KOKO 100 C4 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Напоследък получавам запитвания за някои части, гуми и консумативи и съм длъжен да уточня с какво мога да бъда полезен и с какво не. Тези, които ме познават знаят, че въобще не съм търговец на части и нямам магазин, но принципно съм със свободно работно време и мога(поне засега) да се занимавам. Нещата ми се карат с бус безплатно.Ето списъка:1. Гуми – Dunlop, Debica и Maloya. Някои други – със запитване. За марките продавани в Диана, както и Toyo, Lassa и Kormoran не отправяйте запитвания.2. Champion – филтри, чистачки, свещи – запалителни и подгревни.3. Масло Motul и Kroon Oil – за Мотула трябва да отидете сами до кв “Военна рампа”, ул. "Оборище" или кв. "Овча купел".4. Амортисьори Koni, Sachs, AL-KO, KAYABA и Boge. Съединители Sachs и LUK. Лагери FAG и SKF. Маншони LOBRO.5. Накладки и дискове Bendix, Pagid, АТЕ, TRW, TEXTAR, Ferodo . Дискове Zimmermann и накладки Siffert.6. Части по ходовата част MOOG, Hans Pries, Lemforder и Febi, пружини Eibach и Supplex.7. Карета Lobro или Holzer, водни помпи Hepu. Ролки за ангренаж и ремъци Febi, IPD, HK-AUTEX, INA, SKF.8. Всичко от марката Flennor - основно ремъци.9. Ремъци Optibelt, Gates, Contitech и Flennor10. Акумулатори MIDAC - Италиански.11. Филтри Hengst, МАNN и на турската фирма Sardes, които са с добро качество и отлична цена.За едрогобаритни части, фарове, стопове, и по салона не мога да съм полезен. Амортисьорчета за капаците според модела.Тук в темата няма да публикувам оферти. Ще контактувам само на лични. Ако нещата трябва да се изпратят извън София се съгласявам на наложен платеж само към колеги с които се разберем по тел. Тези, на които съм вършил услуга ще подтвърдят, че съм достатъчно сериозен.моб. 0887395466; 0895828383; 0877372118 Edited June 25, 2010 by KOKO 100 C4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Браво Коко, хиляди благодарности, надявам се по-натам и аз да се възползвам когато се наложи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИСО Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ммдаа,благодарности на Коко и браво за уточнението (скоро май пак ще те потърся) Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Кокич, винаги съм твърдял, че си златен, още от самото начало, незнам дали си спомняш момента с горивния филтър отпреди година и нещо Продължаваш да ми помагаш и единственото лошо нещо в случая е, че ми се струва че не мога да откликна подобаващо на помощта ти... Знаеш, ако има нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) И от мен БЛАГОДАРЯ! Edited September 24, 2007 by tsvet40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomez Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 И от мен БЛАГОДАРЯ!Каква цена ще ми предложиш за гуми Dunlop зимни 195/65/15.....4 бр. !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Всичко това по горе е самата истина !ГОЛЕМ СИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted September 26, 2007 Author Report Share Posted September 26, 2007 Каква цена ще ми предложиш за гуми Dunlop зимни 195/65/15.....4 бр. !!!!!Здравей, но в началния ми пост имам молба да ми пускате лично съобщение. Причината е, че следя форума по свой начин и най-вече обръщам внимание на личните съобщения.Искам да ти кажа, че в момента Dunlop-а е миналогодишно производство. Ако това те устройва, ще ти дам отговор. Цената ще е достатъчно добра.Чакам лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЕКТОР Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Турбо БЛАГОДАРЯ на колегата КОКО, много Голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosta82 Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) farove i bronq za rs2 moge6 li da mi nameri6 ?Пиши на кирилица! Edited October 26, 2007 by tsvet40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 farove i bronq za rs2 moge6 li da mi nameri6 ?Прочети ми поста - отговарям само на лични съобщения и нямам познанства за едрогабаритни части!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!Все така коректен и някой светъл ден ще видим колко можеш- !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsmart Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!Все така коректен и някой светъл ден ще видим колко можеш- !!! АБСОЛЮТНО ДУБЛИРАМ нещата които колегата"NIKO"е написал за КОКО,с изключение на това,че КОКО не ми е адаш Наистина КОКО много ти БЛАГОДАЯ за всичко което направи за мен,много се надявам някои ден,да имам възможност да ти го върна тъпкано Малко закъснях с благодарностите,за което ти се извинявам КОКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro09 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Човека е коректен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinjal Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladfen Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) КОКО можеш ли да направиш нещо за 2бр. Bridgestone Turanza ER300 205/60/15 V Edited April 4, 2008 by mladfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
W_Smith Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 КОКО президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiavelli Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Колега Коко, интересува ме цена за ляво каре за А4 96-та 1.8Т колко парички е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAD71 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.БЛАГОДАРЯ ,КОКО !Надявам се да върна жеста или поне да някой път. Edited June 26, 2008 by GAD71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.И аз балгодаря за отзива. Съжалявам, че засега отстъпката не е голяма при акумулаторите и наесен ще се опитам да получа максималната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paho Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.Много се радвам че все още има такива хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngoro Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 каза ли някой Коко - Президент ? Утрепах му на човека събота сутрин с моите гуми.Евалата на Коко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Runner Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Коко е страхотен пич! Ако всички в тая държава сме като него ехееее.... Пожелавам на всички в този форум да са като него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 кокича го чака една голяяяма бутилка убаво шотландско виски само да стегна кошера и ще ти я донеса да се почерпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro09 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.Много се радвам че все още има такива хора. Напълно съм съгласен! Edited August 8, 2008 by joro09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellix Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Ники балгодаря ти много за частите и помоща която ми оказваш когато се оцвъка положението Edited August 21, 2008 by hellix Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetal85 Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА ДА НАМАЛИТЕ РАЗХОДА СИ ЗА ГОРИВО ЗНАЧИТЕЛНО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ : 0883410768 ; svetal85@mail.bg ; www.svetal.myffi.biz Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА ДА НАМАЛИТЕ РАЗХОДА СИ ЗА ГОРИВО ЗНАЧИТЕЛНО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ : 0883410768 ; svetal85@mail.bg ; www.svetal.myffi.bizАаа, ние те знаем теб. Дето продаваш "витаминозни хапове" които си навираме отзад. Я разгледай ТАЗИ ТЕМА и си пий хаповете редовно. Някъде другаде.И защо реши да "оакаш" темата на колега?И "линка" който даде е менте.Дори той не работи. Нещастни ментърджии...------------Специално за протокола:Продуктите на FFI (Fuel Freedom International) а именно MPG-CAPS са тествани в лабораториите на АКБ ( ) и са сертифицирано МЕНТЕ. Както и всички останали подобни буклуци на пазара. Edited September 22, 2008 by grizzly Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 До 1-2 седмици ще имаме много по-добри условия за Good Year и Sava. Ако се наложи едноседмично чакане ще Ви помоля за търпение.От тази услуга лятото се възползваха Wizi(за негов приятел), Timon и super_ivo. Не съм взимал капаро, но и те са много коректни хора, а с първите двама сме отдавна познати.Надявам се да сте, като тях при проявен интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Продуктите на FFI (Fuel Freedom International) а именно MPG-CAPS са тествани в лабораториите на АКБ ( ) и са сертифицирано МЕНТЕ.Главен раборант, д-р Фрийстайлъров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy3 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Имаш ли вече цени за GOODYEAR? Интересува ме Ulta Ggrip 7+ (205/55/16). Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 Имаш ли вече цени за GOODYEAR? Интересува ме Ulta Ggrip 7+ (205/55/16). Благодаря предварително!http://www.rudy96.com/pricelist/GOODYEAR.htmИзбираш и ще ти дам отстъпката от тези цени, която е доста примамлива, но не мога да я посоча съгласно договора.Нали ще почакаш доставка около седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubsan Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Гума -GOODYEAR WINTER 195/65R15 91T TL UG 7+ MS 519587 бр 165.70 лв Може ли цена за тези ,има ли ги налични,от 2008 ли са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy3 Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 GOODYEAR WINTER 205/55R16 91T TL UG 7+ MS 519620 бр 270.31 лв Крайната цена на тези, фактура? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilkoquatro Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 колеги имам питане,имам проблем с оборотите и ми казаха да си купя нов акумолатор,по силен и проблема из4езвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 колеги имам питане,имам проблем с оборотите и ми казаха да си купя нов акумолатор,по силен и проблема из4езвалИ тук ли реши да изложиш проблема си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucko Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Има ли някакви гуми втора употреба? 