Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

Напоследък получавам запитвания за някои части, гуми и консумативи и съм длъжен да уточня с какво мога да бъда полезен и с какво не. Тези, които ме познават знаят, че въобще не съм търговец на части и нямам магазин, но принципно съм със свободно работно време и мога(поне засега) да се занимавам. Нещата ми се карат с бус безплатно.

Ето списъка:

1. Гуми – Dunlop, Debica и Maloya. Някои други – със запитване. За марките продавани в Диана, както и Toyo, Lassa и Kormoran не отправяйте запитвания.

2. Champion – филтри, чистачки, свещи – запалителни и подгревни.

3. Масло Motul и Kroon Oil – за Мотула трябва да отидете сами до кв “Военна рампа”, ул. "Оборище" или кв. "Овча купел".

4. Амортисьори Koni, Sachs, AL-KO, KAYABA и Boge. Съединители Sachs и LUK. Лагери FAG и SKF. Маншони LOBRO.

5. Накладки и дискове Bendix, Pagid, АТЕ, TRW, TEXTAR, Ferodo . Дискове Zimmermann и накладки Siffert.

6. Части по ходовата част MOOG, Hans Pries, Lemforder и Febi, пружини Eibach и Supplex.

7. Карета Lobro или Holzer, водни помпи Hepu. Ролки за ангренаж и ремъци Febi, IPD, HK-AUTEX, INA, SKF.

8. Всичко от марката Flennor - основно ремъци.

9. Ремъци Optibelt, Gates, Contitech и Flennor

10. Акумулатори MIDAC - Италиански.

11. Филтри Hengst, МАNN и на турската фирма Sardes, които са с добро качество и отлична цена.

За едрогобаритни части, фарове, стопове, и по салона не мога да съм полезен. Амортисьорчета за капаците според модела.

Тук в темата няма да публикувам оферти. Ще контактувам само на лични. Ако нещата трябва да се изпратят извън София се съгласявам на наложен платеж само към колеги с които се разберем по тел. Тези, на които съм вършил услуга ще подтвърдят, че съм достатъчно сериозен.

моб. 0887395466; 0895828383; 0877372118

Edited by KOKO 100 C4
  • Like 1

Браво Коко, хиляди благодарности, надявам се по-натам и аз да се възползвам когато се наложи... :):):)

Кокич, винаги съм твърдял, че си златен, още от самото начало, незнам дали си спомняш момента с горивния филтър отпреди година и нещо :flehan: Продължаваш да ми помагаш и единственото лошо нещо в случая е, че ми се струва че не мога да откликна подобаващо на помощта ти... Знаеш, ако има нещо... :hilezh:

• 3 months later...
Каква цена ще ми предложиш за гуми Dunlop зимни 195/65/15.....4 бр. !!!!!

Здравей, но в началния ми пост имам молба да ми пускате лично съобщение. Причината е, че следя форума по свой начин и най-вече обръщам внимание на личните съобщения.

Искам да ти кажа, че в момента Dunlop-а е миналогодишно производство. Ако това те устройва, ще ти дам отговор. Цената ще е достатъчно добра.

Чакам лично съобщение.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
farove i bronq za rs2 moge6 li da mi nameri6 ?

Прочети ми поста - отговарям само на лични съобщения и нямам познанства за едрогабаритни части!!!!!

• 3 weeks later...

Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!

Все така коректен :steinigung: и някой светъл ден ще видим колко можеш- :flipoff: !!!

Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!

Все така коректен :hilezh: и някой светъл ден ще видим колко можеш- :hilezh: !!!

АБСОЛЮТНО ДУБЛИРАМ :rolleyes: нещата които колегата"NIKO"е написал за КОКО,с изключение на това,че КОКО не ми е адаш :hilezh: Наистина КОКО много ти БЛАГОДАЯ за всичко което направи за мен,много се надявам някои ден,да имам възможност да ти го върна тъпкано ;) Малко закъснях с благодарностите,за което ти се извинявам КОКО

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.

БЛАГОДАРЯ ,КОКО !Надявам се да върна жеста или поне да :hilezh: някой път.

Edited by GAD71

От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.

И аз балгодаря за отзива. :bia: Съжалявам, че засега отстъпката не е голяма при акумулаторите и наесен ще се опитам да получа максималната.

Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.

