Michael Petrov Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) Защо е изчезнала репутацията в моят скромен профил?Нека модераторът или админът пряко отговарящ за това да си свърши работата и да я НАМЕРИ Edited July 2, 2012 by Michael Petrov 9 Link to comment
RaDi_b4 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ако искаш, вместо да даваш мирно на админа, ползвай търсачката и ти сам НАМЕРИ причината да ти няма рейтинга. Пак в същия раздел, една друга темичка има. Там и в момента точно това се обсъжда! Иначе, да, прав си, смешно е. Оправих ти я. :lol: Оправи и настроението ми за деня. Link to comment
vectra Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Оправих ти я.Жалко, че имам само 3 плюса на ден и още по-жалко, че не мога да те плюсна 3 пъти. Link to comment
S8_TDI Vasko Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 А това как става ??? 3 Link to comment
jimi Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Странна работа това от снимката, при мен си излиза точно. Четвърти минусов вот - 4 си показва. 2 Link to comment
birdman Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Мдааам и аз му помогнах на чиляка ! 1 Link to comment
KOKO 100 C4 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Не разбрах защо се нахвърлихте срещу Мишо Петров?? Живеем в съседни кооперации и е много приветлив човек. Все пак има право на този въпрос щом е го интересува и нищо не е нарушил, нито засегнал някого. 6 Link to comment
Michael Petrov Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Мдааа с това за поред път доказвате че е пълно с комплекси зад екрани...Оттук нататък който ми има телефона знае какво и кога да пита. До тук съм с тоя пиклив форум сполай Ви да си спамите и да обсъждате какво ли не освен нещо важно тука. Всичко добро и на теб Grizli изглежда че си много тъп и комплексиран дано живота е по-благосклонен към голяма част от Вас че да не сте толкоз злобни зад екраните... 9 Link to comment
birdman Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Не разбрах защо се нахвърлихте срещу Мишо Петров?? Живеем в съседни кооперации и е много приветлив човек. Все пак има право на този въпрос щом е го интересува и нищо не е нарушил, нито засегнал някого. Коко, извинявай, но щеше да му отнеме точно две минутки да намери съответната тема във форума и да разбере за какво иде реч ! Link to comment
Мирослав филчев Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 И моята репутация мооо ма кефи. Изглежда в тази държава всеки трябва да е мишок и да няма собствено мнение,за да не го плюят. А ако си нещо повече и имаш собствено мнение,веднага разни комплексрачета с двупотопни коли,живеещи на 16-я етаж на някоя крайна панелка ти се нахвърлят Link to comment
grizzly Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 ...Grizli изглежда че си много тъп и комплексиран..Разкри ме с един изстрел.Явно чисто новия ти рейтинг е заслужен. Link to comment
birdman Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 И моята репутация мооо ма кефи. Изглежда в тази държава всеки трябва да е мишок и да няма собствено мнение,за да не го плюят. А ако си нещо повече и имаш собствено мнение,веднага разни комплексрачета с двупотопни коли,живеещи на 16-я етаж на някоя крайна панелка ти се нахвърлят Тва, че държиш толкова на "репутацията" си не говори добре за твоето самочувствие ! И кво, по дяволите е "двупотопна кола " ??? 4 Link to comment
Васко Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 И кво, по дяволите е "двупотопна кола " ??? Батките със скъпите возила явно така наричат допотопните автомобили, щото са бягали от час да изкарват стотинки Ей, направо ми направи вечерта с тоя лаф Link to comment
jimi Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Лигльовци, ученици ли сте виЙ бре, та се впрягате за подобни неща. Г-на чак се фръцна като ощипана г-ца. Кофти е да обичаш да се шегуваш, а да не носиш на майтап. 1 Link to comment
kapitango Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Тази репутация за какво изобщо служи, аз сега чак обръщам внимание на това.Защо не го махнете това за да не се дразнят хората за глупости? 1 Link to comment
Kadiev Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Тази репутация за какво изобщо служи, Ами на някои им "растат чурките" от плюсчетата....други не могат да спят по цели нощи, щот видиш ли им боцнали минусче Е такива интересни неща Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 1 Link to comment
vectra Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 То същия т...к е и с брояча за посещение на профила... Link to comment
nicoldy Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 А това как става ???..Някой е гласувал след като си заредил страницата. В момента в който отвориш гласувалите ти ги показва всичките до този момент. За да ги видиш сметнати трябва да се опресни страницата.А това с минусите взе да излиза от контрол. Има хора които гледат да са полезни във форума и цъкането на + е един вид признание. Обикновено същите тези имат доста по-малка репутация от хора постващи само във фън темата или такива роптаещи срещу началството... Съответно с премахването на натрупания до момента рейтинг може да се окаже обидно. В случая човека попита какъв е проблема и беше "наказан" с актуализация на новия му рейтинг . .. Link to comment
JVV Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Кое било изфабрикувано само не разбрах? Да няма ощипани и засегнати след два месеца пак?Кокич, не ти ли омръзна да мрънкаш? Link to comment
yavor20v Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) разни комплексрачета с двупотопни коли Edited July 2, 2012 by yavor20v Link to comment
Караконджул Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Това ще да е първата вълна от многото, в които едни плюсове и минуси карат хората да псуват и обиждат. 2 Link to comment
buzzi Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 На фона на общата киселост на българина ,мн по лесно му е да пляска минуси от колкото плюсове,минусчето дава шанс за саморазправа,да командва парада,което само по себе си не е добра идея.По скоро трябваше да се изтрият изфарикувните рейтинги.Минуса да възможен един брой на ден и два плюса примерно,може и да греша,не знам.Лютия колега има право,но в афекта си написа неща,за които предполагам съжалява.Но от това което помня ,е конструктивен и се опитваше да помага,сега губим човек...само по себе си това не е добра идея.Може би още един път трябва да се обмислят правилата за рейтингуването. 4 Link to comment
Recommended Posts