Jump to content

Нови модератори! Нови правила!


Recommended Posts

Като си е по нашенски или по старомУ,за кво беше целата тая енергия по писането на сички десетки постове тука??Каква беше драмата и по-важното!!!!!!!!!!!!!!! Каква е общата идея,щот аз лично нямам никаква обща идея с никой от форума или поне за не повече от веднъж :rolleyes:

Адрес на коментара

добре де , аз да налея малко.... сега всичко се нарива в извън темата и там е нечовешко мазало.... що не направите некви подфоруми като "рожденници" "спорт" "каква друга кола да си купя различна от ауди" и т.н.//!?

или понеже идеята идва от мен за това няма да се приеме , както е ставало до сега де ...:respekt:

Адрес на коментара
що не направите некви подфоруми като "рожденници" "спорт" "каква друга кола да си купя различна от ауди" и т.н.//!?

Teзи за които споменаваш да са в отделни раздели, а основните в "извън темата" да са примерно "колко пъти на ден се изхождате", "какъв е броя на бенките, около репродуктивните ви органи" и пр. любопитни въпросителни, налЕ? :flehan:

Адрес на коментара

На теб ли ти трябва джокер? Понеже не знам критериите ти за "смисъл", ще те оставя сам да прегледаш темите пуснати от мен и да прецениш, коя има такъв и коя няма :steinigung:

Адрес на коментара

Да не мислиш, че не съм го направил?

Освен "футболната" тема, изключим две теми, в първата от които купуваш NG, а във втората го продаваш на части, в още две се интересуваш за двигатели, всичко останало са ЧРД на някого си.

Някакси е нелепо да правиш забележки на останалите какви теми пускат точно в този раздел.

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара
Без значение в кой раздел
точно в този раздел

А ти от своя страна би ли бил така добър да се доуточняваш, какво имаш предвид? Колкото се може по - конкретно :steinigung:

Още един въпрос - трябва ли всеки от нас да е генератор на брилянтни питанки от сорта на "сменяте ли си чорапите и бельото след къпане", "смъркате ли си пърхота" и разни такива, за да има право на мнение?

Адрес на коментара

Караконджулче, някой да ти е казвал, че има моменти, в който трябва просто да замълчиш? (въпросът е реторичен)

Редактирано от Marcus Aurelius
Адрес на коментара

Конжуле, не си прав да знаеш. Не може ли просто да не се пречи на модераторите и там прилежащите им функции с подобни тъпотии. Айде премерихте си ги един път, два пъти е вече малко се попрекалява. Какво делите? Като не ви изнася нещо, знаете къде е вратата :hilezh:

Не заемам позиция но от едно известно време, шепа хора се опитват да направят от това място (форума) нещо смислено а друга шепа хора, списали в тая тема са все недоволни, някои с прави други не толкова.

пп: Ради, липсваш на всички :bia:

пп: ония доводи за оакване от страна на модовете, че се преместиха не Audi темите с кочини в "Извън темата" са пълен смех, ще ме извинявате но си е така

Адрес на коментара

Marcus Aurelius, въпросът ти е неуместен, колкото иронично да се опитваш да го предадеш. Искаш ли да ми дадеш още един житейски урок и да ми кажеш до къде се стига с мълчане? Аз не се "боря" за правда или неправда, нито съм застанал в опозиция (защото съм никой) на новия/стар модераторски екип, а водя дискусия, задавам въпроси, които са пряко свързани с форума, като един редовен посетител, нищо повече :hilezh: Ама ако желаеш да ми затваряш устата, то по - добре намери причина, с която погазвам правилата и действай :bia:

Да, за мен лично няма да е правилно основните теми в раздел "Извън темата" да са петъчни, продукт на болния мозък на някой инфантил/наркоман/битов алкохолик или явна демонстрация на скука, а останалите, като спорт, музика, филми да са в отделни раздели, като изключение прави "каква друга кола, освен AUDI да си купя". Далеч по - прилежно и приятно е най - вече заради това, че в "нашия" форум е повече от нормално да се обсъждат въпроси за коли от VAG групата. Но пак казвам, това е лично мое мнение и не се опитвам да ангажирам когото и да било с него, освен с един бърз прочит :)

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара

Да, за мен лично няма да е правилно основните теми в раздел "Извън темата" да са петъчни, продукт на болния мозък на някой инфантил/наркоман/битов алкохолик или явна демонстрация на скука,

Моето мнение е същото... Теизи теми и без това нямат място в нашия форум. :)

Адрес на коментара

Каква е драмата!? Слагате наред с другите и един раздел "Петъчни теми" в "Извън темата" и готово. Аз съм за петъчните теми. Гръмовержеца, пък и други колеги, активни автори на петъчните, не смятам, че са с болни мозъци, съвсем Уред са си хората, няма защо да ги обиждате и да се правите на арбитри на елегантността.

Адрес на коментара

Каква е драмата!? Слагате наред с другите и един раздел "Петъчни теми" в "Извън темата" и готово.

Мисля, че стана ясно, че спам подфорум няма да има :)

Адрес на коментара

От какво точно се отчайваш, че не разбрах.

Защото хората посещават форума не заради Ауди, а да поспамят.

Защото не правят проблем, че няма достатъчно полезни теми, а че са им скрити спам теми.

Защото не се оплакват, че има полезни теми, които трябва да се разчистят и пиннат, а че са получили 33% предупреждение, след като са обидили модератор безпричинно.

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...