Jump to content

Малка питанка относно А6 4F - част 7


sky

Recommended Posts

Колеги, не знам тук ли е мястото, но някой знае ли къде могат да ми отключат медията..за да мога да гледам клиповете и в движение (4G)

Редактирано от dobsata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Колеги, онзи ден, в яда си, ударих силно волана с ръка. Сега, отвреме навреме, се чува едно леко скърцане като м/у гума и пластмаса. Не е непрекъснато, но тук таме се появява и ме дразни. Някакви идеи как да го оправя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами казанчето е в подкалника :) Айде ще го сложим, обаче има естествено кабел за втората помпичка, който влиза в централ електрика, отделно тъпия ми централ електрик още не съм му махнал компонент протекшъна, защото като слагах ксеноновите фарове, не ми трябваше - като има CP спира само...пръскачките, та и него трябва да махна :) Ама поне ще има да се забавлявам известно време.

 

448955400.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дойдоха новите решетки отпред, ново казанче, помпичка, двете пръскалки и маркучи. Оказа се, че не съм взел маркуча от пръскачките до казанчето, но ще ида и ще взема на метър от железарията. Трябва и от ел инсталацията да отцепя кабела който отива до централ електрика...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, коя част от амито ти трябва?

Аз имам часта с бутоните и врътката при скоростите.

П.С. Използвам момента да споделя, че съм много доволен от Стефан.

Подържам колата си при него и горещо го препоръчвам на тези които се чудят при кой майстор да ходят.

Да не се притесняват, че ще ги излуже за нещо. Ако не го знае или не може да се направи си казва и не те върти само и само да ти вземе някой лев на всяка цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прощавай, моя грешка. Реших, че са ти дръпнали цялата система заедно с дисплея и управлението, а не само входовете. Не знам при теб как е било, като си ди, или като допълнение до си ди или ретро фит.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Междо другото ония ден си чипнах и колата при Стефо. Чипвал ми е и рено ц3. Върви на фурия :)

Доволен съм и от двата тунинга.

Редактирано от avimaker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, този който е точно отдолу в турбото! Вьзможно ли е заради това колата да влиза в авариен режим още при подаване на контакт? Иначе дава грешка само 009 263 банк1 П242Ф- 001! Да порьчам ли дпф от немският ибей за 450? нов? Ако сьм сигурен , че е в него проблема ще пробвам!

Деси един приятелски съвет/ на предната си кола набута една камара излишни пари и проблема не се реши,тук е по същия начин.лошо няма да си търсиш работа но понякога е по добре да не се бута навсякъде ,защото после е по трудно за оправяне

п.п другото е че само бусове се проверяват за екология във френско ,специалисти също си има за ауди както навсякъде но не става с 5мин поглед /такива специалисти още не познавам  а колегата не му се оставя джипката за обстоен преглед

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...