаря, не знаех, че гаси компресора, все си мислех, че е просто някакъв по икономичен режим. п.с. сложих летните гуми със сивите джанти и си харесвам колата много повече, отколкото с черно-графитените. Имаше и заигравки с полир пастата под дръжките на вратите, фаровете, мигачите и стоповете. Мога да споделя от собствен опит, че с полир пастата на 3М 75 може спокойно да си оправите и никел елементите, емблеми, надписи, аз даже почистих и черните товарни релси на тавана с нея и ефекта е поразяващ, като пада супер много чернилка по кърпата. Който се занимава да полира обаче да не се престарава на фаровете, защото може да се претърка UV слоя и след време ще имате ядове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 19 Март 2012 Доклад Share Публикувано 19 Март 2012 Хайде и аз да се присъединя към Вас Това е моята прелест: http://i1.cars.bg/photos/i/used/2012-03-19/4378540b.jpghttp://i1.cars.bg/photos/i/used/2012-03-19/4378541o.jpghttp://i1.cars.bg/photos/i/used/2012-03-19/4378548o.jpghttp://i1.cars.bg/photos/i/used/2012-03-19/4378549o.jpg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 21 Март 2012 Доклад Share Публикувано 21 Март 2012 Абе колеги , а3ките ни с дизелови мотори не са ли комънрейл ?? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 21 Март 2012 Доклад Share Публикувано 21 Март 2012 Абе колеги , а3ките ни с дизелови мотори не са ли комънрейл ??http://en.wikipedia.org/wiki/Unit_Injector - PD / Pumpe duse / или помпа-дюза- 2 в 1. Common rail са 1.6 TDI и 2.0 TDI мисля след 2008 или 2009- та, разликата е в по- ниската ремонтна стойност на Common rail-a, вероятно защото работи на по- ниско налягане в дюзите, от там и е по- безшумен уж. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 21 Март 2012 Доклад Share Публикувано 21 Март 2012 ясно, благодаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 22 Март 2012 Доклад Share Публикувано 22 Март 2012 снощи порових малко по стоповете и задния капак, да споделя какво съм видял. Кората на багажника е закрепена само с две винтчета , всичко останало е щипки, дърпа се смело и безотговорно, после има рамка на стъклото, която е с 4 винтчета, там вече се внимава много , подпъхвате с нещо непетално , аз ползвах плексигласов клин и откачате всички щипки, имах изгоряло светодиодче на лентичката светодиоди на 3-тия стоп, той се сваля отвътре посредством клещички, супер културно е направено, стискате чопчетата на 4 щипки и той сам се изстрелва навън после вече следва разглобяване и ремонт с поялника. След всичко следва сглобяване по обратния ред, като счетох за необходимо да разширя малко всички налични метални щипки и подложих под всяка парченце транспортно фолио за да не се получават ненужни вибрации и шумове. Стоповече които са на задните панели се свалят като се махне с тънка отверка по едно капаче от вътрешните облицовки на багажника, след това с дълбоко камъче 13мм се развива една пластмасова гайка , след това с лек напън назад и навън от панела се сваля и стопа, който се държи и от две ябълковидни щипки в предните си краища, откачате, буксите и продължавате натам. Аз лично оправих една студена спойка на платката със светодиодите. При един прекъснат светодиод, не светеше цялата редичка, неприятния момент , който съдава трудност е нуждата от разлепване на стъклото, но с нагряване и внимателно подпъхване всичко си идва по местата. 30 минути и вече всички светодиоди по задницата светят без грешка. Следва модул за автоматично палене на светлините на автомобил през задължителния период, модула е взет, събота и неделя ако остане време ще почопля. Иначе съм в процес на изработване и на резервна гума тип патерица, която така и не успях да намеря да си закупя. Толкова от мен, като има нещо ново ще драскам по някой ред, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 24 Март 2012 Доклад Share Публикувано 24 Март 2012 Колеги, имате ли представа с колко ще ми увеличи разхода на гориво куатрото? С 2.0 тди съм. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
