Jump to content

ПОДАРЯВАМ

Recommended Posts

В тази тема можете да публикувате нещата, които искате да подарите на АУДИ феновете :hilezh:

Тук ще има постове само на хората, които предлагат артикули. Моля заинтересованите да се свързват с тях на ЛС! След като подарите това, което ви е излишно, пуснете отново пост тук, за да не стават обърквания :)

ВНИМАНИЕ: Темата НЕ Е за това какво търсите да ви бъде подарено :), а за това, което сте готови да подарите! Всякакви постове на търсещи аванта ще бъдат трити без предупреждение :)

Edited by tsvet40

Па лли аз трее пишем :hilezh:

Подарявам бял мигач за ауди 90-този който е на бронята.Трябва само да погледна ляв ли е или десен.. ма какво значение има,на някой ако му трябва да го отнася

Подарявам фар за мъгла за Ауди 80 Б2/100 С3.Мисля,че беше ляв.Австрийско производство,не е Хела или Бош.Купих го по погрешка за Б3,излезе по-стария модел,дето е с капаче от материала и в цвета на бронята,а не прозрачно.

Подарявам врътката,която държи рез.гума към пода на багажника В3.Мисля,че я имаше и планката някъде по чекмеджетата.

Ако някой има нужда от литър и половина (горе,долу) двигателно масло Mobile 10W40 да свирка.Смених маслото на колата с 15W40 и сега не мога да го използвам....Та иначе казано го подарявам :hilezh:

:)

Подарявам окновни лагери Колбеншмидт за 1.8 Ауди Фолксваген Сеат, първи ремонт 0.25 с бордове/не с аксиални шайби/

Edited by AUDI

Подарявам РК туниК стайл аксесоар :wall::hilezh: по неволя ми бяха на колата до днес, поради разпад на старите бутончета на вратите. Намерих си оригинални и тези ми не трябват. Който си го хареса негови са си.

259674_orig.jpg

Подарявам РК туниК стайл аксесоар :wall::hilezh: по неволя ми бяха на колата до днес, поради разпад на старите бутончета на вратите. Намерих си оригинални и тези ми не трябват. Който си го хареса негови са си.

Ако станат на Кордобата, аз ги искам. Ако не станат- пак ще ги пуснем в темата :bia:

Ако станат на Кордобата, аз ги искам. Ако не станат- пак ще ги пуснем в темата :hilezh:

Ще ги дам на мамута, ти ги даде.

Ако не станат на пича с кордобата,давам си заявката аз братт :bia: Че на мен 2 такиви ми липсват,та екстра ше ми дойдат тия :)

И БЛАГОДАРЯ ЧЕ НАПРАВИХТЕ ТАЗИ ТЕМА!!!! :wall::hilezh::bia:

• 2 weeks later...

Подарявам около 2 месечен интернет абонамент към BGMREJA - ако някой има техен кабел, веднага получава user и парола за тях :hilezh:

Нали се разбрахме, че дискусиите ще стават на ЛС?

Нека оставим темата чиста, за да се вижда ясно кой какво предлага, а не да стане 10 страници с коментари само за един артикул ;)

подарявам механизмите за сваляне на стъклата на В4/ на предните врати/, щото бях сложил ел. стъкла на колата преди време, и ми седат сега. Едни жила и прочие боклуци са.

Edited by SLAF

Имам едни стари халогени за Б4. Ляв и десен. Заедно с крушките. Закрепването им към бронята е малко "с пиниз", но става без проблем и нямат странични капачета. Който си ги хареса. Подарявам му ги. :birthday:

Ето и снимка на продукта ;);):hilezh:

audib40032lc5.jpg

Edited by Inkozi

За АСЕ двигател ремъци алтернатор,хидравлика и климатик.Първият е Дайко,останалите-Фленор. Смених ги есента,като километри съм минал неколкостотин.Започна да пищи алтернаторният и въпреки,че съм почти сигурен,че е от некарането,ще го сменя тия дни,а и другите барабар с него,да са от една марка.Към края на месеца ще имам ходене до София,мога да ги донеса.Не е кой знае какво/като пари бяха 35 лв./,но все пак.

Яворе ако колегата се откаже от фаровете за мъгла имай ме в предвид обаче измисли няква цена щото все пак са си пара.

:hilezh::bia::bia: Живи и здрави да сме ... :flipoff:

Вече имам и едни за продаване... Ама си има тема, където трябва. ;)

Edited by Inkozi

Аз пък имам основата на десния фар , шофьорския. Тя всъщност е на Любо/AudiV6 :hilezh:. Даде ми го, когато имах нужда. Съответно от него остана основата, така, че който има нужда + стъклото на ААLEXANDROV и хоп - готов фар :-))))

Добавете към подаръците и ляво стъкло за фар, Бош, с чукнато от камъче по ръба, но не пропуска влага.

За съжаление от В3, иначе аха- да стане комплекта :hilezh:

Сладури и сладурки, понеже от преди 15 минути съм с нови халогени(ей тая кола най-накрая заприлича поне малко на кола) ;) та им дойде ред на старите ми халогени ги пуснем в обръщение, но предупреждавам ЗЛЕ СА!!! и на двата са им счупени стъклата, единия свети другия е полуизтърбушен има няква карантия ма си тряя доработка за да светне :) По принцип за идеални за минаване по каско, тия са минавали 2 пъти до сега :hilezh::) така, че който ги иска негови са си.

Сладури и сладурки, понеже от преди 15 минути съм с нови халогени(ей тая кола най-накрая заприлича поне малко на кола) :dance: та им дойде ред на старите ми халогени ги пуснем в обръщение, но предупреждавам ЗЛЕ СА!!! и на двата са им счупени стъклата, единия свети другия е полуизтърбушен има няква карантия ма си тряя доработка за да светне :) По принцип за идеални за минаване по каско, тия са минавали 2 пъти до сега :hilezh::) така, че който ги иска негови са си.

Дай ги ако стават за Audi80 B4 1993 година, по-добре такива отколкото никакви!