225/45/17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi_RS* Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) ... Edited October 26, 2008 by Audi_RS* Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 (edited) GOODYEAR WINTER 205/55R16 91H TL UG 7+ MS DOT4108DUNLOP WINTER 195/65R15 SP WINTER SPORT 3D MS 91T TL DOT3508Непрекъснато ми ги поръчват. Гудиъра е словенски, а дънлопа немски. Edited October 28, 2008 by KOKO 100 C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TORNADO Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 и аз се сдобих с нови гуми !!!благодаря КОКО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 И аз го чаках да ми отговори 2 седмици ама не... и накрая си взех гуми - благодаря КОКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 И аз го чаках да ми отговори 2 седмици ама не... и накрая си взех гуми - благодаря КОКОДлъжен съм да се извиня на някои колеги, които не получиха отговор от мен. За съжаление това не ми е професия!!В момента мисля да помоля няколко наши млади колеги да ме заместват и правя избор защото не искам да плащат предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_p_i Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Колега, моля дай предложение за акумулатор за В4 АВТ. В момента колата е с 55Ah-сов акумулатор BOSCH Silver, който обаче идва малко по-висок и капакът на акумулатора в момента не може да се затвори и да прилепне както би следвало. Интересува ме цена и гаранционен срок. Благодаря прадварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted December 15, 2008 Author Report Share Posted December 15, 2008 Колега, моля дай предложение за акумулатор за В4 АВТ. В момента колата е с 55Ah-сов акумулатор BOSCH Silver, който обаче идва малко по-висок и капакът на акумулатора в момента не може да се затвори и да прилепне както би следвало. Интересува ме цена и гаранционен срок. Благодаря прадварително!Много странен проблем, но трябва да го умуваме.Вече работим с акумулатори Варта и още едни италиански.Пусни ми ли(но и ще решим проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunShine Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) KOKO да попитам Кони спорт (жълто) за Ауди 80, 4 броя на Л.С Щот май р.дт- ше доде по-скоро от очакваното. Edited February 19, 2009 by SunShine Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted February 27, 2009 Author Report Share Posted February 27, 2009 Много Ви моля пускайте ми л.с. както съм посочил в началото на темата и оставяйте тел. за контакт.Желателно е да ми пращате и номера на рамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chanko Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Здравей колега ,интересуват ме гуми 195/65/15 или 205/60 15 за Ауди 100 комби 1993 г.НОви ли са имаш ли втора употреба.Дай цени снимки.Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibonev85 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Здравей колега ,интересуват ме гуми 195/65/15 или 205/60 15 за Ауди 100 ........НОви ли са имаш ли втора употреба.Дай цени снимки.Благодаря.интересува ме абсолютно същото :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
theboo Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ауди а4 и а6 как се цените на частите за тези коли можете ли да ми кажете кой са най-сменяните части на двете коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Tenchev Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Здравейте!Колко ... грубо излиза подмяната на ремък и ролки за А4 1,8 и ремъкът през вентилатора и динамото?Благодаря за инфото предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted May 11, 2009 Author Report Share Posted May 11, 2009 ауди а4 и а6 как се цените на частите за тези коли можете ли да ми кажете кой са най-сменяните части на двете колиЗдравей!Бях помолил в началото на темата да контактуваме на лични.Въпросът ти е по-скоро за техническия раздел за А4 и като видиш какво се сменя съставяш списък и се старая да ти отговоря бързо.Има и тема за цените, в която всеки споделя за купеното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_p_i Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Благодарение на КОКО колицата ми се сдоби с нови задни накладки. Човекът се отзова много всеотдайно, въпреки че беше изключително зает с организирането и заминаването за събора в Чепеларе.Излючителни БЛАГОДАРНОСТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Колеги, умолявам Ви да разберете, че между 18.00 ч и 11.00 ч е възможно да не Ви отговарям, а понякога и повече. Това, че съм видим във форума не значи, че съм длъжен да отговарям по всяко време на денонощието.Някои запитвания са специфични и е необходимо достатъчно излишно време, а е крайно неприятно, когато е чисто запитване от любопитство.Моля Ви при запитване да ми оставяте тел. за контакт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Здрасти, Да питам за гуми летни 215/55/16 кви и на кви цени ... интересуват ме по-добрите т.е. goodyear, dunlop i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Преди половин час се върна х от отпуск и от утре ще отговарям на всеки.Пак моля питайте на л.с. за да не се претоварва темата. Телефоните са в подписа ми.На когото не съм вдигнал по време на почивката му изказвам извиненията си, но не винаги това ми беше удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo_77 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 И аз мога да се похваля с нови предни дискове и накладки от КОКО, още не съм ги поставил но тия дни се каня и пак ще пиша. Благодарности на КОКО, много е точен и коректен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Утре, благодарение на Коко ще имам зимни гуми 195/65/15!! Как е експлоатацията? Ще докладвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo_77 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 От вчера Аудито ми спира като Bently, благодарение на КОКО,с нови дискове и накладки, благодарности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazar666 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Привет,поради покупка на автомобил втора ръка сега ще се нуждая от доста нови части за подмяна, като например:---предни дисковезадни дисковепредни накладкизадни накладкиляв кормилен накрайник (външен)тампони на заден мост---За сега мисля да се огранича до тук Благодаря ти предварително, сигурен съм че ще ми предложиш качествени неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 23, 2009 Author Report Share Posted October 23, 2009 Привет,поради покупка на автомобил втора ръка сега ще се нуждая от доста нови части за подмяна, като например:---предни дисковезадни дисковепредни накладкизадни накладкиляв кормилен накрайник (външен)тампони на заден мост---За сега мисля да се огранича до тук Благодаря ти предварително, сигурен съм че ще ми предложиш качествени неща Имаш л.с. и чакам отговора ти!При А4 задължително е необходим номера на рамата за дисковете и накладките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi_RS* Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Кокич, мерси за пореден път за съдействието. Няма такава цена за акумулатори в Бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiders Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Още един с благодарности към Коко за гумите ми Дебица и цената на която ги взех, като ги сложа на колата ще има още инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolio_audiA3 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 коко искам да те попитам за цената на гуми Дънлоп 16' сезонни... Добри ли са? Баща ми е с такива на старото Ауди и е много доволен... ти какво мислиш по върпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 коко искам да те попитам за цената на гуми Дънлоп 16' сезонни... Добри ли са? Баща ми е с такива на старото Ауди и е много доволен... ти какво мислиш по върпроса?Пиши ми на л.с. размер и модел защото не схващам какво искаш да кажеш с думата "сезонни"? Може би всесезонни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweep Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Днеска се сдобих с четири броя Дънлоп 3Д благодарение на Коко.Коко много ти благодаря, цената е страхотна, за бързото получаване не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Отново супер бърза реакция! От вчера с нов акумулатор Midac 60Ah, на доста добра цена, благодарение на автора на темата Edited December 4, 2009 by tox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaharieff Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Отново супер бърза реакция! От вчера с нов акумулатор Midac 60Ah, на доста добра цена, благодарение на автора на темата Отново и отново и при мен днес Коко реагира в рамките на не повече от час! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) КОКО пускай инфо когато имаш възможност да предложиш летни гуми Dunlop Fastresp и Bridgestone Er300 195/65/15. Edited December 4, 2009 by eic-idimitrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralenekov Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 И отново благодарско за перфектните тампони Ще пусна малко снимки, но в една друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcy Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) Цена за 60-62Ah акумулатор и каква марка Edited December 10, 2009 by marcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted December 11, 2009 Author Report Share Posted December 11, 2009 Цена за 60-62Ah акумулатор и каква маркаОт почти година Руди 96 внасят само италианските MIDAC.Гаранцията е 2 години с изискване на всеки 6 месеца да се прави наново замерване.В момента имат с този капацитет от сериите Sigillum, Xtra II и Celeris.Цените ще ти изпратя на л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorsprung durch Technik 3 Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 ЕВАЛА НА КОКО Оборудвах се с МИДАК и са печката пали кат бензин Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunShine Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 (edited) От почти година Руди 96 внасят само италианските MIDAC.Гаранцията е 2 години с изискване на всеки 6 месеца да се прави наново замерване.В момента имат с този капацитет от сериите Sigillum, Xtra II и Celeris.Цените ще ти изпратя на л.с.Коко вчера изпуснах да те питам, дали са докарали за Б3 от "ниските" акумулатори?Ако да то тогава прати едно л.с и на мен с актуалните цени . Edited December 14, 2009 by SunShine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Diego_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Аз пък днес оборудвах единия служебен автомобил с пресни пресни MALOYA DAVOS и за км дето навъртях днес и разходката по снега мога да кажа само добри отзиви за тези гуми А за КОКО само няма и 5 минути след мойто позвъняване и гумите вече се монтираха като цената беше просто без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunShine Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 за Коко.Откликна в рамките на часове за покупката на новия ми акумулатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenn Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 ЕВАЛА НА КОКО flehan.gif и хиляди благодарности ! От днес и аз съм горд собственик на Midac HY Per 2HY3 - 72Ah Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Искам да коригирам нещо от началото на темата.Принципно започнах да работя и с наложен платеж, а на добри познати пращам, а те ми превеждат парите по банков път, като от клон на ЦКБ това е напълно безплатно.Все пак държа колегата да ми се представи и да се чуем по телефона. До момента не съм бил подвеждан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binev Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Нека има повече такива кора теб, Ники Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Кокич дай цена на ЛС за масло 10W40. За пежото е, така че ти ми предложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 kolegi ne nalivayte kakvi badi masla i goriva garancia nikoi na nikogo ne dava za proizhod na stokata koiato predlaga ili prodava ako sam obidil niakogo da me proshtava no tova si e samata istina za nashia mil i hubav pazar za rezervni chasti DA NE LAGEM NIKOI KOITO NE ZASLUGAVA TAZI UCHAST NA IZLAGANIA POTREBITELХахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Хахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер!Владо той даже не е знаел кого и за какво коментира! Липсвала му е всякаква мисъл То и при тебе се беше изцепил някакъв главоч, а и при Димо имаше някакво несмислено питане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Колеги, Ники току що ми се обади с неприятната новина, че вчера си е счупил крака и буквално след минути ще го оперират в Пирогов. Помоли ме да Ви кажа, че известно време няма да може да ни бъде полезен, за което се извинява.Нека да не го притесняваме за момента, а ако има нещо ново, ще го напиша тук! Да стискаме палци всичко да е наред, и да очакваме скоро да се вдигне отново на крака и да е сред нас Edited February 5, 2010 by tox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornu©opia Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Дано всичко мине максимално безболезнено!Леко и бързо оздравяване! Стискам всякакви палци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milcho_I Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Коко и аз ти пожелавам операцията да мине добре и бързо възстановяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binev Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Дано не е нещо сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Дано не е нещо сериозноСамо това можа да ми каже, но щом ще го оперират сигурно има нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Скорошно оздравяване Кокич - дано не е сериозно счупването. Ще ти стискаме палци да мине успешн операцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Днес, рано следобед след 12 дни престой в "Пирогов" ме изписаха, но ще се възстановявам поне 2 месеца. Костта ми е шинирана с титанови плаки и винтове.Ще се постарая максимално бързо да съм пак полезен доколкото позволяват възможностите ми.Тези дни ще реша как да ми помогнат мои познати и близнаците ми защото ще съм само в къщи засега.Благодаря на всички, които ми се обадиха и предложиха помощта си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djodji Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Здравей Коко! Бързо оздравяванеИскам да си сменя съединителя на колата, та искам да те питам дали имаш наличност и колко ще струва. Колата ми е Ауди А4 1.9 tdi 90 hp 1997 г. Номера на двигателя 1Z..., рама WAUZZZ8DZTA182991. Също така имам и някои други неща за смяна, като накладки, масло, филтри.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata_stamboliev Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Коко, успешно възстановяване първо, пък частите после, и ако има нужда от каквото и да било, знаеш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now