Jump to content

Защо ми я няма репутацията в профила??

Recommended Posts

Защо е изчезнала репутацията в моят скромен профил?Нека модераторът или админът пряко отговарящ за това да си свърши работата и да я НАМЕРИ :hilezh:

Edited by Michael Petrov
  • Like 9

Ако искаш, вместо да даваш мирно на админа, ползвай търсачката и ти сам НАМЕРИ причината да ти няма рейтинга. Пак в същия раздел, една друга темичка има. Там и в момента точно това се обсъжда!

Иначе, да, прав си, смешно е. :hilezh:

Оправих ти я.

:lol: :lol: :lol:

Оправи и настроението ми за деня. :bia:

Не разбрах защо се нахвърлихте срещу Мишо Петров?? :gruebel:

Живеем в съседни кооперации и е много приветлив човек. Все пак има право на този въпрос щом е го интересува и нищо не е нарушил, нито засегнал някого. :)

• Like 6

Мдааа с това за поред път доказвате че е пълно с комплекси зад екрани...Оттук нататък който ми има телефона знае какво и кога да пита. До тук съм с тоя пиклив форум сполай Ви да си спамите и да обсъждате какво ли не освен нещо важно тука. Всичко добро и на теб Grizli изглежда че си много тъп и комплексиран дано живота е по-благосклонен към голяма част от Вас че да не сте толкоз злобни зад екраните...

• Like 9

Не разбрах защо се нахвърлихте срещу Мишо Петров?? :gruebel:

Живеем в съседни кооперации и е много приветлив човек. Все пак има право на този въпрос щом е го интересува и нищо не е нарушил, нито засегнал някого. :)

Коко, извинявай, но щеше да му отнеме точно две минутки да намери съответната тема във форума и да разбере за какво иде реч ! :zustimm:

И моята репутация мооо ма кефи. Изглежда в тази държава всеки трябва да е мишок и да няма собствено мнение,за да не го плюят. А ако си нещо повече и имаш собствено мнение,веднага разни комплексрачета с двупотопни коли,живеещи на 16-я етаж на някоя крайна панелка ти се нахвърлят :flehan:

...Grizli изглежда че си много тъп и комплексиран..

Разкри ме с един изстрел.

Явно чисто новия ти рейтинг е заслужен. :respekt:

И моята репутация мооо ма кефи. Изглежда в тази държава всеки трябва да е мишок и да няма собствено мнение,за да не го плюят. А ако си нещо повече и имаш собствено мнение,веднага разни комплексрачета с двупотопни коли,живеещи на 16-я етаж на някоя крайна панелка ти се нахвърлят :flehan:

Тва, че държиш толкова на "репутацията" си не говори добре за твоето самочувствие ! <_<

И кво, по дяволите е "двупотопна кола " ??? :gruebel:

• Like 4

И кво, по дяволите е "двупотопна кола " ??? :gruebel:

:hilezh::hilezh::hilezh:

Батките със скъпите возила явно така наричат допотопните автомобили, щото са бягали от час да изкарват стотинки :hilezh: Ей, направо ми направи вечерта с тоя лаф :respekt:

Лигльовци, ученици ли сте виЙ бре, та се впрягате за подобни неща. :blink:

Г-на чак се фръцна като ощипана г-ца. Кофти е да обичаш да се шегуваш, а да не носиш на майтап.

• Like 1

Тази репутация за какво изобщо служи, аз сега чак обръщам внимание на това.

Защо не го махнете това за да не се дразнят хората за глупости?

• Like 1

Тази репутация за какво изобщо служи,

Ами на някои им "растат чурките" от плюсчетата....други не могат да спят по цели нощи, щот видиш ли им боцнали минусче

Е такива интересни неща

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• Like 1

А това как става ???

..

Някой е гласувал след като си заредил страницата. В момента в който отвориш гласувалите ти ги показва всичките до този момент. За да ги видиш сметнати трябва да се опресни страницата.

А това с минусите взе да излиза от контрол. Има хора които гледат да са полезни във форума и цъкането на + е един вид признание. Обикновено същите тези имат доста по-малка репутация от хора постващи само във фън темата или такива роптаещи срещу началството...

Съответно с премахването на натрупания до момента рейтинг може да се окаже обидно. В случая човека попита какъв е проблема и беше "наказан" с актуализация на новия му рейтинг . ..

Кое било изфабрикувано само не разбрах? Да няма ощипани и засегнати след два месеца пак?

Кокич, не ти ли омръзна да мрънкаш?

На фона на общата киселост на българина ,мн по лесно му е да пляска минуси от колкото плюсове,минусчето дава шанс за саморазправа,да командва парада,което само по себе си не е добра идея.По скоро трябваше да се изтрият изфарикувните рейтинги.Минуса да възможен един брой на ден и два плюса примерно,може и да греша,не знам.Лютия колега има право,но в афекта си написа неща,за които предполагам съжалява.Но от това което помня ,е конструктивен и се опитваше да помага,сега губим човек...само по себе си това не е добра идея.Може би още един път трябва да се обмислят правилата за рейтингуването:rolleyes:.

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...