Jump to content

Всякакви въпроси свързани с Audi А6 4G (C7)


Raino

Recommended Posts

  • Отговори 2,9k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

 

Като разбрах какви са ги свършили, направо ми стана лошо. Зарових се в нета какви биха били последствията и единственото, което забелязах беше промяната в разхода. А не е почти един литър а 1,6 литра ако трябва да сме точни. В момента MMI показва едно деление под макса, което мисля че е добре.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, имам следният въпрос. Карам А6 3.0 ТДИ 2012 с S-tronic. От известно време започна да ми дава  "gearbox malfunction you continue driving". По рано при рестатарт изчезваше. От няколко дена си стои и след известно време изчезва по време на шофиране. След като наново я запаля пак се появава и изчезва след няколко километра. Няма промяна в колата, като усещане при каране.  На компютър не дава  грешки в скоростнота кутия. Има допълнително сложен имобилайзер преди това. Възможно ли да е от там или има някоя друга причина?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да питам нещо,може ли да се регулира силата на духане и градусите на печката?Настройвам я за 10 мин. сутрин,но не е достатъчно топло?Да я пускам на 20 мин.?Регулира ли се от някъде нещо?А как се пуска автоматично под определени градуси примерно,абе изобщо  всичко за тия печки,ще ми е от полза..Аааа и друго,само в купето ли духа,в смисъл затопля ли и двигателя,или пак трябва настройка и за него да топли?

Редактирано от plamen sf
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,как мога да си инсталирам ъпдейт на  карта на навигацията  на България,както карти на Гърция и Турция , колата е A6 4G 2011 3.0 TDI 245

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно ли е да имам софтуерен бъг в ММИто,от време на време ми забива блутута и няма оправия рестарт на телефона рестарт на системата....нищо,на другия ден сядам в кола и всичко фаботи,всичко останало си работи нормално USB, SD,CD....всичко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз съм в кюпа с 3.0TFSI, 6 години не съм карал бензини и ми е малко странно още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 hours ago, DStealth said:

Чудиш ли се по светофарите, къде е избягала болтомелачката отпред и по завоите да не тежи и да спира :hilezh:

 

Мислех си, че бензиновият мотор е много по-лек от дизеловият, но в случая май не е така.

Съдя по-това, че сменях пружините и амортисьорите на моята за да я правя от спортно окачване на S line. За 3.0TFSI и 3.0TDI пружините отпред ги дават с едни и същи товарителни индекси. Тези индекси са с разлика до 30-40кг., тоест разликата в килограмите е под тези стойности.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Индексите са едно, кое колко има запас друго, а реалността 3-то. Доста често ми се налага да шофирам еднакви автомобили също и като обем бензин и дизел...Като се заблея и подкарам дизела като бензиновия и тук-там почва борба с гравитацията и спирачките...40-50 кг пред предната ос са страшно много за спиране и инерционнни сили на един автомобил при завиване. Иначе всеки има право на мнение. :) 

Но едва ли има някой, който да каже, че дизел-а освен разхода му допада повече, ако има база за сравнение разбира се...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

190кг тежи 3.0тфси, а с-троника 145кг. Колата е пъргавела, когато я натискаш. Флашнах кутията и стана доста бърза. Тия дни мисля да флашна таблото и да се опитам да изкарам boost-а.

Не си крива душата ама на 2.0тди свикнах да сипвам 8/100 нафта. Тука цял ден 15.5/100 показва, верно са задръствания и студено, сигурно лятото ще е малко по-икономично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Димо, не защитавам дизела, споделям впечатление.

Много си се кефя на 3.0ТФСИ-то.

 

Стефане това с бууста и температурата на маслото е много готино, но май даже и с флашване не става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...