Jump to content

Малка питанка относно А6 4F - част 4

sky

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ей ще те побърка от кеф тази кола. Аз щях да го сменям мойто, но се отказах, защото на другите няма хром. Тези по вратите най-вече за стъклата.

Искам всичките копчета да си ги сменя с фейслифтови, защото ще ми се вържат много добре с новия волан от А5 :) Та в крайна сметка как се сменя това копче, гледал ли си?

Edited by N1995

Мишо като ти сменяше таблото не го ли видя как го извади това копче - хвана го и го дръпна!

Аз се чудя за скоростен лост като на горната снимка или с перфорирана кожа (воланът ми е с такава)?

Май станаха три опции:

!B45M-C!!Wk~$%28KGrHqMOKiMEy%28h7WF2mBMripMlmjw~~_35.JPG

395059333dbd74b855125b4576729bb90.jpg

$%28KGrHqF,!qUFCv4fi-gFBQ5IRn,,%28g~~60_35.JPG

Момчета, тая вече, преди по-малко от 1 час ми изгоря задна дясна светлина...Съответно светна индикацията за проблеми в светлините...Издава и звуков сигнал...Притеснен съм обаче, защото когато натисна бутонът ,,CHECK", ми индикира три проблема и 3/ТРИ/ грешки:

1.RIGHT REAR LIGHT / Дясна задна светлина /.

2.RIGHT REVERSING LIGHT / Светлината за заден ход /.

3. rear right turn signal последната индикация най-ме притеснява, защото означава проблеми с парктроника, явно...Да не би да е изгорял?? Пробвах кагато дам на задна, а колата се прибилижи до предмет, започва да пищи по характерния начин парктроника....

От сервизджия съм чувал, че ако има проблем с парктроника, започва да издава непрекъснат звуков сигнал...

според Вас, освен изгорялата задна светлина, какъв е още проблема?

Какви пари да си готвя за отстраняване на повредата?

Rear Turn не е парктроника, а задния ти мигач, това звучи като измъкнат кабел някъде, не вярвам да ти изгорят три различни крушки наведнъж...

N1995 натиска се от задната страна врътката, за да излезне.

gibonass: с натискане и вадене навън е на по-стария модел А6.

То има само една букса, която влиза в стопа. Аз бих видял нея. Ако не си с ледовите стопове, нормалните принципно дефектират, събират влага и тн. Изглежда като кофти контакт, но трябва да отвориш, да разгледаш, така по форума само догадки...

img20120720205955.jpg

Строших си едното от двете пинчета, които затварят капачката за отвора за куката отпред.

В Порше нова е 39 лв., но трябва да се пръска с боята на колата, което усложнява задачата.

Някой знае ли някоя хитрост да го застопоря капачето, за да не се занимавам с глупости. И без това не очаквам да ми трябва този отвор скоро ... да не чува дявола  :-)

Какви пари да си готвя за отстраняване на повредата?

Сменя се кабела, който захранва стопа. Проблем на всички седани. Не помня дали се плащаше или си имаше акция по темата. Все пак отдавна имах 4F.

Аз като ми светна това си купих и нови стопове, за по-сигурно.

Нещо странно става с моята 4F...Днес сутринта, слизам, паля и ......звуков и светлинен сигнал Brake Pads!

,,Те ти булка Спасовден"...

Сега не ми свети индикатора за проблем със светлините.....

Малко вероятно и по същество НЕВЪЗМОЖНО проблемът да е от накладките...За последно ги гледах и мерих, колко феродо имат на 31.03.2013г.- имаха по 9 мм. Говоря за предните накладки...

А задните са TRW, сменени зимата / 28.11.2012г./...

на какво може да се дължи според Вас този проблем?

След като припалих колата и  покарахп малко, индикацията изчезна......

За последно, преди да се прибара, при натискане на бутона CHECK, нищо не светна....Все едно няма проблем.....

Ако само brake pad свети и изгасва може е да и от ниско ниво на спирачната течност.

Грешка за изгорели светлини даде ли ти пак след като говорихме ?

Ами не Райно!!! Утре имам пътуване и ще видя как е.....

моля приеми една поръчка за флакон със спирачна течност на ВАГ /Ауди.....

Edited by VBI
Цитиране на предходен пост!

Как да го погледна, като е под кората и отварянето е много трудно......

Аз отдавам целия проблем на миенето на колата онзи ден и на дъжда.....

;

Интересното е, че сигнализацията за пробелим с мигача и задната светлина, се появиха докато карах, в движение, при това с голяма скорост....

Цитиране на предходен пост!

Edited by VBI

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...