Васко Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) В тази тема можете да публикувате нещата, които искате да подарите на АУДИ феновете Тук ще има постове само на хората, които предлагат артикули. Моля заинтересованите да се свързват с тях на ЛС! След като подарите това, което ви е излишно, пуснете отново пост тук, за да не стават обърквания ВНИМАНИЕ: Темата НЕ Е за това какво търсите да ви бъде подарено , а за това, което сте готови да подарите! Всякакви постове на търсещи аванта ще бъдат трити без предупреждение Edited August 25, 2007 by tsvet40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuDi_RuLzz Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Па лли аз трее пишем Подарявам бял мигач за ауди 90-този който е на бронята.Трябва само да погледна ляв ли е или десен.. ма какво значение има,на някой ако му трябва да го отнася Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emillion Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Подарявам фар за мъгла за Ауди 80 Б2/100 С3.Мисля,че беше ляв.Австрийско производство,не е Хела или Бош.Купих го по погрешка за Б3,излезе по-стария модел,дето е с капаче от материала и в цвета на бронята,а не прозрачно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJack1 Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Подарявам врътката,която държи рез.гума към пода на багажника В3.Мисля,че я имаше и планката някъде по чекмеджетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kody Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Ако някой има нужда от литър и половина (горе,долу) двигателно масло Mobile 10W40 да свирка.Смених маслото на колата с 15W40 и сега не мога да го използвам....Та иначе казано го подарявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Подарявам окновни лагери Колбеншмидт за 1.8 Ауди Фолксваген Сеат, първи ремонт 0.25 с бордове/не с аксиални шайби/ Edited March 1, 2007 by AUDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYPO Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Подарявам РК туниК стайл аксесоар по неволя ми бяха на колата до днес, поради разпад на старите бутончета на вратите. Намерих си оригинални и тези ми не трябват. Който си го хареса негови са си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Подарявам РК туниК стайл аксесоар по неволя ми бяха на колата до днес, поради разпад на старите бутончета на вратите. Намерих си оригинални и тези ми не трябват. Който си го хареса негови са си.Ако станат на Кордобата, аз ги искам. Ако не станат- пак ще ги пуснем в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYPO Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Ако станат на Кордобата, аз ги искам. Ако не станат- пак ще ги пуснем в темата Ще ги дам на мамута, ти ги даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_I_V_A_K_A Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Ако не станат на пича с кордобата,давам си заявката аз братт Че на мен 2 такиви ми липсват,та екстра ше ми дойдат тия И БЛАГОДАРЯ ЧЕ НАПРАВИХТЕ ТАЗИ ТЕМА!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васко Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Подарявам около 2 месечен интернет абонамент към BGMREJA - ако някой има техен кабел, веднага получава user и парола за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васко Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Нали се разбрахме, че дискусиите ще стават на ЛС?Нека оставим темата чиста, за да се вижда ясно кой какво предлага, а не да стане 10 страници с коментари само за един артикул Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAF Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) подарявам механизмите за сваляне на стъклата на В4/ на предните врати/, щото бях сложил ел. стъкла на колата преди време, и ми седат сега. Едни жила и прочие боклуци са. Edited March 13, 2007 by SLAF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkozi Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Имам едни стари халогени за Б4. Ляв и десен. Заедно с крушките. Закрепването им към бронята е малко "с пиниз", но става без проблем и нямат странични капачета. Който си ги хареса. Подарявам му ги. Ето и снимка на продукта Edited March 13, 2007 by Inkozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.i.l.e.n Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Пу за мен тези халогени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emillion Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 За АСЕ двигател ремъци алтернатор,хидравлика и климатик.Първият е Дайко,останалите-Фленор. Смених ги есента,като километри съм минал неколкостотин.Започна да пищи алтернаторният и въпреки,че съм почти сигурен,че е от некарането,ще го сменя тия дни,а и другите барабар с него,да са от една марка.Към края на месеца ще имам ходене до София,мога да ги донеса.Не е кой знае какво/като пари бяха 35 лв./,но все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGATA Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Яворе ако колегата се откаже от фаровете за мъгла имай ме в предвид обаче измисли няква цена щото все пак са си пара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYPO Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 В мен са вече, Яворе казах ти, ти си луд(в добрия смисъл). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkozi Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) Живи и здрави да сме ... Вече имам и едни за продаване... Ама си има тема, където трябва. Edited March 14, 2007 by Inkozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AALEXANDROV Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Подарявам стъкло от преден десен фар от 80/Б4 заедно с уплътнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkozi Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Аз пък имам основата на десния фар , шофьорския. Тя всъщност е на Любо/AudiV6 . Даде ми го, когато имах нужда. Съответно от него остана основата, така, че който има нужда + стъклото на ААLEXANDROV и хоп - готов фар :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Добавете към подаръците и ляво стъкло за фар, Бош, с чукнато от камъче по ръба, но не пропуска влага.За съжаление от В3, иначе аха- да стане комплекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYPO Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Сладури и сладурки, понеже от преди 15 минути съм с нови халогени(ей тая кола най-накрая заприлича поне малко на кола) та им дойде ред на старите ми халогени ги пуснем в обръщение, но предупреждавам ЗЛЕ СА!!! и на двата са им счупени стъклата, единия свети другия е полуизтърбушен има няква карантия ма си тряя доработка за да светне По принцип за идеални за минаване по каско, тия са минавали 2 пъти до сега така, че който ги иска негови са си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhivko Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Сладури и сладурки, понеже от преди 15 минути съм с нови халогени(ей тая кола най-накрая заприлича поне малко на кола) та им дойде ред на старите ми халогени ги пуснем в обръщение, но предупреждавам ЗЛЕ СА!!! и на двата са им счупени стъклата, единия свети другия е полуизтърбушен има няква карантия ма си тряя доработка за да светне По принцип за идеални за минаване по каско, тия са минавали 2 пъти до сега така, че който ги иска негови са си.Дай ги ако стават за Audi80 B4 1993 година, по-добре такива отколкото никакви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYPO Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Заминаха колега полазиха ме на лични на секундата, баси хиените Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts