pampo Report post Posted June 16, 2021 6,7 сек 0-100, не ми изглежда спрело, особено сравнено с колите преди 15тина години Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted June 16, 2021 Ааа нидей така тука са само масони всичко над 4 сек 0-100 и над 10сек 100-200 е спряло 🏎️ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Raziell Report post Posted June 16, 2021 Благодаря за коментарите, най-верятно това ще е мотора. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robobug Report post Posted June 16, 2021 Ами РЕВО твърдят, че с техния чип А4-ка с този мотор е по-бърза от стокова S4 с 3.0 турбо. Разликата в теглото на А4 и А6 е минимална....като разликата се носи повече от екстрите, отколкото от купето. Винаги съм бил фен на 4 цилиндровите мотори на Ауди (просто при 6 цилиндъра има и други хубави марки)....ама 50к за 4 цилиндъра....било и на 90к км Quote Share this post Link to post Share on other sites
Donich222 Report post Posted June 22, 2021 https://m.mobile.bg/details/11619089412801200 Колеги,здравейте. Този екземпляр има почти всички екстри, може да се ползва данъчен кредит, има N1, има доказуема сервизна история (а дано). Обаче тия 200 000км. малко ме спират. Дори и поддържана в сервиз на Ауди. А и комплект гуми с джанти, което пак си е + и още други неща които са описани в обявата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
v140 Report post Posted June 22, 2021 210к не са малко, особено за 50к лева. Ако караш доста не е добре. Не пише и дали ремъците са сменени, май на 210 се сменят. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pampo Report post Posted June 23, 2021 цената след възстановяване на ДДС ще стане 40к лв. Автоматът е ЗФ, не би следвало да има проблем, моторът вече не знам как е на 200+ хиляди. Но нов внос "офертите" едва ли има по-малко от 250-300к км, така че... Quote Share this post Link to post Share on other sites
A8Fahrer Report post Posted June 23, 2021 За мен това са много пари. https://www.mobile.bg/11624029021354947 Тази е на половината километри и една година по нова. Да, не е Олроуд, скоростната кутия е друга и двигателя не е с две турбини но все пак 50К за 200 хил. ми се струва неприемливо. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Donich222 Report post Posted June 23, 2021 (edited) Има колега, много има. Обаче аз съм задал даден критерии на търсене. Знам какво търся и с какви екстри. Основното е да Bitdi фейслифт. Edited June 24, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Schnura Report post Posted June 23, 2021 Какви екстри търсиш? И аз моята я избирах да има всичко, което искам и да е на малко км. Намерих, но на доста по висока цена. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Donich222 Report post Posted June 23, 2021 @Schnura панорамен таван, 360 градуса камера, ACC, да паркира сама(след време може и жената да я кара), много ми харесват спортните седалки sline,keyless, печка... Колкото се може повече. То за тия пари малък апартамент, поне да е добре обзаведен. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Schnura Report post Posted June 26, 2021 Да. Всичко това го търсих и аз, без панорамния таван. И масаж и обдухване на седалките. И Бенг и Олуфсен музика. Направо си е като обзаведен апартамент. Почти на същата цена. Quote Share this post Link to post Share on other sites