KOKO 100 C4 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Напоследък получавам запитвания за някои части, гуми и консумативи и съм длъжен да уточня с какво мога да бъда полезен и с какво не. Тези, които ме познават знаят, че въобще не съм търговец на части и нямам магазин, но принципно съм със свободно работно време и мога(поне засега) да се занимавам. Нещата ми се карат с бус безплатно.Ето списъка:1. Гуми – Dunlop, Debica и Maloya. Някои други – със запитване. За марките продавани в Диана, както и Toyo, Lassa и Kormoran не отправяйте запитвания.2. Champion – филтри, чистачки, свещи – запалителни и подгревни.3. Масло Motul и Kroon Oil – за Мотула трябва да отидете сами до кв “Военна рампа”, ул. "Оборище" или кв. "Овча купел".4. Амортисьори Koni, Sachs, AL-KO, KAYABA и Boge. Съединители Sachs и LUK. Лагери FAG и SKF. Маншони LOBRO.5. Накладки и дискове Bendix, Pagid, АТЕ, TRW, TEXTAR, Ferodo . Дискове Zimmermann и накладки Siffert.6. Части по ходовата част MOOG, Hans Pries, Lemforder и Febi, пружини Eibach и Supplex.7. Карета Lobro или Holzer, водни помпи Hepu. Ролки за ангренаж и ремъци Febi, IPD, HK-AUTEX, INA, SKF.8. Всичко от марката Flennor - основно ремъци.9. Ремъци Optibelt, Gates, Contitech и Flennor10. Акумулатори MIDAC - Италиански.11. Филтри Hengst, МАNN и на турската фирма Sardes, които са с добро качество и отлична цена.За едрогобаритни части, фарове, стопове, и по салона не мога да съм полезен. Амортисьорчета за капаците според модела.Тук в темата няма да публикувам оферти. Ще контактувам само на лични. Ако нещата трябва да се изпратят извън София се съгласявам на наложен платеж само към колеги с които се разберем по тел. Тези, на които съм вършил услуга ще подтвърдят, че съм достатъчно сериозен.моб. 0887395466; 0895828383; 0877372118 Edited June 25, 2010 by KOKO 100 C4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Браво Коко, хиляди благодарности, надявам се по-натам и аз да се възползвам когато се наложи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИСО Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ммдаа,благодарности на Коко и браво за уточнението (скоро май пак ще те потърся) Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Кокич, винаги съм твърдял, че си златен, още от самото начало, незнам дали си спомняш момента с горивния филтър отпреди година и нещо Продължаваш да ми помагаш и единственото лошо нещо в случая е, че ми се струва че не мога да откликна подобаващо на помощта ти... Знаеш, ако има нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) И от мен БЛАГОДАРЯ! Edited September 24, 2007 by tsvet40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomez Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 И от мен БЛАГОДАРЯ!Каква цена ще ми предложиш за гуми Dunlop зимни 195/65/15.....4 бр. !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Всичко това по горе е самата истина !ГОЛЕМ СИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted September 26, 2007 Author Report Share Posted September 26, 2007 Каква цена ще ми предложиш за гуми Dunlop зимни 195/65/15.....4 бр. !!!!!Здравей, но в началния ми пост имам молба да ми пускате лично съобщение. Причината е, че следя форума по свой начин и най-вече обръщам внимание на личните съобщения.Искам да ти кажа, че в момента Dunlop-а е миналогодишно производство. Ако това те устройва, ще ти дам отговор. Цената ще е достатъчно добра.Чакам лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЕКТОР Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Турбо БЛАГОДАРЯ на колегата КОКО, много Голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosta82 Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) farove i bronq za rs2 moge6 li da mi nameri6 ?Пиши на кирилица! Edited October 26, 2007 by tsvet40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 farove i bronq za rs2 moge6 li da mi nameri6 ?Прочети ми поста - отговарям само на лични съобщения и нямам познанства за едрогабаритни части!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!Все така коректен и някой светъл ден ще видим колко можеш- !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsmart Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!Все така коректен и някой светъл ден ще видим колко можеш- !!! АБСОЛЮТНО ДУБЛИРАМ нещата които колегата"NIKO"е написал за КОКО,с изключение на това,че КОКО не ми е адаш Наистина КОКО много ти БЛАГОДАЯ за всичко което направи за мен,много се надявам някои ден,да имам възможност да ти го върна тъпкано Малко закъснях с благодарностите,за което ти се извинявам КОКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro09 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Човека е коректен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinjal Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladfen Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) КОКО можеш ли да направиш нещо за 2бр. Bridgestone Turanza ER300 205/60/15 V Edited April 4, 2008 by mladfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
W_Smith Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 КОКО президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiavelli Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Колега Коко, интересува ме цена за ляво каре за А4 96-та 1.8Т колко парички е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAD71 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.БЛАГОДАРЯ ,КОКО !Надявам се да върна жеста или поне да някой път. Edited June 26, 2008 by GAD71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.И аз балгодаря за отзива. Съжалявам, че засега отстъпката не е голяма при акумулаторите и наесен ще се опитам да получа максималната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paho Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.Много се радвам че все още има такива хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngoro Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 каза ли някой Коко - Президент ? Утрепах му на човека събота сутрин с моите гуми.Евалата на Коко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Runner Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Коко е страхотен пич! Ако всички в тая държава сме като него ехееее.... Пожелавам на всички в този форум да са като него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 кокича го чака една голяяяма бутилка убаво шотландско виски само да стегна кошера и ще ти я донеса да се почерпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro09 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.Много се радвам че все още има такива хора. Напълно съм съгласен! Edited August 8, 2008 by joro09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts