HellFire Публикувано 25 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2008 Аз повече от 85 не вдигам в студовете. Скоро се сдобих с табло с такъв уред и не знам лятото в жегите как е. И защо е разграфено до 180 градуса?!? На толкова вътре всичко ще е вече синьо... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Val Публикувано 26 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2008 Аз повече от 85 не вдигам в студовете. Скоро се сдобих с табло с такъв уред и не знам лятото в жегите как е. И защо е разграфено до 180 градуса?!? На толкова вътре всичко ще е вече синьо...На около 90 градуса, а в жегите и над 140 км/ч достига и до 110-120. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostaIliev Публикувано 26 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2008 85-90 градуса , лятото до 100-110 Явно не и давам много жега и затва не вдига температурата. Мисля че това е нормолано. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oooo Публикувано 26 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2008 мани на колко е разграфено ако се заседи повече от 5 минути на 130 градуса ще получиш салата вместо двигател Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 26 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2008 мани на колко е разграфено ако се заседи повече от 5 минути на 130 градуса ще получиш салата вместо двигателИли мойте и двата уреда лъжат, или ти се бъркаш много След ремонта на мотора на 100- цата на връщане от морето част от магистралата я взех с 160-200, където това беше възможно и маслото си се кротна на 130 и не мръдна от там докато не върнах газта Освен, че долях 250мл после, мотора ми е в перфектно здраве. От тогава не съм издевателствал над колата и масло не съм доливал.На Б3- ката също съм правил стрес тест след смяна на биелни лагери, понеже имах проблеми с налягането на маслото, след като мине 90 градуса и след 20- тина минутки със скорост 150-170 пак беше на 130 градуса маслото. Мотора до последно беше в перфектно здраве. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stani76 Публикувано 26 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2008 И аз на АЕЛ-а имах подобни показания като колегите - 90 градуса на нормално каране (или колкото е температурата на водата докато загрее) и на повечко газ 110-120 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
unminko Публикувано 27 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2008 колеги ами ако има директно охлаждане на маслото?Дали пак 6те са такива показателите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Val Публикувано 27 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2008 колеги ами ако има директно охлаждане на маслото?Дали пак 6те са такива показателите.Сигурно няма да са такива, колега ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ц Е Ц О Публикувано 27 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2008 Мксимум до 130 ми е показвало уредчето,но като съм с 240. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
optimist Публикувано 27 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2008 Аз съм го докарвал до 150 градуса газта до долу при 35 градуса на сянка и около 30 минути каране с колкото може ААТ 115 кс с 5ст скоростна и масло 10 w 40. нормално каране 100 гр пълни глупости са това за мотора ставал на салата и не знам кво си подобни масла губят свойства при над 170-180 градуса единствено трябва да се остави колата да работи докато темп-. се нормализира Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
glava_bg Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 колеги не се притесняваите от високите стоиности, при всичко нормално в двигателя и нормален товар на самия него лятото трябва да е 110-130, а зимата 80-110. а и между другото наи лошото масло спира да маже при 300 градуса Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 Зимата малко под 90 градуса, лятото в жегите малко над 100. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kapitango Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 Може датчика и уреда да ме лъжат но повече от 100 градуса не съм виждал. И то при сериозно натоварване на двигателя. Здрава ръчка по Шипка и после над 200км/ч по магистралата между Казанлък и Ст.Загора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 Е тва ся на кво прилича,ша умориш шестака бре А моето масло градко седи на втората чертичка,качвало се е и на около 100 лятото в жегите с настъпване. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oooo Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 (Редактирано) не се бъркай с маслото в тигана за пържене на картофки, говорим за масло на двигатело б и к н о в е н двигател, за извънземните - нямам представаследващи път след такова каране те съветвам да извадиш пръчката и да погледнеш какво представлява маслото - ще откриеш разликатащото градусите са малкия проблем, но това че си дигнал дотам и си покарал така ... няма да се повтарям, че ставам досаден и на себе сив алфа форума наскоро един се гордееше с една салата - в което няма проблем - браво на негосамо, моля те, после като продаваш колата, не забравяй да споменеш колко много ръчки е преживяла Редактирано 28 Декември 2008 от oooo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 ............само, моля те, после като продаваш колата, не забравяй да споменеш колко много ръчки е преживялаДобре поддържан двигател няма проблем с ръчките има проблем кат спре да му се угажда.Не говоря нон-стоп в лютеницата а нормална ръчка от време на време когато се наложи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 28 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2008 Със сигурност немеца би направил като загрее маслото да изключва колата,ако е тоолкова много вредно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
optimist Публикувано 29 Декември 2008 Доклад Share Публикувано 29 Декември 2008 не се бъркай с маслото в тигана за пържене на картофки, говорим за масло на двигатело б и к н о в е н двигател, за извънземните - нямам представаследващи път след такова каране те съветвам да извадиш пръчката и да погледнеш какво представлява маслото - ще откриеш разликатащото градусите са малкия проблем, но това че си дигнал дотам и си покарал така ... няма да се повтарям, че ставам досаден и на себе сив алфа форума наскоро един се гордееше с една салата - в което няма проблем - браво на негосамо, моля те, после като продаваш колата, не забравяй да споменеш колко много ръчки е преживялаSorry но нали не си мислиш че в германия или италия не ги мачкат колите там с 200 карат пенсионирани баби с пасат 1.9 тди за останалите нали се сещаш сам и странно колите им са живи при нас още поне 5-6 години ако си подаржа човек колата проблеми няма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts