Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично

  1. Последният час
  2. Update: Функционалността е активирана дистанционно с ODIS-E 17.0.1 и VNCI 6154A. Необходим е специален европейски дейтасет за A5 (driver assistance) контролния модул. Не е необходима онлайн параметризация с ODIS-S и SVM, и не е необходима допълнителна калибрация на фаровете или камерата. Фаровете работят отлично след обновяване с новия дейтасет. Промяната е ден и нощ, и си заслужава напълно всеки похарчен лев за целта.
  3. И аз се чудя дали сега да сменям ангренажния комплект. Преди 2 години купих колата/ Ауди А4 бензин/ и веднага смених ремъка и комплекта, въпреки че предния собственик ме беше излъгал , че преди няколко месеца го е сменил. А като махнахме капака ремъкът беше станал кафяв, твърд и имаше изронени парченца. За почти две години съм минал около 50 хил км, прегледах ремъка , не е като нов, но изглежда добре. Аз карам най-вече извънградско на големи разстояния, 3/4 от километрите съм ги минал така. Накладките също ги смених тогава, заедно с дисковете/ предните бяха надрани/ и днес ги прегледах, износени са по-малко от половината. Смятам да карам още десетина хиляди и тогава да сменя ангренажа.
  4. Today
  5. Здравейте колеги малко помощ имам ауди а5 2011 с навигация MMI 3G Basic с диск за картите но преди известно време спря да чете какъвто и да е диск предполагам оптиката е заминала някой може ли да ми кажете от къде да намеря оптика ще приложа навигацията и модул който върти диска .
  6. Рециклиране на брави Audi,VW,Porsche,Seat и Skoda от 2005-2020 имат проблем с бравите.Ако примерно : Не се отключват/заключват, отварят /затварят и подобни проблеми .Поправям ги наистина качествено и безпроблемно.Цената е 50 лева на брава с демонтаж и монтаж. Или 40 лева ако е свалена бравата. София и Кюстендил, но мога да дойда до всяко място в Бг срещу доплащане. СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА СЕРВИЗИ И/ИЛИ ПОВЕЧЕ БРОЙКИ. За връзка - 0897257377 или На лично съобщение. Работя с Еконт/Спийди.Обявата важи за цялата страна!
  7. Диагностика,Чип тунинг и Активиране на екстри Цена на Диагностика - 30 лева Цена за активиране на екстра - между 10 и 20 лева. Цена за чип тунинг/ремап - На ЛС. -Изключване на DPF -Изключване на EGR -Прекъсвач ( popcorn, pop and bangs, Launch control and etc… ) Отстраняване на проблем с топлия старт Премахване на вихрови клапи, ламбда сонди Обучаване на модули При ползване на 2 или повече услуги-пакетни цени София/Кюстендил. За връзка: 0897257377 или на лично съобщение. Работя с Еконт/Спийди,ако е свален компютъра. Обявата важи за цялата страна. Мога да дойда до всяка точка на България.
  8. благодаря колега за 10 секунди си разреших проблема .. живи и здрави ако се видим ще почерпим :)))
  9. 3.0tfsi и 2.8fsi кутиите трябва да са еднакви и са 6hp19a.
  10. До колкото знам е 6HP19A. Поне моята е такава, а колата ми е 4F face 3.0TFSI (в края на 2008 е произведена).
  11. има два тройника, които с времето започват да сълзят. Единият се вижда лесно - над лявата глава пред шофьора. Другият е под турбото и там понякога капе върху генерацията и изпарява веднага. Друг вариант е да се губи през ауспуха или някъде около радиатора. Погледна ли във V-то при масленияи охладител там дали няма локва?
  12. Човекът е написал - зад първия блок, на втория в края от страна на вратата. Ако беше написал "зад първия релеен блок", щеше да е перфектно посочено. Видеоклипът от предния ми пост потвърждава местоположението на предпазителя. Достъпът е мъчен, но когато точно се знае къде е предпазителят, смяната е въпрос на подготовка и ловкост на ръцете. За Audi A4 B5 Face Lift имат и други промени в електросхемата. За бензиновия модел релето 207 за бензиновата помпа е "преместено" на едно много сигурно място, а не е на релейния блок.
  13. Продавам EPS рециклирана електрическа рейка за Ауди А6 C7 4G използвана от мен в Audi А6 3.0Т, 310 hp. На 28.02.2024 е извършена проверка, установено е, че механиката е в норма. Направено е калибриране на електрониката. Заглавната снимка е илюстративна, понеже все още не съм я разопаковал. Прилагам снимка на гаранционната карта. Може да бъде проверено и потвърдено в сервиза извършил ремонта. Цена 2600 лв. За повече информация, обадете се на Моб/Viber/WhatsApp 0887927232 или ми пишете.
  14. ssttuunnii

    Проблем Audi a6 c6 P3348 Error

    Ако имаш ВАГ ком, направи тест на актуатора и ако не заработи остава ЕГР както писа krematop.
  15. Все пар прегледай добре и проучи ако ще правиш ъпдейт сам, има доста клипове в тубата защото си мисля, че ако ъпдейтваш трябва да изкараш ОПТИЧНИЯ кабел от усилвателя. Ако не се направи се заключва по спомен. Мога да потърся да ти прата линк за дисковете за ъпдейт. Трябват ти DVD дискове.
  16. https://fb.watch/r08czSEHbh/ https://fb.watch/r08haeyqz1/
  17. Здравейте. Имам проблем с потенциален теч на антифриз. За около 9-10К км отива от максимум до малко под минимум на казанчето. Като сменях свещи погледнах с ендоскоп и буталата си имат нормални въглеродни отлагания, в маслото няма антифриз и не мисля, че е глава. Прегледах каквото се вижда от маркучите и теч няма, но не съм разглобявал нищо за по-детайлен преглед. Автомобилът беше на сервиз за предно окачване и реглаж наскоро и ги помолих да погледнат. Казаха, че са я надули до работно налягане за няколко часа и не са открили теч. В същото време като си сменях маслото последно намерих няколко капки от нещо, приличащо на антифриз по дясната част от предната кора отпред. До където виждам там всичко изглежда сухо по радиатора и маркучите. Тук видях, че е коментирано нещо подобно, но като прегледах и следващите няколко страници не видях да е решено. Под колата не капе, предполагам просто е много слаб теч и се изпарява преди да се събере достатъчно. Ясно е, че ще се сваля маската да видим дали е там проблема, но ако имате насоки за познати проблемни места и уплътнения много бих се радвал ако споделите.
  18. Каква е грешката, вижте на диагностика?
  19. Здравейте! Колата е 2017 година, ето и рамата WAUZZZFY4H2033238, на диагностика VCDS няма грешки. Препоръчайте ми сервиз, който да и направи диагностика, както да погледне и халдекса.
  20. Благодаря ти за съвета колега.
  21. @ssttuunnii Не влиза тресчотка. С гаечен ключ, който удължавам с тръбичка.
  22. Смяната на масло едва ли ще ти помогне,по-добре я закачете първо на диагностика да видите какво не и харесва,коя година е колата,с какво DSG е? Да не е със сух съединител и да е за смяна?Относно тресенето при ляв или десен завой с ускорение- най-вероятно е заминал халдекса!
  23. @venko74 разбирам, че е торкс 60 се вдига по посока на часовниковата стрелка, защото в момента със стандартния накрайник и с голямата тресчотка ли го свали защото ми оиира в централната част на перката?
  24. Само като видиш калъфа на волана за 5лв. нахлузен от джамбазина бягай далече,километрите са поне по 2,набита някаква мивка вместо оригиналното CD,от зад със сигурност има удар-броня и капак в друг цвят,липсващи емблеми, изскочила кора в багажника!Да не говорим че е с най-бедната комплектация и и иска 5 хилки,ако ти я даде наполовина я взимай 😁
  25. Здрасти а4 б7 2.0 bpw дали са нормални стойностите на дпф.Налягането offset -10 дали е нормално.Последната снимка при 2500 об.
  1. Зареди още активност
×
×
  • Create New...