Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

Колега, в Евро 07 имат по-евтин вариант 80лв. марката е AVA Италия.

Не е мястото тука да го пишеш - пък особенно от евро 07 да се купува е най голямата глупост.

ами два тампона за макферсоните като за мен цена?б4 авант 95 год АБК мотора ако е от зна4ение

Отговорих ти на лично.

Здравей Кокич, дойде време да си обслужвам машината и ще ми трябват някои неща. Надявам се, че си по-добре и няма да те затрудня. Двигателя ми е AAD и ми трябват следните неща:

1. Ангренажен ремък

2. Ролка за ангрнажния ремък - сменяна е преди около 25000км, не знам дали се сменя на всяка смяна на ангренажния ремък, но предпочитам да я сменя ако е нужно

3. Централния болт, който държи шайбата долу - не съм го сменял при предишната смяна на ангренажния ремък и затова ще го сменя сега.

4. 2 броя О-пръстени за кулера на маслото (един за AAD мотор и един за ACE, ако са еднакви единия ще ми е резерва за Б4-ката на баща ми), че моя е омаслен

5. Въздушен филтър

6. Маслен филтър

7. Масло Kroon Oil 10w40 - 4 литра

8. Евентуално семеринг на лявата (шофьорската) полуоска на скоростната кутия

Май това е засега :hilezh: ако се сетя още нещо ще пиша. Пиши ми на ЛС ако ти трябва допълнителна информация - рама номер и т.н.

Поздрави, :nixweiss:

Току ще взех пратката!Всичко беше мн добре опаковано,остава да се чуем с колегата Paho и да му дам нещата!

Верно тия накладки на Кюто много тежки,особенно предните.Добре че куриерите са твои хора :hilezh:

Поздарви и благодарности!

Edited by joro09

Колега може ли да ми дадеш цена за

B4 94г ABK двигател

1 Свещи - колата се кара на газ четох че препоръчваш тия Champion EON ако имаш и някви други пиши цена и за тях

2 Ролка и ремък ангренажен - и какви марки са

3 Накладки предни

4 Тампони за заден мост

5 Тампони за макферсоните

Благодаря ти предварително :flehan:

страшен,колеги купуваите бес де се замисляте кокича е страшно одзивчив :hilezh: кокич минавали крака бьрзо оздравяване :)

Guest borkohristov

Колега интерева ме цената на DUNLOP DIGNOS D-01 205/55/16 89V.Ще се радвам ако споделиш и мнението си за тази гума.

Колега интерева ме цената на DUNLOP DIGNOS D-01 205/55/16 89V.Ще се радвам ако споделиш и мнението си за тази гума.

Фирма КАМОР ТАЙЪРС ЕООД е изключителен вносител на DIGNOS-D01 за България.

Цената на въпросния размер е 180 лв.Ще се опитам да издействам добра отстъпка и ще ти пиша на л.с., ако успея.

Отзиви за гуми никога не споделям и препоръчвам винаги внимателно четене на тестовете и отзивите в автофорумите. :hilezh:

• 2 weeks later...

Успях да си сменя консумативите - всичко стана без грешка, мерси Кокич :flehan: . При смяната забелязах, че ми се беше извадил семеринга на разпределителния вал (добре, че не може да изпадне заради колелото :lol: ). Монтирах го обратно, но явно ще трябва да го сменя, каква марка можеш да ми препоръчаш? Предпочитам да е читава марка, както всичко което си ми намирал досега.

• 2 weeks later...

Здравей Кокич, трябват ми 4бр. летни гуми, размер 195х60х15 . Какви гуми можеш да намериш? Прати ми ако обичаш на ЛС цени и т.н.

Поздрави :lol: ,

Вальо

Тампони на ауспуха за A4 B5 avant 1.9 TDI AFN facelift можеш ли да намериш колега ?

Тампоните са 3.

Този ли? Те са 2 при тебе. Има и 3-ти тампон, но не мога да приложа снимка. Да предлагат се и ще ти пиша защото имам забележки.

22888.jpg

Edited by KOKO 100 C4

Благодарение на КОКО, почти всички ремъцу и ролки за първоначално обслужване на А3-та.

Кокич, брат спаси ме от много нерви и разкарвания :respekt:

Кокич, всичко е 6 точки.

Само да питам , лайсните само така на крачетата ли се държат или и лепило се слага за по сигурно?

Кокич, всичко е 6 точки.

Само да питам , лайсните само така на крачетата ли се държат или и лепило се слага за по сигурно?

Ако номеродържачите ти имат прорези не е нужно лепило, но бъди много внимателен при монтожа защото често се чупят 1-2 щипки.

В противен случай ползвай непременно лепило. :(

Ако номеродържачите ти имат прорези не е нужно лепило, но бъди много внимателен при монтожа защото често се чупят 1-2 щипки.

В противен случай ползвай непременно лепило. :birthday:

Позна , само една щипка се счупи, добре че се падна средна.

Но аз предварително сложих лепило и на двете лайсни , така че стана бетон. :bia:

Edited by vancho20