Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

Ники балгодаря ти много за частите и помоща която ми оказваш когато се оцвъка положението :hilezh::hilezh:

Edited by hellix

• 1 month later...
МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА ДА НАМАЛИТЕ РАЗХОДА СИ ЗА ГОРИВО ЗНАЧИТЕЛНО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ : 0883410768 ; svetal85@mail.bg ; www.svetal.myffi.biz

Ааа, ние те знаем теб. Дето продаваш "витаминозни хапове" които си навираме отзад. ;)

Я разгледай ТАЗИ ТЕМА и си пий хаповете редовно. Някъде другаде.

И защо реши да "оакаш" темата на колега?

И "линка" който даде е менте.

Дори той не работи. :hilezh:

Нещастни ментърджии...

------------

Специално за протокола:

Продуктите на FFI (Fuel Freedom International) а именно MPG-CAPS са тествани в лабораториите на АКБ ( :) ) и са сертифицирано МЕНТЕ. Както и всички останали подобни буклуци на пазара.

Edited by grizzly

До 1-2 седмици ще имаме много по-добри условия за Good Year и Sava. Ако се наложи едноседмично чакане ще Ви помоля за търпение.

От тази услуга лятото се възползваха Wizi(за негов приятел), Timon и super_ivo. Не съм взимал капаро, но и те са много коректни хора, а с първите двама сме отдавна познати.

Надявам се да сте, като тях при проявен интерес. :hilezh:

Продуктите на FFI (Fuel Freedom International) а именно MPG-CAPS са тествани в лабораториите на АКБ ( :) ) и са сертифицирано МЕНТЕ.

Главен раборант, д-р Фрийстайлъров

Имаш ли вече цени за GOODYEAR? Интересува ме Ulta Ggrip 7+ (205/55/16). Благодаря предварително!

http://www.rudy96.com/pricelist/GOODYEAR.htm

Избираш и ще ти дам отстъпката от тези цени, която е доста примамлива, но не мога да я посоча съгласно договора.

Нали ще почакаш доставка около седмица. <_<

колеги имам питане,имам проблем с оборотите и ми казаха да си купя нов акумолатор,по силен и проблема из4езвал

И тук ли реши да изложиш проблема си?

• 2 weeks later...

GOODYEAR WINTER 205/55R16 91H TL UG 7+ MS DOT4108

DUNLOP WINTER 195/65R15 SP WINTER SPORT 3D MS 91T TL DOT3508

Непрекъснато ми ги поръчват. :lol::lol:

Гудиъра е словенски, а дънлопа немски. :lol:

Edited by KOKO 100 C4

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
И аз го чаках да ми отговори 2 седмици ама не... и накрая си взех гуми - благодаря КОКО

Длъжен съм да се извиня на някои колеги, които не получиха отговор от мен. :steinigung:

За съжаление това не ми е професия!!

В момента мисля да помоля няколко наши млади колеги да ме заместват и правя избор защото не искам да плащат предварително. :hilezh:

• 3 weeks later...

Колега, моля дай предложение за акумулатор за В4 АВТ. В момента колата е с 55Ah-сов акумулатор BOSCH Silver, който обаче идва малко по-висок и капакът на акумулатора в момента не може да се затвори и да прилепне както би следвало. Интересува ме цена и гаранционен срок. Благодаря прадварително!

Колега, моля дай предложение за акумулатор за В4 АВТ. В момента колата е с 55Ah-сов акумулатор BOSCH Silver, който обаче идва малко по-висок и капакът на акумулатора в момента не може да се затвори и да прилепне както би следвало. Интересува ме цена и гаранционен срок. Благодаря прадварително!

Много странен проблем, но трябва да го умуваме.

Вече работим с акумулатори Варта и още едни италиански.

Пусни ми ли(но и ще решим проблема. :hilezh:

• 2 months later...

Много Ви моля пускайте ми л.с. както съм посочил в началото на темата и оставяйте тел. за контакт.

Желателно е да ми пращате и номера на рамата. <_<

• 1 month later...

Здравей колега ,интересуват ме гуми 195/65/15 или 205/60 15 за Ауди 100 комби 1993 г.НОви ли са имаш ли втора употреба.Дай цени снимки.Благодаря.

• 2 weeks later...
Здравей колега ,интересуват ме гуми 195/65/15 или 205/60 15 за Ауди 100 ........НОви ли са имаш ли втора употреба.Дай цени снимки.Благодаря.

интересува ме абсолютно същото :P :P

• 4 weeks later...

ауди а4 и а6

как се цените на частите за тези коли можете ли да ми кажете кой са най-сменяните части на двете коли

Здравейте!

Колко ... грубо излиза подмяната на ремък и ролки за А4 1,8 и ремъкът през вентилатора и динамото?

Благодаря за инфото предварително!