Много се радвам че все още има такива хора. :hilezh::hilezh:

• 2 weeks later...

Коко е страхотен пич! Ако всички в тая държава сме като него ехееее....

Пожелавам на всички в този форум да са като него.

кокича го чака една голяяяма бутилка убаво шотландско виски :D

само да стегна кошера и ще ти я донеса да се почерпиш

:hilezh::(:bia:

• 1 month later...
Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.

Много се радвам че все още има такива хора. :dance::(

Напълно съм съгласен! :lol:

Edited by joro09

• 2 weeks later...

Ники балгодаря ти много за частите и помоща която ми оказваш когато се оцвъка положението :hilezh::hilezh:

Edited by hellix

• 1 month later...
МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА ДА НАМАЛИТЕ РАЗХОДА СИ ЗА ГОРИВО ЗНАЧИТЕЛНО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ : 0883410768 ; svetal85@mail.bg ; www.svetal.myffi.biz

Ааа, ние те знаем теб. Дето продаваш "витаминозни хапове" които си навираме отзад. ;)

Я разгледай ТАЗИ ТЕМА и си пий хаповете редовно. Някъде другаде.

И защо реши да "оакаш" темата на колега?

И "линка" който даде е менте.

Дори той не работи. :hilezh:

Нещастни ментърджии...

------------

Специално за протокола:

Продуктите на FFI (Fuel Freedom International) а именно MPG-CAPS са тествани в лабораториите на АКБ ( :) ) и са сертифицирано МЕНТЕ. Както и всички останали подобни буклуци на пазара.

Edited by grizzly

До 1-2 седмици ще имаме много по-добри условия за Good Year и Sava. Ако се наложи едноседмично чакане ще Ви помоля за търпение.

От тази услуга лятото се възползваха Wizi(за негов приятел), Timon и super_ivo. Не съм взимал капаро, но и те са много коректни хора, а с първите двама сме отдавна познати.

Надявам се да сте, като тях при проявен интерес. :hilezh:

Продуктите на FFI (Fuel Freedom International) а именно MPG-CAPS са тествани в лабораториите на АКБ ( :) ) и са сертифицирано МЕНТЕ.

Главен раборант, д-р Фрийстайлъров

Имаш ли вече цени за GOODYEAR? Интересува ме Ulta Ggrip 7+ (205/55/16). Благодаря предварително!

http://www.rudy96.com/pricelist/GOODYEAR.htm

Избираш и ще ти дам отстъпката от тези цени, която е доста примамлива, но не мога да я посоча съгласно договора.

Нали ще почакаш доставка около седмица. <_<

колеги имам питане,имам проблем с оборотите и ми казаха да си купя нов акумолатор,по силен и проблема из4езвал

И тук ли реши да изложиш проблема си?

• 2 weeks later...

GOODYEAR WINTER 205/55R16 91H TL UG 7+ MS DOT4108

DUNLOP WINTER 195/65R15 SP WINTER SPORT 3D MS 91T TL DOT3508

Непрекъснато ми ги поръчват. :lol::lol:

Гудиъра е словенски, а дънлопа немски. :lol:

Edited by KOKO 100 C4

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
И аз го чаках да ми отговори 2 седмици ама не... и накрая си взех гуми - благодаря КОКО

Длъжен съм да се извиня на някои колеги, които не получиха отговор от мен. :steinigung:

За съжаление това не ми е професия!!

В момента мисля да помоля няколко наши млади колеги да ме заместват и правя избор защото не искам да плащат предварително. :hilezh:

• 3 weeks later...

Колега, моля дай предложение за акумулатор за В4 АВТ. В момента колата е с 55Ah-сов акумулатор BOSCH Silver, който обаче идва малко по-висок и капакът на акумулатора в момента не може да се затвори и да прилепне както би следвало. Интересува ме цена и гаранционен срок. Благодаря прадварително!

Колега, моля дай предложение за акумулатор за В4 АВТ. В момента колата е с 55Ah-сов акумулатор BOSCH Silver, който обаче идва малко по-висок и капакът на акумулатора в момента не може да се затвори и да прилепне както би следвало. Интересува ме цена и гаранционен срок. Благодаря прадварително!

Много странен проблем, но трябва да го умуваме.

Вече работим с акумулатори Варта и още едни италиански.

Пусни ми ли(но и ще решим проблема. :hilezh:

• 2 months later...

Много Ви моля пускайте ми л.с. както съм посочил в началото на темата и оставяйте тел. за контакт.

Желателно е да ми пращате и номера на рамата. <_<

• 1 month later...

Здравей колега ,интересуват ме гуми 195/65/15 или 205/60 15 за Ауди 100 комби 1993 г.НОви ли са имаш ли втора употреба.Дай цени снимки.Благодаря.

• 2 weeks later...
Здравей колега ,интересуват ме гуми 195/65/15 или 205/60 15 за Ауди 100 ........НОви ли са имаш ли втора употреба.Дай цени снимки.Благодаря.

интересува ме абсолютно същото :P :P

• 4 weeks later...

ауди а4 и а6

как се цените на частите за тези коли можете ли да ми кажете кой са най-сменяните части на двете коли

Здравейте!

Колко ... грубо излиза подмяната на ремък и ролки за А4 1,8 и ремъкът през вентилатора и динамото?

Благодаря за инфото предварително!

ауди а4 и а6

как се цените на частите за тези коли можете ли да ми кажете кой са най-сменяните части на двете коли

Здравей!

Бях помолил в началото на темата да контактуваме на лични.

Въпросът ти е по-скоро за техническия раздел за А4 и като видиш какво се сменя съставяш списък и се старая да ти отговоря бързо.

Има и тема за цените, в която всеки споделя за купеното.

• 4 weeks later...

Благодарение на КОКО колицата ми се сдоби с нови задни накладки. Човекът се отзова много всеотдайно, въпреки че беше изключително зает с организирането и заминаването за събора в Чепеларе.

Излючителни БЛАГОДАРНОСТИ! :respekt:

• 2 weeks later...

Колеги, умолявам Ви да разберете, че между 18.00 ч и 11.00 ч е възможно да не Ви отговарям, а понякога и повече. Това, че съм видим във форума не значи, че съм длъжен да отговарям по всяко време на денонощието.

Някои запитвания са специфични и е необходимо достатъчно излишно време, а е крайно неприятно, когато е чисто запитване от любопитство.

Моля Ви при запитване да ми оставяте тел. за контакт. :stupid::hilezh:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Преди половин час се върна х от отпуск и от утре ще отговарям на всеки.

Пак моля питайте на л.с. за да не се претоварва темата. Телефоните са в подписа ми.

На когото не съм вдигнал по време на почивката му изказвам извиненията си, но не винаги това ми беше удобно. :)

• 2 months later...

И аз мога да се похваля с нови предни дискове и накладки от КОКО, още не съм ги поставил но тия дни се каня и пак ще пиша. Благодарности :bia: на КОКО, много е точен и коректен.

• 2 weeks later...

Привет,

поради покупка на автомобил втора ръка сега ще се нуждая от доста нови части за подмяна, като например:

---

предни дискове

задни дискове

предни накладки

задни накладки

ляв кормилен накрайник (външен)

тампони на заден мост

---

За сега мисля да се огранича до тук :respekt: Благодаря ти предварително, сигурен съм че ще ми предложиш качествени неща :flipoff:

Привет,

поради покупка на автомобил втора ръка сега ще се нуждая от доста нови части за подмяна, като например:

---

предни дискове

задни дискове

предни накладки

задни накладки

ляв кормилен накрайник (външен)

тампони на заден мост

---

За сега мисля да се огранича до тук :hilezh: Благодаря ти предварително, сигурен съм че ще ми предложиш качествени неща :hilezh:

Имаш л.с. и чакам отговора ти!

При А4 задължително е необходим номера на рамата за дисковете и накладките. :hilezh:

Още един с благодарности към Коко за гумите ми Дебица и цената на която ги взех, като ги сложа на колата ще има още инфо.

коко искам да те попитам за цената на гуми Дънлоп 16' сезонни... Добри ли са? Баща ми е с такива на старото Ауди и е много доволен... ти какво мислиш по върпроса?

коко искам да те попитам за цената на гуми Дънлоп 16' сезонни... Добри ли са? Баща ми е с такива на старото Ауди и е много доволен... ти какво мислиш по върпроса?

Пиши ми на л.с. размер и модел защото не схващам какво искаш да кажеш с думата "сезонни"? Може би всесезонни?

Днеска се сдобих с четири броя Дънлоп 3Д благодарение на Коко.

Коко много ти благодаря, цената е страхотна, за бързото получаване не говорим :rolleyes:

• 4 weeks later...

Отново супер бърза реакция! От вчера с нов акумулатор Midac 60Ah, на доста добра цена, благодарение на автора на темата :)

Edited by tox

Отново супер бърза реакция! От вчера с нов акумулатор Midac 60Ah, на доста добра цена, благодарение на автора на темата ;)

Отново и отново и при мен днес Коко реагира в рамките на не повече от час!

:) :) :lol:

Цена за 60-62Ah акумулатор и каква марка

От почти година Руди 96 внасят само италианските MIDAC.

Гаранцията е 2 години с изискване на всеки 6 месеца да се прави наново замерване.

В момента имат с този капацитет от сериите Sigillum, Xtra II и Celeris.

Цените ще ти изпратя на л.с.

От почти година Руди 96 внасят само италианските MIDAC.

Гаранцията е 2 години с изискване на всеки 6 месеца да се прави наново замерване.

В момента имат с този капацитет от сериите Sigillum, Xtra II и Celeris.

Цените ще ти изпратя на л.с.

Коко вчера изпуснах да те питам, дали са докарали за Б3 от "ниските" акумулатори?

Ако да то тогава прати едно л.с и на мен с актуалните цени :f_ck_you: .

Edited by SunShine

Аз пък днес оборудвах единия служебен автомобил с пресни пресни MALOYA DAVOS и за км дето навъртях днес и разходката по снега мога да кажа само добри отзиви за тези гуми :flipoff:

А за КОКО само :steinigung: няма и 5 минути след мойто позвъняване и гумите вече се монтираха като цената беше просто без коментар

• 3 weeks later...

Искам да коригирам нещо от началото на темата.

Принципно започнах да работя и с наложен платеж, а на добри познати пращам, а те ми превеждат парите по банков път, като от клон на ЦКБ това е напълно безплатно.

Все пак държа колегата да ми се представи и да се чуем по телефона. :)

До момента не съм бил подвеждан. :lol:

• 2 weeks later...
kolegi ne nalivayte kakvi badi masla i goriva garancia nikoi na nikogo ne dava za proizhod na stokata koiato predlaga ili prodava ako sam obidil niakogo da me proshtava no tova si e samata istina za nashia mil i hubav pazar za rezervni chasti DA NE LAGEM NIKOI KOITO NE ZASLUGAVA TAZI UCHAST NA IZLAGANIA POTREBITEL

Хахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума :hilezh: Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер!

Хахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума :hilezh: Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер!

Владо той даже не е знаел кого и за какво коментира! Липсвала му е всякаква мисъл :rolleyes:

То и при тебе се беше изцепил някакъв главоч, а и при Димо имаше някакво несмислено питане. :steinigung:

Колеги, Ники току що ми се обади с неприятната новина, че вчера си е счупил крака и буквално след минути ще го оперират в Пирогов. :D

Помоли ме да Ви кажа, че известно време няма да може да ни бъде полезен, за което се извинява.

Нека да не го притесняваме за момента, а ако има нещо ново, ще го напиша тук!

Да стискаме палци всичко да е наред, и да очакваме скоро да се вдигне отново на крака и да е сред нас :hilezh:

Edited by tox

Скорошно оздравяване Кокич - дано не е сериозно счупването. Ще ти стискаме палци да мине успешн операцията.

• 2 weeks later...

Днес, рано следобед след 12 дни престой в "Пирогов" ме изписаха, но ще се възстановявам поне 2 месеца. Костта ми е шинирана с титанови плаки и винтове.

Ще се постарая максимално бързо да съм пак полезен доколкото позволяват възможностите ми.

Тези дни ще реша как да ми помогнат мои познати и близнаците ми защото ще съм само в къщи засега.

Благодаря на всички, които ми се обадиха и предложиха помощта си! :hilezh::)

Здравей Коко! Бързо оздравяване

Искам да си сменя съединителя на колата, та искам да те питам дали имаш наличност и колко ще струва. Колата ми е Ауди А4 1.9 tdi 90 hp 1997 г. Номера на двигателя 1Z..., рама WAUZZZ8DZTA182991. Също така имам и някои други неща за смяна, като накладки, масло, филтри....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...