kvm_88 Report post Posted September 9, 2019 Ако има от Шкода е най-добре, но и Кия става Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 9, 2019 Само, ако са купувани нови. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OvivO Report post Posted September 10, 2019 малко са пренатегнали пружинките... Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 10, 2019 Само ако се строшИ торението мИ...малко И че ви цовам. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kvm_88 Report post Posted September 10, 2019 Ми вземи мерки, бе. Църквата горе на Редута, у четвъртък имат много силни Киприянови молитви. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 10, 2019 Шебециии.... Писах до Финландия(и Лапландия област: Лапни-шаран(д)ия)... И, Рече Човеко: немаш проВлем с ремичката, ама никъв проВлем, нема се откине от натпияне на пружинките. Тествано. И ме предупреди... да намалим нафтата и нютоните под 3к (да не станат тихи оборотите...), от че потрошим механизмите с тая веялка. Могло да мине 700 едЕници от тия дека са омлатиле оня-другия шебек у кратуната. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIKO Report post Posted September 10, 2019 Йордане, кат каза "писАх", а на какъв sprache го реализирА тоА диалог? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 10, 2019 (edited) Нема се заяждаш ве ей... Das ist eine kleine maiene arbeit fur miche. Asta ie putin desfacem/desfakut pentru mieu Afto e mikro provlema gya mena Немам немска клавиатура...да ти турим и точка/и на челото. Edited September 10, 2019 by loshdancho Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIKO Report post Posted September 10, 2019 Брейй, онлайн преводачите бая задобряли . Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 10, 2019 (edited) Специално за немски не съм го ползвал. на немски съществителните се пишат с главна буква, а Яз ги не знам... За румънски обаче ползвах за правописа...и пак ме ми се получи А нещо да каеш за елинския ми..... п.П. баси, заприличах на гайдата. Да не съм офф да турим турбинката за нагледно Edited September 10, 2019 by loshdancho Quote Share this post Link to post Share on other sites
GTX3071R Report post Posted September 12, 2019 На 7.09.2019 г. at 19:45, loshdancho написа: също и интеркулер(че оня го изпуснах) Нямаш ли случайно някой камионски, от който да ползваш част от питата и да си го направиш по размер, който те устройва максимално предвид необходимостите и местото. Ще трябва само вход/изход ("казанчетата" или там както се водят) да си направиш/завариш (или някой друг да го направи) и си готов. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kvm_88 Report post Posted September 12, 2019 Да ве, ше го капне с Кракрата и Вежена и е готов. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GTX3071R Report post Posted September 12, 2019 Стига да има уменията/условията да го направи, не виждам причина да не стане. И не е като да нямам хора около мен, които да карат по същата схема. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 12, 2019 Мина ми тая идея през главата, има и кой да го направи,ама имам чувството, че изпълнението ще е на цената на нов, а може и повече.. Ще разпитам обаче. Quote Share this post Link to post Share on other sites
(System.in) Report post Posted September 12, 2019 Аз го играх с правеняк воден радиатор, не спря да тече, докато не го върнах на вторични... взимай нов, според мен. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Valsodar Report post Posted September 14, 2019 Адмирации за проекта, да попитам маслената помпа ще държи ли на такива обороти ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 14, 2019 (edited) Да. Пробвано е, а и няма да се държи във високи обороти постоянно все пак не е бензинова кола. Обаче с болтовете....греда, назад съм и с болтове, и гарнитури...деба и каръщината. Правените болтове не стават за БАУ, от намаляването на главите не оатава повърхност да носи момента на стягане и болта се размазва от вложката... Саа ще се правят други болтове, издирвам якостна стомана с шестостенен профил 17мм и ама на акъла ми идва само стомана 45,.... стругара ще ги прави, ама трябва ли да се закалява после. Давайте идеи и марки стомана подходящи за изработката на болтове 12х1.5 L160 степен на якост12.9 шестостенна глава 17мм Edited September 14, 2019 by loshdancho Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIKO Report post Posted September 14, 2019 Забрави да ти ги издяла стругаря и някой да ти ги "закали". Нито ще знаете материала, нито имате твч за целта, не се закаляват обемно. Търси си от друга марка/модел оригинални нови за глава, със същите размери. Quote Share this post Link to post Share on other sites
audi+ Report post Posted September 14, 2019 Те оригиналните се разтягат какво остава за правени. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loshdancho Report post Posted September 14, 2019 Няма такива болтове... Ток с висока честота...кой ще дири. Quote Share this post Link to post Share on other sites
more Report post Posted September 15, 2019 Мини с мостра да видим:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Valsodar Report post Posted September 15, 2019 14 hours ago, loshdancho said: Да. Пробвано е, а и няма да се държи във високи обороти постоянно все пак не е бензинова кола. Обаче с болтовете....греда, назад съм и с болтове, и гарнитури...деба и каръщината. Правените болтове не стават за БАУ, от намаляването на главите не оатава повърхност да носи момента на стягане и болта се размазва от вложката... Саа ще се правят други болтове, издирвам якостна стомана с шестостенен профил 17мм и ама на акъла ми идва само стомана 45,.... стругара ще ги прави, ама трябва ли да се закалява после. Давайте идеи и марки стомана подходящи за изработката на болтове 12х1.5 L160 степен на якост12.9 шестостенна глава 17мм Виж в Евроболт, много пъти са ме спасявали Quote Share this post Link to post Share on other sites
kvm_88 Report post Posted September 16, 2019 Тия болтове са разтягащи се, за да се осигури еднаква сила на опън. Това няма как да го направиш на струг. Търси за площадка на провлачване, ако ти е интересно. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AserEl Report post Posted September 16, 2019 Мерак ми е ди вида това в действие като работещ проект допускам, че на Кондофрей ще е забавно да се види отново вървяш дизел след толкова време Quote Share this post Link to post Share on other sites