4ipika Публикувано 24 Март 2012 Доклад Share Публикувано 24 Март 2012 Колеги, имате ли представа с колко ще ми увеличи разхода на гориво куатрото? С 2.0 тди съм.От 0,5 до 1 литър Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 26 Март 2012 Доклад Share Публикувано 26 Март 2012 (Редактирано) какво ме чакаше днес сутринта на бюрото е офиса http://media.snimka.bg/s1/0237/026717494.jpg Редактирано 26 Март 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 26 Март 2012 Доклад Share Публикувано 26 Март 2012 (Редактирано) Супер са, Дон : )Хм, днес може да се каже,че за пръв път си покарах колата по-дълго и честно казано си очаквах разхода ми на гориво да е по-висок заради куатрото, но чак 7.5 - 7.8 нафта на магистралата при скорост около 140-150 ми се стори много. Вие как мислите? Редактирано 26 Март 2012 от 1948 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 Супер са, Дон : )Хм, днес може да се каже,че за пръв път си покарах колата по-дълго и честно казано си очаквах разхода ми на гориво да е по-висок заради куатрото, но чак 7.5 - 7.8 нафта на магистралата при скорост около 140-150 ми се стори много. Вие как мислите?петък ходих до бургас и обратно, 140-160 поддържах на магистралата, за 890км изхарчих точно 50литра. Максимална скорост 215км/ч повече не може при каквито и да е обстоятелства. Не съм куатро, ръчни скорости, 1,9 105к.с климатроника го пуснах за час някъде, защото времето не го изискваше. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 (Редактирано) Как ги дигате тея скорости 215 не ми е ясно като по каталог ги дават 190 сигурно по-баира на долу, особено като знам колко върви 1.9 сравнено с 2.0 значи трябва 250 да дига 2.0 TDI, ако го напъна! 1948 oтносно разхода, ако си мислиш, че ще натискаш педала на газта и ще ти харчи 5 на 100 при Quattro 2.0 ТДИ със 17-ки - да ще ти харчи, но по баира на долу! Иначе от моя опит от 2006 година насам карам такъв мотор в Октавия и сега и в А3 не е от най-икономичните, но ако се кара разумно е около 5 - 5.5, а принципно никога не се кара така, защото усещаш, че върви и постоянно натискаш газта, за да се кефиш тогава си харчи 6 на 100 извънградско! Може и 5 на 100, но примерно тръгвам от Добрич - Албена там денивелацията е голяма от високо към ниско и харчи дори и под 5 на 100, но на връщане пък под 7 на 100 не мога да я сваля! Всичко зависи от терена и скоростта и моментното ускорение как го правиш, как изпреварваш, смяната на скоростите 6-те при 2.0 TDI също играе важна роля за разхода ! Като покараш още малко ще и свикнеш и ще свалиш разхода, хубаво е да вземеш да и сипеш на 15 литра дизел 1 литър бензин и да излезеш на магистрала някъде, ако има около вас и да я опънеш здраво над 3000 оборота да се продухат дюзите и разхода ще ти спадне! На мен лично рекорда с А3-ката ми е миналата година като ходих Добрич - Търново на гости - Габрово на празника на града - Сливен на драга - Търново и обратно Добрич това всичко в рамките на 3 - дни на 900 + километра бях в Добрич и ми светна резерва тогава и бях много доволен! Редактирано 27 Март 2012 от audiceco Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 (Редактирано) Ами верно си го понатисках като за пръв път, а и самото куатро явно си оказва влияние за разхода и то поне с литър като чета и вашите постове (16 са джантите btw) При какви обороти е най-добре да се сменят скоростите иначе? Редактирано 27 Март 2012 от 1948 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 (Редактирано) Ами верно си го понатисках като за пръв път, а и самото куатро явно си оказва влияние за разхода и то поне с литър като чета и вашите постове (16 са джантите btw) При какви обороти е най-добре да се сменят скоростите иначе?Колкото по-рано, толкова по-добре! Мотора има голям въртящ момент в града спокойно може да караш на 4-та! Не изстисквай оборотомера, а гледай до макс 2000 - 2500 оборота да превключваш на по висока предавка, тръгвай плавно, като отпускаш съединителя без да даваш газ колата трябва да тръгва сама, няма нужда от много газ! Може да се кара на 5 и с 60 км в час и като натиснеш да ти ускори колата плавно без да сменяш на по ниска предавка! Абе има си чалъми за икономии, ама трябва да и свикнеш малко! Дизеловия мотор 2.0 TDI не е направен за драг и тръгване от място и гонки по светофарите (говоря при сток състояние, без подобрения), неговата сила е еластичността при ускоряване 80 - 160 и бързото изпреварване! Редактирано 27 Март 2012 от audiceco Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 Благодаря за съветите. За в бъдеще мисля за софтуерна промяна при наши познати към 170-180 к.с , но първо ще я покарам малко така. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 Как ги дигате тея скорости 215 не ми е ясно като по каталог ги дават 190 сигурно по-баира на долу, особено като знам колко върви 1.9 сравнено с 2.0 значи трябва 250 да дига 2.0 TDI, ако го напъна! не знам колко дават по каталог, но определено тия данни по каталога никога не са същите, нито за разход, нито за скорост Вдигнах ги на отсечката от Нови Хан към Вакарел, лек наклон надолу естествено затова и казах, че повече не може да вдигне при никакви обстоятелства. За разходите си си прав за всичко, с тази разлика, че при мен е малко по - надолу разхода, все пак това се води най-икономичния дизел след 1,6тди на ауди, който е и по-нов. п.с. това с бензина съм го чувал от доста дизелисти, ама все не ми дава душа да го направя, няма ли риск за дюзите точно, детонации ала бала усещаш ли ?Колкото по-рано, толкова по-добре! Мотора има голям въртящ момент в града спокойно може да караш на 4-та! Не изстисквай оборотомера, а гледай до макс 2000 - 2500 оборота да превключваш на по висока предавка, тръгвай плавно, като отпускаш съединителя без да даваш газ колата трябва да тръгва сама, няма нужда от много газ! Може да се кара на 5 и с 60 км в час и като натиснеш да ти ускори колата плавно без да сменяш на по ниска предавка! Абе има си чалъми за икономии, ама трябва да и свикнеш малко! Дизеловия мотор 2.0 TDI не е направен за драг и тръгване от място и гонки по светофарите (говоря при сток състояние, без подобрения), неговата сила е еластичността при ускоряване 80 - 160 и бързото изпреварване! това ако искаш да постигнеш нисък разход е вярно на 100% обаче турбо, егр, катализатори свят им се извива с каране до 2000 на най-богатите смеси и почти в неработно положение. Дизел си се кара, и аз практикувам точно този стил на каране , но всеки месец поне два пъти правя извънградско , защото работата ми го изисква и компенсирам саждите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 27 Март 2012 Доклад Share Публикувано 27 Март 2012 Аз ти давам гаранция за бензина в нафтата вече забравих колко пъти съм го правил и нямам проблем! Естествено, че почти всяка събота или неделя и аз я изпъвам най-често до Варна, защото градско само не става иска си да се изпъва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 Най- много ме грабва това за дизайна как е измислен, че всички форми са взаимствани от природата с идея ергономия и така нататък. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
owwyxw Публикувано 6 Април 2012 Доклад Share Публикувано 6 Април 2012 Нещо мн замря темата , та нека я побутнем Държа да кажа че днеска ми се обади едно момче , и ми предложи оригинални фарове с лупи нови за 1060лв.Без крушки и баласти.Някой знае ли оригиналните който ги вграждат , дали са на Магнети марели или се бъркам и са на БОШ/Валео?Дон Кихот , очаквам в събота да се появи на НИМ и да се запознаем , както и всички други решили да дойдат , ако Миро дойде се очертава да сме поне 3-ма с спортсбек Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tarambuka Публикувано 7 Април 2012 Доклад Share Публикувано 7 Април 2012 Аз също мисля да дойда но сбирката не е ли в Неделя 8-ми се пада Неделя? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 8 Април 2012 Доклад Share Публикувано 8 Април 2012 Нещо мн замря темата , та нека я побутнем Държа да кажа че днеска ми се обади едно момче , и ми предложи оригинални фарове с лупи нови за 1060лв.Без крушки и баласти.Някой знае ли оригиналните който ги вграждат , дали са на Магнети марели или се бъркам и са на БОШ/Валео?Дон Кихот , очаквам в събота да се появи на НИМ и да се запознаем , както и всички други решили да дойдат , ако Миро дойде се очертава да сме поне 3-ма с спортсбек 17:10 бях единствения на НИМ, имаше едно А6 и някакви други коли, но определено никой от клуба аз бях на Кремиковци на дрифта и даже си тръгнах по - рано, за да се видим Аз също мисля да дойда но сбирката не е ли в Неделя 8-ми се пада Неделя? ей го и верния отговор на въпроса, срещата е днес. Ще гледам и аз да мина ако свърша по-рано работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 8 Април 2012 Доклад Share Публикувано 8 Април 2012 Колеги, развали ми се централното заключване на дясната врата, не иска да се заключи по никакъв начин. От това , което гледахме ние се оказа , че не е нещо дребно и май ще трябва да се сменя ключалката или цялата машинка, която май е доста скъпа... някакви идеи ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
owwyxw Публикувано 8 Април 2012 Доклад Share Публикувано 8 Април 2012 17:10 бях единствения на НИМ, имаше едно А6 и някакви други коли, но определено никой от клуба аз бях на Кремиковци на дрифта и даже си тръгнах по - рано, за да се видим ей го и верния отговор на въпроса, срещата е днес. Ще гледам и аз да мина ако свърша по-рано работа.Въобще не съм видял че съм написал събота , вместо неделя Съжалявам , че съм те подвел.Днес времето не е много хубаво , но ако не вали може и да се кача ама като гледам какво е времето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 9 Април 2012 Доклад Share Публикувано 9 Април 2012 (Редактирано) Въобще не съм видял че съм написал събота , вместо неделя Съжалявам , че съм те подвел.Днес времето не е много хубаво , но ако не вали може и да се кача ама като гледам какво е времето. аз пропуснах, че трябваше да пътувамКолеги, развали ми се централното заключване на дясната врата, не иска да се заключи по никакъв начин. От това , което гледахме ние се оказа , че не е нещо дребно и май ще трябва да се сменя ключалката или цялата машинка, която май е доста скъпа... някакви идеи ? ключалка имаш само на лявата врата ? Какво е счупеното, дай да я видим какво ще измислим имам и ключар, на който мога да ти дам контакти, ако не се оправяш. Редактирано 9 Април 2012 от DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1948 Публикувано 9 Април 2012 Доклад Share Публикувано 9 Април 2012 Проблемът е разрешен, разминах се с големите разходи, оказа се разместена букса, не помня какво точно ми каза баща ми. Иначе благодаря за предложената помощ DoH_KuXoT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
QuoVadis Публикувано 18 Април 2012 Доклад Share Публикувано 18 Април 2012 Колеги здравейте,публикувам темата и тук,за да се допитам и до вас дали някой го е правил.Става въпрос за монтирането на кабел/вход за iPod/iPad/iPhone и производни мп3 плейъри.Четох по др.форуми , че Ауди Концерт ЦД,предполагам монтирани на повечето А3ки след 11.2003 имат фабричен вход за цд-чейнджър и че има кабели които осъществяват връзка между ай-под и стерео системата на колата именно чрез този вход.Сега въпроса ми е , знаете ли дали всички концерти имат вход за цд-чейнджър и ако някой го е правил, от къде може да се поръча кабел и сложна ли е процедурата.Аз лично съм много навит,защото нямам мп3,не ми се слага такова афтърмаркет и не ми се монтира цд-чейнджър, а за дълъг път аудио цдтата може да са изнервящиКойто знае да пише, постнал съм го и в аудио-раздела да следим развитието и там:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=52550&st=340&gopid=1813144entry1813144Поздрави,Тони Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 18 Април 2012 Доклад Share Публикувано 18 Април 2012 Колеги здравейте,публикувам темата и тук,за да се допитам и до вас дали някой го е правил.Става въпрос за монтирането на кабел/вход за iPod/iPad/iPhone и производни мп3 плейъри.Четох по др.форуми , че Ауди Концерт ЦД,предполагам монтирани на повечето А3ки след 11.2003 имат фабричен вход за цд-чейнджър и че има кабели които осъществяват връзка между ай-под и стерео системата на колата именно чрез този вход.Сега въпроса ми е , знаете ли дали всички концерти имат вход за цд-чейнджър и ако някой го е правил, от къде може да се поръча кабел и сложна ли е процедурата.Аз лично съм много навит,защото нямам мп3,не ми се слага такова афтърмаркет и не ми се монтира цд-чейнджър, а за дълъг път аудио цдтата може да са изнервящиКойто знае да пише, постнал съм го и в аудио-раздела да следим развитието и там:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=52550&st=340&gopid=1813144entry1813144Поздрави,Тони Колега и аз доста се интересувах и стигнах до извод за себе си, че X Car Link-a е най-удачен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Holz_8885 Публикувано 18 Април 2012 Доклад Share Публикувано 18 Април 2012 (Редактирано) Имам една молба към колегите със Sportback 1.9 TDI, май е само Дон Кихот, но все пак ако има и други. Интересува ме каква е марката на компресора на климатика и парт номера евентуално, че ми трябва за малка справка. Колата е доста далеко, за да свърша това сам. Мерси предварително ! Евнетуално дали е SANDEN ? Редактирано 18 Април 2012 от Holz_8885 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 19 Април 2012 Доклад Share Публикувано 19 Април 2012 колега не мога да го видя, свалих капака на мотора, обаче лепенката се пада от долната страна и не може да се прочете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts