alexvan Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Колега, в Евро 07 имат по-евтин вариант 80лв. марката е AVA Италия.Не е мястото тука да го пишеш - пък особенно от евро 07 да се купува е най голямата глупост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pa4anga Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Коко 2 предни амортесьора за мен?цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacofazomera Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 ами два тампона за макферсоните като за мен цена?б4 авант 95 год АБК мотора ако е от зна4ение Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 ами два тампона за макферсоните като за мен цена?б4 авант 95 год АБК мотора ако е от зна4ениеОтговорих ти на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vancho20 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Кокич , взех си лагерчетата които ми прати .Сега остава да намеря време да ги сменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Коко, искам да те питам за цена на комплект сегменти за АБК и ролка и ангренажен ремък за същия мотор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Здравей Кокич, дойде време да си обслужвам машината и ще ми трябват някои неща. Надявам се, че си по-добре и няма да те затрудня. Двигателя ми е AAD и ми трябват следните неща:1. Ангренажен ремък2. Ролка за ангрнажния ремък - сменяна е преди около 25000км, не знам дали се сменя на всяка смяна на ангренажния ремък, но предпочитам да я сменя ако е нужно3. Централния болт, който държи шайбата долу - не съм го сменял при предишната смяна на ангренажния ремък и затова ще го сменя сега.4. 2 броя О-пръстени за кулера на маслото (един за AAD мотор и един за ACE, ако са еднакви единия ще ми е резерва за Б4-ката на баща ми), че моя е омаслен5. Въздушен филтър6. Маслен филтър7. Масло Kroon Oil 10w40 - 4 литра8. Евентуално семеринг на лявата (шофьорската) полуоска на скоростната кутияМай това е засега ако се сетя още нещо ще пиша. Пиши ми на ЛС ако ти трябва допълнителна информация - рама номер и т.н.Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro09 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Току ще взех пратката!Всичко беше мн добре опаковано,остава да се чуем с колегата Paho и да му дам нещата!Верно тия накладки на Кюто много тежки,особенно предните.Добре че куриерите са твои хора Поздарви и благодарности! Edited March 3, 2010 by joro09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcy Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Колега може ли да ми дадеш цена за B4 94г ABK двигател1 Свещи - колата се кара на газ четох че препоръчваш тия Champion EON ако имаш и някви други пиши цена и за тях2 Ролка и ремък ангренажен - и какви марки са3 Накладки предни4 Тампони за заден мост5 Тампони за макферсонитеБлагодаря ти предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 ....Имаш лично съобщение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bori Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 страшен,колеги купуваите бес де се замисляте кокича е страшно одзивчив кокич минавали крака бьрзо оздравяване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest borkohristov Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Колега интерева ме цената на DUNLOP DIGNOS D-01 205/55/16 89V.Ще се радвам ако споделиш и мнението си за тази гума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 Колега интерева ме цената на DUNLOP DIGNOS D-01 205/55/16 89V.Ще се радвам ако споделиш и мнението си за тази гума.Фирма КАМОР ТАЙЪРС ЕООД е изключителен вносител на DIGNOS-D01 за България. Цената на въпросния размер е 180 лв.Ще се опитам да издействам добра отстъпка и ще ти пиша на л.с., ако успея.Отзиви за гуми никога не споделям и препоръчвам винаги внимателно четене на тестовете и отзивите в автофорумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Успях да си сменя консумативите - всичко стана без грешка, мерси Кокич . При смяната забелязах, че ми се беше извадил семеринга на разпределителния вал (добре, че не може да изпадне заради колелото ). Монтирах го обратно, но явно ще трябва да го сменя, каква марка можеш да ми препоръчаш? Предпочитам да е читава марка, както всичко което си ми намирал досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Здравей Кокич, трябват ми 4бр. летни гуми, размер 195х60х15 . Какви гуми можеш да намериш? Прати ми ако обичаш на ЛС цени и т.н.Поздрави ,Вальо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Diego_ Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Аз пак да попитам за 13 цоловите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhythmiX Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Тампони на ауспуха за A4 B5 avant 1.9 TDI AFN facelift можеш ли да намериш колега ?Тампоните са 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninkopinko Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Коко,привет!Филтър климатроник?За "подписа" ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 (edited) Тампони на ауспуха за A4 B5 avant 1.9 TDI AFN facelift можеш ли да намериш колега ?Тампоните са 3.Този ли? Те са 2 при тебе. Има и 3-ти тампон, но не мога да приложа снимка. Да предлагат се и ще ти пиша защото имам забележки. Edited April 6, 2010 by KOKO 100 C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Благодарение на КОКО, почти всички ремъцу и ролки за първоначално обслужване на А3-та.Кокич, брат спаси ме от много нерви и разкарвания Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Кокича е голям бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
d`a`n`n`y Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Кокича е голям бе И аз се уверих в това Link to comment Share on other sites More sharing options...
vancho20 Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Кокич, всичко е 6 точки.Само да питам , лайсните само така на крачетата ли се държат или и лепило се слага за по сигурно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Кокич, всичко е 6 точки.Само да питам , лайсните само така на крачетата ли се държат или и лепило се слага за по сигурно?Ако номеродържачите ти имат прорези не е нужно лепило, но бъди много внимателен при монтожа защото често се чупят 1-2 щипки.В противен случай ползвай непременно лепило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vancho20 Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 (edited) Ако номеродържачите ти имат прорези не е нужно лепило, но бъди много внимателен при монтожа защото често се чупят 1-2 щипки.В противен случай ползвай непременно лепило. Позна , само една щипка се счупи, добре че се падна средна.Но аз предварително сложих лепило и на двете лайсни , така че стана бетон. Edited April 15, 2010 by vancho20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts