Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

Напоследък получавам запитвания за някои части, гуми и консумативи и съм длъжен да уточня с какво мога да бъда полезен и с какво не. Тези, които ме познават знаят, че въобще не съм търговец на части и нямам магазин, но принципно съм със свободно работно време и мога(поне засега) да се занимавам. Нещата ми се карат с бус безплатно.

Ето списъка:

1. Гуми – Dunlop, Debica и Maloya. Някои други – със запитване. За марките продавани в Диана, както и Toyo, Lassa и Kormoran не отправяйте запитвания.

2. Champion – филтри, чистачки, свещи – запалителни и подгревни.

3. Масло Motul и Kroon Oil – за Мотула трябва да отидете сами до кв “Военна рампа”, ул. "Оборище" или кв. "Овча купел".

4. Амортисьори Koni, Sachs, AL-KO, KAYABA и Boge. Съединители Sachs и LUK. Лагери FAG и SKF. Маншони LOBRO.

5. Накладки и дискове Bendix, Pagid, АТЕ, TRW, TEXTAR, Ferodo . Дискове Zimmermann и накладки Siffert.

6. Части по ходовата част MOOG, Hans Pries, Lemforder и Febi, пружини Eibach и Supplex.

7. Карета Lobro или Holzer, водни помпи Hepu. Ролки за ангренаж и ремъци Febi, IPD, HK-AUTEX, INA, SKF.

8. Всичко от марката Flennor - основно ремъци.

9. Ремъци Optibelt, Gates, Contitech и Flennor

10. Акумулатори MIDAC - Италиански.

11. Филтри Hengst, МАNN и на турската фирма Sardes, които са с добро качество и отлична цена.

За едрогобаритни части, фарове, стопове, и по салона не мога да съм полезен. Амортисьорчета за капаците според модела.

Тук в темата няма да публикувам оферти. Ще контактувам само на лични. Ако нещата трябва да се изпратят извън София се съгласявам на наложен платеж само към колеги с които се разберем по тел. Тези, на които съм вършил услуга ще подтвърдят, че съм достатъчно сериозен.

моб. 0887395466; 0895828383; 0877372118

Edited by KOKO 100 C4
  • Like 1

Браво Коко, хиляди благодарности, надявам се по-натам и аз да се възползвам когато се наложи... :):):)

Кокич, винаги съм твърдял, че си златен, още от самото начало, незнам дали си спомняш момента с горивния филтър отпреди година и нещо :flehan: Продължаваш да ми помагаш и единственото лошо нещо в случая е, че ми се струва че не мога да откликна подобаващо на помощта ти... Знаеш, ако има нещо... :hilezh:

• 3 months later...
Каква цена ще ми предложиш за гуми Dunlop зимни 195/65/15.....4 бр. !!!!!

Здравей, но в началния ми пост имам молба да ми пускате лично съобщение. Причината е, че следя форума по свой начин и най-вече обръщам внимание на личните съобщения.

Искам да ти кажа, че в момента Dunlop-а е миналогодишно производство. Ако това те устройва, ще ти дам отговор. Цената ще е достатъчно добра.

Чакам лично съобщение.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
farove i bronq za rs2 moge6 li da mi nameri6 ?

Прочети ми поста - отговарям само на лични съобщения и нямам познанства за едрогабаритни части!!!!!

• 3 weeks later...

Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!

Все така коректен :steinigung: и някой светъл ден ще видим колко можеш- :flipoff: !!!

Голямо "БЛАГОДАРЯ" на адаша КОКО за вниманието,бързата реакция и коректноста за моята поръчка и обслужването и!

Все така коректен :hilezh: и някой светъл ден ще видим колко можеш- :hilezh: !!!

АБСОЛЮТНО ДУБЛИРАМ :rolleyes: нещата които колегата"NIKO"е написал за КОКО,с изключение на това,че КОКО не ми е адаш :hilezh: Наистина КОКО много ти БЛАГОДАЯ за всичко което направи за мен,много се надявам някои ден,да имам възможност да ти го върна тъпкано ;) Малко закъснях с благодарностите,за което ти се извинявам КОКО

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.

БЛАГОДАРЯ ,КОКО !Надявам се да върна жеста или поне да :hilezh: някой път.

Edited by GAD71

От днес съм нов акумулатор ,благодарение на КОКО100 С4-изключително точен и коректен човек.

И аз балгодаря за отзива. :bia: Съжалявам, че засега отстъпката не е голяма при акумулаторите и наесен ще се опитам да получа максималната.

Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.

Много се радвам че все още има такива хора. :hilezh::hilezh:

• 2 weeks later...

Коко е страхотен пич! Ако всички в тая държава сме като него ехееее....

Пожелавам на всички в този форум да са като него.

кокича го чака една голяяяма бутилка убаво шотландско виски :D

само да стегна кошера и ще ти я донеса да се почерпиш

:hilezh::(:bia:

• 1 month later...
Хиляди благодарности и от мен към КОКО. Винаги отзивчив,бърз и изключително точен и коректен.

Много се радвам че все още има такива хора. :dance::(

Напълно съм съгласен! :lol:

Edited by joro09